Dr.Socrates
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ε,με αυτά που έβλεπε στις φωτογραφίες τι περίμενες να τους πει;έκπτωση...?
Θα σας δώσω παραπάνω;
Ε,με αυτά που έβλεπε στις φωτογραφίες τι περίμενες να τους πει;έκπτωση...?
όλα έχουν μια τιμη...Ε,με αυτά που έβλεπε στις φωτογραφίες τι περίμενες να τους πει;
Θα σας δώσω παραπάνω;
βγάλε πμ στον αέρα να δούμε που είναι η αλήθεια αν είναι έτσι μωρόΜωρακι μηπως αυτο το εγραψες επειδη δεν σου δωσαμε την εκπτωση που μας ζητησες μεσω μηνυματος;
Δευτερον γιατι ετρεξες στο μπανιο μετα την πρωτη εκτονωση; τι συνεβη πραγματικα;
Μεχρι σημερα εχουμε πολυ κριτικες. Πως βρεθηκες εσυ ξαφνικα να γραψεις ολα αυτα για εμας;
όλα έχουν μια τιμη...
δεν είμστε αγορονόμοι ...
τι έχουν οι φωτογραφίες ?είναι ψεύτικες?
έκανες ραντεβού...?Όχι.Απλά είναι χάλια.
έκανες ραντεβού...?
η άπλα λες ότι βλέπεις...?
H εμιλη είναι μια που ειχε αγγελια παλια σαν Στεφανια και την ειχαν μπερδεψη με την Στεφανια-Βικη του μασαζ. Εχω ιδία αποψη με την Εμιλη. Από εμφανιση θα την ελεγες και χοντρη, την σωζει το νεαρο της ηλικιας της. Στα 50 ευρω είναι μια χαρα και θα ξαναεπερνα γιατι κανει δυνατο γαμησι.έκανες ραντεβού...?
η άπλα λες ότι βλέπεις...?
δεν μ απάντησες....Εσύ έκανες ραντεβού ή απλά το'χεις σύστημα να υποστηρίζεις την κάθε κοπέλα που έχει νήμα εδώ μέσα;
βγάλε πμ στον αέρα να δούμε που είναι η αλήθεια αν είναι έτσι μωρό
δεν μ απάντησες....
όχι δεν της έχω δει...
άλλα δεν με κάνει περισσότερο άνδρα να προσβάλω οποιαδήποτε εργαζομενη...
ότι δεν μ αρέσει το προσπερνάω...
μου χρωστάς μια απάντηση....Οι προσπεράσεις ισχύουν και για εσένα λοιπόν αφού δεν τις έχεις δει.
Όπως θεωρείς εσύ προσβολή τα σχόλια μου έτσι κι εγώ θεωρώ υποστηρικτική (για να μη χρησιμοποιήσω άλλο όρο) τη γνώμη σου την οποία μάλιστα προσπαθείς να επιβάλλεις.
Τις προάλλες είπες σε κάποιον αν δεν σ'αρέσει δρόμο από δω.
Ούτε τσιφλικάδες του μπου να είσαστε.
μου χρωστάς μια απάντηση....
έκανες ραντεβού ναι η οχι..?
εντάξει φίλε μου καταλάβαμε ....Είσαι τράπεζα για να σου χρωστάμε οτιδήποτε;
Η σε έχει βάλει αγρονόμο η κάθε κοπέλα στο νήμα που έχει και γράφεις παντού τα ίδια;
Είσαι τράπεζα για να σου χρωστάμε οτιδήποτε;
Η σε έχει βάλει αγρονόμο η κάθε κοπέλα στο νήμα που έχει και γράφεις παντού τα ίδια;
εσύ ποιος είσαι....?Τί να σου χρωστάει ρε σαλιάρη;
32 ποστ την ημέρα πηγαίνεις από το ένα νήμα της καθεμιάς στο άλλο και τρέχεις τα σάλια σου.
μεγάλη κουβέντα είπες παίχτη το θέμα είναι να έχουμε κ ενημέρωση τής αγάπες στα πμ μεταξύ τους εδώ ό φίλος είπε την εμπειρία τουΈλα ρε συ κάθεσαι και ασχολείσαι με τον αγαπουλοσαλιάρη του σάιτ που ξημεροβραδυάζεται σε κάθε νήμα που έχει κάθε κοπέλα.
Βρες ένα νήμα από κοπέλα που δεν γράφει τα ίδια αγαπουλίστικα.
Και μετά αναρωτιέστε ποιοι και πώς χαλάνε τις κοπέλες.
χα χα Καλό λες να παίρνει κ μίζαΤί να σου χρωστάει ρε σαλιάρη;
32 ποστ την ημέρα πηγαίνεις από το ένα νήμα της καθεμιάς στο άλλο και τρέχεις τα σάλια σου.
Έλα ρε συ κάθεσαι και ασχολείσαι με τον αγαπουλοσαλιάρη του σάιτ που ξημεροβραδυάζεται σε κάθε νήμα που έχει κάθε κοπέλα.
Βρες ένα νήμα από κοπέλα που δεν γράφει τα ίδια αγαπουλίστικα.
Και μετά αναρωτιέστε ποιοι και πώς χαλάνε τις κοπέλες.
χα χα Καλό λες να παίρνει κ μίζα