taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
ένα φιλάκι δε θα δώσανε η μία στην άλλη? ένα χάδι?κατα πως φαινεται υπαρχει και το 0
ένα φιλάκι δε θα δώσανε η μία στην άλλη? ένα χάδι?κατα πως φαινεται υπαρχει και το 0
ένα φιλάκι δε θα δώσανε η μία στην άλλη? ένα χάδι?
Βουνό το δίκιο σου τύπε. Κι εγώ πίστευα πως με ένα 100αρικο θα την έβλεπα πορνσταρ και έφαγα μούφα.παντως ρε αθεοφοβοι οταν θελετε να πληρωσετε κατι που σε καμια σοβαρη χωρα δεν θα τα επαιρναν ετσι ,καλα σας κανουν
Βουνό το δίκιο σου τύπε. Κι εγώ πίστευα πως με ένα 100αρικο θα την έβλεπα πορνσταρ και έφαγα μούφα.
Ότι και να πεις δίκιο έχεις. Την πάτησα σαν πρωτάρα.αυτα μυριζουν μουφα απο μακρυα επρεπε να το ξερετε και οχι να σα τα παιρνουν
και εγω ειχα ρωτησει τις συγκεκριμενες αλλα πριν δω φωτο μετα εκοψα λασπη
τόσο χάλια...?Ποσο χαμηλα έπεσα , η αλβανιλα σε ολο της το μεγαλειο. Η αχαριστεία δεν περιγραφετε και δεν λαμβανεις θετικη συμπεριφορα όσο ευγενεια και να δίξεις ειδικα και κυριως απο ΕΜΙΛΥ.Εμφανιση χαλια ,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , μπλακ καρα μπλακ.Λεσβιακο 0 .Απορω με καποιους εδω μεσα που εδωσαν θετικες εικονες .
Και εσυ που υποτιθεται οτι εισαι ελληνας μαθε ορθογραφια μπας και πιστεψουμε οτι εισαιΠοσο χαμηλα έπεσα , η αλβανιλα σε ολο της το μεγαλειο. Η αχαριστεία δεν περιγραφετε και δεν λαμβανεις θετικη συμπεριφορα όσο ευγενεια και να δίξεις ειδικα και κυριως απο ΕΜΙΛΥ.Εμφανιση χαλια ,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , μπλακ καρα μπλακ.Λεσβιακο 0 .Απορω με καποιους εδω μεσα που εδωσαν θετικες εικονες .
έλα ρε φίλε τόσο χάλια η κοπέλες εντάξει σε φωτο που έχω δει δεν είναι κ για πέταμα τώρα στο κρεβάτι δεν ξέρω τι κάνουνΌτι και να πεις δίκιο έχεις. Την πάτησα σαν πρωτάρα.
Το είπα και πιο πάνω ότι δεν περίμενα καμιά σούπερ εμφάνιση (τι να περιμένεις στο 100ρικο για δυο γυναίκες), και δεν διαμαρτυρήθηκα γι αυτό. Στο φινάλε, αν η εμφάνιση σε χαλάει, σηκώνεσαι και φεύγεις και πρόβλημα μηδέν. Το (ανύπαρκτο) λεσβιακό με χάλασε. Τώρα αν είναι αλβανίδες ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ για να γαμήσω πήγα, όχι να κάνω εξωτερική πολιτική.έλα ρε φίλε τόσο χάλια η κοπέλες εντάξει σε φωτο που έχω δει δεν είναι κ για πέταμα τώρα στο κρεβάτι δεν ξέρω τι κάνουν
μωρακια αν μπορειτε να μας καλειτε τουλαχιστον μια ωρα νωριτερα για ραντεβου για να μην υπαρχουν μπερδεματα.
Ειμαστε διαθεσιμες απο το πρωι που ξυπναμε μεχρι και μετα τα μεσανυχτα μονο να μας ειδοποιειτε νωριτερα ωστε να προγραμματιζουμε σωστα τα ραντεβου
Σας ευχαριστουμε ολους για την αγαπη σας :-*
Κι όμως ρε φίλε, στην μια ώρα που ήμουν με τις κοπέλες τα κινητά δεν σταματήσαν να χτυπάνε (το είχαν στην δόνηση αλλά και πάλι ακουγόταν). Τελικά οι μαλάκες (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), δεν έχουν κέρατα. Από κάτι τέτοια φαίνονται...Ναι παιδιά,σιγά-σιγά,μη σπρώχνεστε,όλοι θα πάρετε τα κελεπούρια :o
Κι όμως ρε φίλε, στην μια ώρα που ήμουν με τις κοπέλες τα κινητά δεν σταματήσαν να χτυπάνε (το είχαν στην δόνηση αλλά και πάλι ακουγόταν). Τελικά οι μαλάκες (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), δεν έχουν κέρατα. Από κάτι τέτοια φαίνονται...
Λουκα , αλβανιλα λέω την συμπεριφορα , και οχι καταγωγή αυτο δεν με νοιαζειΚαι εσυ που υποτιθεται οτι εισαι ελληνας μαθε ορθογραφια μπας και πιστεψουμε οτι εισαι
μπορεί να είναι από τη Βόρειο Ήπειρο!Λουκα , αλβανιλα λέω την συμπεριφορα , και οχι καταγωγή αυτο δεν με νοιαζει
σωστά τα λες ετσι είναι ενημέρωση για να μην πετάμε τα λεφτά μας στον κουβάΤο είπα και πιο πάνω ότι δεν περίμενα καμιά σούπερ εμφάνιση (τι να περιμένεις στο 100ρικο για δυο γυναίκες), και δεν διαμαρτυρήθηκα γι αυτό. Στο φινάλε, αν η εμφάνιση σε χαλάει, σηκώνεσαι και φεύγεις και πρόβλημα μηδέν. Το (ανύπαρκτο) λεσβιακό με χάλασε. Τώρα αν είναι αλβανίδες ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ για να γαμήσω πήγα, όχι να κάνω εξωτερική πολιτική.
Πρέπει να ανεβάσω κριτική.
Ποσο χαμηλα έπεσα , η αλβανιλα σε ολο της το μεγαλειο. Η αχαριστεία δεν περιγραφετε και δεν λαμβανεις θετικη συμπεριφορα όσο ευγενεια και να δίξεις ειδικα και κυριως απο ΕΜΙΛΥ.Εμφανιση χαλια ,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , μπλακ καρα μπλακ.Λεσβιακο 0 .Απορω με καποιους εδω μεσα που εδωσαν θετικες εικονες .
Δευτερον γιατι ετρεξες στο μπανιο μετα την πρωτη εκτονωση; τι συνεβη πραγματικα;
Τον έπιασε κόψιμο :-