thivaios pit
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2015
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Όντως το θέμα της χωροφυλακής παίζει στο site
κανε ααααααααα.....Σαλιάρης ο Anon;;;
Εκτός του ότι προσβάλλεις τους γυμνοσάλιαγκες απλά έχει ένα θέμα ότι του τρέχουν υπερβολικά τα σάλια για την καθεμιά εδώ μέσα και αγαπουλιάζει εμετικά και τρισάθλια.
Οργανικό το πρόβλημα.
χα χα Καλό εγώ νέος είμαι εδώ μέσα αλλά τον βλέπω να παίζει μπάλα παντού σε πολλά νήματα είναι πρώτη μούρηΣαν πεταλουδίτσα πηγαίνει από θρεντ σε θρεντ αδειάζοντας τα σάλια του και όποιος πάει να πει κάτι το παίζει και χωροφύλακας "αν δεν σ'αρεσει δρόμο" και τέτοια.
Ουστ μωρή ανονολουμπίνα.
Πρωτη φορα το κάνω και εχω παει σχεδον με όλες εδω μεσα , να φροντισετε να βελτιωθειτε και μην αντιδρατε έτσι, σε λιγο θα πες οτι δεν φερθηκα και καλα .Μωρακι μηπως αυτο το εγραψες επειδη δεν σου δωσαμε την εκπτωση που μας ζητησες μεσω μηνυματος;
Δευτερον γιατι ετρεξες στο μπανιο μετα την πρωτη εκτονωση; τι συνεβη πραγματικα;
Μεχρι σημερα εχουμε πολυ κριτικες. Πως βρεθηκες εσυ ξαφνικα να γραψεις ολα αυτα για εμας;
Πρωτη φορα το κάνω και εχω παει σχεδον με όλες εδω μεσα , να φροντισετε να βελτιωθειτε και μην αντιδρατε έτσι, σε λιγο θα πες οτι δεν φερθηκα και καλα .
ναι αλλα ζητησες εκπτωση και μετα εγραψες καποια ασχημα πραγματα για εμας
δεν μας ειπες γιατι ετρεξες στο μπανιο ετσι αποτομα;
Για όσα μωρακια το ζητατε μια φωτογραφια απο τα πατουσακια μας
Ηρθε η ωρα να τα χυσω τα πατουσακια σας , καυλιαρες !!!Για όσα μωρακια το ζητατε μια φωτογραφια απο τα πατουσακια μας
κ εσύ κ εγώ πρέπει να πάρω σειράΗρθε η ωρα να τα χυσω τα πατουσακια σας , καυλιαρες !!!
Φαντάζομαι τι θα έχεις πάρει μυρωδία για να τα λες αυτα καύλα......
δεν μ απάντησες....
όχι δεν της έχω δει...
άλλα δεν με κάνει περισσότερο άνδρα να προσβάλω οποιαδήποτε εργαζομενη...
ότι δεν μ αρέσει το προσπερνάω...
Για όσα μωρακια το ζητατε μια φωτογραφια απο τα πατουσακια μας
την εμιλυ σαν στεφανια την εχω παρει και εγω,ειναι οντως χοντρουλα αλλα σφιχτο κορμι λογω νεαρου της ηλικιας,κανει αρκετα καλη πιπα είναι ευδιαθετη και εχει καλο σοσιαλ,δεν πιεζει τον χρονο και μπορεις να καθισεις και κατι πανω από την ωρα.Δεν κανει αναλ,cim,cif,τωρα αν θα ξαναπαρω καποια στιγμη δεν το αποκλειω γιατι είναι πολύ καλη η τιμη της,υπαρχουνε αντίστοιχης εμφανισης κοπελες εδώ μεσα που χρεωνουνε 70-80-100 ευρω....H εμιλη είναι μια που ειχε αγγελια παλια σαν Στεφανια και την ειχαν μπερδεψη με την Στεφανια-Βικη του μασαζ. Εχω ιδία αποψη με την Εμιλη. Από εμφανιση θα την ελεγες και χοντρη, την σωζει το νεαρο της ηλικιας της. Στα 50 ευρω είναι μια χαρα και θα ξαναεπερνα γιατι κανει δυνατο γαμησι.
Τωρα το διπλο που κανουνε είναι γενικα μουφα, λιγες γκομενες γουσταρουν λεσβιακο και αυτό φαινεται στην πραξη. Παρολ'αυτα λογω της χαμηλης τιμης θα δοκιμασω μονο και μονο για το διπλο τσιμπουκι!
μια συμβουλη αν αυτος ειναι γαμιας ο μικροτσουτσουνος τυφλα να εχουνε οι πραγματικοι γαμιαδες..επισης αγαπητη μου τι αθλια καποτα ειναι αυτη???ελεος..δεν εχουμε συναντηθει αλλα ελπιζω να εχουνε αλλαξει πολλα απο αυτα που γραφονται...Μωρακια ενα βιντεο δωρακι απο εμας ;)
Ο γαμιας μου το εχωσε πολυ δυνατα στη μουναρα μου
πολύ σωστός...Έτσι ακριβωςδεν μ απάντησες....
όχι δεν της έχω δει...
άλλα δεν με κάνει περισσότερο άνδρα να προσβάλω οποιαδήποτε εργαζομενη...
ότι δεν μ αρέσει το προσπερνάω...
Έτσι είναι το σωστό. Επιλογές υπάρχουν. Αν δεν μας αρέσει κάποια πάμε στην επόμενη!πολύ σωστός...Έτσι ακριβως