Emily Lina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.965
τι κανεις anon;
ποιο πίσω έγινε θέμα για έκπτωση....Για ονομα του θεου...
καλησπέρα κορίτσια...τι κανεις anon;
Αφου χαιρετησε ο alex όλα θα πάνε πρίμα από δω και περα , καλη σταδιοδρομία στο bou.Καλησπερα Αλεξανδρε :-* :-* :-*
Αφου χαιρετησε ο alex όλα θα πάνε πρίμα από δω και περα , καλη σταδιοδρομία στο bou.
καυλωμενες ολη μερα καθε μεραηδη πανε πολυ καλα και σας ευχαριστουμε ολους γι αυτο μωρακια :-*
Στο μαγικο κόσμο του Bou οι καλες υπηρεσίες και το παθος αναμοιβονται be happy..ηδη πανε πολυ καλα και σας ευχαριστουμε ολους γι αυτο μωρακια :-*
Στο μαγικο κόσμο του Bou οι καλες υπηρεσίες και το παθος αναμοιβονται be happy..
τα λεμε σύντομα.. ;)
Απιστευτα μωρά!
οπωςδιποτε ραντεβού ΑΜΕΣΑ!!!
η τιμή για ολοήμερο που αναφέρετε πόσο να είναι αραγε και για τις 2?!
Πες τα ρε φίλε και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο περίεργος. Το αν είναι αλβανίδες ή όχι δεν με ενδιέφερε καθόλου, ούτε το ότι από εμφάνιση δεν λένε και πολλά (με 100 ευρώ και οι 2 τι περίμενες). Αλλά αν αυτές κάνουν λεσβιακό εγώ είμαι αρχιμανδρίτης...Ποσο χαμηλα έπεσα , η αλβανιλα σε ολο της το μεγαλειο. Η αχαριστεία δεν περιγραφετε και δεν λαμβανεις θετικη συμπεριφορα όσο ευγενεια και να δίξεις ειδικα και κυριως απο ΕΜΙΛΥ.Εμφανιση χαλια ,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , μπλακ καρα μπλακ.Λεσβιακο 0 .Απορω με καποιους εδω μεσα που εδωσαν θετικες εικονες .
όλα είναι θέμα ορισμού.. υπάρχει το light λεσβιακό, το medium, το full..Ποσο χαμηλα έπεσα , η αλβανιλα σε ολο της το μεγαλειο. Η αχαριστεία δεν περιγραφετε και δεν λαμβανεις θετικη συμπεριφορα όσο ευγενεια και να δίξεις ειδικα και κυριως απο ΕΜΙΛΥ.Εμφανιση χαλια ,αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , μπλακ καρα μπλακ.Λεσβιακο 0 .Απορω με καποιους εδω μεσα που εδωσαν θετικες εικονες .
όλα είναι θέμα ορισμού.. υπάρχει το light λεσβιακό, το medium, το full..