You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 159K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Πολλές Καλημέρες!
Καλημερα και απο εμενα !!! :-* :-* :-*
KyklopasPolifimos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Καυλώστη!!!
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που καθορίζει εαν θα απαντηθεί ενα σμς που εχει λάβει το κορίτσι? Διότι οσα και αν εχω στείλει δεν εχω λάβει απάντηση.
patience you must have my young padawan...
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
και η υπομονη εχει τα όρια της φίλε μουpatience you must have my young padawan...
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
πιο ευκολο είναι να πιάσεις λοττο, τζοκερ, και προτο μαζι παρα να σηκωσει η elvira Το τηλεφωνο της και να απανταει σε ολα τα sms και τα μηνυματα αμεσα.η εστω εντος της ημερας. ξεχασε την!!!!!Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που καθορίζει εαν θα απαντηθεί ενα σμς που εχει λάβει το κορίτσι? Διότι οσα και αν εχω στείλει δεν εχω λάβει απάντηση.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.498
- Πόντοι
- 34.538
To μουνι θελει κυνηγι ΤΟΥΝΤΟΡ!!!!!!πιο ευκολο είναι να πιάσεις λοττο, τζοκερ, και προτο μαζι παρα να σηκωσει η elvira Το τηλεφωνο της και να απανταει σε ολα τα sms και τα μηνυματα αμεσα.η εστω εντος της ημερας. ξεχασε την!!!!!
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
!!!!!!!!!!!!!To μουνι θελει κυνηγι ΤΟΥΝΤΟΡ!!!!!!
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Εκτος των άλλων , ρε παιδιά να κυνηγάμε τις κανονικές γκόμενες το καταλαβαίνω, αλλά να κυνηγάμε και τις πληρωμένες????
γιατί μη μου πεις ότι δεν παίρνει λεφτά.
δηλαδή και να παίρνει λεφτά και να την κυνηγάμε και να μην σηκώνει τα τηλέφωνα???
ποια είναι η Claudia Schiffer???????
δηλαδή και να παίρνει λεφτά και να την κυνηγάμε και να μην σηκώνει τα τηλέφωνα???
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.498
- Πόντοι
- 34.538
Ανωτερη...Κουκλαρα!!!!!!Εκτος των άλλων , ρε παιδιά να κυνηγάμε τις κανονικές γκόμενες το καταλαβαίνω, αλλά να κυνηγάμε και τις πληρωμένες????
καλησπερα κουκλιστικο μωρο ...
Τη μικρη τη πήραμε παρτουζα με συναδελφο γνωστό όχι κολλητό.γι αυτό νομίζω πέτυχε κ δεν έγινε ανέκδοτο.ή Ελβίρα έχει απίστευτες βυζαρες μεγάλες κ στητες κ τρελή μεγάλη σφιχτή κωλαρα που δυστυχώς δε την δίνει .είναι γλυκειά κ σέξυ,σαν κρυφοπουτανακι. Αρχίσαμε με έμπνευση απο τσοντα εμείς ημίγυμνοι με τζην ή βυζαρου με πετσέτα να την χουφτωνουμε να μας φιλάει μας γδυνει μας γλύφει εναλλάξ .πίπα Μαλάκια.σε κάποια φάση και οι 2 μέσα στις χειλαρες της.μετά πίσω κολλητά εγώ κ ο Γιάννης της τον έδωσε πίπα κ την έχυσε στόμα.εγώ βγάζω λάστιχο της τα δίνω στη πλάτη κ μου κάνει νοημα αν μου άρεσε,πάω να την φιλησω αλλά είναι μπουκωμενη κ γελαμε.τα φτύνει διακριτικά λίγο κουβέντα κα ξνα εναλλαγές κ στα πλαγιά κ πάνω στο καβλι του Γιάννη να χοροπηδαει κι εγώ να της γαμαω το στόμα. Με ήπιε στα 4 την ώρα που ο άλλος την πήδαγε δυνατα με τρέλα χαστούκια στη κωλαρα.το μωρό μας ξεζουμισε έβγαλε τρέλα γούστα κ πρέπει να το χάρηκε.είναι πολύ καβλιαρα κ της άρεσε που μας ψοφισε.thanks for the memories
djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Κ εγω περασα πολυ ωραια ρε μωρα! Ευχαριστω για τα καλα λογια!
άντε να δω πότε θα σε ''πετύχω'' κι εγώ!!!
bakourakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωπα! κρυφο ταλεντο η μικρη; πολυ ενδιαφερον
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις