Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.791
Πόντοι
216
Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που καθορίζει εαν θα απαντηθεί ενα σμς που εχει λάβει το κορίτσι? Διότι οσα και αν εχω στείλει δεν εχω λάβει απάντηση.

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Υπάρχει κάποιος αλγόριθμος που καθορίζει εαν θα απαντηθεί ενα σμς που εχει λάβει το κορίτσι? Διότι οσα και αν εχω στείλει δεν εχω λάβει απάντηση.

patience you must have my young padawan...

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
πιο ευκολο είναι να πιάσεις λοττο, τζοκερ, και προτο μαζι παρα να σηκωσει η elvira Το τηλεφωνο της και να απανταει σε ολα τα sms και τα μηνυματα αμεσα.η εστω εντος της ημερας. ξεχασε την!!!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
πιο ευκολο είναι να πιάσεις λοττο, τζοκερ, και προτο μαζι παρα να σηκωσει η elvira Το τηλεφωνο της και να απανταει σε ολα τα sms και τα μηνυματα αμεσα.η εστω εντος της ημερας. ξεχασε την!!!!!
To μουνι θελει κυνηγι ΤΟΥΝΤΟΡ!!!!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Αμα τα καταφερεις τελικα και τη συναντήσεις,πες της ότι σε περιμενει ο ΦΑΚΙΡΗΣ στη Θεσσαλονικη!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
Εκτος των άλλων , ρε παιδιά να κυνηγάμε τις κανονικές γκόμενες το καταλαβαίνω, αλλά να κυνηγάμε και τις πληρωμένες????
γιατί μη μου πεις ότι δεν παίρνει λεφτά.
δηλαδή και να παίρνει λεφτά και να την κυνηγάμε και να μην σηκώνει τα τηλέφωνα???
ποια είναι η Claudia Schiffer??????? :orchestra:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Εκτος των άλλων , ρε παιδιά να κυνηγάμε τις κανονικές γκόμενες το καταλαβαίνω, αλλά να κυνηγάμε και τις πληρωμένες????
γιατί μη μου πεις ότι δεν παίρνει λεφτά.
δηλαδή και να παίρνει λεφτά και να την κυνηγάμε και να μην σηκώνει τα τηλέφωνα???
ποια είναι η Claudia Schiffer??????? :orchestra:
Ανωτερη...Κουκλαρα!!!!!!

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Πολύ καβλα έβγαλε το μωρό χτες με ττις απίστευτες βυζαρες της την κωλαρα της και τα λάρυγγατα τα τσιμπούκια
της.γουσταρει το γαμησι το μικρο

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Τη μικρη τη πήραμε παρτουζα με συναδελφο γνωστό όχι κολλητό.γι αυτό νομίζω πέτυχε κ δεν έγινε ανέκδοτο.ή Ελβίρα έχει απίστευτες βυζαρες μεγάλες κ στητες κ τρελή μεγάλη σφιχτή κωλαρα που δυστυχώς δε την δίνει .είναι γλυκειά κ σέξυ,σαν κρυφοπουτανακι. Αρχίσαμε με έμπνευση απο τσοντα εμείς ημίγυμνοι με τζην ή βυζαρου με πετσέτα να την χουφτωνουμε να μας φιλάει μας γδυνει μας γλύφει εναλλάξ .πίπα Μαλάκια.σε κάποια φάση και οι 2 μέσα στις χειλαρες της.μετά πίσω κολλητά εγώ κ ο Γιάννης της τον έδωσε πίπα κ την έχυσε στόμα.εγώ βγάζω λάστιχο της τα δίνω στη πλάτη κ μου κάνει νοημα αν μου άρεσε,πάω να την φιλησω αλλά είναι μπουκωμενη κ γελαμε.τα φτύνει διακριτικά λίγο κουβέντα κα ξνα εναλλαγές κ στα πλαγιά κ πάνω στο καβλι του Γιάννη να χοροπηδαει κι εγώ να της γαμαω το στόμα. Με ήπιε στα 4 την ώρα που ο άλλος την πήδαγε δυνατα με τρέλα χαστούκια στη κωλαρα.το μωρό μας ξεζουμισε έβγαλε τρέλα γούστα κ πρέπει να το χάρηκε.είναι πολύ καβλιαρα κ της άρεσε που μας ψοφισε.thanks for the memories

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κ εγω περασα πολυ ωραια ρε μωρα! Ευχαριστω για τα καλα λογια!

bakourakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ωπα! κρυφο ταλεντο η μικρη; πολυ ενδιαφερον  :erection:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom