Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
γνωριζουμε αν τελικα η κοπελα θα ειναι 23 του μηνα Θεσσαλονικη? εστειλα μηνυμα αλλα προφανως με τοσα μηνυματα τι να πρωτο απαντησει η κοπελα..ευχαριστω!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πες μου ποτε θες κ ανεβαινουμε!  Εκανα ηδη καλους φιλους εδω! Αψογα τα μωρα μου!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
γνωριζουμε αν τελικα η κοπελα θα ειναι 23 του μηνα Θεσσαλονικη? εστειλα μηνυμα αλλα προφανως με τοσα μηνυματα τι να πρωτο απαντησει η κοπελα..ευχαριστω!
Οχι μωρο μου αυριο τελευταια μερα. Αλλα χρονος μηδεν!

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6

Ενταξει δεν πειραζει...θα κανονισουμε για Αθηνα τοτε οταν περασω βολτα και απο εκει !! Σε οτι αφορα τον χρονο σε νιωθο απολυτα κανεις μας δεν εχει  :grin:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1

Ταξιδάκι βλέπω.. μια χαρά.. τα αναστάτωσες τα καρντάσια;;  :tits2: :zfuck:
Για γύρνα που έχουμε κ καιρό να σε δούμε.. κ αν σε γευτούμε..  :pipa1:

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Πλάκα πλάκα δε φέρνεις κ κανένα τριγωνάκι πανοράματος για επιδόρπιο.. μετά το κυρίως πιάτο..  :pipa1:  :tits2: :knockinb:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Συναντηση χθες βραδυ με τη κουκλα.
Επιβεβαιωνω όλα εχουν γραφτει,αψογη,μακαρι να μας ερχεται συχνα...
Και νομιζω αυτό θα γινει,καθως πολλοι συναγωνιστες δεν προλαβαν να απολαυσουν τα...πλουσια προσοντα της
και το εκπληκτικο στοματικο της....

Λαικο προσκυνημα ολο το τριημερο,σαν τα λειψανα της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ένα πραμα,βοηθεια μας....

poltak

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΒΙΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

poltak

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΒΙΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
οκ

Panosceo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ελβιρα για ενα ραντεβουδακι πωs μπορουμε να το κλεισουμε ? :dancing:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
Καλησπέρα και από μένα.Να σας πω συντομα την ιστορια μου.Παρασκευη 15/05 και ενω ημουν Θεσσαλονικη, δεν καταφερνουμε να βρεθουμε, μου εδωσε ομως το τηλεφωνο της το οποιο μου ζητησε να μην το ανακοινωσω και βεβαιως θα την σεβαστω,
της λεω να βρεθουμε αθηνα, ευγενεστατη και γλυκια στο τηλεφωνο, μου λεει να βρεθουμε,εεεεεε απο τοτε ενα περιεργο πραγμα ...λες και ανοιξε η γη και την καταπιε, μια μου λεει δεν μπορω, μια δεν προλαβαινω , στα 10 μηνυματα απανταει σε ενα με το ζορι , τηλεφωνο δεν σηκωνει καν, τι να πω???? ρωταω το εξης, δεν θα ηταν πιο normal να βαλει μια ανακοινωση και να γραψει διαθεσιμη απο τοτε..., ωστε να ξερει ο κοσμος???? πιστευω οτι ολοι εμεις , ειμαστε ανθρωποι με δουλειες με υποχρεωσεις, με προβληματα με το οτιδηποτε.ειναι δυνατον να παιρνεις για μια εβδομαδα τηλεφωνο και να μην το σηκωνει, ενω σου εχει πει βεβαιως να βρεθουμε????
διαπιστωνετε και εσεις κατι τετοιο????

με φιλικους χαιρετισμους 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom