Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
αααα μπραβο ρε φιλε μου,
τωρα να και ενας σοβαρος ανθρωπος που με διαφωτισε να ξερω και εγω τι να κανω. να μην παιρνω τηλεφωνο ουτε μηνυμα ουτε να ενοχλω.
σε ευχαριστω φιλε μου

σε ευχαριστω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Την κοπέλλα ούτε την ξέρω,ούτε την εχω συναντήσει ποτέ.....διαβάζω αυτά που γράφετε και αναρωτιέμαι.....δεν έχετε καταλάβει ότι πρόκειται για ερασιτέχνη,που δουλευει μόνον όταν θέλει και μπορεί? πιθανόν να ΄εχει οικογένεια,πιθανόν να εχει μια άλλη δουλειά και να δουλευει ευκαιριακά......πάρτε το απόφαση και μην γεμίζετε το νήμα με τα ίδια και τα ίδια σχόλια....

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
φιλε μου καταρχην δεν ειχα τον χρονο να διαβασω ολο το νημα και δεν ξερω τι εχει γραφτει προηγουμενως, ομως ενας ανθρωπος που θελει να την βρει,τι πρεπει να κανει??
σου ειπα και παλι, δικαιωμα της να δουλευει οποτε θελει, αρκει να το ανακοινωνει για να γνωριζει και ο υπολοιπος κοσμος. λες ολοι να εχουν αδικο??? και επισης αν διαβασες, εγραψα οτι μιλησα μαζι της και ειπε μπορω, δεν ειπε δεν μπορω.

φιλικα χχχ

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
αν καποιος γνωριζει, ας ενημερωσει  :helpplea:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.107
Πόντοι
736
και εγω εχω μιλησει μαζι της αλλα δε μπορουσα την ωρα που ηταν free οποτε δεν τη συναντησα. Δεν εχω διαπιστωσει παντως προβλημα στην  επικοινωνια :rockon:

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
192
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα.Να σας πω συντομα την ιστορια μου.Παρασκευη 15/05 και ενω ημουν Θεσσαλονικη, δεν καταφερνουμε να βρεθουμε, μου εδωσε ομως το τηλεφωνο της το οποιο μου ζητησε να μην το ανακοινωσω και βεβαιως θα την σεβαστω,
της λεω να βρεθουμε αθηνα, ευγενεστατη και γλυκια στο τηλεφωνο, μου λεει να βρεθουμε,εεεεεε απο τοτε ενα περιεργο πραγμα ...λες και ανοιξε η γη και την καταπιε, μια μου λεει δεν μπορω, μια δεν προλαβαινω , στα 10 μηνυματα απανταει σε ενα με το ζορι , τηλεφωνο δεν σηκωνει καν, τι να πω???? ρωταω το εξης, δεν θα ηταν πιο normal να βαλει μια ανακοινωση και να γραψει διαθεσιμη απο τοτε..., ωστε να ξερει ο κοσμος???? πιστευω οτι ολοι εμεις , ειμαστε ανθρωποι με δουλειες με υποχρεωσεις, με προβληματα με το οτιδηποτε.ειναι δυνατον να παιρνεις για μια εβδομαδα τηλεφωνο και να μην το σηκωνει, ενω σου εχει πει βεβαιως να βρεθουμε????
διαπιστωνετε και εσεις κατι τετοιο???? σιγά μη χάσεις το κελεπούρι

με φιλικους χαιρετισμους 

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Χουχουλιαρικες καλησπερες μωρα μου!

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα.Να σας πω συντομα την ιστορια μου.Παρασκευη 15/05 και ενω ημουν Θεσσαλονικη, δεν καταφερνουμε να βρεθουμε, μου εδωσε ομως το τηλεφωνο της το οποιο μου ζητησε να μην το ανακοινωσω και βεβαιως θα την σεβαστω,
της λεω να βρεθουμε αθηνα, ευγενεστατη και γλυκια στο τηλεφωνο, μου λεει να βρεθουμε,εεεεεε απο τοτε ενα περιεργο πραγμα ...λες και ανοιξε η γη και την καταπιε, μια μου λεει δεν μπορω, μια δεν προλαβαινω , στα 10 μηνυματα απανταει σε ενα με το ζορι , τηλεφωνο δεν σηκωνει καν, τι να πω???? ρωταω το εξης, δεν θα ηταν πιο normal να βαλει μια ανακοινωση και να γραψει διαθεσιμη απο τοτε..., ωστε να ξερει ο κοσμος???? πιστευω οτι ολοι εμεις , ειμαστε ανθρωποι με δουλειες με υποχρεωσεις, με προβληματα με το οτιδηποτε.ειναι δυνατον να παιρνεις για μια εβδομαδα τηλεφωνο και να μην το σηκωνει, ενω σου εχει πει βεβαιως να βρεθουμε????
διαπιστωνετε και εσεις κατι τετοιο????

με φιλικους χαιρετισμους 

++++

κρίμα γιατί φαίνεται τούμπανο

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
τουμπανο, ξετουμπανο  το αποτελεσμα μια φορα ειναι το ιδιο.
οτι δεν σηκωνει το τηλεφωνο

nnikosss

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
86
Πόντοι
11
Κατάφερα κ τη συνάντησα.απίστευτες τεράστιες βυζαρες κ πολύ στητες.κάνει βυζομαλακία κ ωραία πίπα.έχει μεγάλη κωλαρα.εμένα μου αρέσει.είναι αρμονικά γεματουλα με γλυκειά φωνη.σαν την φοιτητριουλα

Ης γειτονιάς.για βυζολατρες που του αρέσουν οι γεμαΤουλες είναι must.για όσους θέλουν κορμαρες μοντέλο η γυμνασμενες μην μπουν στο κόπο.η κοπελα γεμίζει Το κρεβάτι.

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μωρα μου! Απο αυριο  ξανα διαθεσιμη! Φιλακια πολλα!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.498
Πόντοι
34.538
Ε τι να κανω μωρε? Ειμαστε μακρυα! Επιφυλάσσομαι για εξοδο κ ποτακια  ομως την επομενη φορα!
Κανονισε τωρα το καλοκαιρακι να σε ξαναδουμε....
Η παραλια το βραδακι σταζει καυλα.....Όπως κι εσυ!!!!!!!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom