silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αναφερεστε στη faidraguru?
ανακαλυψαμε τον τροχο.Ωπα τι εγινε ρε πιδια
ανακαλυψαμε τον τροχο.
Ετσι θα ειναι.. αν κ δεν γνωριζω απο νικ κτλ!
ασε μωρη καριολιτσα
ολα τα ξερεις κ τα ψαχνεις κιολας
αλλα ειχες καλους δασκαλους βεβαια
κ μια απορια.. γιατι θα πεσουν ξεφτιλικια φαινεται
η φιλη της φαιδρας ειναι η ελβιρα?????????
αν διαβαζες πιο πάνω δεν θα ρώταγεςασε μωρη καριολιτσα
ασε μωρη καριολιτσα
ο κανενας.παιχτης του παλιου φορουμ ειμαι.και μια διορθωση.ΔΕΝ επιβαλλομαι σε ΚΑΝΕΝΑ.την γνωμη μου λεω.ποιος εισαι ρε μεγαλε......σορρυ Μεγαλος...............πως επιβαλλεσαι ετσι στην μικρη, εδω κρυβονται πολλες ιστοριες, αποψε δεν θα κοιμηθουμε καλα...........
Ειναι τελεια εκει τυπε.... Ελβιρα παμε επιδευρο διακοπες ;;ωραία...εγώ θα την πάρω να έρθει σε ένα που μου αρέσει στην Επίδαυρο...
ο κανενας.παιχτης του παλιου φορουμ ειμαι.και μια διορθωση.ΔΕΝ επιβαλλομαι σε ΚΑΝΕΝΑ.την γνωμη μου λεω.
ευχαριστω andy.χαθηκα τον τελευταιο καιρο λογω φορτου εργασιας.και σε σενα απεραντο σεβασμο.τον βυζαρά να τον ακούτε.......είναι παλιό και επίλεκτο μέλος του φόρουμ,με τεράστια εμπειρία στα μασαζοθέματα και με άπειρα αποθέματα καλοσύνης για να βοηθήσει τα νεα μέλη....respect!
οκ.ο καθεις με τους τροπους του.εγω ειδα να την κανεις να πει yes Sir.............τι αλλο να το πουμε........για καλο στο ειπα
τον βυζαρά να τον ακούτε.......είναι παλιό και επίλεκτο μέλος του φόρουμ,με τεράστια εμπειρία στα μασαζοθέματα και με άπειρα αποθέματα καλοσύνης για να βοηθήσει τα νεα μέλη....respect!
τον βυζαρά να τον ακούτε.......είναι παλιό και επίλεκτο μέλος του φόρουμ,με τεράστια εμπειρία στα μασαζοθέματα και με άπειρα αποθέματα καλοσύνης για να βοηθήσει τα νεα μέλη....respect!