Αγαπητέ μου φίλε, όλα αύτά αποτελούν ένα μέσο έκφρασης των καταπιεσμένων δυσάρεστων συναισθημάτων καί
τών ψυχολογικών συγκρούσεων !!!!!!!!
ακριβως......respect και σε σένα!
Αγαπητέ μου φίλε, όλα αύτά αποτελούν ένα μέσο έκφρασης των καταπιεσμένων δυσάρεστων συναισθημάτων καί
τών ψυχολογικών συγκρούσεων !!!!!!!!
ευχαριστω andy.χαθηκα τον τελευταιο καιρο λογω φορτου εργασιας.και σε σενα απεραντο σεβασμο.
ακριβως......respect και σε σένα!
Εγω δεν το έπιασα ακριβως το νοημα αυτο
αυτοrespectiaζοντε
Εγω δεν το έπιασα ακριβως το νοημα αυτο
καταπληκτικό...... όχι,δεν είναι ετσι όμως.....με τον βυζαρά μας συνδέει βαθιά και ειλικρινής φιλία και παράλληλη πορεία δεκαετιών σε μασαζοεξερευνήσεις.......
αυτοrespectiaζοντε
και προπαντον Μιλαει Οποτε πρεπει !!
Αγαπητέ μου φίλε ή θετική πλευρά του θέματος είναι πως όταν υπάρχει φόβος άπώλειας συναισθημάτων προετοιμαζόμαστε δημιουργώντας τις κατάλληλες άμυνες για να μην τραυματιστούμε ψυχικά...............
Τό συναίσθημα λειτουργεί σαν ξυπνητήρι της συνείδησής μας γι αυτό αυξάνεται όταν πολεμούμε να τό μειώσουμε , ένώ αντίθετα πρέπει νά τό άκούσουμε........................
εγω θα ελεγα αγαπητε μου φιλε ότι λειτουργει αντίθετα συνηθως ...
Όταν υπαρχουν συναισθηματα κοινος - ευαίσθησιες - δημιουργούμε κατάλληλες αμυνες για να μη τραυματιστούμε ψυχικα ....
εκτος αν αυτό που λες το διατυπώνεις διαφορετικα και το αντιλαμβάνομαι εγω αλλιως διαβαζοντας το !!
φιλικα
Αγαπητέ μου φίλε ή θετική πλευρά του θέματος είναι πως όταν υπάρχει φόβος άπώλειας συναισθημάτων προετοιμαζόμαστε δημιουργώντας τις κατάλληλες άμυνες για να μην τραυματιστούμε ψυχικά...............
Τό συναίσθημα λειτουργεί σαν ξυπνητήρι της συνείδησής μας γι αυτό αυξάνεται όταν πολεμούμε να τό μειώσουμε , ένώ αντίθετα πρέπει νά τό άκούσουμε........................
ΛΟΙΠΟΝ.......... απλά πολύ άπλά ΛΟΓΙΑ.........
Όταν γνωρίσουμε μια κοπέλα , αυτομάτως το μυαλο μας χωρις να το θελουμε ΠΑΗ καί στόν χωρισμό.........
ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ......
Καλό σου μεσημέρι......
andy51 χαθήκαμε , μας κλεισανε καί τό μέγαρο........... καί χέστα φίλε !!!!!
Αααα πολυ συναισθήματικα μου βγηκατε ε!!! Μαυριζω εγω ασπρίζουν τα
Αααα πολυ συναισθήματικα μου βγηκατε ε!!! Μαυριζω εγω ασπρίζουν τα
τι δεν κατάλαβες? εχει κάποιος καταπιεσμένα συναισθήματα,αλλά παράλληλα και αποθέματα καλοσύνης.Ετσι,βοηθώντας τους αλλους,εκτονώνει τα συναισθήματα αυτά......
Δεν μπορείς να πείς όμως....ανεβάσαμε επίπεδο! από τα βυζιά και τους κώλους,πήγαμε σε προχωρημένη ψυχολογική ανάλυση......
Καὶ ποῦ τὸ βρίσκουμε;;;Κοίτα το άβαταρ της.