Φίλε μου,μην πυροβολείς τον πιανίστα
Ζέστη έχει,καλοκαίρι είναι,οι γυναίκες λείπουν όπως και οι πάντως είδους θεραπανιδες.
Δουλεία άλλη δεν έχουμε να ασχοληθούμε.
Λογικό είναι να μας έχει φάει η μαλ..ία.
σωστος! την ωρα μας περασαμε
Φίλε μου,μην πυροβολείς τον πιανίστα
Ζέστη έχει,καλοκαίρι είναι,οι γυναίκες λείπουν όπως και οι πάντως είδους θεραπανιδες.
Δουλεία άλλη δεν έχουμε να ασχοληθούμε.
Λογικό είναι να μας έχει φάει η μαλ..ία.
ΧΑΧΑ....το πήρες σοβαρά;;
Γουσταρω αντικειμενικοτητα μεσω της υποκειμενικοτητας εν μεσω απλων πληροφοριών! Αλλα θα συμφωνησω δεν ειμαι το 8ο θαυμα του κοσμου!
Γουσταρω αντικειμενικοτητα μεσω της υποκειμενικοτητας εν μεσω απλων πληροφοριών! Αλλα θα συμφωνησω δεν ειμαι το 8ο θαυμα του κοσμου!
Στο αβαταρ δικια της είναι,αλλά είναι μικρή και φαίνεται καλά.
Και εμείς γέροι άνθρωποι δεν χουμε την οξύτητα οράσεως ποιυ έχετε εσείς οι νεολαίοι.
Ιμπαγάσα...παρακαλώ.....ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ
Ποσα ξερειs!!!!!!!!!!!!!Την δικη σας τη μετραω παντωςκυριε διαβολακο. Οχι φυτινη... λαδακι για μασαζ εκτος κ αν θελει κανεις τηγάνισμα!
έχει καλο σουβλακι η Νεα Σμυρνη!
ε που να σού ρθει ΚΟΛΠΟΣ....ρε ΚΟΛΠΕ..και είμαι θεονήστικος απ' το πρωί.
φαε την γλωσσα σου και ειμαι και με 2 by pass
αν εισαι με 2 bupass ... συγνωμη που στο λεω αλλα τη ξεχνας την Ελβιρα !!
φαε την γλωσσα σου και ειμαι και με 2 by pass
που να το φανταστώ ρε συ;;;;;;;
γράφτο στο χιονι...μαν
αν εισαι με 2 bupass ... συγνωμη που στο λεω αλλα τη ξεχνας την Ελβιρα !!
τι λες ρε τυπε, εχω κανει φουλ ρεκτιφιε, ειμαι πλεον και EURO 5, υβριδικος και χωρις φορο πολυτελειας
ρε τυπε πλακα κανω ... αν το λεει η καρδουλα σου τραβα μπρος και μη μασας , θα σου πω εγω τι θα κανεις ?
αλλαξε πληροφοδιοδοτες καλυτερα.Καλά,είστε τρελλά μασουλίνια όλοι σας,που λέει και μια φίλη μου......ρε σεις,6 σελίδες από το πρωί,για μια γκόμενα που ΘΑ έρθει την άλλη εβδομάδα,και ΘΑ κάνει ραντεβού με όποιον "είναι τυχερός" και προλάβει......καλά κάνουν και σας δουλεύουνε κανονικά.......
Δεν εχω συναντήσει ποτέ την κοπέλλα,αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν πρόκειται πια και για το 8ο θαύμα του κόσμου.....συγκρατηθείτε λίγο.....έχετε πολλές και καλές επιλογές.....μη μασάτε τόσο ευκολα.......