spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!...για ελα πμ.Αστιευομαι μωρε!!!
...καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!...για ελα πμ.Αστιευομαι μωρε!!!
Τα σεβη μου κυριε αγριε...ασχημα ? και τα μεσημεριανα καλα ειναι ...και κυριακη σημερα
Καλησπέρα κούκλα...δε βρίσκω μονόπετρο με τίποτα...Τα σεβη μου κυριε αγριε...
Καλησπέρα κούκλα...δε βρίσκω μονόπετρο με τίποτα...
είναι γλυκιά, όμορφη, είναι πατριωτάκι, έχει άψογες υπηρεσίες, ωραίο σώμα με καμπύλες, έχει χιούμορ....άμα ταιριάξουν και οι χημείες σας....τότε τζακ ποτ!!καλησπερα Συναγωνιστες της μουνοδουλειας !!
αυτη η ελβιρα .....τι ειναι και εχει γινει τοσο ντορος ?
ποσα περνει για τις υπηρεσιες της ?
...θα ηθελα να απαντησει καποιος ...που να την ξερει ! οχι με το τι βλεπει σε μια φωτο που εχει εδω !
διοτι η Αντρεα >>>>>>>> <<<<<<<<< ειναι και αυτο ενα τροπικοτατο φρουτο !!
όπα...τι μου λες τώρα έμμεσα?? έχω ανταγωνισμό??Ναι ναι καλααα.. κανονισε μη σε προλαβουν ομως!!
καλησπερα Συναγωνιστες της μουνοδουλειας !!
αυτη η ελβιρα .....τι ειναι και εχει γινει τοσο ντορος ?
ποσα περνει για τις υπηρεσιες της ?
...θα ηθελα να απαντησει καποιος ...που να την ξερει ! οχι με το τι βλεπει σε μια φωτο που εχει εδω !
διοτι η Αντρεα >>>>>>>> <<<<<<<<< ειναι και αυτο ενα τροπικοτατο φρουτο !!
Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις σου κεω...όπα...τι μου λες τώρα έμμεσα?? έχω ανταγωνισμό??
Ισως κ χωρις μονο για χαρη των παλιων καιρών.χωρίς μονόπετρο δηλαδίς δουλειά δεν???
με σκλαβώνετε κυρία μου...το ξερα ότι αυτό που σας νοιάζει είναι ο άνθρωπος τελικά...Ισως κ χωρις μονο για χαρη των παλιων καιρών.
και μετά θα σκοτώσω τον ίδιο τον Ριχάρδο...Ρε μπας και το θελει το μονοπετρο να το "σκοτωσει" στον Ριχαρδο?
δεν κανω διαφημιση .....απλα εχει μερικα +++ σε σχεση με την δικια σου ;)Καλε εσυ εισαι καλος... πες μου ποσο παει η διαφημισουλα οταν πεσουν οι δουλειές να σε προτιμήσω.
Τα σεβη μου κυριε αγριε...
:-* :-*αγριος ? ποιος ? που ? ποτε ?
Οτι λεει δεν το συζητώ. .. εδω σκεφτομαι να παω κ εγω! Αλλα δεν ξερω αν παει με γυναικες γαμω..δεν κανω διαφημιση .....απλα εχει μερικα +++ σε σχεση με την δικια σου ;)