spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
...καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!...για ελα πμ.Αστιευομαι μωρε!!!
...καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!...για ελα πμ.Αστιευομαι μωρε!!!
Τα σεβη μου κυριε αγριε...ασχημα ? και τα μεσημεριανα καλα ειναι ...και κυριακη σημερα
Καλησπέρα κούκλα...δε βρίσκω μονόπετρο με τίποτα...Τα σεβη μου κυριε αγριε...
Καλησπέρα κούκλα...δε βρίσκω μονόπετρο με τίποτα...![]()
![]()
είναι γλυκιά, όμορφη, είναι πατριωτάκι, έχει άψογες υπηρεσίες, ωραίο σώμα με καμπύλες, έχει χιούμορ....άμα ταιριάξουν και οι χημείες σας....τότε τζακ ποτ!!καλησπερα Συναγωνιστες της μουνοδουλειας !!
αυτη η ελβιρα .....τι ειναι και εχει γινει τοσο ντορος ?
ποσα περνει για τις υπηρεσιες της ?
...θα ηθελα να απαντησει καποιος ...που να την ξερει ! οχι με το τι βλεπει σε μια φωτο που εχει εδω !
διοτι η Αντρεα >>>>>>>> <<<<<<<<< ειναι και αυτο ενα τροπικοτατο φρουτο !!![]()
![]()
όπα...τι μου λες τώρα έμμεσα?? έχω ανταγωνισμό??Ναι ναι καλααα.. κανονισε μη σε προλαβουν ομως!!
καλησπερα Συναγωνιστες της μουνοδουλειας !!
αυτη η ελβιρα .....τι ειναι και εχει γινει τοσο ντορος ?
ποσα περνει για τις υπηρεσιες της ?
...θα ηθελα να απαντησει καποιος ...που να την ξερει ! οχι με το τι βλεπει σε μια φωτο που εχει εδω !
διοτι η Αντρεα >>>>>>>> <<<<<<<<< ειναι και αυτο ενα τροπικοτατο φρουτο !!![]()
![]()
Προλαβαινεις δεν προλαβαινεις σου κεω...όπα...τι μου λες τώρα έμμεσα?? έχω ανταγωνισμό??![]()
Ισως κ χωρις μονο για χαρη των παλιων καιρών.χωρίς μονόπετρο δηλαδίς δουλειά δεν???![]()
Ισως κ χωρις μονο για χαρη των παλιων καιρών.![]()
και μετά θα σκοτώσω τον ίδιο τον Ριχάρδο...Ρε μπας και το θελει το μονοπετρο να το "σκοτωσει" στον Ριχαρδο?
δεν κανω διαφημιση .....απλα εχει μερικα +++ σε σχεση με την δικια σου ;)Καλε εσυ εισαι καλος... πες μου ποσο παει η διαφημισουλα οταν πεσουν οι δουλειές να σε προτιμήσω.![]()
Τα σεβη μου κυριε αγριε...
:-* :-*αγριος ? ποιος ? που ? ποτε ?
Οτι λεει δεν το συζητώ. .. εδω σκεφτομαι να παω κ εγω! Αλλα δεν ξερω αν παει με γυναικες γαμω..δεν κανω διαφημιση .....απλα εχει μερικα +++ σε σχεση με την δικια σου ;)