Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερες ρε μωρα! Το οτι δεν απαντησα σε 1 μνμ που ξαναλεω δεν εγινε επίτηδες  εχει γινει κ τακτική  μου?  Ειμαι παλιοκοριτσο τελικα!  :boobies: θελω να χτυπαει το κιν μου να με ψάχνετε  αλλα να μη δουλευω κ να μη βγαζω κ λεφτα. Ικανοποιουμαι μονο με τα αναπάντητα μνμ και τις κλήσεις!   

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Καλημερες ρε μωρα! Το οτι δεν απαντησα σε 1 μνμ που ξαναλεω δεν εγινε επίτηδες  εχει γινει κ τακτική  μου?  Ειμαι παλιοκοριτσο τελικα!  :boobies: θελω να χτυπαει το κιν μου να με ψάχνετε  αλλα να μη δουλευω κ να μη βγαζω κ λεφτα. Ικανοποιουμαι μονο με τα αναπάντητα μνμ και τις κλήσεις!    

λεφτα λεφτα λεφτα............ολο για τα λεφτα θα μιλαμε?????? :tits: :tits:

Επισκέπτης
Για ποσο καιρο θα ειμαστε μωρο στην αναμονη.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αυτο που ξερω ειναι οτι η απορριψη ποναει. αλλα να ποναει τοσο πολυ για τα εργαζομενα κοριτσια, δε το περιμενα...
εχει τοσες και τοσες γυρω γυρω. πανε παρακατω...! επιλογες παααρα πολλες

Τις καλημερες μου και παλι

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Εγω που δεν εχω χρονο για ραντεβου,  να σου κανω αναπαντητες?  :2funny:  :2funny:

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Καλημερες ρε μωρα! Το οτι δεν απαντησα σε 1 μνμ που ξαναλεω δεν εγινε επίτηδες  εχει γινει κ τακτική  μου?  Ειμαι παλιοκοριτσο τελικα!  :boobies: θελω να χτυπαει το κιν μου να με ψάχνετε  αλλα να μη δουλευω κ να μη βγαζω κ λεφτα. Ικανοποιουμαι μονο με τα αναπάντητα μνμ και τις κλήσεις!   
Μη δίνεις εξηγήσεις οι φίλοι δεν το χρειάζονται και οι εχθροί δεν θα σε πιστέψουν έτσι κιαλλιώς.

Επισκέπτης
Εγω παντως απο ολα...συγκρατω μονο οτι  ειναι παλιοκοριτσο... :2funny:  :2funny:

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
περα απο τη πλακα παντως

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευγενική στο τηλεφωνο

μακαρι ολες να ταν ετσι...γεια σου Ελβιραραααα!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
μα τι "καψιμο" φλατζας ειναι αυτο ?  :huh:

εχω στειλει ερωτημα, ουτε εμενα εχει απαντησει...  :rolleyes:

και ?  υποχρεωμενη ειναι ?  :idiot:

παιχτης ειμαι, δεν ψαχνω για γκομενα !  :s&m_1:

αμα δεν απαντησει, ε, θα βρω αλλο ραντεβου.  :tits2:

απλα τα πραγματα ...  ;)

οχι θα κατσω να σκασω  :headbang:

:rockon: :rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Ρε μπας και έχεις βίτσιο και έχεις το κινητό ανάμεσα στα μπούτια σου για δονητή?
Το έχεις ψάξει?

:2funny:

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Δε σε καταλαβαίνω... γιατί πρέπει να δίνεις εξηγήσεις, αν μπορείς (προλαβαίνεις) το σηκώνεις ή απαντάς σε μνμ αν όχι μια άλλη φορά.. μάγκες οι περισσότερες κοπέλες έχουν προσωπική ζωή δε θα ασχολλούντε μ εμάς τους μαλάκες όλη την ώρα...!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom