Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πάντως εγω εχω βρίσει κοπέλα του χώρου λόγω του οτι μου έστειλε sms μετα απο 3 μιση ώρες...δεν ήμουν μόνος...

αυτό μίστερ είναι κάτι το οποίο φοβάμαι και εγώ καμιά φορά. Η κάθε κοπέλα που θες να βρεθεί, μπορεί να μη δώσει σημασία στο διάστημα που πέρασε από το μήνυμα σου και να σε πάρει και να σου κάνει ζημιά.

Αν και την Ελβίρα με αυτά που διάβασα από εδώ μέσα, φαίνεται ξύπνιο μουτράκι και σκέφτομαι σε λίγες μέρες που θα έχω μια ελευθερία να κανονίσω ένα ραντεβού.

-Ελβίρα επειδή το free pass θα το έχω για λίγες μέρες ελπίζω να μπορέσουμε να κλείσουμε ραντεβού.

-Λαγονίσιαν, θα στη φάω τη γυναίκα. Είμαι και ωραίο παιδί και νεότερος. Βρες γρήγορα διαμαντικό...  :2funny: :2funny: :2funny:

φιλικά τα πειράγματα πάντα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
η Ελβίρα δεν θέλει πιτσιρίκια.... :grin: :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
η Ελβίρα δεν θέλει πιτσιρίκια.... :grin: :grin:

30+ Είναι ο τέλειος συνδιασμός. Μια γυναίκα μπορεί να διακρίνει την ωριμότητα του άντρα σε ένα φρέσκο και νεανικό σώμα.. :s&m_2:

(μεγαλύτερος είσαι έτσι? Δεν έκανα λάθος)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ελβίρα που είσαι να μετρήσεις μέχρι το 10?

Να σταθώ με τον λαγό πλάτη πλάτη, με πιστόλια σηκωμένα και να περπατάμε προς αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να γίνει το μπαμ???

Σημειώνω πως ακόμα δεν την έχω δεί την Ελβίρα έτσι?χαχαχα που το πάμε αυτό?

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ελβίρα που είσαι να μετρήσεις μέχρι το 10?

Να σταθώ με τον λαγό πλάτη πλάτη, με πιστόλια σηκωμένα και να περπατάμε προς αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να γίνει το μπαμ???

Παιχνιδακια πουλακια μου? Καλημέρες! Παντα με ορεξουλες κ κεφι ευχομαι μωρακια! Κ ειναι κ τσαγκαροδευτερα!

mark35

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
καλη σου μερα ελβιρα

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

Φιλτατε, πιστευω οτι ΔΕΝ είσαι ο μόνος...   :lheel:

Καποια στιγμη πρεπει να τεθει το ερώτημα, ΠΟΙΟΣ την εχει δεί
ή ΠΟΙΟΣ εχει εστω το τηλεφωνο της !   ;)

*οχι δεν ζητησα να μου το στείλετε χωρις την συγκαταθεσή της...  :s&m_1:

Με την απλη λογικη μου, μου φαίνεται απιθανο η "κυρια Ελβιρα" να μπαίνει στο φόρουμ, να συμμετεχει σε πλακιτσες και σαχλαμαριτσες, απο την άλλη να ζητάνε τοσοι πολλοι το τελεφωνο, και αυτο να μην κυκλοφορει.. Τι διάολο, τόσο καλα παει αυτο το μαγαζι και πελάτες δε θέλει ? Στο κάτω-κάτω, αν δε θέλει, λεει απλα "όχι σημερα, εχω κλεισει ολα τα ραντεβου", και παει λέγοντας..   :tickedoff:

Δεν μπορω να φανταστω μαγαζί που να εχει κατεβασμενα τα ρολλά, επειδη εχει ήδη πολλους πελάτες μέσα... Στην εσχατη, ας δίνει τα ραντεβου που πλεοναζουν σε μια ... κολλητη της. :sunglasses:

Απλα σκεπτομενος  :rolleyes:  οτι κατι δεν παει καλα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...  :idiot:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Παιχνιδακια πουλακια μου? Καλημέρες! Παντα με ορεξουλες κ κεφι ευχομαι μωρακια! Κ ειναι κ τσαγκαροδευτερα!

Καλή εβδομάδα και σε εσένα Ελβιράκι.

Να σου στείλω πμ για κάποιες λεπτομέριες? Μπορείς?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Φιλτατε, πιστευω οτι ΔΕΝ είσαι ο μόνος...   :lheel:

Καποια στιγμη πρεπει να τεθει το ερώτημα, ΠΟΙΟΣ την εχει δεί
ή ΠΟΙΟΣ εχει εστω το τηλεφωνο της !   ;)

*οχι δεν ζητησα να μου το στείλετε χωρις την συγκαταθεσή της...  :s&m_1:

Με την απλη λογικη μου, μου φαίνεται απιθανο η "κυρια Ελβιρα" να μπαίνει στο φόρουμ, να συμμετεχει σε πλακιτσες και σαχλαμαριτσες, απο την άλλη να ζητάνε τοσοι πολλοι το τελεφωνο, και αυτο να μην κυκλοφορει.. Τι διάολο, τόσο καλα παει αυτο το μαγαζι και πελάτες δε θέλει ? Στο κάτω-κάτω, αν δε θέλει, λεει απλα "όχι σημερα, εχω κλεισει ολα τα ραντεβου", και παει λέγοντας..   :tickedoff:

Δεν μπορω να φανταστω μαγαζί που να εχει κατεβασμενα τα ρολλά, επειδη εχει ήδη πολλους πελάτες μέσα... Στην εσχατη, ας δίνει τα ραντεβου που πλεοναζουν σε μια ... κολλητη της. :sunglasses:

Απλα σκεπτομενος  :rolleyes:  οτι κατι δεν παει καλα στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...  :idiot:

Κοίτα, δεν την έχω συναντήσει την κοπέλα, αλλά νομίζω πως έχει εξηγήσει τους όρους που δουλεύει. Δεν είναι επαγγελματίας με την έννοια ότι είναι η κύρια δουλειά της αυτή. Οπότε αναμενόμενο τα ραντεβού να κλέινονται σε ώρες, μέρες που προφανώς έχει ελέυθερο χρόνο από το πρόγραμμά της. Και όχι να φτιάχνεται το πρόγραμμα από τα ραντεβού.

Έτσι έχω καταλάβει από τα λεγόμενά της και δεν το αντικρούω γιατί μου φαίνεται λογικό αν έκανα το ίδιο.

Φιλικά

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν έχω συναντηθεί με την κοπέλα και δε μπορώ να ξέρω αν είναι η ίδια. Συμφωνώ πάντως ότι οι φωτογραφίες μοιάζουν πολύ. Μόνο όσοι έχουν δοκιμάσει μπορούν να κρίνουν. Ε λαγουδάκο?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ουδεμία σχέση έχει η μια με την άλλη....

Lucky_Luke68

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ουδεμία σχέση έχει η μια με την άλλη....

εγω δεν ειπα οτι εχουν σχεση, εγω εθεσα το ερωτημα, εφοσον μεχρι τωρα (σχεδον) κανενας δεν εχει δηλωσει οτι την γνωριζει, αλλα πολλοι δηλωνουν οτι δεν παιρνουν απαντηση στο ΠΜ, γιατι να μην παιξει εναλλακτικα η κυρια "Έλενα" με την καταπληκτικη ομοιότητα... που ειναι ΚΑΙ διαθεσιμη.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εναλλακτικά μπορει να παίξουν πολλές...και εγω δεν την εχω συναντησει αλλα απο θεμα επιλογης μου μεχρι στιγμης,αν και δεν νομιζω να φανω τοσο ατυχος και να φαω πόρτα.
Ελα ρε παίδες,το ιδιο δεν συνβαινει με και με την Valeria ή με την Αλίκη ή το ίδιο δεν συνέβαινε και παλαιότερα με άλλες κοπέλες?

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κυριε λαγε κ οι λοιποι γαμπροι δεν προλαβατε το γαμο. Ειμαι ερωτευμενη με εναν μοντερατορ... κ δεν μπορω να δεχτω τις δικες σας προτασεις γαμου. :boobies:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Κυριε λαγε κ οι λοιποι παρι δεν προλαβατε το γαμο. Ειμαι ερωτευμενη με εναν μοντερατορ... κ δεν μπορω να δεχτω τις δικες σας προτασεις γαμου. :boobies:
αφού έχασα τη θέση μου σα σύζυγος...τουλάχιστον να γίνω κουμπάρος??? τα ίδια δικαιώματα θα έχω εξάλλου...για δυο φορές την εβδομάδα... :knockinb:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Κυριε λαγε κ οι λοιποι παρι δεν προλαβατε το γαμο. Ειμαι ερωτευμενη με εναν μοντερατορ... κ δεν μπορω να δεχτω τις δικες σας προτασεις γαμου. :boobies:
τι σου έταξε ο καριόλης??? :cheesy: :cheesy:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

E τον πούστη μας έφαγε τη γκόμενα. Κοίτα να δείς που σε λίγες μέρες θα τον κάνω κερατά ;)

Ελβίρα θέλω ραντεβούυυυυ !!!!!  :2funny:

δες πμ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom