Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
δες καμιά τσόντα τύπε!!! και που ξέρεις???αν πετύχει η μαλακία,τύφλα να έχει το γαμήσι μετά!

Δεν την βρισκω με το εικονικο σεξ και με την μαλακια. Μονο με το ζωντανο σεξ την βρισκω. Δεν βλεπω την ωρα να κλεισω ραντεβου μαζι της και λαχταρω πως και πως να παιξω με τα  :tits2: της

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
α να χαθείς αλήτη...μας καύλωσες πρωινιάτικα!

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν ειναι λογικη το ''παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα''

αν ηταν ετσι δεν χρειαζομαστε το μπου, ουτε το νετ γενικοτερα. ξαναγυρναμε στη χρυση ευκαιρια
εφοσον η κοπελα ομως δεν δινει αλλες φωτος τι να κανουμε?...ο καθενας απο κει και περα συμπεραινει ,απο την 1 και μοναδικη που εχει,και απο τις περιγραφες των αλλως παιχτων...

jerk007

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
1
ελβίρα ή φαίδρα;(το και τις δυο δε το σηκωνει η τσεπη μου)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εφοσον η κοπελα ομως δεν δινει αλλες φωτος τι να κανουμε?...ο καθενας απο κει και περα συμπεραινει ,απο την 1 και μοναδικη που εχει,και απο τις περιγραφες των αλλως παιχτων...

συμφωνω, και οπως εγραψα και πιο πανω...

τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
συμφωνω, και οπως εγραψα και πιο πανω...

τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...
ειναι παιδαρος το ελβιρακι..και πολυ καλο παιδι,με χιουμορ,και πονηρη ματια....Α!!!!...και θηρια... :tits: :tits: :tits:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom