Επισκέπτης
δοκιμασε να της ξαναστειλεις μηνυμαΕιναι οτι εχουμε καυλωσει τοσο πολυ με τα προσοντα της που δεν αντεχουμε αλλο την αναμονη και την υπομονη.
δοκιμασε να της ξαναστειλεις μηνυμαΕιναι οτι εχουμε καυλωσει τοσο πολυ με τα προσοντα της που δεν αντεχουμε αλλο την αναμονη και την υπομονη.
δες καμιά τσόντα τύπε!!! και που ξέρεις???αν πετύχει η μαλακία,τύφλα να έχει το γαμήσι μετά!
ααααα γι αυτο εχω να σε δω τοσες μερες?μεγαλη τεχνη η μαλακια!δες καμιά τσόντα τύπε!!! και που ξέρεις???αν πετύχει η μαλακία,τύφλα να έχει το γαμήσι μετά!
εφοσον η κοπελα ομως δεν δινει αλλες φωτος τι να κανουμε?...ο καθενας απο κει και περα συμπεραινει ,απο την 1 και μοναδικη που εχει,και απο τις περιγραφες των αλλως παιχτων...δεν ειναι λογικη το ''παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα''
αν ηταν ετσι δεν χρειαζομαστε το μπου, ουτε το νετ γενικοτερα. ξαναγυρναμε στη χρυση ευκαιρια
......... .......... ..........ΩΠΑ!....ααααα γι αυτο εχω να σε δω τοσες μερες?μεγαλη τεχνη η μαλακια!
εφοσον η κοπελα ομως δεν δινει αλλες φωτος τι να κανουμε?...ο καθενας απο κει και περα συμπεραινει ,απο την 1 και μοναδικη που εχει,και απο τις περιγραφες των αλλως παιχτων...
ειναι παιδαρος το ελβιρακι..και πολυ καλο παιδι,με χιουμορ,και πονηρη ματια....Α!!!!...και θηρια...συμφωνω, και οπως εγραψα και πιο πανω...
τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...
ειναι παιδαρος το ελβιρακι..και πολυ καλο παιδι,με χιουμορ,και πονηρη ματια....Α!!!!...και θηρια...
ολα καλα?...
ειναι παιδαρος το ελβιρακι..και πολυ καλο παιδι,με χιουμορ,και πονηρη ματια....Α!!!!...και θηρια...
βρε αστη την φαιδρα...εδω, εμεις τι λεμε....Αυτά ακριβώς μου είπε και η Φαίδρα
ναι φιλε το παλευουμε...ολα καλα?...
κομπλε!...ναι φιλε το παλευουμε...
βρε αστη την φαιδρα...εδω, εμεις τι λεμε....
ξεζουμισμα.....Εγώ πάντως έχω βάλει στο πρόγραμμα να συνευρεθώ και με τις δύο......
μαζι η χωριστα?....Εγώ πάντως έχω βάλει στο πρόγραμμα να συνευρεθώ και με τις δύο......
καλα ασε εσυ...μας εχει παρει τα καλυτερα μωρα....ολα τα μιλφ στα ποδια σου...