You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
Βρε παιδια ξερει κανενας απο εσας γιατι δεν απανταει στα μηνυματα το κοριτσι.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Θα της είπαν τύπε ότι έχεις "ιδιαίτερα γούστα" και μάλλον δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει! :-
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
γιατι προφανως εχει και προσωπικη ζωη και θα θελει την Κυριακη τουλαχιστον δικη της
Δε γίνεται να τη παντρεψω γατι μετα δε θα μπορούμε να...
Μην ανησυχείς. Ισχύει πλέον και το "η κουμπάρα ... την κουμπάρα "
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Κυριακές η κοριτσάρα ΔΕΝ δουλεύει...γιατι προφανως εχει και προσωπικη ζωη και θα θελει την Κυριακη τουλαχιστον δικη της
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Συνάντηση πριν 2 μήνες περίπου.
Συν: Πολύ ευχάριστη κοπέλα σε χαρακτήρα. Πολύ συμπαθητικό πρόσωπο με όμορφο χαμόγελο. Όμορφο στήθος. Πολύ καλό στοματικό (παραδόξως για ελληνίδα). Κοπέλα με πιασήματα θα έλεγα. Αρκετά καλή συμμετοχή στο σεξ. Δείχνει να το απολαμβάνει και υγραίνεται εύκολα.
Πλην: (πάντα προσωπική άποψη): 1)Λίγο παραπάνω μπαμπάτσικη στα μπουτάκια για το δικό μου γούστο και 2) η γραμμή με τριχούλες στο νινάκι (το προτιμώ γλομπέο)..
Δυνατό σημείο ο χαρακτήρας. Και ένα μπράβο γιατί όταν δοκίμασα εγώ είχε ακριβότερη τιμή. Το να αποκτάς περισσότερους πελάτες και ταυτόχρονα να κάνεις διόρθωση τιμής (που τη βρίσκω και πιο λογική) σημαίνει πώς έχει μυαλό και σίγουρα θα βγει κερδισμένη. Μακάρι να έκοβε και σε άλλες αντίστοιχα το νιονιό..
Καλημέρα κοριτσάκι
Συν: Πολύ ευχάριστη κοπέλα σε χαρακτήρα. Πολύ συμπαθητικό πρόσωπο με όμορφο χαμόγελο. Όμορφο στήθος. Πολύ καλό στοματικό (παραδόξως για ελληνίδα). Κοπέλα με πιασήματα θα έλεγα. Αρκετά καλή συμμετοχή στο σεξ. Δείχνει να το απολαμβάνει και υγραίνεται εύκολα.
Πλην: (πάντα προσωπική άποψη): 1)Λίγο παραπάνω μπαμπάτσικη στα μπουτάκια για το δικό μου γούστο και 2) η γραμμή με τριχούλες στο νινάκι (το προτιμώ γλομπέο)..
Δυνατό σημείο ο χαρακτήρας. Και ένα μπράβο γιατί όταν δοκίμασα εγώ είχε ακριβότερη τιμή. Το να αποκτάς περισσότερους πελάτες και ταυτόχρονα να κάνεις διόρθωση τιμής (που τη βρίσκω και πιο λογική) σημαίνει πώς έχει μυαλό και σίγουρα θα βγει κερδισμένη. Μακάρι να έκοβε και σε άλλες αντίστοιχα το νιονιό..
Καλημέρα κοριτσάκι
faidraguru
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα μπουμπου! :-*Καλημερες! Αντε παει κ αυτη η εβδομάδα σιγα σιγα!
Συνάντηση πριν 2 μήνες περίπου.
Καλημέρα κοριτσάκι
Ευχαριστώ πολυ! Καλημερα :-*
καλημερα μπουμπου! :-*
Καλημερα ρε μωρο!!
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
καλως την ομορφη
:-*
:-*
Καλημερες! Αντε παει κ αυτη η εβδομάδα σιγα σιγα!
Επισκέπτης
Ελβιρα αν θες κανε μια περιγραφη σου
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μια εικονα,1000 λεξεις...τσεκαρισε το αβαταρ.αυτη ειναι.Ελβιρα αν θες κανε μια περιγραφη σου
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Ευχαριστώ πολυ! Καλημερα :-*
Κοριτσάκι θα κάνεις κάτι με τη γραμμούλα για να μη γαργαλιέται η μύτη μου?
Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
και με tanlines αν μπορω να προσθεσω...
μια εικονα,1000 λεξεις...τσεκαρισε το αβαταρ.αυτη ειναι.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....κανονικα....και με tanlines αν μπορω να προσθεσω...
Χα!!! Θα την κοντό κουρέψω να μην γαργαλαει! Δεν το ξυριζω ομως !! Μ αρεσει!!!Κοριτσάκι θα κάνεις κάτι με τη γραμμούλα για να μη γαργαλιέται η μύτη μου?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K