You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελβιρα23,μασαζ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 158K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.845
- Πόντοι
- 5.975
Πολύ καλημέρα σου και εσένα!Καλημερες!
dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα σας δεσποινίς μου !!
Καλημερες!
[/quot γλυκες καλημερες
arisvoracious
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
σημερα θα δω και γω το ελβιρακι επιτελους!!!!!!
sokoflikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδες η ελβιρα τι λεει; καποιος που εχει περασει μαζι της μπορει να κανει μια εξωτερικη περιγραφη;
dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Και τι μας το λες για να ζήλεψουμε ?!! Τι λες τώρα... σιγά τη γκόμενα !!! ΕΛΒΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ !!!!σημερα θα δω και γω το ελβιρακι επιτελους!!!!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.778
- Πόντοι
- 5.006
:S :SΧααχχα. Ετσι εισαι εσυ?? Καλαααα σου!
dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ελβίρα τι έπαθες κορίτσι μου...?Χααχχα. Ετσι εισαι εσυ?? Καλαααα σου!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κοντή, χοντρή, φαφούτα, βρώμικη, με ένα πόδι και χέρι...Παιδες η ελβιρα τι λεει; καποιος που εχει περασει μαζι της μπορει να κανει μια εξωτερικη περιγραφη;
πέρα από την πλάκα, πρόκειται για μια συμπαθέστατη κοπέλα, καστανά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος καταπληκτικό στην αφή και σώμα με καμπύλες στα ανάλογα σημεία και μεγάλο όπλο της την περιφέρειά της...είναι αυτό που λέμε...γυναίκα με μεσογειακές-σέξυ-καμπύλες...
κοντή, χοντρή, φαφούτα, βρώμικη, με ένα πόδι και χέρι...
πέρα από την πλάκα, πρόκειται για μια συμπαθέστατη κοπέλα, καστανά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, μεγάλο φυσικό στήθος καταπληκτικό στην αφή και σώμα με καμπύλες στα ανάλογα σημεία και μεγάλο όπλο της την περιφέρειά της...είναι αυτό που λέμε...γυναίκα με μεσογειακές-σέξυ-καμπύλες...
Ε οχι κ βρώμικη. .. απλα απο το παχος κ το λίπος μυριζω λιγακι.χαχαχαχαχχα
Τιποτα καλε χαβαλεδιαζουμε. Αλλα αν δεν ερθει το μονοπετρο απο το κυριο λαγο κ με εκθεσει ετσι θα σε βαλω να του ριξεις ενα χαστουκι!Ελβίρα τι έπαθες κορίτσι μου...?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τι κάνεις παιδί μου Κυριακάτικα εδώ?? πήγαινε για ένα καφεδάκι?? εκτός αν θες να τσεκάρεις αν ο...μέλλων σύζυγος μιλάει και με άλλες...Ε οχι κ βρώμικη. .. απλα απο το παχος κ το λίπος μυριζω λιγακι.χαχαχαχαχχα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
είπαμε..το μονόπετρο θα αγοραστεί όταν μου δώσεις εγγυήσεις ότι θα μου μαγειρεύεις κάθε μέρα 3 φαγητά και θα κάνουμε sex κάθε μέρα και κάθε νύχτα...Τιποτα καλε χαβαλεδιαζουμε. Αλλα αν δεν ερθει το μονοπετρο απο το κυριο λαγο κ με εκθεσει ετσι θα σε βαλω να του ριξεις ενα χαστουκι!
Τις Κυριακές θα σε ζητω στις εκκλησιες που λεει το τραγουδι... ε οχι εκκλησιες ομως! Σε στουντιο κ τα λοιπα εγω. Χαχαχαχαχ τωρα ξύπνησα πινω τον πρωτο καφε στο σπιτι. 3 φαγητα να σου μαγειρευει η μανουλα. Ενα... κ πολυ. Αλλα ειμαι κλη μαγείρισσα. Τωρα για το σεξ... οτι προλαβαίνω αντρα μου!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
άντε...επειδή έχω καλή καρδιά...θα..συμβιβαστώ...παώ να κάνω κανένα ριφιφί στο Κολωνάκι να πάρω τιποτα καλό...αύριο έχουμε αρραβώνες...Τις Κυριακές θα σε ζητω στις εκκλησιες που λεει το τραγουδι... ε οχι εκκλησιες ομως! Σε στουντιο κ τα λοιπα εγω. Χαχαχαχαχ τωρα ξύπνησα πινω τον πρωτο καφε στο σπιτι. 3 φαγητα να σου μαγειρευει η μανουλα. Ενα... κ πολυ. Αλλα ειμαι κλη μαγείρισσα. Τωρα για το σεξ... οτι προλαβαίνω αντρα μου!
faidraguru
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δε γίνεται να τη παντρεψω γατι μετα δε θα μπορούμε να...κουμπάρος εγω με την Φαίδρα!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K