dinovr6
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χα!!! Θα την κοντό κουρέψω να μην γαργαλαει! Δεν το ξυριζω ομως !! Μ αρεσει!!!
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!
Καλημερες! Αντε παει κ αυτη η εβδομάδα σιγα σιγα!
Η γιαγιά μου έλεγε: Ήρθε ο τέταρτος? Πάει ο βδόμαδος!
μια εικονα,1000 λεξεις...τσεκαρισε το αβαταρ.αυτη ειναι.
Δεν υπάρχει ιστοσελίδα. Το προφιλ της κοπελας κοιτα εδω στο siteΔειξε μας την ιστοσελιδα να δουμε και εμεις. Γιατι δεν μπορω να το βρω?
Δεν υπάρχει ιστοσελίδα. Το προφιλ της κοπελας κοιτα εδω στο site
Μπορεις να με βοηθησεις που μπορω να το βρω κατευθειαν.
Μπορεις να με βοηθησεις που μπορω να το βρω κατευθειαν.
ρε μεγαλε..... ζητα να στην φερουν στο κρεβατι σου να την γαμησεις κατευθειαν....
Σε αυτην την ιστοσελιδα ηξερα να μπω αγαπητο φιλαρακι. Αλλα δεν την εβρισκα στην λιστα με τα call girls η μασαζ με το ονομα ελβιρα. Το μονο που βλεπω ειναι αυτη η 1 φωτογραφια που εχει πανω αριστερα στο προφιλ της. Αναζητουσα μηπως ειχε και αλλες φωτογραφιες πουθενα αλλου και δεν μπορω να τις δω?
δεν θελει αλλες φωτο.και αυτη με το ζορι.και που ειναι ομως το προβλημα?...παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα.δυστυχως δεν εχει
μαλακια της γιατι ειναι δυνατο μουνι
δεν θελει αλλες φωτο.και αυτη με το ζορι.και που ειναι ομως το προβλημα?...παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα.
δεν θελει αλλες φωτο.και αυτη με το ζορι.και που ειναι ομως το προβλημα?...παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα.
δεν ειναι λογικη το ''παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα''
αν ηταν ετσι δεν χρειαζομαστε το μπου, ουτε το νετ γενικοτερα. ξαναγυρναμε στη χρυση ευκαιρια
τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...
γουστα ειναι αυτα
Ξερεις ποσο πολυ γουσταρω να τις θυλασω αυτες τις 2 μεγαλες βυζαρες που εχει. Για αρκετη ωρα θα το κανω.
απανταει.λιγο υπομονη θελειΤο προβλημα ειναι αγαπητε φιλε μου γιατι δεν απανταει στα μηνυματα. Τη συμβαινει. Αυτην την παρατηρηση μου την εχουν κανει και αλλα μελη.
Ας ξεκαθαρησει η ιδια την κατασταση.
απανταει.λιγο υπομονη θελει