Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε μεγαλε..... ζητα να στην φερουν στο κρεβατι σου να την γαμησεις κατευθειαν....

Σε αυτην την ιστοσελιδα ηξερα να μπω αγαπητο φιλαρακι. Αλλα δεν την εβρισκα στην λιστα με τα call girls η μασαζ με το ονομα ελβιρα. Το μονο που βλεπω ειναι αυτη η  1 φωτογραφια που εχει πανω αριστερα στο προφιλ της. Αναζητουσα μηπως ειχε και αλλες φωτογραφιες πουθενα αλλου και δεν μπορω να τις δω?

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

δυστυχως δεν εχει

μαλακια της γιατι ειναι δυνατο μουνι

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δυστυχως δεν εχει

μαλακια της γιατι ειναι δυνατο μουνι
δεν θελει αλλες φωτο.και αυτη με το ζορι.και που ειναι ομως το προβλημα?...παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα.

Επισκέπτης
δεν θελει αλλες φωτο.και αυτη με το ζορι.και που ειναι ομως το προβλημα?...παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα.

Το προβλημα ειναι αγαπητε φιλε μου γιατι δεν απανταει στα μηνυματα. Τη συμβαινει. Αυτην την παρατηρηση μου την εχουν κανει και αλλα μελη.

Ας ξεκαθαρησει η ιδια την κατασταση.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

δεν ειναι λογικη το ''παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα''

αν ηταν ετσι δεν χρειαζομαστε το μπου, ουτε το νετ γενικοτερα. ξαναγυρναμε στη χρυση ευκαιρια

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
δεν ειναι λογικη το ''παει καποιος στο ραντεβου,την βλεπει,και αν δεν του αρεσει φευγει.απλα και ομορφα''

αν ηταν ετσι δεν χρειαζομαστε το μπου, ουτε το νετ γενικοτερα. ξαναγυρναμε στη χρυση ευκαιρια

τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...

γουστα ειναι αυτα

Επισκέπτης
τωρα αν δεν θελει αλλες φωτο, οκ, δικαιωμα της... εμενα παντως μου κανει μουναρα απ αυτη τη μικρη φωτο που βλεπω...

γουστα ειναι αυτα

Ξερεις ποσο πολυ γουσταρω να τις θυλασω αυτες τις 2 μεγαλες βυζαρες που εχει. Για αρκετη ωρα θα το κανω.

Επισκέπτης
Το προβλημα ειναι αγαπητε φιλε μου γιατι δεν απανταει στα μηνυματα. Τη συμβαινει. Αυτην την παρατηρηση μου την εχουν κανει και αλλα μελη.

Ας ξεκαθαρησει η ιδια την κατασταση.
απανταει.λιγο υπομονη θελει

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
δες καμιά τσόντα τύπε!!! και που ξέρεις???αν πετύχει η μαλακία,τύφλα να έχει το γαμήσι μετά!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom