Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.103
Πόντοι
7.195
..γιαυτον σου είπε ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ για κάτι γραφικούς όταν σου έλεγε εσύ κοίταγες αν βρέχει?????
οχι. απλα δεν εφαιρνες την ομπρελα και αναρωτιομουνα αν χασαμε ακομα ενα επιστημονα !!! αντιλαμβανεσαι φανταζομαι ποιας επιστημης .....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Κοίταξε να δεις......εδώ βρισκόμαστε για ενημέρωση,ανταλλαγή απόψεων,και λίγο καλαμπουράκι και χαβαλέ.....όλα τα άλλα δεν χρειάζονται.....
Υ.Γ Ασφαλώς και έχουμε κάποια ηλικία.....αλλά,καλά τα πάμε ακόμα...... :2funny:

Νομίζω οτι το τελευταίο χρόνο πιο πολυ είναι το καλαμπούρι και ο χαβαλές!!
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν άτομα που έχουν και χιούμορ και το αντέχουν αν και τους "πηδάμε" το νήμα (όρα Φαίδρα, παλιά η ΜαριαΚ τώρα εδώ η Ελβίρα).

Οσο για την ηλικία μας ... καλά πάμε ακόμα!!  :2funny: :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Οι διαφορές Ελβίρας κ Φαίδρας?

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Καλημέρα μάγκες, μετά από προσπάθειες να βρούμε χρόνο και οι δύο τελικά βρεθήκαμε σε γνωστό Hotel της Καλλιθέας.. ¨Η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη, από εμφάνιση αν και έχει λίγα κιλά παραπάνω είναι η πρώτη φορά που δε με ένοιαξε καθόλου γιατί είναι πανέμορφη !!! Όσο για τα του αγώνα: πίπα πολύ καλή... και έχει  συμμετοχή σε όλα, (κολούρι δε δίνει) νιώθεις νομίζω ότι είσαι με τη *κοπέλα σου !! Αν με ρωτήσετε για αρνητικά σε λάθος άνθρωπο θα απευθυνθείτε...  :headbang: :headbang: :headbang:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημέρα μάγκες, μετά από προσπάθειες να βρούμε χρόνο και οι δύο τελικά βρεθήκαμε σε γνωστό Hotel της Καλλιθέας.. ¨Η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη, από εμφάνιση αν και έχει λίγα κιλά παραπάνω είναι η πρώτη φορά που δε με ένοιαξε καθόλου γιατί είναι πανέμορφη !!! Όσο για τα του αγώνα: πίπα πολύ καλή... και έχει  συμμετοχή σε όλα, (κολούρι δε δίνει) νιώθεις νομίζω ότι είσαι με τη *κοπέλα σου !! Αν με ρωτήσετε για αρνητικά σε λάθος άνθρωπο θα απευθυνθείτε...  :headbang: :headbang: :headbang:
θα συμφωνήσω μαζί σου 100%...και μετά σου λένε ότι οι Ελληνίδες δεν ξέρουν να  :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
θα συμφωνήσω μαζί σου 100%...και μετά σου λένε ότι οι Ελληνίδες δεν ξέρουν να  :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:
..συμφωνω λαγε...τρανταχτα παραδειγματα,οι τελευταιες ελληνιδες που εμφανιστηκαν στο σαιτ....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αυτό το οτι μοιάζει με την κοπέλα σου,εμένα με ξενερωνει απίστευτα...μα αφου εχω την κοπέλα μου γιατι να θελω να πληρωσω μια για να της μοιάζει?
τι να πω?γουστα ειναι αυτά...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
αυτό το οτι μοιάζει με την κοπέλα σου,εμένα με ξενερωνει απίστευτα...μα αφου εχω την κοπέλα μου γιατι να θελω να πληρωσω μια για να της μοιάζει?
τι να πω?γουστα ειναι αυτά...
για αυτούς που δεν έχουν όμως??? η ψευδαίσθηση είναι καλή... ;) ;)

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ε τότε οκ~
εμένα αυτο με χαλάει...
Φαίδρα ακούει???
ακουει!
μη μας πριζεις τα μπαλακια πρωι πρωι δουλεια δεν εχεις ολη μερα στο φορουμ με το μουνι της καθεμιας ασχολησε?δεν ειναι ολοι τεκνα και γαμιαδες σαν εσενα και καποιοι δεν εχουν κοπελα!και ποιος σε ρωτησε τι σ αρεσει?και γιατι ασχολεισαι με την ελβιρα?σου απαγορευω!λιγα με το κοριτσι μου!
:2funny: :2funny: :2funny:ξυπνησα με ορεξη! :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ακουει!
μη μας πριζεις τα μπαλακια πρωι πρωι δουλεια δεν εχεις ολη μερα στο φορουμ με το μουνι της καθεμιας ασχολησε?δεν ειναι ολοι τεκνα και γαμιαδες σαν εσενα και καποιοι δεν εχουν κοπελα!και ποιος σε ρωτησε τι σ αρεσει?και γιατι ασχολεισαι με την ελβιρα?σου απαγορευω!λιγα με το κοριτσι μου!
:2funny: :2funny: :2funny:ξυπνησα με ορεξη! :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: είσαι πολύ γλυκομίλητη...σε λατρεύω... :-* :-* :-*

faidraguru

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητε καποιοι γνωριζομαστε καλα εδω και κανουμε και τη πλακα μας...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Κύριε μοντ, πότε θα μπουν στον κατάλογο οι κορασίδες για να μπορούμε να ποστάρουμε κριτικές;  ;)
το να μη θελουν οι κορασίδες να καταχωρηθούν το σκέφτηκες??? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom