lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
έτσι μου έμαθες...μωρη πουτανα λαγε,ολα τα εχεις ψαξει....
έτσι μου έμαθες...μωρη πουτανα λαγε,ολα τα εχεις ψαξει....
ειπες μια κουβέντα τι να κανουμε μωρακι :'( :'( :'( :'(Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια! Οσο για το κωλαρακι.... τι να κανουμε κυριοι δεν το απολαμβανουμε ολες το ίδιο κ αν οχι δεν μπορω εγω προσωπικά να το δωσω!!!
...την τυχη μου μεσα!!!! ...και ειχα σκοπο λιαν συντομως να σου στειλω να σημειωσεις στο τεφτερι σου...έτσι μου έμαθες...
:o :o :oΕυχαριστώ για τα καλα σας λογια! Οσο για το κωλαρακι.... τι να κανουμε κυριοι δεν το απολαμβανουμε ολες το ίδιο κ αν οχι δεν μπορω εγω προσωπικά να το δωσω!!!
;) σωστά μιλάςΕυχαριστώ για τα καλα σας λογια! Οσο για το κωλαρακι.... τι να κανουμε κυριοι δεν το απολαμβανουμε ολες το ίδιο κ αν οχι δεν μπορω εγω προσωπικά να το δωσω!!!
αγαπητε καποιοι γνωριζομαστε καλα εδω και κανουμε και τη πλακα μας...
Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια! Οσο για το κωλαρακι.... τι να κανουμε κυριοι δεν το απολαμβανουμε ολες το ίδιο κ αν οχι δεν μπορω εγω προσωπικά να το δωσω!!!
έγινες κατανοητή.Ναι το εγραψα λιγο καπως. Εννοώ οτι αφου εγω δεν το απολαμβάνω κ δεν μ αρεσει δεν το κανω!
το 0 γιατί μας πέρασες.Κανονισε εσυ.. Νο 4 να ειναι οι γαριδες!
όχι Βασίλη μου...μόνο εδώ στο θρεντ...πάντως είναι εξαιρετική...καλό παιδί, όμορφούλα ευχάριστος χαρακτήρας και καλές υπηρεσίες...3 φορές τη συνάντησα...η μια καλύτερη από την άλλη...Έχει κριτικές κάπου για την εν λόγω κυρία...;
πάντως όσα απολαμβάνεις και κάνεις...τα κάνεις πολύ καλά...Ναι το εγραψα λιγο καπως. Εννοώ οτι αφου εγω δεν το απολαμβάνω κ δεν μ αρεσει δεν το κανω!
όχι Βασίλη μου...μόνο εδώ στο θρεντ...πάντως είναι εξαιρετική...καλό παιδί, όμορφούλα ευχάριστος χαρακτήρας και καλές υπηρεσίες...3 φορές τη συνάντησα...η μια καλύτερη από την άλλη...