Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ρε Ντίνο,με συγχωρείς δηλαδή,αλλά το γεγονός ότι έχεις και δίνεις 60-80 ευρώ για να περάσεις 1 ωρα με μια κοπέλλα,σου δίνει νομίζεις το δικαίωμα να προσβάλλεις με αυτόν τον άθλιο τρόπο έναν άλλον άνθρωπο? την κοπέλλα ούτε την ξέρω,ούτε την υπερασπίζομαι,αλλά πραγματικά πρέπει να είσαι απίστευτα κομπλεξικός και μικρόψυχος για να μιλάς με αυτόν τον τρόπο......λυπάμαι πραγματικά για σένα......

Αρχίσανε τα όργανα!!
Αρχίζει να μου θυμίζει το σκηνικό, πριν κάνα χρόνο, με την Μαρία!!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
ntinos69 ή θα αλλάξεις ύφος, ή θα φύγεις. Αρκετά με την περίπτωσή σου.

το πηγες στο απειλητικο εκτος απο τη λογοκρισια
τραβα κανε κανα θελημα

υ.γ. το "παραπονο" θα πεις ποιος το εκανε

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καμμια σχέση αγαπητέ leon4861...........ο Αντισθένης με κάλυψε πλήρως με την ενέργειά του.....αν θέλουμε να λεγόμαστε αντρες,πρέπει και να συμπεριφερόμαστε αντρίκια......μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει,να κριτικάρει,να κοροιδέψει,να καλαμπουρίσει,ακόμα και να βρίσει,αλλά το να γίνεται κάποιος τόσο χυδαίος θεωρώ ότι ξεπερνά τα όρια.....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Συμφωνώ μαζί σου andy.

Απλά θυμάμαι οτι με περίπου ίδια συμπεριφορά είχαν κάποιοι αντιμετωπίσει και την ΜαριαΚ πριν απο αρκετό διάστημα.
Δεν θυμάμαι όλα (δυστυχως έχουμε και μια ηλικία) τα ονόματα αυτών των χρηστών.
Τεσπα! Ο χρόνος θα δείξει!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συμφωνώ μαζί σου andy.

Απλά θυμάμαι οτι με περίπου ίδια συμπεριφορά είχαν κάποιοι αντιμετωπίσει και την ΜαριαΚ πριν απο αρκετό διάστημα.
Δεν θυμάμαι όλα (δυστυχως έχουμε και μια ηλικία) τα ονόματα αυτών των χρηστών.
Τεσπα! Ο χρόνος θα δείξει!

Κοίταξε να δεις......εδώ βρισκόμαστε για ενημέρωση,ανταλλαγή απόψεων,και λίγο καλαμπουράκι και χαβαλέ.....όλα τα άλλα δεν χρειάζονται.....
Υ.Γ Ασφαλώς και έχουμε κάποια ηλικία.....αλλά,καλά τα πάμε ακόμα...... :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
το πηγες στο απειλητικο εκτος απο τη λογοκρισια
τραβα κανε κανα θελημα

υ.γ. το "παραπονο" θα πεις ποιος το εκανε

Αγαπητέ μου και εσύ κάνεις μια δουλειά. Επειδή όμως κανείς δεν είναι τέλειος ΄και εσύ θα έχεις τις στιγμές σου στη δουλειά που ένεκα κάποιου λόγου είτε θα φερθείς λίγο άσχημα σε κάποιον είτε θα αγανακτήσεις και θα πεις μια κουβέντα. Μετά από αυτό πιθανόν να δεχτείς κάποια παρατήρηση από κάποιον. Θα το δεχτείς συνεπεία της συμπεριφοράς σου. Αλλά άμα σου πει ο άλλος π.χ. "δεν μας κάνεις μια πίπα ρε μαλάκα" ή κάτι ανάλογο βαρύ και θα αγανακτήσεις και θα αντιδράσεις και καλά θα κάνεις. Μην το συνεχίζεις λοιπόν και οφείλεις να σέβεσαι και λίγο. Δεν είναι κακό να πεις και μια "συγνώμη κοπελιά, παραφέρθηκα" Αντρίκειο είναι. Και εγώ την κακοχαρακτήρισα αλλά μέχρι εκεί. Αυτά 

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
θα σε ρωτησουμε κιολας
τραβα να πιεις το σπερμα μας που το παιζεις κ αδικημενη
warnwarn.gif

Μωρακι αυτο δεν ειναι στις υπηρεσιες μου τα φτηνω...  :2funny:δεν παρεξηγουμε αυτη ειναι η δουλεια μου... αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανω επιλογες απο ποιους... φιλικα παντα με τοση γκρινια κ κομπλεξ ενω  γαμας κ ολας... τσαμπα πανε τα λεφτα καντα κατι αλλο. Αντε τσαο! 

jerk007

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Μωρακι αυτο δεν ειναι στις υπηρεσιες μου τα φτηνω...   :2funny:δεν παρεξηγουμε αυτη ειναι η δουλεια μου... αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανω επιλογες απο ποιους... φιλικα παντα με τοση γκρινια κ κομπλεξ ενω  γαμας κ ολας... τσαμπα πανε τα λεφτα καντα κατι αλλο. Αντε τσαο! 
εισαι εσυ μια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μωρακι αυτο δεν ειναι στις υπηρεσιες μου τα φτηνω...   :2funny:δεν παρεξηγουμε αυτη ειναι η δουλεια μου... αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανω επιλογες απο ποιους... φιλικα παντα με τοση γκρινια κ κομπλεξ ενω  γαμας κ ολας... τσαμπα πανε τα λεφτα καντα κατι αλλο. Αντε τσαο! 
κάνεις και τέτοια??? έλα...δεν το πιστεύω...πέφτω από τα σύννεφα... :2funny: :2funny: :2funny: 

άπειρα respect για την απάντησή σου...άντε μη τα ισοπεδώνουμε όλα... :idiot:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
ntinos69 γνωστη ΡΟΜΠΑ του σαιτ παλαιοθεν
ειθιστε να βριζει ολες τις κοπελιες και οποιον του φερνει αντιρηση.
απυθμενο κομπλεξ
εντελως γελοιος τυπος.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706

Τα φτυνεις??????????????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: >:( >:( >:( :s&m_3:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ntinos69 γνωστη ΡΟΜΠΑ του σαιτ παλαιοθεν
ειθιστε να βριζει ολες τις κοπελιες και οποιον του φερνει αντιρηση.
απυθμενο κομπλεξ
εντελως γελοιος τυπος.
και γιατί κυκλοφορεί "ελεύθερος"??? :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Τελικα μωρο μου ποτε θα παρεις την γεναια αποφαση να μας δωσεις το τηλεφωνακι σου για να κλεισουμε ραντεβου. Υπαρχει μια παροιμια που λεει ( υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ).

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ήρεμα ρε μόρτηδες....το κορίτσι είναι άμαθο ακόμα...υπομονή και όλοι θα πάρετε... :cheesy: :cheesy:

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οο καλως τα κουκλια πρωι πρωι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom