daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Ελβιρα!
και η Εβελινα καλη είναι ....
τα εχω κανει π.....να με τα ονόματα μου φαινετε :S
Ελβιρα!
όλες καλές είναι...δώσε όποιο όνομα θες και προχώρα ακάθεκτος...και η Εβελινα καλη είναι ....
τα εχω κανει π.....να με τα ονόματα μου φαινετε :S
διαφορετικες.απορω γιατι ποσταρεις,ενω δεν εχεις δει καμια.
τι ακριβως θες να μαθεις εσυ?αν ποτε κανεις κατι με την ελβιρα θα ειμαι κι εγω εκει αλλη επιλογη δεν εχεις εσυ προσωπικα!
σιγα μην σκονταψεις....δεν βλεπω κριτικες και ποσταρισματα...αρα τσαμπα μαγκας.στην γωνια και συ με τους αλλους........και που το ξέρεις ρε ξερόλα??
με παρακολουθεις??/!!!! ??
(αλλά παρέα με τον γραφικό δεν κάνεις?)
σιγα μην σκονταψεις....δεν βλεπω κριτικες και ποσταρισματα...αρα τσαμπα μαγκας.στην γωνια και συ με τους αλλους......
Πάλι γάμησε ο μπάρμπας...Μόλις γύρισα από το ραντεβού μου με την Ελβίρα...
...
είμαι γλυκοτσούτσουνος ρεΖηλευω alpula.Θελω και εγω :'(. Κατι καλο θα εχει κανει για να σφαζονται στα ποδια του. Εκτος και αν ειναι ξυλο οποτε χαρισμα σας.
μόλις εντόπισα ένα αρνητικό!!Μόλις γύρισα από το ραντεβού μου με την Ελβίρα...Ακριβής στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα και αυτό που αντίκρυσα με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστό, το στήθος της φυσικά τραβάει τα βλέμματα, καθώς στέκεται αγέρωχο. Κορμί με πιασίματα, ωραίες καμπύλες και ιδιαίτερα ωραία και τονισμένη περιφέρεια από το κίτρινο φορεμα που φορούσε. Ευχάριστος χαρακτήρας και με χαβαλέ, μιλήσαμε αρκετά και αμέσως ένιωσα ότι είμαι με μια φίλη από τα παλιά...
Στα του αγώνα, από μασάζ αρκετά καλό, απαλό, ερωτικό, καταφέρνει και σε "ξεσηκώνει" δεν κάνει απότομες κινήσεις και προσπαθεί να "κόψει κίνηση" τι σου αρέσει. Στον κυρίως αγώνα, πολλά φιλιά και διαρκείας, ενασχόληση με το στήθος της σε όποια στάση θες, πραγματικά δεν το χόρταινα. Καθαρό αιδοίο, με μια γραμμούλα τρίχες, πολύ σέξυ. Αληθοφανής ανταπόκριση και με διάρκεια, χωρίς να δυσανασχετεί....Το δικό της στοματικό περιλαμβάνει τα πάντα, περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, απολαυστικότατη, με ρουφήγματα, δαγκώματα κλπ, ενώ και η περιποίηση του μορίου μου σε υψηλό επίπεδο, με πνιξίματα, deep throats, φτυσίματα, πονηρές ματιές...Στο σεξ ακούραστη, δείχνει ότι γουστάρει 5 στάσεις αλλάξαμε, ιεραποστολικό, στα 4-τρομερή θέα-, cowgirl, reverse cowgirl και στάση του λωτού...όλες σε κλίμα gfe, με φυσικότητα και χαλαρότητα....
Μια ώρα απόλυτης χαλάρωσης με ένα ωραίο ατομάκι, με ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με χιούμορ αλλά και με σεβασμό για τον πελάτη...Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω...
όχι και μπάρμπας...Πάλι γάμησε ο μπάρμπας...
όχι και μπάρμπας...
Τα νεαρά θήλεα, θεωρούν μπαρμπάδες τους άνω των 40+.όχι και μπάρμπας...
Αλλου παραπονο για το τηλ? Θα σας μαλώσω...Εγώ τις αφείνω και τις δύο χάρισμα στον κόσμο, αφου δεν μου έκαναν την τιμή να με δεχθούν εχθες....σήμερα θα κάνω τον ταξιδιώτη...............έχε γεια στα δίδυμα τους
Αλλου παραπονο για το τηλ? Θα σας μαλώσω...
φαιδρα vs εβελινα ?