Νέα

Ελβιρα23,μασαζ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Εγώ τις αφείνω και τις δύο χάρισμα στον κόσμο, αφου δεν μου έκαναν την τιμή να με δεχθούν εχθες....σήμερα θα κάνω τον ταξιδιώτη...............έχε γεια στα δίδυμα τους  :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2:

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
τι ακριβως θες να μαθεις εσυ?αν ποτε κανεις κατι με την ελβιρα θα ειμαι κι εγω εκει αλλη επιλογη δεν εχεις εσυ προσωπικα!

Ζηλευω alpula.Θελω και εγω :'(. Κατι καλο θα εχει κανει για να σφαζονται στα ποδια του. Εκτος και αν ειναι ξυλο :s&m_2: οποτε χαρισμα σας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μόλις γύρισα από το ραντεβού μου με την Ελβίρα...Ακριβής στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα και αυτό που αντίκρυσα με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστό, το στήθος της φυσικά τραβάει τα βλέμματα, καθώς στέκεται αγέρωχο. Κορμί με πιασίματα, ωραίες καμπύλες και ιδιαίτερα ωραία και τονισμένη περιφέρεια από το κίτρινο φορεμα που φορούσε. Ευχάριστος χαρακτήρας και με χαβαλέ, μιλήσαμε αρκετά και αμέσως ένιωσα ότι είμαι με μια φίλη από τα παλιά...

Στα του αγώνα, από μασάζ αρκετά καλό, απαλό, ερωτικό, καταφέρνει και σε "ξεσηκώνει" δεν κάνει απότομες κινήσεις και προσπαθεί να "κόψει κίνηση" τι σου αρέσει. Στον κυρίως αγώνα, πολλά φιλιά και διαρκείας, ενασχόληση με το στήθος της σε όποια στάση θες, πραγματικά δεν το χόρταινα. Καθαρό αιδοίο, με μια γραμμούλα τρίχες, πολύ σέξυ. Αληθοφανής ανταπόκριση και με διάρκεια, χωρίς να δυσανασχετεί....Το δικό της στοματικό περιλαμβάνει τα πάντα, περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, απολαυστικότατη, με ρουφήγματα, δαγκώματα κλπ, ενώ και η περιποίηση του μορίου μου σε υψηλό επίπεδο, με πνιξίματα, deep throats, φτυσίματα, πονηρές ματιές...Στο σεξ ακούραστη, δείχνει ότι γουστάρει 5 στάσεις αλλάξαμε, ιεραποστολικό, στα 4-τρομερή θέα-, cowgirl, reverse cowgirl και στάση του λωτού...όλες σε κλίμα gfe, με φυσικότητα και χαλαρότητα....

Μια ώρα απόλυτης χαλάρωσης με ένα ωραίο ατομάκι, με ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με χιούμορ αλλά και με σεβασμό για τον πελάτη...Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
..και που το ξέρεις ρε ξερόλα??
με παρακολουθεις??/!!!! ??
(αλλά παρέα με τον γραφικό δεν κάνεις?)
σιγα μην σκονταψεις....δεν βλεπω κριτικες και ποσταρισματα...αρα τσαμπα μαγκας.στην γωνια και συ με τους αλλους......

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ζηλευω alpula.Θελω και εγω :'(. Κατι καλο θα εχει κανει για να σφαζονται στα ποδια του. Εκτος και αν ειναι ξυλο :s&m_2: οποτε χαρισμα σας.
είμαι γλυκοτσούτσουνος ρε :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Μόλις γύρισα από το ραντεβού μου με την Ελβίρα...Ακριβής στην ώρα της, χτύπησε την πόρτα και αυτό που αντίκρυσα με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Καστανά μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, χαμογελαστό, το στήθος της φυσικά τραβάει τα βλέμματα, καθώς στέκεται αγέρωχο. Κορμί με πιασίματα, ωραίες καμπύλες και ιδιαίτερα ωραία και τονισμένη περιφέρεια από το κίτρινο φορεμα που φορούσε. Ευχάριστος χαρακτήρας και με χαβαλέ, μιλήσαμε αρκετά και αμέσως ένιωσα ότι είμαι με μια φίλη από τα παλιά...

Στα του αγώνα, από μασάζ αρκετά καλό, απαλό, ερωτικό, καταφέρνει και σε "ξεσηκώνει" δεν κάνει απότομες κινήσεις και προσπαθεί να "κόψει κίνηση" τι σου αρέσει. Στον κυρίως αγώνα, πολλά φιλιά και διαρκείας, ενασχόληση με το στήθος της σε όποια στάση θες, πραγματικά δεν το χόρταινα. Καθαρό αιδοίο, με μια γραμμούλα τρίχες, πολύ σέξυ. Αληθοφανής ανταπόκριση και με διάρκεια, χωρίς να δυσανασχετεί....Το δικό της στοματικό περιλαμβάνει τα πάντα, περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, απολαυστικότατη, με ρουφήγματα, δαγκώματα κλπ, ενώ και η περιποίηση του μορίου μου σε υψηλό επίπεδο, με πνιξίματα, deep throats, φτυσίματα, πονηρές ματιές...Στο σεξ ακούραστη, δείχνει ότι γουστάρει 5 στάσεις αλλάξαμε, ιεραποστολικό, στα 4-τρομερή θέα-, cowgirl, reverse cowgirl και στάση του λωτού...όλες σε κλίμα gfe, με φυσικότητα και χαλαρότητα....

Μια ώρα απόλυτης χαλάρωσης με ένα ωραίο ατομάκι, με ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, με χιούμορ αλλά και με σεβασμό για τον πελάτη...Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω...
μόλις εντόπισα ένα αρνητικό!!

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τις αφείνω και τις δύο χάρισμα στον κόσμο, αφου δεν μου έκαναν την τιμή να με δεχθούν εχθες....σήμερα θα κάνω τον ταξιδιώτη...............έχε γεια στα δίδυμα τους  :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2:
Αλλου παραπονο για το τηλ? Θα σας μαλώσω...  :s&m_1:  :s&m_2:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.519
Πόντοι
1.706
Εγώ θα πω, πως πιο έυκολα θα βγάλουμε άκρη για την οικονομία διαβάζοντας τα παρακάτω.......παρά με τις εν λόγω λαδοκόρες διαβάζοντας τα παραπάνω........

:headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :think: :think: :think: :think:

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 12:31

Αντίθετα ο κεντρικός πυρήνας του προβληματισμού μας θα πρέπει να ξεπερνά τις αυτοπαλίνδρομες προβολές των πρόσφατων εξελίξεων στο μέλλον και να εστιάζεται στην ταυτοποίηση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων οικονομικών και κοινωνικών παραγόντων οι οποίοι θα καθορίσουν τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνέχεια της μελέτης ο κ. Λέκκος αποπειράται να αναδείξει τέσσερις τέτοιους παράγοντες που πιστεύει θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ελληνικής οικονομίας, χωρίς να έχουν λάβει την προσοχή και δημοσιότητα που τους αξίζει:

Ανάγκη για μετάβαση σε υψηλότερα επίπεδα προληπτικής αποταμίευσης (Precautionary Saving)
   Εξέλιξη επενδύσεων
   Προσαρμογή στα νέα επιχειρηματικά δεδομένα
   Εκλογίκευση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους

Elvira23

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα! Για οσους με  εψαχναν στο κινητο δυστυχως ειχε πρόβλημα  κ ηταν κλειστο . Σημερα ευτυχως λυθηκε! Φιλακια πολλα

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
8
Πόντοι
0
ελβιρα πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom