τρεις ταινιες που χτυπουν στην ψυχη ΚΑΘΕ μπουρδελιαρη..
τρεις ταινιες βγαλμενες απο τις ζωες των μπουρδελογαμιαδων...
τρεις διαφορετικες ιστοριες με εναν κοινο παρανομαστη:οι ανδρες θα ειναι παντα βληματα και οι γυναικες πονηρες.οι ανδρες τα αιωνια κοροιδα και οι γυναικες οι αιωνιως καπατσες...
Το μεγάλο αφιέρωμα του έγκυρου αμερικάνικου κινηματογραφικού site Indiewire, με τίτλο "Τα 50 καλύτερα φιλμ της δεκαετίας μέχρι σήμερα", κατατάσσει τον Οσκαρικό Κυνόδοντα του Γιώργου Λάνθιμου στην δεύτερη θέση μετά το ιρανικό οικογενειακό δράμα "Ενας χωρισμός" του Ασγκάρ Φαραντί, που βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2012.
Εγώ που την είδα την ταινία την θεωρώ απαράδεκτη!!! Συμπεριλαμβάνεται μέσα στην τριάδα των χειρότερων ταινιών που έχω δει.
Εντάξει όσοι θεωρείστε σούπερ ουάου κουλτουριάρηδες μπορεί να διαφωνούν (μου το είχαν προτείναι κιόλας να το δω!!! Περιττό να πω ότι το έβριζα το άτομο που μου το πρότεινε!!!). Αλλά τώρα σοβαρά. Υπάρχει κάποιοι μήνυμα της ταινίας; Θεωρείται πως ακουμπάει καθόλου την πραγματικότητα η συγκεκριμένη ταινία; Θεωρείται καλογυρισμένη με τίποτα φοβερά εφέ κτλ; Ειλικρινά όποιος την θεωρεί καλή ταινία μπορεί να μου δώσει μία εξήγηση; Τι βρήκε σε μία τελείως διαστροφική-ανώμαλη και χωρίς σοβαρό σενάριο ταινία!!!