Νέα

Ελληνικός Σουρεαλιστικός Κινηματογράφος !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Ειλικρινά όποιος την θεωρεί καλή ταινία μπορεί να μου δώσει μία εξήγηση; Τι βρήκε σε μία τελείως διαστροφική-ανώμαλη και χωρίς σοβαρό σενάριο ταινία!!!

Εμενα μου αρεσε

Βασικα γαμηθηκα στο γελιο

Moυ φανηκε σαν αυτα τα stoner comedies των αμερικανων

Ειδικα με τις ατακες (σβησαμε το μουνι και ο χωρος βυθιστηκε στο σκοταδι, γλυψε μου το πληκτρολογιο κλπ) ειχα λιωσει οχι μονο εγω αλλα και μια γκομενα που το βλεπαμε μαζι

Τωρα για υπερκουλτουρα, νταξ δεν προσεξα κατι τετοιο :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Mια χαρά ταινία είναι ο Κυνόδοντας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Το μεγάλο αφιέρωμα του έγκυρου αμερικάνικου κινηματογραφικού site Indiewire, με τίτλο "Τα 50 καλύτερα φιλμ της δεκαετίας μέχρι σήμερα", κατατάσσει τον Οσκαρικό Κυνόδοντα του Γιώργου Λάνθιμου στην δεύτερη θέση μετά το ιρανικό οικογενειακό δράμα "Ενας χωρισμός" του Ασγκάρ Φαραντί, που βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 2012.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

www.lifo.gr/now/culture/62133]http://www.lifo.gr/now/culture/62133[/url]

Εγώ που την είδα την ταινία την θεωρώ απαράδεκτη!!! Συμπεριλαμβάνεται μέσα στην τριάδα των χειρότερων ταινιών που έχω δει.

Εντάξει όσοι θεωρείστε σούπερ ουάου κουλτουριάρηδες μπορεί να διαφωνούν (μου το είχαν προτείναι κιόλας να το δω!!! Περιττό να πω ότι το έβριζα το άτομο που μου το πρότεινε!!!). Αλλά τώρα σοβαρά. Υπάρχει κάποιοι μήνυμα της ταινίας; Θεωρείται πως ακουμπάει καθόλου την πραγματικότητα η συγκεκριμένη ταινία; Θεωρείται καλογυρισμένη με τίποτα φοβερά εφέ κτλ; Ειλικρινά όποιος την θεωρεί καλή ταινία μπορεί να μου δώσει μία εξήγηση; Τι βρήκε σε μία τελείως διαστροφική-ανώμαλη και χωρίς σοβαρό σενάριο ταινία!!!
καλα για 2η καλυτερη ταινια της δεκαετιας ο κυνοδοντας, ουτε με σφαιρες... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
παντως για τα ελληνικα δεδομενα ηταν μια αξιολογη ταινια...
το οτι μια ταινια αναφερεται σε διαστροφικο-ανωμαλο θεμα ή ειναι γυρισμενη κατα τετοιο τροπο, που ειναι το κακο??? :think: :think: :think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.522
Πόντοι
2.606
καλα για 2η καλυτερη ταινια της δεκαετιας ο κυνοδοντας, ουτε με σφαιρες... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
παντως για τα ελληνικα δεδομενα ηταν μια αξιολογη ταινια...
το οτι μια ταινια αναφερεται σε διαστροφικο-ανωμαλο θεμα ή ειναι γυρισμενη κατα τετοιο τροπο, που ειναι το κακο??? :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: Παλι καλα ρε συ που καταλαβες το νοημα της ταινιας.... :2funny: :2funny: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliotis4

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
πρωτοτυπο σεναριο ο κυνοδοντας αλλα υπερτιμημενη ταινια οντως. αν την γυριζα εγω με μια παρεα σε ενα ξοχικο δεν θα μαζευα τετοια βραβεια μαμω τον κυκλο των ομοφυλοφυλων κουλτουριαριδων. εγω θα την κατετασα λογω πρωτοτυπιας στα επιπεδα του γιγαντιαιου μουσακα η οποια επισης εχει πρωτοτυπια για σουρεαλιστικη κωμωδια που γυριζει μια παρεα μεσα σε ενα σαββατοκυριακο επισης προτεινω σε ακομα καλυτερα επιπεδα για κωμωδια τον τζεημς-δοντ που υπαρχει και δωρεαν σε κομματια στο γιουτιουμπ, απο μια παρεα στην θεσσαλονικη, ειδικα αν ειστε θεσσαλονικεις θα χεστειτε στο γελιο οταν δειχνει την ΧΑΝΘ για κεντρικα γραφεια της καγκεμπε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom