TasathΚάτι δε γράφεις σωστά, δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει ή όχιTasath
TasathΚάτι δε γράφεις σωστά, δεν υπάρχει τέτοιος χρήστης.
Υπάρχει ή όχιTasath
Ρε τυπε εγραψες 3 φορες tasathina και τωρς δειχνεις καποιο screenshot με tasath.Tasath
Υπάρχει ή όχι
Πάντως καυλα το ξανθόTasath
Υπάρχει ή όχι
Εσύ τη βλέπεις στο prive μέσα γιατί απορειςΡε τυπε εγραψες 3 φορες tasathina και τωρς δειχνεις καποιο screenshot με tasath.
μηπως, λεω μηπως,…, δεν ειναι δικο σου το ονομα χρηστη που δισφημιζεις?
Το πρόβλημα σου εσένα Πίο είναιΡε τυπε εγραψες 3 φορες tasathina και τωρς δειχνεις καποιο screenshot με tasath.
μηπως, λεω μηπως,…, δεν ειναι δικο σου το ονομα χρηστη που δισφημιζεις?
Tυπε μου δεν ειμαι μελος για να δω, απ’ οτι ξερω ειναι μονο για ζευγαρια.Εσύ τη βλέπεις στο prive μέσα γιατί απορεις
Καλησπέρα..μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρω επαγγελματία γυναίκα που έρχεται σαν ζευγάρι για να μπορέσω να πάρω στο 2+2; Και τι κόστος μπορεί να έχει;
Tasath λέμε ρε φίλε κόλλησεςTυπε μου δεν ειμαι μελος για να δω, απ’ οτι ξερω ειναι μονο για ζευγαρια.
απλα απορω οταν καποιος δεν ξερει το ονομα χρηστη του.
22-70Γενικά τι ηλικίες παίζουν σε τέτοια μαγαζιά?
Καθόλου σπάνιο!! Ο Μ. Ο ηλικίας όλο και κατεβαίνει!!Ναι θέλω να πω, αριθμητικά οι περισσότεροι είναι 40+ ή θα βρεις και κόσμο 25-35. Υποθέτω με αυτά που διαβάζω ότι είναι σπάνιο να είναι κανείς 25-35 εκει
Δυστυχως "έφυγε" ο Κώστας (θωμας Θωμας) και δεν είχε όρεξη κανένας. Προς το τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει μάλλον.
Ακριβώς, αν δε παίζει το ταίρι σου, απλά θα πάρεις μάτι και θα πάρεις μια γεύση από τη φάση. Συνήθως, εκτός αν σταθείς τυχερός.Δεν την ζεις την εμπειρία του swinging με αυτόν τον τρόπο, αλλά anyway
Έρχονται και 25-35 αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι 45-60.Καθόλου σπάνιο!! Ο Μ. Ο ηλικίας όλο και κατεβαίνει!!
Τύπε θα βρεις πολλά έμπειρα ζευγάρια εδώ μέσα,αλλά τυχαίνει η γυναίκα του ζευγαριού να έχει και πουλάκιΨάχνουμε ζευγάρι έμπειρο στο χώρο να μας εισάγει σωστά χωρίς να δημιουργηθούν θέματα … ψημένη η γυναίκα μ αλλά θέλει να γίνουν όλα σωστά όπως πρεπει
Α31 Γ30