Νέα

Ελληνική κοινότητα Swingers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Renates

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
318
Πόντοι
20
Για λογαριασμό γνωστού μου ζευγαριού.
Κοπέλα 30 χρονών μουναρα θέλει bukkake, σκέφτονται για rbnb Αθήνα, μην βιαστείτε να τρολαρετε θα φάτε τα μούτρα σας, έχω ζητήσει φώτο από την κοπέλα γυμνή να ανεβάσω εδώ με χαρτί που να γράφει bourdela.com, η κοπέλα δεν θέλει γαμηση μόνο λίγο πιπα και αβέρτα cumshots, σκέφτονται για 15-20 περίπου άτομα και μάλλον για να μην τραβάμε όλοι τα μαλλιά μας για μια καυλα, θα ζητηθούν και εξετάσεις σμν μιας και η κοπέλα θα τα φάει όλα στο στόμα, έχει προτίμηση στις μεγάλες τριχωτές και ώριμες πουτσες λέει και να χυνουν πολύ χωρίς να αποκλείει τους υπόλοιπους. Τα dick pic μας θα διασταυρωθουν επίσης με ρεαλ φώτο που να κρατάμε ένα χαρτί γραμμένο με κατι και εμείς τέλος πάντων κτλ κτλ!
Stay tuned!

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
4.028
Πόντοι
7.195
Κοπέλα 30 χρονών μουναρα θέλει bukkake, σκέφτονται για rbnb Αθήνα, μην βιαστείτε να τρολαρετε θα φάτε τα μούτρα σας, έχω ζητήσει φώτο από την κοπέλα γυμνή να ανεβάσω εδώ με χαρτί που να γράφει bourdela.com, η κοπέλα δεν θέλει γαμηση μόνο λίγο πιπα και αβέρτα cumshots, σκέφτονται για 15-20 περίπου άτομα και μάλλον για να μην τραβάμε όλοι τα μαλλιά μας για μια καυλα, θα ζητηθούν και εξετάσεις σμν μιας και η κοπέλα θα τα φάει όλα στο στόμα, έχει προτίμηση στις μεγάλες τριχωτές και ώριμες πουτσες λέει και να χυνουν πολύ χωρίς να αποκλείει τους υπόλοιπους. Τα dick pic μας θα διασταυρωθουν επίσης με ρεαλ φώτο που να κρατάμε ένα χαρτί γραμμένο με κατι και εμείς τέλος πάντων κτλ κτλ!
Stay tuned!
Καλή επιτυχία στους ενδιαφερόμενους και ελπίζω να πετύχει η επιθυμία της κοπέλας!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.053
Πόντοι
81
Stay tuned!
Σιγά μη δώσουν και εξετάσεις Ασεπ οι ενδιαφερόμενοι :P

Renates

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
318
Πόντοι
20
Σιγά μη δώσουν και εξετάσεις Ασεπ οι ενδιαφερόμενοι :P
Ναι φίλε σωστά, γιατί να μην γαμησουμε όλοι μας την ζωή μας για ένα bukkake? Τι μπορεί να πάει στραβά εξάλλου πέρα από έρπητα, κονδυλώματα, ηπατίτιδα, ειτζ και ένα σωρό άλλα...

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.053
Πόντοι
81
Ναι φίλε σωστά, γιατί να μην γαμησουμε όλοι μας την ζωή μας για ένα bukkake? Τι μπορεί να πάει στραβά εξάλλου πέρα από έρπητα, κονδυλώματα, ηπατίτιδα, ειτζ και ένα σωρό άλλα...
Ε, την εξάντλησες την λίστα ρε φίλε.
Ωστόσο δεν πρόσεξες ότι έκανα πλάκα. That means η αστεία φατσούλα στο τέλος.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.192
Πόντοι
3.506
Όλα καλά αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρεθούν 20 άτομα που θα έχουν δώσει 80-100 € και θα έχουν πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων για ΣΜΝ, ακριβώς την ώρα που η γνωστή σου θα θέλει να τα πάρει στη μάπα και θα χαλαλίσουν το χρόνο τους για να παίξουν μια μαλακία;;;
Δε λέω ότι δε θα βρεθούν αλλά το 15-20 άτομα φαντάζει υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο!!!
Καλή τύχη.

Renates

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
318
Πόντοι
20
Όλα καλά αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρεθούν 20 άτομα που θα έχουν δώσει 80-100 € και θα έχουν πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων για ΣΜΝ, ακριβώς την ώρα που η γνωστή σου θα θέλει να τα πάρει στη μάπα και θα χαλαλίσουν το χρόνο τους για να παίξουν μια μαλακία;;;
Δε λέω ότι δε θα βρεθούν αλλά το 15-20 άτομα φαντάζει υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο!!!
Καλή τύχη.
Ακριβώς αυτούς που αναφέρεις θέλουν να αποφύγουν φίλε μου με αυτό, υπάρχουν τύποι που δεν έχουν πάει ποτέ τους να κάνουν τπτ, ο άλλος ανεβάζει στο dic pics του bou να παίζει τον πουτσο του τινγκα στα κονδυλώματα αντί να πάει σε γιατρό, πλάκα μας κάνουν; όσοι είναι του αθλήματος τ έχουμε κάνει ρουτίνα τις εξετάσεις οπότε δεν τρέχει τπτ να συνεννοηθούμε λίγο μεταξύ μας, δεν έχει οριστεί ακριβή ημερομηνία εξάλλου και επίσης δεν θα είναι μόνο μλκια, όχι γαμηση είπε η κοπέλα, blowbang θα γίνει κανονικό και bukkake!

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
747
Πόντοι
81
Ακριβώς αυτούς που αναφέρεις θέλουν να αποφύγουν φίλε μου με αυτό, υπάρχουν τύποι που δεν έχουν πάει ποτέ τους να κάνουν τπτ, ο άλλος ανεβάζει στο dic pics του bou να παίζει τον πουτσο του τινγκα στα κονδυλώματα αντί να πάει σε γιατρό, πλάκα μας κάνουν; όσοι είναι του αθλήματος τ έχουμε κάνει ρουτίνα τις εξετάσεις οπότε δεν τρέχει τπτ να συνεννοηθούμε λίγο μεταξύ μας, δεν έχει οριστεί ακριβή ημερομηνία εξάλλου και επίσης δεν θα είναι μόνο μλκια, όχι γαμηση είπε η κοπέλα, blowbang θα γίνει κανονικό και bukkake!
Θα παίξει καμιά βιντεογράφιση της τύπισσας γιατί μου μυρίζει λίγο of η φάση

Renates

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
318
Πόντοι
20
Θα παίξει καμιά βιντεογράφιση της τύπισσας γιατί μου μυρίζει λίγο of η φάση
Δεν έχουν αναφέρει κάτι και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά όχι είναι πολύ amateur κατάσταση, για την καύλα τους το κάνουν

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
313
Πόντοι
21
Υπάρχει ζευγάρι για αύριο 11.30 μεσημέρι στο Μπιλ. Είμαστε παράνομο εμφανισιμο ζευγάρι.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.192
Πόντοι
3.506
Υπάρχει ζευγάρι για αύριο 11.30 μεσημέρι στο Μπιλ. Είμαστε παράνομο εμφανισιμο ζευγάρι.
Είτε παράνομο είτε νόμιμο, αν είστε ζευγάρι, κάντε εγγραφή σε site για ζευγάρια τύπε!!! Τι περιμένεις να βρεις στο bou, πέρα από άντρες;;;

gsdsklvsbi1992

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά . Θέλουμε με τη κοπέλα μου να δοκιμάσουμε cuckold με μαύρο άντρα κυρίως επαγγελματία με ασφάλεια και καθαριότητα . Κάποιο έμπειρο ζευγάρι έχει να προτείνει κάτι ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.625
Πόντοι
201
Είτε παράνομο είτε νόμιμο, αν είστε ζευγάρι, κάντε εγγραφή σε site για ζευγάρια τύπε!!! Τι περιμένεις να βρεις στο bou, πέρα από άντρες;;;
παλιοτερα που ειχαμε γραφτει στο γνωστο σαιτ για ζευγαρια με τη γυναικα μ παντως, μας την επεφταν και μεμονωμενα οι αντρες ζευγαριων :-)

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
279
Πόντοι
21
παλιοτερα που ειχαμε γραφτει στο γνωστο σαιτ για ζευγαρια με τη γυναικα μ παντως, μας την επεφταν και μεμονωμενα οι αντρες ζευγαριων :-)
κλασσικο φαινομενο απο χωρισμενα ζευγαρια που ξεμεινε ο λογαριασμος

John_johnaros

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
0
Σήμερα στην Κινέτα ήταν καυλωμενα ζευγάρια για παιχνίδι με πολύ όρεξη και πολύ καυλα.
Όσα ζευγάρια επιθυμούν να έρθουν να δουν και να δοκιμάσουν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom