δινεις εξετασειςπού γίνονται οι εγγραφές για την κοινότητα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική κοινότητα Swingers
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 598
- Εμφανίσεις 171K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Έχει προφιρικα και γραπτά ;δινεις εξετασεις
εννοειταιΈχει προφιρικα και γραπτά ;
Για λογαριασμό γνωστού μου ζευγαριού.
Κοπέλα 30 χρονών μουναρα θέλει bukkake, σκέφτονται για rbnb Αθήνα, μην βιαστείτε να τρολαρετε θα φάτε τα μούτρα σας, έχω ζητήσει φώτο από την κοπέλα γυμνή να ανεβάσω εδώ με χαρτί που να γράφει bourdela.com, η κοπέλα δεν θέλει γαμηση μόνο λίγο πιπα και αβέρτα cumshots, σκέφτονται για 15-20 περίπου άτομα και μάλλον για να μην τραβάμε όλοι τα μαλλιά μας για μια καυλα, θα ζητηθούν και εξετάσεις σμν μιας και η κοπέλα θα τα φάει όλα στο στόμα, έχει προτίμηση στις μεγάλες τριχωτές και ώριμες πουτσες λέει και να χυνουν πολύ χωρίς να αποκλείει τους υπόλοιπους. Τα dick pic μας θα διασταυρωθουν επίσης με ρεαλ φώτο που να κρατάμε ένα χαρτί γραμμένο με κατι και εμείς τέλος πάντων κτλ κτλ!
Stay tuned!
Κοπέλα 30 χρονών μουναρα θέλει bukkake, σκέφτονται για rbnb Αθήνα, μην βιαστείτε να τρολαρετε θα φάτε τα μούτρα σας, έχω ζητήσει φώτο από την κοπέλα γυμνή να ανεβάσω εδώ με χαρτί που να γράφει bourdela.com, η κοπέλα δεν θέλει γαμηση μόνο λίγο πιπα και αβέρτα cumshots, σκέφτονται για 15-20 περίπου άτομα και μάλλον για να μην τραβάμε όλοι τα μαλλιά μας για μια καυλα, θα ζητηθούν και εξετάσεις σμν μιας και η κοπέλα θα τα φάει όλα στο στόμα, έχει προτίμηση στις μεγάλες τριχωτές και ώριμες πουτσες λέει και να χυνουν πολύ χωρίς να αποκλείει τους υπόλοιπους. Τα dick pic μας θα διασταυρωθουν επίσης με ρεαλ φώτο που να κρατάμε ένα χαρτί γραμμένο με κατι και εμείς τέλος πάντων κτλ κτλ!
Stay tuned!
Καλή επιτυχία στους ενδιαφερόμενους και ελπίζω να πετύχει η επιθυμία της κοπέλας!Για λογαριασμό γνωστού μου ζευγαριού.
Stay tuned!
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 81
Σιγά μη δώσουν και εξετάσεις Ασεπ οι ενδιαφερόμενοιΓια λογαριασμό γνωστού μου ζευγαριού.
Stay tuned!
Ναι φίλε σωστά, γιατί να μην γαμησουμε όλοι μας την ζωή μας για ένα bukkake? Τι μπορεί να πάει στραβά εξάλλου πέρα από έρπητα, κονδυλώματα, ηπατίτιδα, ειτζ και ένα σωρό άλλα...Σιγά μη δώσουν και εξετάσεις Ασεπ οι ενδιαφερόμενοι![]()
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 81
Ε, την εξάντλησες την λίστα ρε φίλε.Ναι φίλε σωστά, γιατί να μην γαμησουμε όλοι μας την ζωή μας για ένα bukkake? Τι μπορεί να πάει στραβά εξάλλου πέρα από έρπητα, κονδυλώματα, ηπατίτιδα, ειτζ και ένα σωρό άλλα...
Ωστόσο δεν πρόσεξες ότι έκανα πλάκα. That means η αστεία φατσούλα στο τέλος.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.192
- Πόντοι
- 3.506
Όλα καλά αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρεθούν 20 άτομα που θα έχουν δώσει 80-100 € και θα έχουν πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων για ΣΜΝ, ακριβώς την ώρα που η γνωστή σου θα θέλει να τα πάρει στη μάπα και θα χαλαλίσουν το χρόνο τους για να παίξουν μια μαλακία;;;
Δε λέω ότι δε θα βρεθούν αλλά το 15-20 άτομα φαντάζει υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο!!!
Καλή τύχη.
Δε λέω ότι δε θα βρεθούν αλλά το 15-20 άτομα φαντάζει υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο!!!
Καλή τύχη.
Ακριβώς αυτούς που αναφέρεις θέλουν να αποφύγουν φίλε μου με αυτό, υπάρχουν τύποι που δεν έχουν πάει ποτέ τους να κάνουν τπτ, ο άλλος ανεβάζει στο dic pics του bou να παίζει τον πουτσο του τινγκα στα κονδυλώματα αντί να πάει σε γιατρό, πλάκα μας κάνουν; όσοι είναι του αθλήματος τ έχουμε κάνει ρουτίνα τις εξετάσεις οπότε δεν τρέχει τπτ να συνεννοηθούμε λίγο μεταξύ μας, δεν έχει οριστεί ακριβή ημερομηνία εξάλλου και επίσης δεν θα είναι μόνο μλκια, όχι γαμηση είπε η κοπέλα, blowbang θα γίνει κανονικό και bukkake!Όλα καλά αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα βρεθούν 20 άτομα που θα έχουν δώσει 80-100 € και θα έχουν πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων για ΣΜΝ, ακριβώς την ώρα που η γνωστή σου θα θέλει να τα πάρει στη μάπα και θα χαλαλίσουν το χρόνο τους για να παίξουν μια μαλακία;;;
Καλή τύχη.
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 747
- Πόντοι
- 81
Θα παίξει καμιά βιντεογράφιση της τύπισσας γιατί μου μυρίζει λίγο of η φάσηΑκριβώς αυτούς που αναφέρεις θέλουν να αποφύγουν φίλε μου με αυτό, υπάρχουν τύποι που δεν έχουν πάει ποτέ τους να κάνουν τπτ, ο άλλος ανεβάζει στο dic pics του bou να παίζει τον πουτσο του τινγκα στα κονδυλώματα αντί να πάει σε γιατρό, πλάκα μας κάνουν; όσοι είναι του αθλήματος τ έχουμε κάνει ρουτίνα τις εξετάσεις οπότε δεν τρέχει τπτ να συνεννοηθούμε λίγο μεταξύ μας, δεν έχει οριστεί ακριβή ημερομηνία εξάλλου και επίσης δεν θα είναι μόνο μλκια, όχι γαμηση είπε η κοπέλα, blowbang θα γίνει κανονικό και bukkake!
Δεν έχουν αναφέρει κάτι και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά όχι είναι πολύ amateur κατάσταση, για την καύλα τους το κάνουνΘα παίξει καμιά βιντεογράφιση της τύπισσας γιατί μου μυρίζει λίγο of η φάση
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.192
- Πόντοι
- 3.506
Είτε παράνομο είτε νόμιμο, αν είστε ζευγάρι, κάντε εγγραφή σε site για ζευγάρια τύπε!!! Τι περιμένεις να βρεις στο bou, πέρα από άντρες;;;Υπάρχει ζευγάρι για αύριο 11.30 μεσημέρι στο Μπιλ. Είμαστε παράνομο εμφανισιμο ζευγάρι.
gsdsklvsbi1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά . Θέλουμε με τη κοπέλα μου να δοκιμάσουμε cuckold με μαύρο άντρα κυρίως επαγγελματία με ασφάλεια και καθαριότητα . Κάποιο έμπειρο ζευγάρι έχει να προτείνει κάτι ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .
παλιοτερα που ειχαμε γραφτει στο γνωστο σαιτ για ζευγαρια με τη γυναικα μ παντως, μας την επεφταν και μεμονωμενα οι αντρες ζευγαριων :-)Είτε παράνομο είτε νόμιμο, αν είστε ζευγάρι, κάντε εγγραφή σε site για ζευγάρια τύπε!!! Τι περιμένεις να βρεις στο bou, πέρα από άντρες;;;
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
κλασσικο φαινομενο απο χωρισμενα ζευγαρια που ξεμεινε ο λογαριασμοςπαλιοτερα που ειχαμε γραφτει στο γνωστο σαιτ για ζευγαρια με τη γυναικα μ παντως, μας την επεφταν και μεμονωμενα οι αντρες ζευγαριων :-)
John_johnaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 0
Σήμερα στην Κινέτα ήταν καυλωμενα ζευγάρια για παιχνίδι με πολύ όρεξη και πολύ καυλα.
Όσα ζευγάρια επιθυμούν να έρθουν να δουν και να δοκιμάσουν!!!
Όσα ζευγάρια επιθυμούν να έρθουν να δουν και να δοκιμάσουν!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις