You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική κοινότητα Swingers
- Μέλος που άνοιξε το νήμα savras poniridis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.290
- Πόντοι
- 441
Μήπως είναι γραμμένο λάθος το nickname ;;;Tasathina priveclub.eu
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Είσαι στο σωστό θρεντ, υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα απλά τυχαίνει να διαθέτουν και πουλάκι για μερακλήδες σαν εσένα. Θα στο σκίσουν καλά τον κωλο σου.29 χρόνων γυμνασμένος με πολύ καλο εργαλείο ψάχνω κοπέλα η κυρία να πάμε μαζί σε swinger μαγαζιά
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Το θέμα είναι ότι με τόσο openmind καταστάσεις, χάνεται κάπου η μαγεία του παράνομου ;)
Johnny walker 48
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα υπάρχει κάποιο μπαρ στη Θεσσαλονίκη να συχνάζουν ζευγάρια ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα,
Θέλω να πάω σε swingers club με την δικιά μου. Δεν έχω ιδέα τι και πώς σαν πρώτη φορά δεν θα θέλαμε να παίξουμε με άλλους.. μπορείτε να μου πείτε καμιά πληροφορία πως θα είναι εκεί? Πχ μπορούμε να παίξουμε μεταξύ μας χωρίς να μας ενοχλήσουν άλλοι.. έχει ειδικά δωμάτια για αυτό γίνεται χύμα..? (που το γουστάρουμε)
Θέλω να πάω σε swingers club με την δικιά μου. Δεν έχω ιδέα τι και πώς σαν πρώτη φορά δεν θα θέλαμε να παίξουμε με άλλους.. μπορείτε να μου πείτε καμιά πληροφορία πως θα είναι εκεί? Πχ μπορούμε να παίξουμε μεταξύ μας χωρίς να μας ενοχλήσουν άλλοι.. έχει ειδικά δωμάτια για αυτό γίνεται χύμα..? (που το γουστάρουμε)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε στα σουιγκεραδικα πας αποφασισμένος για να γαμησεις/γαμηθεις με άλλους. Αν θες μόνο μάτι τράβα να γαμησεις σε καμία παραλία ή ανέβα στο Λυκαβηττό.Καλησπέρα,
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Παντως οι γυναίκες κολώνουν πολυ σε τέτοια. Δύσκολα βρίσκεται κάποια να παρι μαζί , έστω με φίλο της.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Όλα αυτά που λες, γίνονται!!! Διάβασε στα νήματα από τα μαγαζιά και διάλεξε μόνος σου. Οι πληροφορίες υπάρχουν!! Επίσης από τα σχόλια μπορείς να καταλάβεις ποιο μαγαζί σου ταιριάζει.Καλησπέρα,
Αν κάνεις καλή έρευνα, κάπου θα βρεις κι ένα άρθρο που γράφει πολύ αναλυτικά και για τα τρία. Δυστυχώς δεν το έχω πρόχειρο ώστε να το επισυνάψω.
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 752
- Πόντοι
- 86
Όλα αυτά που λες, γίνονται!!! Διάβασε στα νήματα από τα μαγαζιά και διάλεξε μόνος σου. Οι πληροφορίες υπάρχουν!! Επίσης από τα σχόλια μπορείς να καταλάβεις ποιο μαγαζί σου ταιριάζει.
Αν κάνεις καλή έρευνα, κάπου θα βρεις κι ένα άρθρο που γράφει πολύ αναλυτικά και για τα τρία. Δυστυχώς δεν το έχω πρόχειρο ώστε να το επισυνάψω.
Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα
Μπήκανε σε τρία swinger club: Βογγητά, αναστεναγμοί και εξάψεις. Γυναίκες και άντρες με μια καθαρή ανάγκη, τη σεξουαλική απόλαυση Ο ερωτισμός, το φλερτ, το παιχνίδι με ανταλλαγή συντρόφων, τα σεξουαλικά όργια αλλά και η συναισθηματική κακοποίηση ξεπροβάλλουν σε ένα από τα πιο γνωστά swingers...
www.makeleio.gr
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Είσαι παιχτούρα!!!Μπήκαμε σε τρία swinger club σε Αθήνα και Πειραιά και σας τα δείχνουμε όλα
Μπήκανε σε τρία swinger club: Βογγητά, αναστεναγμοί και εξάψεις. Γυναίκες και άντρες με μια καθαρή ανάγκη, τη σεξουαλική απόλαυση Ο ερωτισμός, το φλερτ, το παιχνίδι με ανταλλαγή συντρόφων, τα σεξουαλικά όργια αλλά και η συναισθηματική κακοποίηση ξεπροβάλλουν σε ένα από τα πιο γνωστά swingers...www.makeleio.gr
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Αν δε κάνω λάθος αυτή τη Τετάρτη έχει μπαλαντερ βραδιά στο C4C.
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα
Από επαρχία είμαι τώρα το χειμώνα ανεβαίνω συχνά Αθήνα και θα ήθελα να πάω σε κάποιο από τα club από τι διαβάζω δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μόνους άνδρες, οποία κοπέλα θέλει να πάμε μαζί ας μου στείλει μνμ να το κανονίσουμε
Από επαρχία είμαι τώρα το χειμώνα ανεβαίνω συχνά Αθήνα και θα ήθελα να πάω σε κάποιο από τα club από τι διαβάζω δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μόνους άνδρες, οποία κοπέλα θέλει να πάμε μαζί ας μου στείλει μνμ να το κανονίσουμε
Ελπίζω να είναι άδειο το inbox σου γιατί θα γεμίσει από τα πολλά μηνύματαΚαλησπέρα
Fallen_Angel34
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 194
- Πόντοι
- 0
Στο 2+2 επιτρέπονται Πέμπτη και Κυριακή με 80€ είσοδο και να είσαι και προσεγμενοςΚαλησπέρα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε έχει πολλές κοπέλες εδώ μέσα για να πας σε σουιγκεραδικα απλά τυχαίνει να έχουν και πουλάκι αν δεν σε πειράζει.Καλησπέρα
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.199
- Πόντοι
- 206
οταν θα εχει μπομπα τριφυλλη με διπλο καπελο να ενημερωσετε το φορουμΑν δε κάνω λάθος αυτή τη Τετάρτη έχει μπαλαντερ βραδιά στο C4C.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Συνήθως Τετάρτες έχει "κούκο μονό"οταν θα εχει μπομπα τριφυλλη με διπλο καπελο να ενημερωσετε το φορουμ
ilias_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Οποία κοπέλα θέλει να παει σε swinger club ας στείλει μυνημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61