TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
για αυτους δεν εχει δημοσια φωτογραφια να δουν οι μαναδες των ναρκωμανων απο που αγοραζουν τα καμαρια τους την πρεζα?
όχι δεν υπάρχει λόγος
για αυτους δεν εχει δημοσια φωτογραφια να δουν οι μαναδες των ναρκωμανων απο που αγοραζουν τα καμαρια τους την πρεζα?
όχι δεν υπάρχει λόγος
αντε να το ξαναγραψω.επειδη ειναι πολλοι μπατσοι εμποροι σημαινει οτι ειναι ΟΛΟΙ? λες σε πιασαν .για ποιο λογο αν επιτρεπεται? λες για ματ ενω η κουβεντα ηταν για το αν μπορουν οι μπατσοι να σε ψαξουν.θες να πουμε για ματ? να πουμε.μαλακες και φασιστες θα σκεφτεσαι εσυ και μπορει να χεις και δικαιο. σε εδειραν ποτε? αν ναι τοτε μαλλον συμμετειχες σε πορειες και πεταγες μαρμαρα.τοτε λυπαμαι αλλα καλα σου κανανε.σε εδειρε κανεις χωρις λογο? αν ναι τοτε συμφωνω ειναι μαλακας.α μαλιστα.. δουλεια ειναι που πουλανε θανατο?
δουλεια ειναι που βλεπεις νεα παιδια στην ομονοια και στην πλατεια βαθης στην ηλικια μου η μεγαλυτερα να ξερενονται στο πατωμα ?
θα μου πεις αυτοι διαλεξαν αυτο το δρομο..
και αυτοι να τα κονομανε? ποσα παιρνουν ανα μεταφορα ηρωινης? 5 χιλιαρικα? 10?
Ασε τους αλβανους,αυτοι εδω που εδωσαν ορκο, με τι συνειδηση το κανουν αυτο?
και εγω δεν μιλαω για ειδικους φρουρους η δεν ξερω και εγω τι...
απο ματ και παραπερα μιλαμε ειναι η λερα της ΕΛΑΣ τι αξιωματικοι, τι διωξη, τι και εγω δεν ξερω..
εμενα με ειχανε πιασει πριν 1.5 χρονο στο μεταξουργειο, ειχα παει να γαμησω και μου κοψαν την χαρα στην μεση.. και οταν πηγα στην ΓΑΔΑ αισθανθηκα, η μαλλον με κανανε αυτοι να αισθανομαι εγω και οι αλλοι που πιασανε σαν υποκειμενα...
προσαγωγη δεν μου εχουν κανει ΠΟΤΕ!δε ξερω αμα εσας σας προσαγουν για πλακα εμενα παντως με εχουν σταματησει πανω απο 10 φορες(διες και οχι μονο) και ηταν ολοι ευγενικοι.δε λεω οτι οι μπατσοι ειναι ολοι καλοι,λεω οτι αμα κανεις τσαμπουκα στο μπατσο επειδη σε σταματησε να σου κανει ελεγχο εισαι απλα μαλακας.
και αρουγκανος να ναι ο μπατσος εσενα δε σε νοιαζει.ουτε θα σε παει μεσα αμα εισαι νορμαλ ουτε κερδιζεις κατι με το να το παιζεις μαγκας στο μπατσο.
οχι δεν με εδειραν ποτε μπατσοιαντε να το ξαναγραψω.επειδη ειναι πολλοι μπατσοι εμποροι σημαινει οτι ειναι ΟΛΟΙ? λες σε πιασαν .για ποιο λογο αν επιτρεπεται? λες για ματ ενω η κουβεντα ηταν για το αν μπορουν οι μπατσοι να σε ψαξουν.θες να πουμε για ματ? να πουμε.μαλακες και φασιστες θα σκεφτεσαι εσυ και μπορει να χεις και δικαιο. σε εδειραν ποτε? αν ναι τοτε μαλλον συμμετειχες σε πορειες και πεταγες μαρμαρα.τοτε λυπαμαι αλλα καλα σου κανανε.σε εδειρε κανεις χωρις λογο? αν ναι τοτε συμφωνω ειναι μαλακας.
παρακατω. μπορεις να κανεις κατι? η μονο να λες A.C.A.B οπως τα φοιτηταρια που πανε σε πορειες ?
:o :o :oοχι δεν με εδειραν ποτε μπατσοι
οχι δεν πεταξα ποτε μαρκαρο σε ματ διοτη πιστευω στην [size=30pt]παθητικη επανασταση του γκαντι[/size]
Διοτη δεν εχω δημιουργησει ποτε προβλημα και ουτε εχω ασχοληθει με πετροπολεμους σε πορειες, γιατι ξερω οτι εαν με πιασουν θα φαω και ξυλο, θα με βασανισουν, και θα φαω και κανα 1-2 χρονακια..
Απλα τα καμωματα της αστυνομιας και τα αρνητικα της ειναι τοσα πολλα,που να αρχησεις? απο τα βαρια? γρηγοροπουλος? καλτεζας? ζαρτινιερα?
αυτοι οι ιδιοι εχουν δημιουργησει την αποψη αυτη προς αυτους..
δεν λεω, εχουμε και θυματα αστυνομικους, αλλα την εχουν φαει αυτοι που δεν φταινε...
Μαυρα μεσανυχτα εχεις. και να θυμασαι κατι, οταν ο επομενος μπατσος δωσει στα παιδια μας ναρκωτικα μην των πεις μπασταρδο, αλλα απλα παραβατη.για να μη το κουραζω γιατι ηδη πολλα εγραψα...σιγουρα αρκετοι εως παρα πολλοι μπατσοι ειναι τερμα καθαρματα.καμμια αντιρρηση ως εδω.
αυτο δε σημαινει οτι πρεπει το καθε μαλακισμενο να το παιζει επανασταση και να γραφει A.C.A.B. στους τοιχους λες κι αμα το γραψει θα του μεγαλωσει ο πουτσος η θα αλλαξει ξαφνικα ο κοσμος...
οι μπατσοι απ την προσωπικη μου εμπειρια αμα εισαι νορμαλ και σε σταματησουν κανουν τη δουλεια τους και τελος.μια φορα με τη μηχανη περασα ενα κοκκινο γιατι ηταν το σημειο τετοιο που δεν υπηρχε κινδυνος και ακουω φωνη απο πισω ''γιατι περασες με κοκκινο? '' του λεω ειδα οτι δεν περνανε αμαξια,κοσμο δεν εχει ε ειπα να περασω. μου λεει κι αμα περναγε? τι να εκανα εγω τωρα ,να του πουλησω τσαμπουκα γιατι μου την ειπε? αφου εγω την εκανα τη μαλακια. μου λεει μη κανεις μαλακιες και φευγει.
θα μου πεις σημαινει κατι αυτο? ναι ,σημαινει οτι οταν κανεις μαλακια καλο ειναι να μη το συνεχιζεις.αυτο ειναι για οποιον λεει για τσαμπουκαδες ενω δεν υπαρχει λογος.
και μεταξυ μας,αμα πεσεις σε μαλακα μπατσο κανε την παπια...σε καλο θα σου βγει , θα γλιτωσεις ταλαιπωρια.να σε παει μεσα δε γινεται...αμα εχεις ταυτοτητα και δε κουβαλας κανα glock οσο μαλακας και να ναι απλα θα σε πρηξει.
Μαυρα μεσανυχτα εχεις. και να θυμασαι κατι, οταν ο επομενος μπατσος δωσει στα παιδια μας ναρκωτικα μην των πεις μπασταρδο, αλλα απλα παραβατη.
ΑΜΑ ετσι.. αμα βρεθουν ναρκωτικα στην βιλλα αμα βρουμε κανενα νιγηριανο που λες γενικα αμααμα σου το δώσει ένοικος της βίλλα Αμαλία να μην τον πείς κοπρόσκυλο αλλά κοινωνικό αγωνιστή...
αμα σου το δώσει νιγηριανό βαποράκι να μην τον πείς λάθρο αλλά απόκληρο της κοινωνίας...
παρτο αλλιως φιλε...αλλα λεω αλλα καταλαβαινειςΜαυρα μεσανυχτα εχεις. και να θυμασαι κατι, οταν ο επομενος μπατσος δωσει στα παιδια μας ναρκωτικα μην των πεις μπασταρδο, αλλα απλα παραβατη.
Ποιος απ'ολους, ομως, εχει ορκιστει να προστατευει την κοινωνια, πληρωνεται γι'αυτο και, επισης, εχει και πολυ παραπανω νομιμη εξουσια πανω σου απο τον μεσο εγκληματια, ρε παρλαπιπα? Αντε, μας εχετε πρηξει ταρχιδια ολοι οι δεξιουληδες της πουτσας (αλλα χουντικοι μεχρι το μεδουλι) με τους αναρχικους, γαμω το Σαμαρα σας και τον Καμμενο σας.αμα σου το δώσει ένοικος της βίλλα Αμαλία να μην τον πείς κοπρόσκυλο αλλά κοινωνικό αγωνιστή...
αμα σου το δώσει νιγηριανό βαποράκι να μην τον πείς λάθρο αλλά απόκληρο της κοινωνίας...
ΑΜΑ ετσι.. αμα βρεθουν ναρκωτικα στην βιλλα αμα βρουμε κανενα νιγηριανο που λες γενικα αμα
στην περιπτωση των μπατσων που βρεθηκαν να πουλανε ναρκωτικα.. να τους χαιδεψουμε να τους πουμε παραβατες
παρτο αλλιως φιλε...αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις
και τι σχεση εχουν με τους αναρχικους και την βιλλα αμαλιας η παραπανω τρομοκρατικες οργανωσεις θα μου πεις και εσυ οπως και ο λακης οτι 17 νοεμβρη πριν τους πιασουν κρυβοταν στη βιλλα ΡΕ μαλακα καταλαβαινεις οτι αστυνομικοι πουλουσαν ηρωινη ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣτους χάιδεψε κανένας ??? θα τους γαμίσουνε χωρίς σάλιο (ακόμη και να μην αποδειχτεί 100% 25 χρόνια θα φάνε)
ή θα μου βάλεις το βιντεάκι πάλι ??
γιατί εγώ θα σου ποστάρω τα άπειρα ψηφίσματα για τον ΕΛΑ, τους Πυρήνες της Φωτιάς, την 17Ν, τον υιό Βρούτση και λοιπά αποβράσματα τα οποία χαρακτηρίζονται κατά κόρον ως "κοινωνικοί αγωνιστές"...
θα σου βάλω τον Κορκονέα ο οποίος έφαγε ισόβια και θα σου βάλω και τον Σάββα Ξηρό για τον οποίο υπάρχει κίνημα για την αποφυλάκιση του (με ανήκεστ βλάβη της υγείας του μη χέσω)....
Ολα τα καταλαβαινει και ξυπνιος ειναι...τετρακοσια τα εχει...ΡΕ μαλακα καταλαβαινεις οτι αστυνομικοι πουλουσαν ηρωινη ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Και μην ξεχναμε οτι οι μισοι μπατσοι το ριχνουν ΧΑ,ετσι?
Εδω μιλαμε για τους μπατσους απο τον Βολο που χειροκροτουσαν τους συναδελφους τους που κατηγορουνται για εμποριο ναρκωτικων ΧΩΡΙΣ καποιοι αλλοι συναδελφοι τους(που ηταν σιγουρα παροντες)να τους γαμωσταυρισουν,η να αντιδρασουν εστω...Τα υπολοιπα που λες ειναι εκ του πονηρου...αντε να το ξαναγραψω.επειδη ειναι πολλοι μπατσοι εμποροι σημαινει οτι ειναι ΟΛΟΙ? λες σε πιασαν .για ποιο λογο αν επιτρεπεται? λες για ματ ενω η κουβεντα ηταν για το αν μπορουν οι μπατσοι να σε ψαξουν.θες να πουμε για ματ? να πουμε.μαλακες και φασιστες θα σκεφτεσαι εσυ και μπορει να χεις και δικαιο. σε εδειραν ποτε? αν ναι τοτε μαλλον συμμετειχες σε πορειες και πεταγες μαρμαρα.τοτε λυπαμαι αλλα καλα σου κανανε.σε εδειρε κανεις χωρις λογο? αν ναι τοτε συμφωνω ειναι μαλακας.
παρακατω. μπορεις να κανεις κατι? η μονο να λες A.C.A.B οπως τα φοιτηταρια που πανε σε πορειες ?
Παμε παλι γιατι παρεξηγηθηκες που σου ειπα οτι λες μαλακιες,λες οτι δεν μπορει μπατσος να σου κανει προσαγωγη μονο και μονο επειδη του δεν του αρεσει η φατσα σου και οτι μπορεις να εναντιωθεις,πες μου ποιος ειναι ο τροπος να εναντιωθεις και τι κινησεις θα κανεις.το τι θα λεω σε λιγο να περιμενεις να το δεις για ναχεις λογο να πεις. αν απαντας αλλα αντι αλλων και λες μαλακιες, σε βαφτιζω μαλακα και δεν συνεχιζω την κουβεντα.