Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τσεπες ομως δεν εχουν δικαιωμα να ψαξουν ή να βαλουν οι ιδιοι χερι!!
ετσι δεν ειναι???

γιατι να μην εχουν ρε παιχτη μου. αν εχεις κοκορακι πανω σου ή κανα σιδερικο πως τα βρισκουν, με τηλεπαθεια ή λες να εχω και 2g παρτε μιας και βρεθηκαμε.
το αλλο με τη συμπεριφορα εχεις δικιο. ειναι βλαχοι.

Επισκέπτης
με τους μπατσους μη πουλατε τσαμπουκα γιατι μπορειτε πολυ ευκολα να βρεθειτε μπλεγμενοι.εξαλλου ειναι χαζο να τσακωθεις με τον αλλο επειδη κανει τη δουλεια του.και στυλακι να εχει εσενα τι σε νοιαζει ,να τον παντρευτεις θες?

καποιος ειπε πιο πανω οτι σε λιγο θα επικροτουμε και τους παιδοφιλους ...τι σχεση εχει αυτο τωρα δεν καταλαβα...δηλαδη συγκρινεις τον παιδοφιλο με καποιον που κανει τη δουλεια του? κι αμα εσυ εχεις ναρκωτικα στο καπο δηλαδη τι θα κανει θα σε αφησει?
Eισαι εκτος θεματος.

Επισκέπτης
Οσοι μπατσοι (ασφαλιτες) μου εχουν κανει ψαχτηρι.  ηθελαν να βαλουν μονοι τους τα χερια μεσα στην τσεπη, αλλα ποτε δεν τους αφησα παντα σηκωνα της τσεπες προς τα πανω. και τα τσιγαρα ποτε δεν τους εδινα το πακετο να μου τα ψαξουν παντα τα ανοιγα μπροστα τους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γιατι να μην εχουν ρε παιχτη μου. αν εχεις κοκορακι πανω σου ή κανα σιδερικο πως τα βρισκουν, με τηλεπαθεια ή λες να εχω και 2g παρτε μιας και βρεθηκαμε.
το αλλο με τη συμπεριφορα εχεις δικιο. ειναι βλαχοι.
μπουρτζοβλαχοι!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω ξερω οτι μπορουν να σε ψαξουν μονο στην προσαγωγουλα, οχι στο ακυρο, αν εχεις χαρτια. Αλλη μαλακια περιπτωση η "προσαγωγη υποπτου" χωρις κριτιρια, που λυνει τα χερια του καθε κωλοπαιδου. Αλλα οπως και ναχει ξεροντας τι μουνοπανα ειναι και τι μπορεις να παθεις στο ξαφνικο, χωρις να φταις, καθεσαι, σαν κοτα, να σε ψαξουν. Εκτος κι αν εισαι δικηγορος και ξερεις τι παιζει, αλλα και παλι χλωμο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω ξερω οτι μπορουν να σε ψαξουν μονο στην προσαγωγουλα, οχι στο ακυρο. Αλλη μαλακια περιπτωση η "προσαγωγη υποπτου" χωρις κριτιρια, που λυνει τα χερια του καθε κωλοπαιδου. Αλλα οπως και ναχει ξεροντας τι μουνοπανα ειναι και τι μπορεις να παθεις στο ξαφνικο, χωρις να φταις, καθεσαι, σαν κοτα, να σε ψαξουν. Εκτος κι αν εισαι δικηγορος και ξερεις τι παιζει, αλλα και παλι χλωμο...

μαλακια ειπες αστο.
οσον αφορα την περιπτωση προσαγωγης εκει ναι εχεις πατηματα ενδεχομενως να εναντιωθεις. πρεπει να συντρεχουν λογοι να προσαχθεις, δε μπορει να σε παει μεσα ετσι γιατι δε του αρεσες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω ξερω οτι μπορουν να σε ψαξουν μονο στην προσαγωγουλα, οχι στο ακυρο, αν εχεις χαρτια. Αλλη μαλακια περιπτωση η "προσαγωγη υποπτου" χωρις κριτιρια, που λυνει τα χερια του καθε κωλοπαιδου. Αλλα οπως και ναχει ξεροντας τι μουνοπανα ειναι και τι μπορεις να παθεις στο ξαφνικο, χωρις να φταις, καθεσαι, σαν κοτα, να σε ψαξουν. Εκτος κι αν εισαι δικηγορος και ξερεις τι παιζει, αλλα και παλι χλωμο...

δες εδώ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δλδ για να ξερεις τα δικαιωματα σου ρε παιχτη πρεπει να ξερεις ολο το αστικο δικαιο?
σορρυ κιολας!
Εδω τωρα πρεπει 4-5 πραγματακια να μας τα πει κανας δικηγορος στο φορουμ να μας λυσει τα χερια.....!

Παντως ο κολλητος μου του ειπε του μπτασου βαλε τα χερια σου στην τεσπη...και Λεει ΟΧΙ ΟΧΙ βγαλτε εσεις τι εχετε...Ο κολητος μου δεν ξερει τι προβλεπεται και τι οχι αλλα και εκεινοι δεν ξερουν αν Ξερεις ή οχι τι προβλεπεται....οποτε καλο θα ειναι να ξερουμε 4-5 πραγματακια στανταρακια απο 1 δικηγορο 100%
ετσι ωστε οταν σταματαν ευγενικα να βλεπουν οτι δεν τους παιρνει σε καποια θεματα!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε σε προσαγουν ετσι επειδη δεν τους αρεσες καλα λεει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οπως ξερω αλλη φορα που τροχαια σταμαησε 1 γνωστο και περα απο αδεια διπλομα-ασφαλεια δεν του δινε κατι αλλο που ζητουσε και του λεει του μπατσου....Βαλε το χερι σου μεσα στο αυτοκινητο και παρτο και φυσικα δεν το βαλε....!

Επισκέπτης
σχεδον παντα οι προσαγωγες γινονται και καλα για εξακριβωση στοιχειων, μου το εχουν κανει πολες φορες  :grin:
ο μπατσος δεν εχει δικαιωμα να σε ψαξει ο (καπελας)  μονο ο ασφαλιτης αφου σου δειξει πρωτα ταυτοτητα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α. Έρευνα σε κατοικία επιτρέπεται μόνο με τη ρητή συναίνεση του ενοίκου της.

ποιος μαλακας το εγραψε το αρθρο...εκτος της συναινεσης, ερευνα γινεται και με ενταλμα και αυτοπροσωπη παρουσια εισαγγελεα. ας εναντιωνεται ο ενοικος.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
θα βάλουν τις φάτσες τους στος σαιτ της ΕΛ.ΑΣ  τους πρεζεμπορους αστυνομικούς?  :think:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
δε ξερω αμα εσας σας προσαγουν για πλακα εμενα παντως με εχουν σταματησει πανω απο 10 φορες(διες και οχι μονο) και ηταν ολοι ευγενικοι.δε λεω οτι οι μπατσοι ειναι ολοι καλοι,λεω οτι αμα κανεις τσαμπουκα στο μπατσο επειδη σε σταματησε να σου κανει ελεγχο εισαι απλα μαλακας.

και αρουγκανος να ναι ο μπατσος εσενα δε σε νοιαζει.ουτε θα σε παει μεσα αμα εισαι νορμαλ ουτε κερδιζεις κατι με το να το παιζεις μαγκας στο μπατσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom