Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Yeah, right. Χθεσινοι ειμαστε...

και περσινος να εισαι μαθε μπαλιτσα. το οτι γινονται δε σημαινει οτι δε μπορεις να εναντιωθεις σε καποια. οχι στις μαλακιες που λες εσυ, θα γινεις ρομπα και θα φας και παραπανω καψονι να μαθεις να κανεις τον ξυπνιο ενω αμπαλος.
μαθε μπαλιτσα σωστη για να μη λες μαλακιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε ξερω αμα εσας σας προσαγουν για πλακα εμενα παντως με εχουν σταματησει πανω απο 10 φορες(διες και οχι μονο) και ηταν ολοι ευγενικοι.δε λεω οτι οι μπατσοι ειναι ολοι καλοι,λεω οτι αμα κανεις τσαμπουκα στο μπατσο επειδη σε σταματησε να σου κανει ελεγχο εισαι απλα μαλακας.

και αρουγκανος να ναι ο μπατσος εσενα δε σε νοιαζει.ουτε θα σε παει μεσα αμα εισαι νορμαλ ουτε κερδιζεις κατι με το να το παιζεις μαγκας στο μπατσο.

ο τσαμπος ειναι ο κλασσικος μαλακας που πληρωνει τη μαλακια του και οχι το εγκλημα. αυτογκολ φαση και ετσι.

Επισκέπτης
και περσινος να εισαι μαθε μπαλιτσα. το οτι γινονται δε σημαινει οτι δε μπορεις να εναντιωθεις σε καποια. οχι στις μαλακιες που λες εσυ, θα γινεις ρομπα και θα φας και παραπανω καψονι να μαθεις να κανεις τον ξυπνιο ενω αμπαλος.
μαθε μπαλιτσα σωστη για να μη λες μαλακιες.
Ελα μαν λες μαλακιες,σε λιγο θα μας πεις οτι
Δεν υπαρχουν βασανισμοι σε Α.Τ.
Δεν εχουν επιτρεψει σε δικηγορους προσαχθεντων να δουν τους κατηγορουμενους.
Δεν υπαρχει αστυνομικη βια.
Δεν λειτουργουν σαν παρακρατικη ομαδα.
Δεν φορτωνουν αντικειμενα γιατι ψευδη κατηγορια συλληφθεντων.
Και αλλα πολλα.

ΥΓ Να εναντιωθεις λες,με ποιο τροπο?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο τσαμπος ειναι ο κλασσικος μαλακας που πληρωνει τη μαλακια του και οχι το εγκλημα. αυτογκολ φαση και ετσι.
δε ξερω τι ειναι ο τυπος ,ξερω οτι κατι ψευτομαγκες οι μπατσοι τους γλεντανε για χαβαλε .μαλακισμενα μεν αλλα μερικοι τα θελει ο κωλος τους.

απ την αλλη αμα ειναι οντως μαλακας ο μπατσος δε νομιζω οτι μπορεις να του κανεις κατι.αμα το πας δικαστικα εχουνε κολπα αυτοι και σου βγαινουν απο πανω,μη λεω ανακριβειες αλλα ενας δικηγορος ετσι μου χε πει...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και αλλα πολλα.

κι αυτο τι σημαινει,οτι ΟΛΟΙ οι μπατσοι ειναι ετσι? η μηπως επειδη ειναι ετσι πρεπει εσυ να τους πουλας τσαμπουκα? θα τους αλλαξεις ?  :jerking:

Επισκέπτης
προσαγωγες υποπτον γινονται συνηθως πριν αρχισει μια πορεια, την ωρα που γινεται η πορεια αλλα διακριτικα γιατι πεφτει  :s&m_1:  :2funny: και μετα απο αυτην. και παντα γινονται ολος τυχαιως  :2funny: προσαγωγες αναρχικων λες και τους εχουν στοχοποιηση ενα πραγμα  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και αλλα πολλα.

το τι θα λεω σε λιγο να περιμενεις να το δεις για ναχεις λογο να πεις. αν απαντας αλλα αντι αλλων και λες μαλακιες, σε βαφτιζω μαλακα και δεν συνεχιζω την κουβεντα.

Επισκέπτης
Και παντα οταν εχετε να κανετε με μπατσους να θυμασται ενα πραγμα [size=20pt]A.C.A.B[/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δε ξερω τι ειναι ο τυπος ,ξερω οτι κατι ψευτομαγκες οι μπατσοι τους γλεντανε για χαβαλε .μαλακισμενα μεν αλλα μερικοι τα θελει ο κωλος τους.

απ την αλλη αμα ειναι οντως μαλακας ο μπατσος δε νομιζω οτι μπορεις να του κανεις κατι.αμα το πας δικαστικα εχουνε κολπα αυτοι και σου βγαινουν απο πανω,μη λεω ανακριβειες αλλα ενας δικηγορος ετσι μου χε πει...

αν εισαι ηλιθιος και ημιμαθης παντα την πληρωνεις στη ζωη σε ολα. μαγκια χωρις γνωση δε γινεται. να ξερεις που σε παιρνει. εδω ακουμε κραυγες ηλιθιοτητας απο καποιους που νομιζουν τα δικαιωματα ενω δεν ασχοληθηκαν να μαθουν τα δικαιωματα. και φυσικα η μαλακια δεν εχει επαγγελμα. απο μαλακες μπατσους να φαν και οι κοτες. απο μαλακες πολιτες επισης.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αυτοκτονα ρε εκτορ αγορι μου. Φιλικα παντα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αυτοκτονα ρε εκτορ αγορι μου. Φιλικα παντα.

άρθ. 301 Ποινικού Κώδικα: «Όποιος με πρόθεση κατέπεισε άλλον να αυτοκτονήσει, αν τελέστηκε η αυτο­κτονία ή έγινε απόπειρά της, καθώς και όποιος έδωσε βοήθεια κατ’ αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση». :police:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με τους μπατσους μη πουλατε τσαμπουκα γιατι μπορειτε πολυ ευκολα να βρεθειτε μπλεγμενοι.εξαλλου ειναι χαζο να τσακωθεις με τον αλλο επειδη κανει τη δουλεια του.και στυλακι να εχει εσενα τι σε νοιαζει ,να τον παντρευτεις θες?

καποιος ειπε πιο πανω οτι σε λιγο θα επικροτουμε και τους παιδοφιλους ...τι σχεση εχει αυτο τωρα δεν καταλαβα...δηλαδη συγκρινεις τον παιδοφιλο με καποιον που κανει τη δουλεια του? κι αμα εσυ εχεις ναρκωτικα στο καπο δηλαδη τι θα κανει θα σε αφησει?
α μαλιστα.. δουλεια ειναι που πουλανε θανατο?

δουλεια ειναι που βλεπεις νεα παιδια στην ομονοια και στην πλατεια βαθης στην ηλικια μου η μεγαλυτερα να ξερενονται στο πατωμα ?
θα μου πεις αυτοι διαλεξαν αυτο το δρομο..

και αυτοι να τα κονομανε? ποσα παιρνουν ανα μεταφορα ηρωινης? 5 χιλιαρικα? 10?

Ασε τους αλβανους,αυτοι εδω που εδωσαν ορκο, με τι συνειδηση το κανουν αυτο?

και εγω δεν μιλαω για ειδικους φρουρους η δεν ξερω και εγω τι...

απο ματ και παραπερα μιλαμε ειναι η λερα της ΕΛΑΣ τι αξιωματικοι, τι διωξη, τι και εγω δεν ξερω..

εμενα με ειχανε πιασει πριν 1.5 χρονο στο μεταξουργειο, ειχα παει να γαμησω και μου κοψαν την χαρα στην μεση.. και οταν πηγα στην ΓΑΔΑ αισθανθηκα, η μαλλον με κανανε αυτοι να αισθανομαι εγω και οι αλλοι που πιασανε σαν υποκειμενα...  

Επισκέπτης
ναι αλλα το A.C.A.B. να το πεταξουμε ομως.
Υποδοχή... ηρώων στους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο κύκλωμα ναρκωτικών

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση της απολογίας των κατηγορουμένων στο πολυμελές κύκλωμα ναρκωτικών. Συνάδελφοι των αστυνομικών που εμπλέκονται, συγκεντρώθηκαν το πρωί στα δικαστήρια για να τους εκφράσουν την αλληλεγγύη τους
Κατά την μεταγωγή τους στα δικαστήρια το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν συνάδελφοι των δύο συλληφθέντων αστυνομικών, προκειμένου να τους εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Μάλιστα, αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν στο γραφείο της ανακρίτριας.
Ειδικότερα, σήμερα απολογούνται στην δ' ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι εναπομείναντες εννέα κατηγορούμενοι.
Ανάμεσά τους είναι οι δύο Αλβανοί, φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, καθώς και δύο αστυνομικοί, ο προϊστάμενος του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Οι απολογίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά το βράδυ. Τότε η ανακρίτρια και η εισαγγελέας θα αποφασίσουν ενδεχόμενη προφυλάκισή τους.
Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 14 κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου. Άλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.

οι αναρχικοι ειναι αλληλεγγυη προς τους μεταναστες... σκοτωστε τους  :rockon:
οι μπατσοι ειναι αλληλεγγυη προς τους εμπορους ναρκωτικων..... χειροκροτηστε τους  :rockon:  ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom