stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τα πιτσουνακια μου :'(
σαν την δικη μου ιστορια με την σουζαννα :'(
σαν την δικη μου ιστορια με την σουζαννα :'(
δεν φταινε αυτοι
Προσαγωγες συνεχιζονται να γινονται αβερτα σε διαδηλωσεις,η και περιξ των διαδηλωσεων,η και γενικως εν οψει διαδηλωσεων.τωρα γιατι συνεχιζουν και λενε μερικοι οτι κανουν αβερτα προσαγωγες δε το καταλαβαινω...
Ειτε τσαμπουκας ειτε οχι ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τον τραβηξουν μεσα τον φιλο σου εφοσον ειχε μαζι του ταυτοτητα.Η επιδειξη ταυτοτητας ΕΙΝΑΙ εξακριβωση στοιχειων εφοσον ειναι η ιδια η ΕΛΑΣ που την εκδιδει.Ειναι σα να λεμε οτι δεν αναγνωριζουν οι μπατσοι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ εγγραφα με τις υπογραφες τους.εμενα μια φορα με εχουν τραβηξει μεσα για εξακριβωση στοιχειων(β'λυκειου) επειδη με εναν φιλο μου δεν ειχαμε ταυτοτητες.και ολο αυτο εγινε γιατι ο εξυπνακιας ο φιλος μου το επαιζε ιστοριας κ τσαμπουκας με τους ασφαλιτες ενω δν ετρεχε λογος να κανει κατι τετοιο.
Ειτε τσαμπουκας ειτε οχι ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τον τραβηξουν μεσα τον φιλο σου εφοσον ειχε μαζι του ταυτοτητα.Η επιδειξη ταυτοτητας ΕΙΝΑΙ εξακριβωση στοιχειων εφοσον ειναι η ιδια η ΕΛΑΣ που την εκδιδει.Ειναι σα να λεμε οτι δεν αναγνωριζουν οι μπατσοι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ εγγραφα με τις υπογραφες τους.
Σε λιγο βεβαια τα απολιτικ πουστακια θα αρχισουν να δικαιολογουν τα μπουζουριασματα των μπατσων γιατι ο χ,ψ,ζ δεν ηταν ευγενικος στους ψηφοφορους της ΧΑ/κολλητους υποδικων για πρεζεμποριο.
τυπε πληρωσε τους μπατσους με τετοιες δοσειςπαιδια εαν καποιο ατομο εχει αποφυλακιστει προσφατα με περιοριστικους ορους να δινει παρον στο τμημα..εαν τον πιασουν επειδη εχει μια καταδικη 5 μηνες φυλακη χωρις αναστολη απο παλιοτερο δικαστηριο τοτε η ποινη αυτη ειναι εξαγορασιμη γινετε να πληρωσει με δοσεις
φυσικά όπως συνηθίζεις (έχοντας πάρει μαθήματα από τον προπάτορα σου Γκαίμπελς) αποκρύπτεις και δεν μιλάς για το γεγονός ότι ΔΕΝ είχαν μαζί τους ταυτότητες...
και σύμφωνα με τον νόμο ΔΕΝ είναι παράνομο να σε τραβήξουν μέσα εφόσον υπάρχει υποψία ότι είσαι φυγόδικος.... και αυτό φυσικά το αποσιωπάς ωσάν καλός μαθητής του Γκαίμπελς...
και οι γενικες ιστοριες συνεχιζονται. τοσο μπαρουτοκαπνισμενοι που δεν εχουν ουτε μια προσωπικη ιστορια να πουνε, μονο ιστοριες διαδηλωσεων απο τη τηλεοραση
και οι γενικες ιστοριες συνεχιζονται. τοσο μπαρουτοκαπνισμενοι που δεν εχουν ουτε μια προσωπικη ιστορια να πουνε, μονο ιστοριες διαδηλωσεων απο τη τηλεοραση
Εμενα με πιασανε χωρις λογο, με ταυτοτητα πανω μου, μετα απο το μεγα παραπτωμα να παω σε βιβλιοπωλειο (που ακουστηκε) και να ειμαι περαστικος απο Κανιγγος. Σημειωση οτι πριν κατι ωρες ειχε τελειωσει μια πορεια, αλλα οπως λεει και το λινκ παραπανω, πρεπει να εχεις και υποπτη συμπεριφορα για να σε πιασουν, οχι μονο να ειναι "περιεργες" (του κωλου) οι συγκυριες. Τεσπα. Στον ανωτερο ειπαν οτι δεν ειχαμε (ειχαν πιασει αλλα περιπου 5 ατομα) ταυτοτητες και φοραγαμε κουκουλες ... Οταν διαμαρτυρηθηκα και ειπα οτι εγω εχω ταυτοτητα, και την εβγαλα να την δειξω, και οτι δεν εχω κουκουλα μου απαντησαν το αποστομωτικο "κι εσυ μεσα". Εκει επρεπε να παρω τηλεφωνο το δικηγορο μου, ε?
Η πλακα ειναι οτι δεν εγραψα καμμια προσωπικη ιστορια γιατι το θεμα κινηθηκε στο τι ειναι νομιμο και τι οχι,τι προβλεπεται κλπ.,και αυτο απο το ιδιο το απολιτικο πουστακι.και οι γενικες ιστοριες συνεχιζονται. τοσο μπαρουτοκαπνισμενοι που δεν εχουν ουτε μια προσωπικη ιστορια να πουνε, μονο ιστοριες διαδηλωσεων απο τη τηλεοραση
αν δε κανεις ηλιθιοτητες συμπεριφορας, 99% θα συνεχισεις το δρομο σου. 1% θα σε ταλαιπωρησουν αλλα θα τους τη φορεσεις μετα. παντα με την προϋποθεση να εχεις δικιο να μη συντρεχει λογος προσαγωγης ετσι?
Τωρα γιατι ο εκτορουι επιμενει να του πω δικια μου ιστορια σχετικη αυτο μονο ο ιδιος το γνωριζει-και φυσικα ΑΚΟΜΗ να μας πει μια(1)περιπτωση μπατσου που"του τη φορεσαν μετα" γιατι προσηγαγε πολιτη που ειχε μαζι του ταυτοτητα.
πουστακι.
Γιατι δεν ρωτας τον εκτορουι εαν εγινε μυνηση και που κατεληξε?έχει μηνυθεί κανένας????
τριτη και τελευταια.
δε συζηταω μαζι σου δε θελω οικειοτητες δε θελω παρτιδες διαδικτυακες καθολου. κοψε ομως αυτη τη φρασεολογια μαζι μου γιατι θα θελησω να σε κανω τσουβαλι στο ξυλο. κατανοητο?
Ισα ρε πουστακι λεμε...τριτη και τελευταια.
δε συζηταω μαζι σου δε θελω οικειοτητες δε θελω παρτιδες διαδικτυακες καθολου. κοψε ομως αυτη τη φρασεολογια μαζι μου γιατι θα θελησω να σε κανω τσουβαλι στο ξυλο. κατανοητο?
Γιατι δεν ρωτας τον εκτορουι εαν εγινε μυνηση και που κατεληξε?
Αυτος εμφανιζεται ως γκουρου του θεματος...