Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν φταινε αυτοι
η κακη εκπαιδευση τους φταιει.Και ο Συριζα.Και τα λιγα λεφτα που παιρνουν.Και η μεταπολιτευση που λογο χουντας απαξΙωσε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Και το ΠΑΣΟΚ φταει γιατι 90%των αστυνομικων ηταν ειναι και θα ειναι ακροδεξιοι.

Μηπως απλα ειναι απλως μουνοπανα που τα παιρνουν απο παντου για να συνεχιζουν να τα ξυνουν;

Επισκέπτης
τωρα γιατι συνεχιζουν και λενε μερικοι οτι κανουν αβερτα προσαγωγες δε το καταλαβαινω...
Προσαγωγες συνεχιζονται να γινονται αβερτα σε διαδηλωσεις,η και περιξ των διαδηλωσεων,η και γενικως εν οψει διαδηλωσεων.

Αυτα οσον αφορα τους ντοπιους.Οι μεταναστες προσαγονται ακομη και εαν εχουν κανονικα τα χαρτια τους χωρις να γινεται καν διαδηλωση για να τη βγαλουν στη Πετρου Ραλλη,Ξενιο Δια τη λενε τη φαση.

Ακομη περιμενω απο τα απολιτικ πουστακια(που εχουν μυρωδια απο δρομο και δεν ειναι καναπεδες)να υποδειξουν ΜΙΑ περιπτωση μπατσου που να επαθε νιλα,μικρη η μεγαλη αδιαφορο,γιατι καταγγελθηκε απο πολιτη για προσαγωγη.Υποψιν οτι το ολο σκηνικο ειναι ακομη ΠΑΡΑΝΟΜΟ,η ηταν μεχρι προσφατα τουλαχιστον.

Ενας καναπες που δεν εχει μυρωδια απο δρομο.

Επισκέπτης
Ψάχνουν ποιοί έκαψαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οικίες που ανήκουν στον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στο Ασφένδου Σφακίων, καθώς και το σπίτι του αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη, ύστερα από επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για καθαρά εμπρηστική επίθεση, κατά την οποία οι δράστες άφησαν τα ίχνη τους, καθώς στους τοίχους των σπιτιών του εκδότη έγραψαν τη λέξη "Γερμανοπροδότη", ενώ στις πόρτες υπάρχουν σημάδια από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, αφού πυροβόλησαν στις πόρτες των σπιτιών, εισέβαλαν στις οικίες, στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές και τέλος έβαλαν φωτιά, προκαλώντας ολική καταστροφή στα δύο σπίτια.

Η σήμανση, που διενεργεί έρευνες στα σπίτια, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο, έχει περισυλλέξει πέντε κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Να σημειωθεί ότι ο εκδότης και μέλη της οικογένειάς του διέμεναν στις συγκεκριμένες παλαιές οικίες, τις οποίες μάλιστα είχε αναπαλαιώσει.

Μάλιστα, στο Ασφένδου Σφακίων, ο γνωστός εκδότης και επιχειρηματίας το Σεπτέμβριο του 2011 βάφτισε την κόρη του Γεωργιάννα, από το γάμο του με την Ειρήνη Μανουσάκη.

Μέσω του Mega, μέρος του οποίου ελέγχει μετοχικά η οικογένειά του, ο Φ. Μπόμπολας υποστηρίζει ότι «η επίθεση αυτή έχει προφανή στόχο την ελευθερία του Τύπου και την επιχειρηματικότητα», ενώ συμπληρώνει ότι «η εκτός ορίων βία εκτιμάται ότι στοχεύει στην κατατρομοκράτησή του και στη φίμωση των εντύπων του».

Πηγή:

Επισκέπτης
εμενα μια φορα με εχουν τραβηξει μεσα για εξακριβωση στοιχειων(β'λυκειου) επειδη με εναν φιλο μου δεν ειχαμε ταυτοτητες.και ολο αυτο εγινε γιατι ο εξυπνακιας ο φιλος μου το επαιζε ιστοριας κ τσαμπουκας με τους ασφαλιτες ενω δν ετρεχε λογος να κανει κατι τετοιο.
Ειτε τσαμπουκας ειτε οχι ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τον τραβηξουν μεσα τον φιλο σου εφοσον ειχε μαζι του ταυτοτητα.Η επιδειξη ταυτοτητας ΕΙΝΑΙ εξακριβωση στοιχειων εφοσον ειναι η ιδια η ΕΛΑΣ που την εκδιδει.Ειναι σα να λεμε οτι δεν αναγνωριζουν οι μπατσοι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ εγγραφα με τις υπογραφες τους.

Σε λιγο βεβαια τα απολιτικ πουστακια θα αρχισουν να δικαιολογουν τα μπουζουριασματα των μπατσων γιατι ο χ,ψ,ζ δεν ηταν ευγενικος στους ψηφοφορους της ΧΑ/κολλητους υποδικων για πρεζεμποριο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειτε τσαμπουκας ειτε οχι ηταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τον τραβηξουν μεσα τον φιλο σου εφοσον ειχε μαζι του ταυτοτητα.Η επιδειξη ταυτοτητας ΕΙΝΑΙ εξακριβωση στοιχειων εφοσον ειναι η ιδια η ΕΛΑΣ που την εκδιδει.Ειναι σα να λεμε οτι δεν αναγνωριζουν οι μπατσοι τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ εγγραφα με τις υπογραφες τους.

Σε λιγο βεβαια τα απολιτικ πουστακια θα αρχισουν να δικαιολογουν τα μπουζουριασματα των μπατσων γιατι ο χ,ψ,ζ δεν ηταν ευγενικος στους ψηφοφορους της ΧΑ/κολλητους υποδικων για πρεζεμποριο.

φυσικά όπως συνηθίζεις (έχοντας πάρει μαθήματα από τον προπάτορα σου Γκαίμπελς) αποκρύπτεις και δεν μιλάς για το γεγονός ότι ΔΕΝ είχαν μαζί τους ταυτότητες...

και σύμφωνα με τον νόμο ΔΕΝ είναι παράνομο να σε τραβήξουν μέσα εφόσον υπάρχει υποψία ότι είσαι φυγόδικος.... και αυτό φυσικά το αποσιωπάς ωσάν καλός μαθητής του Γκαίμπελς...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παιδια εαν καποιο ατομο εχει αποφυλακιστει προσφατα με περιοριστικους ορους να δινει παρον στο τμημα..εαν τον πιασουν επειδη εχει    μια καταδικη 5 μηνες φυλακη χωρις αναστολη απο παλιοτερο δικαστηριο τοτε η ποινη αυτη ειναι εξαγορασιμη γινετε να πληρωσει με δοσεις :huh: :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια εαν καποιο ατομο εχει αποφυλακιστει προσφατα με περιοριστικους ορους να δινει παρον στο τμημα..εαν τον πιασουν επειδη εχει    μια καταδικη 5 μηνες φυλακη χωρις αναστολη απο παλιοτερο δικαστηριο τοτε η ποινη αυτη ειναι εξαγορασιμη γινετε να πληρωσει με δοσεις :huh: :huh:
τυπε πληρωσε τους μπατσους με τετοιες δοσεις
FOTO+HRWINH.JPG

να ειναι και στο κλιμα των ημερων :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φυσικά όπως συνηθίζεις (έχοντας πάρει μαθήματα από τον προπάτορα σου Γκαίμπελς) αποκρύπτεις και δεν μιλάς για το γεγονός ότι ΔΕΝ είχαν μαζί τους ταυτότητες...

και σύμφωνα με τον νόμο ΔΕΝ είναι παράνομο να σε τραβήξουν μέσα εφόσον υπάρχει υποψία ότι είσαι φυγόδικος.... και αυτό φυσικά το αποσιωπάς ωσάν καλός μαθητής του Γκαίμπελς...

και οι γενικες ιστοριες συνεχιζονται. τοσο μπαρουτοκαπνισμενοι που δεν εχουν ουτε μια προσωπικη ιστορια να πουνε, μονο ιστοριες διαδηλωσεων απο τη τηλεοραση   :jerking:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
και οι γενικες ιστοριες συνεχιζονται. τοσο μπαρουτοκαπνισμενοι που δεν εχουν ουτε μια προσωπικη ιστορια να πουνε, μονο ιστοριες διαδηλωσεων απο τη τηλεοραση   :jerking:

εγω οταν πηγαινα δημοτικο ειχα παει στ καρναβαλι στο μοσχατο κ παραλιγο να με πατησει ο οχλος στον ησαπ θυμαμαι ειχααν κολλησει ολοι σε σκαλες βαγονια κλπ κ ακουγοταν ενα βουητο κ δεν μπορουσες να παρεις ανασα κ μου ανοιξε χωρο λιγο ενας μπατσος κ ετσι περασα κ βγηκαμε εξω απο την αποβαθρα

φανταζομαι το καραισκακη οταν πατηθηκε ο κοσμος στην 7  δεν νιωθεις τιποτα εκεινη την ωρα  :'(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

καθηγητές πανεπιστημιου .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εμενα με πιασανε χωρις λογο, με ταυτοτητα πανω μου, μετα απο το μεγα παραπτωμα να παω σε βιβλιοπωλειο (που ακουστηκε) και να ειμαι περαστικος απο Κανιγγος. Σημειωση οτι πριν κατι ωρες ειχε τελειωσει μια πορεια, αλλα οπως λεει και το λινκ παραπανω, πρεπει να εχεις και υποπτη συμπεριφορα για να σε πιασουν, οχι μονο να ειναι "περιεργες" (του κωλου) οι συγκυριες. Τεσπα. Στον ανωτερο ειπαν οτι δεν ειχαμε (ειχαν πιασει αλλα περιπου 5 ατομα) ταυτοτητες και φοραγαμε κουκουλες  :jerking:... Οταν διαμαρτυρηθηκα και ειπα οτι εγω εχω ταυτοτητα, και την εβγαλα να την δειξω, και οτι δεν εχω κουκουλα μου απαντησαν το αποστομωτικο "κι εσυ μεσα". Εκει επρεπε να παρω τηλεφωνο το δικηγορο μου, ε?  

καλιστα. δεν εχει επρεπε βεβαια, καθενας κανει οτι θελει. τεσπα φαινεσαι και πιτσιρικας, μιλας λιγο με αφελεια οποτε δικαιολογεισαι.

Επισκέπτης
Η πλακα ειναι οτι δεν εγραψα καμμια προσωπικη ιστορια γιατι το θεμα κινηθηκε στο τι ειναι νομιμο και τι οχι,τι προβλεπεται κλπ.,και αυτο απο το ιδιο το απολιτικο πουστακι.
Τωρα γιατι ο εκτορουι επιμενει να του πω δικια μου ιστορια σχετικη αυτο μονο ο ιδιος το γνωριζει-και φυσικα ΑΚΟΜΗ να μας πει μια(1)περιπτωση μπατσου που"του τη φορεσαν μετα" γιατι προσηγαγε πολιτη που ειχε μαζι του ταυτοτητα.
αν δε κανεις ηλιθιοτητες συμπεριφορας, 99% θα συνεχισεις το δρομο σου. 1% θα σε ταλαιπωρησουν αλλα θα τους τη φορεσεις μετα. παντα με την προϋποθεση να εχεις δικιο να μη συντρεχει λογος προσαγωγης ετσι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τωρα γιατι ο εκτορουι επιμενει να του πω δικια μου ιστορια σχετικη αυτο μονο ο ιδιος το γνωριζει-και φυσικα ΑΚΟΜΗ να μας πει μια(1)περιπτωση μπατσου που"του τη φορεσαν μετα" γιατι προσηγαγε πολιτη που ειχε μαζι του ταυτοτητα.

έχει μηνυθεί κανένας????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τριτη και τελευταια.

δε συζηταω μαζι σου δε θελω οικειοτητες δε θελω παρτιδες διαδικτυακες καθολου. κοψε ομως αυτη τη φρασεολογια μαζι μου γιατι θα θελησω να σε κανω τσουβαλι στο ξυλο. κατανοητο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τριτη και τελευταια.

δε συζηταω μαζι σου δε θελω οικειοτητες δε θελω παρτιδες διαδικτυακες καθολου. κοψε ομως αυτη τη φρασεολογια μαζι μου γιατι θα θελησω να σε κανω τσουβαλι στο ξυλο. κατανοητο?

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τριτη και τελευταια.

Ισα ρε πουστακι λεμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι δεν ρωτας τον εκτορουι εαν εγινε μυνηση και που κατεληξε?
Αυτος εμφανιζεται ως γκουρου του θεματος...

και εσύ βωρη αντίδραση... επειδή και εγώ έχω την ίδια απόψη τεκμηρίωσε εσύ... εξάλλου εσύ αμφισβητείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom