Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν με ενδιαφερει η τυχη του Σαραλιωτη και του Κορκονεα περσονα.

Το νομικο ζητημα και η τυχη τους ειναι(ηταν)προβλημα των δικαστων,οχι δικο μου.

Και το εχω ξαναγραψει αυτο.

Οτι δικαιουνται πρεπει να το εχουν,οπως και ολοι οι αλλοι κρατουμενοι,αλλα μεχρι εκει...δεν θα με παρουν και τα ζουμια κιολας.

Εχουν ικανους δικηγορους που μπορουν να τους βοηθησουν,και συναδελφους να τους συμπαρασταθουν,τελος.

ούτε και μένα.
με ένδιαφέρει τα μάλα όμως να γίνονται σε ένα σωστό και ευνομούμενο κράτος δίκαιες δίκες.
και τελευταία αυτό γίνεται όλο και λιγότερο....

και ξαναλέω.
10 χρόνια για κάτι που κάποιος ΔΕΝ έκανε με λευκό ποινικό, με πρότερο έντιμο βίο, με 18 μήνες προφυλάκιση χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού και ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πως σου εχει καρφωθει αυτος ο γαμημενος Νεος Κοσμος?

Οπου Φραντζη τουλαχιστον ΔΕΝ υπαρχουν καγκελακια,ουτε και Καλλιροης.

τίγκα στο μασατζίδικο η περιοχή εκεί πέρα  :rolleyes:  :offtopic:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Πως σου εχει καρφωθει αυτος ο γαμημενος Νεος Κοσμος?

Οπου Φραντζη τουλαχιστον ΔΕΝ υπαρχουν καγκελακια,ουτε και Καλλιροης.

Όχι, η πρώτη φωτό είναι Αλεξάνδρας και Λουκάρεως (Α. Πάγος). Η κηδεία έγινε Π. Φάληρο, αλλά τα μπάχαλα με τους πυροβολισμούς ήταν λίγο ψηλότερα από το νεκροταφείο, στην Ε. Βενιζέλου (αν θυμάμαι καλά το όνομα του δρόμου). Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ γιατί μου κόλλησε ο Ν. Κόσμος (πάντως όλα είναι πάνω στη διαδρομή του τραμ).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
...να γίνονται σε ένα σωστό και ευνομούμενο κράτος δίκαιες δίκες....

Από την στιγμή που το θέμα πήρε αυτή την τροπή, δεν υπήρχε πιθανότητα δίκαιης δίκης.
Αν η υπεράσπιση είχε παίξει τα χαρτιά της σωστά, θα έπρεπε να ζητήσει υπαγωγή στην δικονομία που ισχύει για τις δίκες τρομοκρατών.
Δηλαδή, δίκη με ειδική σύνθεση, χωρίς ενόρκους. Και δεν θα βλέπαμε τα σημερινά απίστευτα.

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ γιατί μου κόλλησε ο Ν. Κόσμος (πάντως όλα είναι πάνω στη διαδρομή του τραμ).
Μαλλον γι'αυτο.
τίγκα στο μασατζίδικο η περιοχή εκεί πέρα  :rolleyes:  :offtopic:
Και στουντιο επισης.
Μεχρι επανω,Αη Γιαννη μερια και Βουλιαγμενης επισης μεχρι το υψος της Φραντζη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ούτε και μένα.
με ένδιαφέρει τα μάλα όμως να γίνονται σε ένα σωστό και ευνομούμενο κράτος δίκαιες δίκες.
και τελευταία αυτό γίνεται όλο και λιγότερο....

+100000

η εκτελεστική εξουσία παρεμβαίνει όλο και περισσότερο και ολοένα και πιο εξόφθαλμα στο έργο της Δικαιοσύνης ενώ η διαφθορά και το παραδικαστικό κύκλωμα ζει και βασιλεύει:μην ξεχνάτε ότι και οι δικαστές άνθρωποι είναι και έχουν ανθρώπινα πάθη...
επίσης επειδή ακριβώς είναι άνθρωποι, είναι φυσικό κάποιοι από αυτούς να επηρεάζονται από απόψεις που διαμορφώνονται από την κοινή γνώμη και από τα ΜΜΕ.
τέλος, φυσικά και ΟΛΕΣ οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να ελέγχονται, και ελέγχονται μέσα από μηχανισμούς που ήδη υπάρχουν (Εφετείο, Άρειος Πάγος).

Επισκέπτης
Από την στιγμή που το θέμα πήρε αυτή την τροπή, δεν υπήρχε πιθανότητα δίκαιης δίκης.
Αν η υπεράσπιση είχε παίξει τα χαρτιά της σωστά, θα έπρεπε να ζητήσει υπαγωγή στην δικονομία που ισχύει για τις δίκες τρομοκρατών.
Δηλαδή, δίκη με ειδική σύνθεση, χωρίς ενόρκους. Και δεν θα βλέπαμε τα σημερινά απίστευτα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι πουστακια ειστε...Μηπως θα επρεπε να τους δικασουν τιποτε συγχωριανοι του Κορκονεα κιολας?

Δικαστηρια ειδικης συθεσης και αρχιδια...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

για να γίνει χωρίς ενόρκους,πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η Ποινική Δικονομία και οι διατάξεις περί αρμοδιότητας,πράγμα απίθανο που χρειάζεται χρόνια

το αντίθετο πήγε να γίνει με 17Ν και ΕΛΑ,όπου η υπεράσπιση έδωσε μάχη για να δικαστούν από Μικτά Ορκωτά Δικαστήρια οι τρομοκράτες,αλλά δεν έγινε δεκτό.....απόφαση που συγκέντρωσε πολύ έντονη κριτική και μάλλον ήταν  λανθασμένη,και έτσι δικάστηκαν από Τριμελή Εφετεία Κακουργημάτων αποτελούμενα μόνο από 3 δικαστές

Επισκέπτης
για να γίνει χωρίς ενόρκους,πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η Ποινική Δικονομία και οι διατάξεις περί αρμοδιότητας,πράγμα απίθανο που χρειάζεται χρόνια
Προφανως ο στριτουωκερ εχει υποψη τα"ειδικα δικαστηρια δοσιλογων"που αθωωσαν προσωπικοτητες σαν τον Μπουραντα και τον Πλυτζανοπουλο...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
και ξαναλέω.
10 χρόνια για κάτι που κάποιος ΔΕΝ έκανε με λευκό ποινικό, με πρότερο έντιμο βίο, με 18 μήνες προφυλάκιση χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού και ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Προσωπικά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ !

Θέλετε τυφλή δικαιοσύνη μπρε?

Γουστάρετε ίσα τιμωρία σε ένα φονιά και σε ένα μπατσο φονιά?

Στο μυαλό σας είναι το ίδιο πράγμα να σας φερμάρει ζάκι με το να σας φερμάρει ο υπουργός οικονομικών?

Βιάζει ανήλικο τυχαίος και βάζει κάτω από το πετραχήλι τράγος το τραγοπαίδι να του δείξει την αγιά τριάδα, ίσα βάρκα ίσα νερά???

Μαγκιά σας. Βολευτείτε.

Επί του θέματος εγώ μια ευχή έχω να δώσω.

Με το καλό να πάρουν άδεια.

Α ρε πλε που είσαι τέτοιες ώρες!!!!

Κι ένα old time classic (δεν είναι τραγούδι μπούμπα, μην αρχίσεις το κράξιμο! :tickedoff:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άσχετο, άλλα τι θυμίζεις στα παιδιά :cheesy: To πιο πολιτικοποιημένο σύνθημα ήταν γαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς
από την άλλη όσο το σκέφτομαι σε λίγο θα ζητηθεί η κατάργηση των δικαστηρίων και οι επίορκοι αστυνομικοί, δικαστές, βουλευτές κλπ να παραδίδονται στην πλατεία συντάγματος στον όχλο για τιμωρία και παραδειγματισμό.

τελικά τι ζητάτε στη χώρα;
αιμα και σπέρμα ή δικαιοσύνη; γιατό το πρώτο σαφώς και έχει σασπένς το δεύτερο είναι βαρετό και δεν έχει τηλεθέαση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσωπικά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ !

Θέλετε τυφλή δικαιοσύνη μπρε?

Γουστάρετε ίσα τιμωρία σε ένα φονιά και σε ένα μπατσο φονιά?

Στο μυαλό σας είναι το ίδιο πράγμα να σας φερμάρει ζάκι με το να σας φερμάρει ο υπουργός οικονομικών?

Βιάζει ανήλικο τυχαίος και βάζει κάτω από το πετραχήλι τράγος το τραγοπαίδι να του δείξει την αγιά τριάδα, ίσα βάρκα ίσα νερά???

Μαγκιά σας. Βολευτείτε.

Επί του θέματος εγώ μια ευχή έχω να δώσω.

Με το καλό να πάρουν άδεια.

Α ρε πλε που είσαι τέτοιες ώρες!!!!

Κι ένα old time classic (δεν είναι τραγούδι μπούμπα, μην αρχίσεις το κράξιμο! :tickedoff:)

ΟΧΙ
εμένα δεν είναι στα παπάρια μου.
ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom