streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
...το παλιό φάληρο, αχιλλέως και αμφιθέας, με βεβαιότητα λέω πως δεν είναι...
Παλαιό Φάληρο είναι γιατί εκεί έγινε η κηδεία.
...το παλιό φάληρο, αχιλλέως και αμφιθέας, με βεβαιότητα λέω πως δεν είναι...
πειραιώτισσα, έχω κάνει σε πολλά
Παλαιό Φάληρο είναι γιατί εκεί έγινε η κηδεία.
A..από εκεί...Δεν είπα σε τι, είπα τι
Δεν με ενδιαφερει η τυχη του Σαραλιωτη και του Κορκονεα περσονα.
Το νομικο ζητημα και η τυχη τους ειναι(ηταν)προβλημα των δικαστων,οχι δικο μου.
Και το εχω ξαναγραψει αυτο.
Οτι δικαιουνται πρεπει να το εχουν,οπως και ολοι οι αλλοι κρατουμενοι,αλλα μεχρι εκει...δεν θα με παρουν και τα ζουμια κιολας.
Εχουν ικανους δικηγορους που μπορουν να τους βοηθησουν,και συναδελφους να τους συμπαρασταθουν,τελος.
Πως σου εχει καρφωθει αυτος ο γαμημενος Νεος Κοσμος?
Οπου Φραντζη τουλαχιστον ΔΕΝ υπαρχουν καγκελακια,ουτε και Καλλιροης.
Πως σου εχει καρφωθει αυτος ο γαμημενος Νεος Κοσμος?
Οπου Φραντζη τουλαχιστον ΔΕΝ υπαρχουν καγκελακια,ουτε και Καλλιροης.
...να γίνονται σε ένα σωστό και ευνομούμενο κράτος δίκαιες δίκες....
Και οι συγκεκριμένοι τσέοι κατέβηκαν τη Σούτσου βαρελάκια..Όχι, η πρώτη φωτό είναι Αλεξάνδρας και Λουκάρεως (Α. Πάγος).
Μαλλον γι'αυτο.Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ γιατί μου κόλλησε ο Ν. Κόσμος (πάντως όλα είναι πάνω στη διαδρομή του τραμ).
Και στουντιο επισης.τίγκα στο μασατζίδικο η περιοχή εκεί πέρα
ούτε και μένα.
με ένδιαφέρει τα μάλα όμως να γίνονται σε ένα σωστό και ευνομούμενο κράτος δίκαιες δίκες.
και τελευταία αυτό γίνεται όλο και λιγότερο....
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΑπό την στιγμή που το θέμα πήρε αυτή την τροπή, δεν υπήρχε πιθανότητα δίκαιης δίκης.
Αν η υπεράσπιση είχε παίξει τα χαρτιά της σωστά, θα έπρεπε να ζητήσει υπαγωγή στην δικονομία που ισχύει για τις δίκες τρομοκρατών.
Δηλαδή, δίκη με ειδική σύνθεση, χωρίς ενόρκους. Και δεν θα βλέπαμε τα σημερινά απίστευτα.
Από την στιγμή που το θέμα πήρε αυτή την τροπή, δεν υπήρχε πιθανότητα δίκαιης δίκης.
Αν η υπεράσπιση είχε παίξει τα χαρτιά της σωστά, θα έπρεπε να ζητήσει υπαγωγή στην δικονομία που ισχύει για τις δίκες τρομοκρατών.
Δηλαδή, δίκη με ειδική σύνθεση, χωρίς ενόρκους. Και δεν θα βλέπαμε τα σημερινά απίστευτα.
Προφανως ο στριτουωκερ εχει υποψη τα"ειδικα δικαστηρια δοσιλογων"που αθωωσαν προσωπικοτητες σαν τον Μπουραντα και τον Πλυτζανοπουλο...για να γίνει χωρίς ενόρκους,πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η Ποινική Δικονομία και οι διατάξεις περί αρμοδιότητας,πράγμα απίθανο που χρειάζεται χρόνια
και ξαναλέω.
10 χρόνια για κάτι που κάποιος ΔΕΝ έκανε με λευκό ποινικό, με πρότερο έντιμο βίο, με 18 μήνες προφυλάκιση χωρίς αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού και ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
από την άλλη όσο το σκέφτομαι σε λίγο θα ζητηθεί η κατάργηση των δικαστηρίων και οι επίορκοι αστυνομικοί, δικαστές, βουλευτές κλπ να παραδίδονται στην πλατεία συντάγματος στον όχλο για τιμωρία και παραδειγματισμό.Άσχετο, άλλα τι θυμίζεις στα παιδιά To πιο πολιτικοποιημένο σύνθημα ήταν γαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς
Προσωπικά ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ !
Θέλετε τυφλή δικαιοσύνη μπρε?
Γουστάρετε ίσα τιμωρία σε ένα φονιά και σε ένα μπατσο φονιά?
Στο μυαλό σας είναι το ίδιο πράγμα να σας φερμάρει ζάκι με το να σας φερμάρει ο υπουργός οικονομικών?
Βιάζει ανήλικο τυχαίος και βάζει κάτω από το πετραχήλι τράγος το τραγοπαίδι να του δείξει την αγιά τριάδα, ίσα βάρκα ίσα νερά???
Μαγκιά σας. Βολευτείτε.
Επί του θέματος εγώ μια ευχή έχω να δώσω.
Με το καλό να πάρουν άδεια.
Α ρε πλε που είσαι τέτοιες ώρες!!!!
Κι ένα old time classic (δεν είναι τραγούδι μπούμπα, μην αρχίσεις το κράξιμο! )