Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το ΚΚΕ ρε φέρνει τους μετανάστες; Είχα την εντύπωση ότι τους έφερνε η μπουρζουαζία για φτηνή εργασία. Χου και τα λεφτά που έδωσες στο φεστιβάλ :tickedoff:
Εννοώ τους βρίσκει δουλείες κ τους βοηθάει!!! :rolleyes:

ΠΙΣΣΑ κ ΠΟΥΠΟΥΛΑ όπως κ να'χει πάντως!!! :rockon: :headbang2:

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχα

πάντως πέρα απ' την πλάκα, μην αφήνεις μεμονωμένα περιστατικά να σου αλλάζουν βασικές σου αρχές (γενικότερα αναφέρομαι, όχι μόνο στην πολιτική)

ένα άστοχο παράδειγμα:κάποτε σε μια καφετέρια πήγαμε να φάμε άγριο ξύλο (πέσαν κάτι ψιλές) από βαζέλια και ενώ οι περισσότεροι από την παρέα είμασταν βάζελοι, επειδή είχαμε έναν Αεκτζή που φορούσε φανέλα της ομάδας του. Να αλλάξω ομάδα επειδή αυτοί είναι πίθηκοι?
Όμαδα ούτε εγώ θα αλλάξω!!! :2funny:

Επισκέπτης
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ.Ποιος καλό φιλαράκι έχει 1e(αντέ να τα μαζέψω σιγά-σιγά);;; :grin:
Να σου δώσω & τα 50,να βγεις έξω & να μας αφήσεις να πούμε καμιά μαλακία επί του θέματος χωρίς τις παρεμβολές σου??

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εχουν το καταλληλο εξοπλισμο για τετοιες περιπτωσεις, κρατου λαμψης κτλ
Σε μια μολοτοφ η πετρα φυσικα και δεν απαντας με σφαιρες
Και οκ σου λεω πως μαλλον δεν θελανε να σκοτωσουν κανεναν, αλλα το εκαναν απλως απο <<μαγκια>>

Ρε αυτά έχουν τροχιές τραμ... Μήπως μπερδεύεις και εσύ την Αλεξάνδρας με τον Νέο Κόσμο;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εαν οι απεναντι των ΜΑΤαδων ευρισκομενοι ειχαν οπλα,πιστεψε με,θα τα χρησιμοποιουσαν με μεγαλη χαρα την συγκεκριμενη στιγμη...

δεν νομίζω ότι θα τα χρησιμοποιούσαν 1)δεν έχει γίνει ποτε και 2)και οι ίδιοι οι αναρχικοί δεν νομίζω ότι είναι πρόθυμοι να χάσουν την ζωούλα τους...
τώρα, όπλα, από τα λίγα που ξέρω είναι αρκετά εύκολο να βρεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρώτον, δεν υπάρχει βίντεο της εκτέλεσης, υπάρχει βίντεο που δείχνει τους 2 μπάτσους να φεύγουν από τον τόπο της εκτέλεσης, αφού έχουν τελεσει το αδίκημα
Κ δεύτερον, αν εσύ βλέπεις τον διπλανό σου να τραβάει πιστόλι, αυθόρμητα θα πας να τον σταματήσεις, να του τραβήξεις το χέρι, κάτι να κάνεις, δεν σηκώνεις κ εσύ όπλο κ στοχεύεις. Άιντε εξυπνάκια

to βίντεο απο το μπαλκόνι τι είναι;

για μπάτσους μιλάμε ε; ακου να του τραβήξει το χέρι;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κλέφτες κι αστυνόμους παιχνιδάκι κι έτσι ε;
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
τι διαβάζει κανείς εδώ μέσααααααααα

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι θα τα χρησιμοποιούσαν 1)δεν έχει γίνει ποτε και 2)και οι ίδιοι οι αναρχικοί δεν νομίζω ότι είναι πρόθυμοι να χάσουν την ζωούλα τους...
Το τι λες εσυ αραχτος πισω απο το πισι και το τι ειναι δυνατο να γινει σε ενα πουτανικο σαν αυτο της φωτο μπορει να διαφερουν λιγακι ξερεις...

Επισκέπτης
to βίντεο απο το μπαλκόνι τι είναι;

για μπάτσους μιλάμε ε; ακου να του τραβήξει το χέρι;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κλέφτες κι αστυνόμους παιχνιδάκι κι έτσι ε;
ααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
τι διαβάζει κανείς εδώ μέσααααααααα
Μονο που ΚΑΙ ο Σαραλιωτης τραβηξε το οπλο,μονο που ΚΑΙ ο Σαραλιωτης απομακρυνθηκε περπατωντας απο την Τζαβελα,μονο που ΚΑΙ ο Σαραλιωτης εστειλε το σημα στο κεντρο αφου ειχε γινει οτι εγινε...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το λέει και στο βίντεο ρε, αχιλλέως και αμφιθέας, παλιό φάληρο είναι

οντως  :headbang: λεω και εγω Νεο κοσμο.............. καλα παω προπονηση μπας και ηρεμησω καθολου, 3 μερες με γριπη μεσα στο σπιτι την εβγαλα  :headbang: :headbang:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ε, αυτό δεν είπα πριν???  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μα ειναι απο τον Νεο κοσμο........ δεν ειπα το αντιθετο  :S

Το περιστατικό είναι μετά την κηδεία. Είναι γνωστό αυτό.

Επισκέπτης
Ρε μπουμπα,εφτουνες εδω οι φωτο που τραβηχτηκανε?
capt.04bcda866abc43299c870224816cd5f8.greece_riots_xdm124.jpg

capt.b1a4606e81f3478a88497e3f777bd140.greece_riots_xdm125.jpg

ant1-2008-12-09_19-40-30h_1__2_111111111111.jpg

Υπαρχουνε ΤΕΤΟΙΑ καγκελακια στον Νεο Κοσμο?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εχουν το καταλληλο εξοπλισμο για τετοιες περιπτωσεις, κρατου λαμψης κτλ
Σε μια μολοτοφ η πετρα φυσικα και δεν απαντας με σφαιρες
Και οκ σου λεω πως μαλλον δεν θελανε να σκοτωσουν κανεναν, αλλα το εκαναν απλως απο <<μαγκια>>

να σου πω κάτι, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι μπορεί να το έκαναν από μαγκιά:είναι στην ανθρώπινη φύση να διαφθείρεται από την όποια εξουσία.
Επειδή όμως το έκανα αυτοί οι 3, και επειδή ένας μαλάκας πυροβόλησε στον αέρα και επειδή και κάποιοι άλλοι έκαναν τα ίδια, σημαίνει ότι ΟΛΗ η αστυνομία λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο? Θέλετε να μου πείτε ότι δεν έχετε συναντήσει σωστούς επαγγελματίες αστυνομικούς? Και αν το κλείσουμε το μαγαζί, τι θα γίνει δηλαδή?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το τι λες εσυ αραχτος πισω απο το πισι και το τι ειναι δυνατο να γινει σε ενα πουτανικο σαν αυτο της φωτο μπορει να διαφερουν λιγακι ξερεις...

αυτό ισχύει και τούμπαλιν ξέρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom