Επισκέπτης
Κάθε μέρα πλειστηριασμούς χτυπάει άραγε??Εχεις καθημερινα νταραβερι με δημοσιο η απλα γουσταρεις να πληρωνεις προμηθεια?
Κάθε μέρα πλειστηριασμούς χτυπάει άραγε??Εχεις καθημερινα νταραβερι με δημοσιο η απλα γουσταρεις να πληρωνεις προμηθεια?
Είναι τυχαίο ότι όλες οι σοβαρές χώρες δεν έχουνε άσυλο κ τέτοιες ;;;
Tα 60e που μου σουφρώσανε τα κωλοπάκια δεν τα χρειαζόμουνα.-
αστον τον μαλακα να λεει οτι θελει, υπαρχει και βιντεο βασικα το εχω δει
Διόρθωση προς επιμορφωσή σου: Εχούνε αλλά είναι κάπου στο 2%(το πολύ)....Οι σοβαρές χώρες δεν έχουν και ΚΚΕ
Y.Γ.Ευτυχώς υπάρχουνε μπύρες στο ψυγείο!!!
Ρε εκει έδωσα 12-15e για όλο το τριήμερο κ κανένα 10e σε ότι έφαγα!!!!Έεετσι μπράβο. Πήγαινε και από το φεστιβάλ της ΚΝΕ να δώσεις, ούτε εκεί τα χρειάζεσαι
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα την λεγαν παπου?Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που ετοιμάζονταν να τους πετάξουν μολότωφ και να τους κάψουν ζωντανούς?
Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που είχαν τραβήξει επίσης όπλο?
Δεν θα πήγαινα κ μπουζούκια...Μα έξοδο Δευτέρα βράδυ? Μπουρζουάς είσαι?
Διόρθωση προς επιμορφωσή σου: Εχούνε αλλά είναι κάπου στο 2%(το πολύ)....
Επειδή τυχαίνει να ξέρω το λέω...έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν ΚΚΕ (μόνο σοσιαλιστικά κόμματα που δεν έχουν σχέση με λενινισμό-σταλινισμό)
βέβαια μπορεί να λέω μαλακίες, όποιος ξέρει σίγουρα ας με διορθώσει να μάθουμε και κάτι σήμερα
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα την λεγαν παπου?
Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που ετοιμάζονταν να τους πετάξουν μολότωφ και να τους κάψουν ζωντανούς?
Ωραίο να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, έτσι δεν είναι?
Επειδή τυχαίνει να ξέρω το λέω...
Ακόμα κ σε κράτη που έχει απαγορευτεί ο κομμουνισμός υπάρχουνε με τραγικά μικρά ποσοστά φυσικά...
edit: και καλά να πάθουνε που μας φέρνουνε τους κωλομετανάστες!!!
μαζί πλάι πλάι;
δε φαίνετια κάτι τέτοιο απ το βίντεο της εκτέλεσης....
στηρίζω ηθικά την επιλογή;
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχα
εχω ακούσει πολλα στα ποινικά μέγιστης παπαριάς από εισαγγελείς και δικαστές αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία κάθε ανθρώπου........
μήπως κατηγορείται ότι είναι μέντιουμ και διάβασε τη σκέψη του αλλά δεν αντέδρασε;
Επειδή τυχαίνει να ξέρω το λέω...
Ακόμα κ σε κράτη που έχει απαγορευτεί ο κομμουνισμός υπάρχουνε με τραγικά μικρά ποσοστά φυσικά...
edit: και καλά να πάθουνε που μας φέρνουνε τους κωλομετανάστες!!!
Εχουν το καταλληλο εξοπλισμο για τετοιες περιπτωσεις, κρατου λαμψης κτλΚαι αν απέναντι ήταν κάποιοι που ετοιμάζονταν να τους πετάξουν μολότωφ και να τους κάψουν ζωντανούς?
Ωραίο να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, έτσι δεν είναι?
Γενικά, δεν συμφωνώ με την εικόνα που βλέπω, αλλά πολύ παλικάρια το παίζετε όλοι σας όταν δεν έχετε απέναντί σας να αντιμετωπίσετε ορδές "ανθρώπων" που διψάνε για αίμα.