Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αστον τον μαλακα να λεει οτι θελει, υπαρχει και βιντεο βασικα το εχω δει

Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που ετοιμάζονταν να τους πετάξουν μολότωφ και να τους κάψουν ζωντανούς?
Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που είχαν τραβήξει επίσης όπλο?
Ωραίο να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, έτσι δεν είναι?

Γενικά, δεν συμφωνώ με την εικόνα που βλέπω, αλλά πολύ παλικάρια το παίζετε όλοι σας όταν δεν έχετε απέναντί σας να αντιμετωπίσετε ορδές "ανθρώπων" που διψάνε για αίμα.

Επισκέπτης
Έεετσι μπράβο. Πήγαινε και από το φεστιβάλ της ΚΝΕ να δώσεις, ούτε εκεί τα χρειάζεσαι :cheesy:
Ρε εκει έδωσα 12-15e για όλο το τριήμερο κ κανένα 10e σε ότι έφαγα!!!! :rolleyes:

Eδώ είχαμε ζημιά 60e(3πλάσια) κ δεν τα χάρηκα κιόλας!!! :P

Επισκέπτης
Και αν απέναντι ήταν κάποιοι που ετοιμάζονταν να τους πετάξουν μολότωφ και να τους κάψουν ζωντανούς?
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα την λεγαν παπου?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Διόρθωση προς επιμορφωσή σου: Εχούνε αλλά είναι κάπου στο 2%(το πολύ)....

έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν ΚΚΕ (μόνο σοσιαλιστικά κόμματα που δεν έχουν σχέση με λενινισμό-σταλινισμό)

βέβαια μπορεί να λέω μαλακίες, όποιος ξέρει σίγουρα ας με διορθώσει να μάθουμε και κάτι σήμερα  :grin:

Επισκέπτης
έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν ΚΚΕ (μόνο σοσιαλιστικά κόμματα που δεν έχουν σχέση με λενινισμό-σταλινισμό)

βέβαια μπορεί να λέω μαλακίες, όποιος ξέρει σίγουρα ας με διορθώσει να μάθουμε και κάτι σήμερα  :grin:
Επειδή τυχαίνει να ξέρω το λέω...

Ακόμα κ σε κράτη που έχει απαγορευτεί ο κομμουνισμός υπάρχουνε με τραγικά μικρά ποσοστά φυσικά...

edit: και καλά να πάθουνε που μας φέρνουνε τους κωλομετανάστες!!! :tickedoff:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και αν η γιαγια μου ειχε αρχιδια θα την λεγαν παπου?

ωραία απάντηση...
καλό θα είναι να μάθεις που και που να δέχεσαι και καμιά διαφορετική άποψη πέραν της δικής σου ή τουλάχιστον να μάθεις να συζητάς (δεν νομίζω ότι αυτά που είπα είναι τόσο παράλογα...τι είπα ο δόλιος ότι είχαν απέναντί τους, ελέφαντες???)

Επισκέπτης
Εαν οι απεναντι των ΜΑΤαδων ευρισκομενοι ειχαν οπλα,πιστεψε με,θα τα χρησιμοποιουσαν με μεγαλη χαρα την συγκεκριμενη στιγμη...

Επισκέπτης

Kι αν δεν ήταν πραγματικοί μπάτσοι,αλλά οι βίλατζ πίπλ και γύριζαν βίντεο κλιπ??

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ακόμα κ σε κράτη που έχει απαγορευτεί ο κομμουνισμός υπάρχουνε με τραγικά μικρά ποσοστά φυσικά...

Το ΚΚΕ ρε φέρνει τους μετανάστες; Είχα την εντύπωση ότι τους έφερνε η μπουρζουαζία για φτηνή εργασία. Χου και τα λεφτά που έδωσες στο φεστιβάλ :tickedoff:

Επισκέπτης
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ.Ποιος καλό φιλαράκι έχει 1e(αντέ να τα μαζέψω σιγά-σιγά);;; :grin:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
μαζί πλάι πλάι;
δε φαίνετια κάτι τέτοιο απ το βίντεο της εκτέλεσης....
στηρίζω ηθικά την επιλογή;
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχα
εχω ακούσει πολλα στα ποινικά μέγιστης παπαριάς από εισαγγελείς και δικαστές αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία κάθε ανθρώπου........
μήπως κατηγορείται ότι είναι μέντιουμ και διάβασε τη σκέψη του αλλά δεν αντέδρασε;

Πρώτον, δεν υπάρχει βίντεο της εκτέλεσης, υπάρχει βίντεο που δείχνει τους 2 μπάτσους να φεύγουν από τον τόπο της εκτέλεσης, αφού έχουν τελεσει το αδίκημα
Κ δεύτερον, αν εσύ βλέπεις τον διπλανό σου να τραβάει πιστόλι, αυθόρμητα θα πας να τον σταματήσεις, να του τραβήξεις το χέρι, κάτι να κάνεις, δεν σηκώνεις κ εσύ όπλο κ στοχεύεις. Άιντε εξυπνάκια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

χαχαχαχαχαχαχα

πάντως πέρα απ' την πλάκα, μην αφήνεις μεμονωμένα περιστατικά να σου αλλάζουν βασικές σου αρχές (γενικότερα αναφέρομαι, όχι μόνο στην πολιτική)

ένα άστοχο παράδειγμα:κάποτε σε μια καφετέρια πήγαμε να φάμε άγριο ξύλο (πέσαν κάτι ψιλές) από βαζέλια και ενώ οι περισσότεροι από την παρέα είμασταν βάζελοι, επειδή είχαμε έναν Αεκτζή που φορούσε φανέλα της ομάδας του. Να αλλάξω ομάδα επειδή αυτοί είναι πίθηκοι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Γενικά, δεν συμφωνώ με την εικόνα που βλέπω, αλλά πολύ παλικάρια το παίζετε όλοι σας όταν δεν έχετε απέναντί σας να αντιμετωπίσετε ορδές "ανθρώπων" που διψάνε για αίμα.
Εχουν το καταλληλο εξοπλισμο για τετοιες περιπτωσεις, κρατου λαμψης κτλ
Σε μια μολοτοφ η πετρα φυσικα και δεν απαντας με σφαιρες
Και οκ σου λεω πως μαλλον δεν θελανε να σκοτωσουν κανεναν, αλλα το εκαναν απλως απο <<μαγκια>>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom