Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε να οπλοφορείς θες!!! :uzi:Λύστε ρεεε τα χέρια της αστυνομίας να κάνει την δουλεία της,κατάργηση του άσυλου τώρα,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩ!!! :tickedoff:

Όχι ρε η θυσία σου έχει αξία..

Επισκέπτης
Και είναι δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες...

Βέβαια εντάξει την προηγούμενη μας την πέσανε μετά από  :knockinb: οπότε 10e βρήκανε από τον καθένα!!! :priest:

Πάλι καλά που είχαμε εισητήρια κ δεν γυρίσαμε με τα πόδια μπροστά.... :P

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν είναι από το Ν. Κόσμο?  :think: :think: :think: :think:

Έλα ρε, τι Αλεξάνδρας, τι Νέος Κόσμος... Κόλλησες τώρα σε κάτι λεπτομέρειες.

---

Κούγιααααα... Σαν πρωτάρης την πάτησες ρε κακομοίρη.
Να σου κάνουν τρεις ένορκοι νομικό χαρακτηρισμό;
Το λεσπέρογλου δεν το είχες υπόψη σου;

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Απλή συνέργεια δεν είναι η αδρανής παρουσία (ότι δηλαδή δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη)????
Σύμφωνα με το σκεπτικό, όπως το κατάλαβα, δεν του αποδόθηκε η αδρανής παρουσία. Θα του είχε αποδοθεί αν καθόταν στο περιπολικό κ δεν κατέβαινε (δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη, δε γνωρίζει τι είδους πράξη πάει να τελέσει ο δολοφόνος). Σύμφωνα με το σκεπτικό όμως, κατέβηκε μαζί του, σταθήκανε μαζί πλάι πλάι την ώρα του πυροβολισμού, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει ηθικά την επιλογή του δολοφόνου, ενώ τράβηξε κ αυτός πιστόλι, ασχέτως αν δεν πυροβόλησε. Κ μετά την τέλεση του αδικήματος, προσπάθησε να συγκαλείψει την πράξη.
Δε νομίζω να είναι αδρανής παρουσία όλο αυτό

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ερωτώ
πού βοήθησε ο συγκεκριμένος ΠΡΙΝ τα πάρει ο Κορκονέας κράνα;

δεν έχω διαβάσει καθόλου την απόφαση για να σε βοηθήσω (μόνο για τα ισόβια και το 10άρικο χρόνια άκουσα και μου έκανε και μένα τεράστια εντύπωση το 10άρικο, σημειωτέον ότι το μίνιμουμ της πρόσκαιρης κάθειρξης είναι 5 χρόνια-εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται λίγο παραδειγματική η τιμωρία του, αλλά πάλι όταν δεν ξέρεις πού στηρίχτηκε η απόφαση αυτά είναι απλές εικασίες...)

Επισκέπτης
Αληθεία ποια η σημασία του άσυλου;;;

Είναι τυχαίο ότι όλες οι σοβαρές χώρες δεν έχουνε άσυλο κ τέτοιες  :jerking: ;;;

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αληθεία ποια η σημασία του άσυλου;;;

Είναι τυχαίο ότι όλες οι σοβαρές χώρες δεν έχουνε άσυλο κ τέτοιες  :jerking: ;;;

Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε είσαι τσίτα δεξιός τελικά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύμφωνα με το σκεπτικό, όπως το κατάλαβα, δεν του αποδόθηκε η αδρανής παρουσία. Θα του είχε αποδοθεί αν καθόταν στο περιπολικό κ δεν κατέβαινε (δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη, δε γνωρίζει τι είδους πράξη πάει να τελέσει ο δολοφόνος). Σύμφωνα με το σκεπτικό όμως, κατέβηκε μαζί του, σταθήκανε μαζί πλάι πλάι την ώρα του πυροβολισμού, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει ηθικά την επιλογή του δολοφόνου, ενώ τράβηξε κ αυτός πιστόλι, ασχέτως αν δεν πυροβόλησε. Κ μετά την τέλεση του αδικήματος, προσπάθησε να συγκαλείψει την πράξη.
Δε νομίζω να είναι αδρανής παρουσία όλο αυτό
μαζί πλάι πλάι;
δε φαίνετια κάτι τέτοιο απ το βίντεο της εκτέλεσης....
στηρίζω ηθικά την επιλογή;
ααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχαχα
εχω ακούσει πολλα στα ποινικά μέγιστης παπαριάς από εισαγγελείς και δικαστές αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία κάθε ανθρώπου........
μήπως κατηγορείται ότι είναι μέντιουμ και διάβασε τη σκέψη του αλλά δεν αντέδρασε;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Στο πρόαυλιο του Α.Π.Θ.!!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΓΑΜΩ που δεν αφήνει τους τσέους να κάνουνε την δουλειάααα τους!!! :tickedoff:
Μολίς τώρα ρε συ,μετά το μάθημα,μέσα στον Πανεπιστήμιο ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΓΑΜΩΩΩΩ!!! :tickedoff:
Ρε εδώ σκέφτομαι να μπω στην Χ.Α. κ να δώσω σκίτσο του!!! :sunglasses:
Απέλαση ρε καργιόλια βρωμομετανάστες,αει συχτήρι!!! :ak:
Κωλό λαθρομετανάστες ΑΠΕΛΑΣΗ τώρα!! :cussing:
..νέε μου ψυχραιμία...μη σπαμάρεις και προπάντων....μην υποκυπτεις στο ρατσισσσσμο και στη κσσενοφοβιιιααα..ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η φωτογραφια τραβηχτηκε Αλεξανδρας την Κυριακη το απογευμα.

Δεν ημουν εκει-δυστυχως-αλλα οσοι ηταν(και ο φωτογραφος)επιβεβαιωνουν οτι οι μπατσοι πουλησαν τσαμπουκα στο πληθος με τα οπλα,λιγοτερο απο 24 ωρες μετα το σκηνικο στην Τζαβελλα.

Ο Ντινγκντονγκ μιλησε για τυφλους και ηλιθιους οποτε θα πρεπει να διαλεξεις...

αστον τον μαλακα να λεει οτι θελει, υπαρχει και βιντεο βασικα το εχω δει

Επισκέπτης
..νέε μου ψυχραιμία...μη σπαμάρεις και προπάντων....μην υποκυπτεις στο ρατσισσσσμο και στη κσσενοφοβιιιααα..ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ :grin: :grin:
Ρε άντε χέσου,δεν είμαστε ρατσιστές όσο δεν μας κλέβουνε!!! :cheesy:

60e σε 15 ημέρες σε λαθρομετανάστες ρε γμτ!!! :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Μαλακισμένο είσαι αγόρι μου;; Τόσοι αγωνιστές όπως οι Δαμανάκη και μια γενιά αντιστασιακών όπως ο Πάγκαλος, ο Λαλιώτης και άλλοι πού θα ήταν αυτοί χωρίς αυτές τις ιδέες;; Ουστ μικρό τσείδι :s&m_1:

Επισκέπτης
Μαλακισμένο είσαι αγόρι μου;; Τόσοι αγωνιστές όπως οι Δαμανάκη και μια γενιά αντιστασιακών όπως ο Πάγκαλος, ο Λαλιώτης και άλλοι πού θα ήταν αυτοί χωρίς αυτές τις ιδέες;; Ουστ μικρό τσείδι
Ας το φιλοσοφήσω λίγο(  :cheesy: ):

Tα 60e που μου σουφρώσανε τα κωλοπάκια δεν τα χρειαζόμουνα.-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom