Ρε να οπλοφορείς θες!!! Λύστε ρεεε τα χέρια της αστυνομίας να κάνει την δουλεία της,κατάργηση του άσυλου τώρα,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩ!!!
Όχι ρε η θυσία σου έχει αξία..
Ρε να οπλοφορείς θες!!! Λύστε ρεεε τα χέρια της αστυνομίας να κάνει την δουλεία της,κατάργηση του άσυλου τώρα,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩ!!!
παπαζολ τρανσφορμερ....μεμάκο εσύ;
Δεν είναι από το Ν. Κόσμο?
και το ευρω σου επισης....Όχι ρε η θυσία σου έχει αξία..
Σύμφωνα με το σκεπτικό, όπως το κατάλαβα, δεν του αποδόθηκε η αδρανής παρουσία. Θα του είχε αποδοθεί αν καθόταν στο περιπολικό κ δεν κατέβαινε (δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη, δε γνωρίζει τι είδους πράξη πάει να τελέσει ο δολοφόνος). Σύμφωνα με το σκεπτικό όμως, κατέβηκε μαζί του, σταθήκανε μαζί πλάι πλάι την ώρα του πυροβολισμού, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει ηθικά την επιλογή του δολοφόνου, ενώ τράβηξε κ αυτός πιστόλι, ασχέτως αν δεν πυροβόλησε. Κ μετά την τέλεση του αδικήματος, προσπάθησε να συγκαλείψει την πράξη.Απλή συνέργεια δεν είναι η αδρανής παρουσία (ότι δηλαδή δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη)????
ερωτώ
πού βοήθησε ο συγκεκριμένος ΠΡΙΝ τα πάρει ο Κορκονέας κράνα;
και το ευρω σου επισης....
(ξέρεις τη διαφορά τραπεζικής επιταγής από την απλή επιταγή ή να βάλω τώρα τις φωνές; )
Αληθεία ποια η σημασία του άσυλου;;;
Είναι τυχαίο ότι όλες οι σοβαρές χώρες δεν έχουνε άσυλο κ τέτοιες ;;;
μαζί πλάι πλάι;Σύμφωνα με το σκεπτικό, όπως το κατάλαβα, δεν του αποδόθηκε η αδρανής παρουσία. Θα του είχε αποδοθεί αν καθόταν στο περιπολικό κ δεν κατέβαινε (δεν προσπαθεί να εμποδίσει την πράξη, δε γνωρίζει τι είδους πράξη πάει να τελέσει ο δολοφόνος). Σύμφωνα με το σκεπτικό όμως, κατέβηκε μαζί του, σταθήκανε μαζί πλάι πλάι την ώρα του πυροβολισμού, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ότι στηρίζει ηθικά την επιλογή του δολοφόνου, ενώ τράβηξε κ αυτός πιστόλι, ασχέτως αν δεν πυροβόλησε. Κ μετά την τέλεση του αδικήματος, προσπάθησε να συγκαλείψει την πράξη.
Δε νομίζω να είναι αδρανής παρουσία όλο αυτό
Μην ακούω !!!Τι είναι το ευρώ μπροστά στη ελεύθερη διακίνηση των ακαδημαϊκών ιδεών;
Στο πρόαυλιο του Α.Π.Θ.!!!
ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΓΑΜΩ που δεν αφήνει τους τσέους να κάνουνε την δουλειάααα τους!!!
Μολίς τώρα ρε συ,μετά το μάθημα,μέσα στον Πανεπιστήμιο ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΓΑΜΩΩΩΩ!!!
Ρε εδώ σκέφτομαι να μπω στην Χ.Α. κ να δώσω σκίτσο του!!!
Απέλαση ρε καργιόλια βρωμομετανάστες,αει συχτήρι!!!
..νέε μου ψυχραιμία...μη σπαμάρεις και προπάντων....μην υποκυπτεις στο ρατσισσσσμο και στη κσσενοφοβιιιααα..ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΚωλό λαθρομετανάστες ΑΠΕΛΑΣΗ τώρα!!
Η φωτογραφια τραβηχτηκε Αλεξανδρας την Κυριακη το απογευμα.
Δεν ημουν εκει-δυστυχως-αλλα οσοι ηταν(και ο φωτογραφος)επιβεβαιωνουν οτι οι μπατσοι πουλησαν τσαμπουκα στο πληθος με τα οπλα,λιγοτερο απο 24 ωρες μετα το σκηνικο στην Τζαβελλα.
Ο Ντινγκντονγκ μιλησε για τυφλους και ηλιθιους οποτε θα πρεπει να διαλεξεις...
Ρε άντε χέσου,δεν είμαστε ρατσιστές όσο δεν μας κλέβουνε!!!..νέε μου ψυχραιμία...μη σπαμάρεις και προπάντων....μην υποκυπτεις στο ρατσισσσσμο και στη κσσενοφοβιιιααα..ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ
Εχεις καθημερινα νταραβερι με δημοσιο η απλα γουσταρεις να πληρωνεις προμηθεια?μπορώ πληρώνω με κάρτες ή τραπεζικές επιταγές αλλά κάπου- κάπως - κάποτε θα τύχει να κουβαλάς κανά 300- 500αρι μαζί σου...
Μην ακούω !!!
...τυφλα να χουν οι λαμογιοΜΚΟ60e σε 15 ημέρες σε λαθρομετανάστες ρε γμτ!!!
Ας το φιλοσοφήσω λίγο( ):Μαλακισμένο είσαι αγόρι μου;; Τόσοι αγωνιστές όπως οι Δαμανάκη και μια γενιά αντιστασιακών όπως ο Πάγκαλος, ο Λαλιώτης και άλλοι πού θα ήταν αυτοί χωρίς αυτές τις ιδέες;; Ουστ μικρό τσείδι