Τα έχω ακούσει και τα ξέρω....Δεν είπα πως οι μπάτσοι είναι γαμησέ τα όχι όλοι, αλλά αρκετοί...Εδώ μιλάμε όμως για τα 2 περιστατικά των βίντεο.
Και σου άρεσε η συμπεριφορά τους δηλαδή;
Τα έχω ακούσει και τα ξέρω....Δεν είπα πως οι μπάτσοι είναι γαμησέ τα όχι όλοι, αλλά αρκετοί...Εδώ μιλάμε όμως για τα 2 περιστατικά των βίντεο.
Και σου άρεσε η συμπεριφορά τους δηλαδή;
ξεχασαμε να το αναφερουμε κι αυτο.Εχω δει με τα ματια μου ασφαλιτες να πουλανε προστασια σε internet cafe!!!!Ούτε για "προστασίες" μαγαζιών επί χρήμασι;
Σόρι φίλε μου αλλά επειδή τα έχουμε πει και παλιά μέσω φόρουμ και έχω καταλάβει πως δεν τα παίρνεις με τη μία τα γράμματα, διάβασε πιο πίσω.
'Ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέτε όλοι σας Βλέπετε ένα βίντεο και γίνεστε δικαστές...
Και για να είμαι πιο ακριβής...
Στο πρώτο βίντεο αυτός ο σκατοπρεζάκιας είναι γνωστή φάτσα...εκεί που είχε κάτσει είναι πολυκατοικία με γραφεία αλλά και σπίτια. Κάθε μέρα λοιπόν τον σκατοπρεζάκι κοιμάται εκεί, ΧΕΖΕΙ εκεί, ΚΑΤΟΥΡΑ και γενικά δεν ξεκολλά. Η αστυνομία έχει πάει άπειρες φορές, μιας και κάνει περιπολία γύρω, είναι δίπλα στο Εθνικό Τυπογραφείο, και οι αστυνομικοί σιχαίνονται να τον πιάσουν (και καλά κάνουν) αφού κουβαλά 10 κιλά aids και 20 κιλά Ηπατίτιδα. Τον έχουν μπουζουριάσει άπειρες φορές αλλά σαν χρήστης βγαίνει σε 1 ώρα.
Αντε ρε Psaxnw να τον είχες σπίτι σου απο κάτω κάθε μέρα, με τα παιδιά σου να τον βλέπουν κάθε μέρα να δούμε τι θα έκανες....
Στο δεύτερο βίντεο είναι ο γνωστός Σπυράκος ή Πεταλούδας, γνωστός και μη εξαιρετέος στην περιοχή της Ομόνοιας. Κάθε 2-3 μέρες πάει στο τμήμα και λέει του κλέψανε το αμάξι, το παπί (στο μεταξύ δεν έχει τίποτα απο τα δύο) και έχει γίνει η μασκότ του τμήματος.
Αυτά για να μην λέμε παπαριές.
+1
Όποιου του αρέσουν οι "χρήστες" ας τους πάρει στη δική του πολυκατοικία, ας τους ταϊζει, ας τους πλένει και ας τους χαρτζιλικώνει..
Όποιος έχει περάσει πρόσφατα από Τοσίτσα και Σολωμού το καταλαβαίνει...
θα μπορουσε καποιος απο το συγγενικο σου περιβαλλον να ειχε προβλημα ναρκωτικων!ακομα και ο γιος σου αυριο μεθαυριο(πραγμα που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα)!ας ειμαστε προσεχτικοι στα λογια μας ρε στρειτ+1
Όποιου του αρέσουν οι "χρήστες" ας τους πάρει στη δική του πολυκατοικία, ας τους ταϊζει, ας τους πλένει και ας τους χαρτζιλικώνει..
Όποιος έχει περάσει πρόσφατα από Τοσίτσα και Σολωμού το καταλαβαίνει...
+1000000000000η αστυνομια ειναι διεφθαρμενη ως το κοκαλλο!πουλουν προστασια σε νυχτερινα μαγαζια,απαιτουν να μπαινουν τσαμπα σε μπουρδελα και ζητανε εως και μισθο για να μην κλεινουν τις διαφορες επιχειρησεις και μαγαζια!πρεπει να γινει επιτελους ενα ξεσκαρταρισμα και ολοι αυτοι να πανε σπιτια τους!
+100000000πες τα warθα μπορουσε καποιος απο το συγγενικο σου περιβαλλον να ειχε προβλημα ναρκωτικων!ακομα και ο γιος σου αυριο μεθαυριο(πραγμα που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα)!ας ειμαστε προσεχτικοι στα λογια μας ρε στρειτ
θα μπορουσε καποιος απο το συγγενικο σου περιβαλλον να ειχε προβλημα ναρκωτικων!ακομα και ο γιος σου αυριο μεθαυριο(πραγμα που δεν το ευχομαι ουτε για πλακα)!ας ειμαστε προσεχτικοι στα λογια μας ρε στρειτ
Καλώστονε.
Κι αυτόν και τις γεροντικές απόψεις του.
Αλήθεια, που είναι εκείνο το γκάλοπ που έλεγε οτι ο ελληνικός λαός επικροτεί γενικά τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα η ΕΛΑΣ;
Ακόμα το περιμένουμε.
Για το κλίμα εδώ στο σάϊτ ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.
Πάπια, δεν πας να ξεσκατώσεις κανά πρεζόνι και να αγωνιστείς για την αποφυλάκιση και τη 2η ευκαιρία κανενός παιδεραστή δολοφόνου;
οταν θα τυχει στα παιδια σας, στους φιλους σας,τα λεμε τοτε αν θα λετε τα ιδια και θα υποβιβάζετε τους αρρώστους αυτους ανθρώπους.αμα τυχει ομως τοτε θα γλυκάνετε και θα λετε τι κανει το κρατος?γιατι κυνηγανε τα πρεζακια και οχι τους dealer?αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο σας.
στρειτ ολοι τα ιδια λενε μεχρι να τυχει και σε αυτους(εννοω καποιο συγγενικο τους προσωπο)!τοτε ως εκ θαυματος αλλαζουν αποψεις!
το θεμα δεν ειναι το αν σωριαζεται στις δικες σου σκαλες ή στις δικες μου αλλα το γιατι δεν βρισκεται σε καποιο κεντρο απεξαρτησης!το να γυρναμε το βλεμμα μας με αποστροφη και να μην αναγνωριζουμε ενα προβλημα που ειναι πραγματικοτητα στην κοινωνια μας,μονο χειροτερα κανει τα πραγματα!οπως με τους αστεγους που προσπαθουν να τους απομονωσουν για να μην χαλαει την καλη εικονα της πολης !
η συμπεριφορα λοιπον της αστυνομιας αλλα και της ιδιας της κοινωνιας που αποτυπωνεται με αντιληψεις παραπλησιες της δικιας σου μονο καλο δεν προσφερουν,ποσο μαλλον μια ουσιαστικη λυση!
και στην τελικη στρειτ ειναι δουλεια της αστυνομιας να τσακιστει να μαζεψει τους εμπορους ναρκωτικων που εχουν γεμισει το κοσμο πρεζα και κονομανε με τον θανατων αλλων,και οχι να κανουν τα στραβα ματια και να ξεσπανε στους ναρκωμανεις ,ετσι για να λενε οτι κανουν κατι!
θυμασαι τι εγινε με τον κυριο πετιλον?
θυμασαι τι εγινε με τη θαλαμηγο στη μυκονο?
τι εκανε εκει η αστυνομια?οεο.....
Μα φυσικά, τα παιδιά του Κολωνακίου και των αποφοίτων του Χάρβαρντ δεν καταλήγουν ποτέ στην πρέζα.
Το πολύ πολύ να γίνουν ΟΝΝΕΔίτες.
συναγωνιστες ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ κινδυνευουν να πανε στην πρεζα..
αν διαβασετε το βιβλιο του κωστα Τσαρουχα για το θεμα,θα δειτε οτι το 95% οσων πεφτουν στην πρεζα κλπ σκληρα ναρκωτικα ειναι παιδια γωνιων ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ και δεν αφιερωναν χρονο στα παιδια τους..
πλεον με τις νεες συνθηκες που εχουν διαμορφωθει,ΟΛΟΙ λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι μας..
ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ..
Μα φυσικά, τα παιδιά του Κολωνακίου και των αποφοίτων του Χάρβαρντ δεν καταλήγουν ποτέ στην πρέζα.
Το πολύ πολύ να γίνουν ΟΝΝΕΔίτες.