Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καλα κανουν
ετσι να τα γαμαν τα πρεζονια
εκτελεση θελουν οχι μπουγελο
θανατος σε ολους ρε
καλα τα λες αλλα τα ναρκωτικα η πολιτεια τα αφηνει να υπαρχουν παντου.δεν τα εχω πλησιασει ποτε αλλα στο σχολειο μου γινοταν χαμος και υποθετω και στα περισσοτερα.ουτε εγω τα παω τα πρεζακια αλλα καποτε ηταν ανθρωποι σαν και εμας ετσι?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ειχαν μπει στο πατρικο μου(εχει μεγαλο οικοπεδο με πολυ μεγαλο parking)γυφτοι(6-7 αγροτικα φουλ με την οικογενεια τους :P) κ ειχαν παρκαρει κ κοιμοντουσαν μεσημεριατικα καλοκαιρι κ περνουμε τηλ αστυνομια κ ερχονται 2 φλωρακια 25χρονα, μετα απο καμια ωρα με την φραπεδια στο χερι και λεει ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΣ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ??
οχι πες τους επρεπε να παρουμε το εκαβ,σορυ λαθος καναμε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
στα αρχιδια μου, δουλεια του ειναι να ερχετε καθε φορα που τον καλω και οχι 1-2 φορες.αν δεν του αρεσει αυτο,που ειναι μερος της δουλειας του,ας αλλαξει επαγγελμα

Ναι ρε φίλε, θα αφήσουν τις άλλες δουλειές και θα σου έρχονται....Ρε γαμώτο σόρι αλλά νομίζω πως μιλάω σε 10χρονα παιδιά. Και φυσικά ΔΕΝ θα ξαναέρθουν οι μπάτσοι αν κάποιος είναι στα σκαλοπάτια σου γιατί το πρεζάκι εκείνη την ώρα ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ. Έγινα σαφής?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οι μπατσοι ειναι για να πιανουν γριουλες και πρεζακια
αμα τους τυχει κανας μαγκας gangsta τα κανουν πανω τους και τον αφηνουν.

εξου και το:
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους μαλακες!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οι μπατσοι ειναι για να πιανουν γριουλες και πρεζακια
αμα τους τυχει κανας μαγκας gangsta τα κανουν πανω τους και τον αφηνουν.

εξου και το:
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους μαλακες!
+10000

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
γαμανε και στα μπουρδελα τζαμπα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
γαμανε και στα μπουρδελα τζαμπα

Μόνο αυτό...τρώνε τζάμπα στα φαστ-φούντ, παίρνουν δωρεάν τα καλύτερα κινητά χωρίς σύνδεση, έχουν adsl 48 mbps, laptop νέο κάθε χρόνο, εκβιάζουν τον περιπτερά της γειτονιάς τους και παίρνουν με το έτσι θέλω τσιγάρα-τσίχλες-γκοφρέτες και άλλα πολλά.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φλωρακια να πουμε που γιναν μπατσοι για να ψιλοβολευτουν.

Γαμανε τσαμπα?
ε τι περιμενες απο γυφτους
ουτε την κοπελα που κανει τη δουλεια της δε σεβονται τα φλωρια!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ειχαν μπει στο πατρικο μου(εχει μεγαλο οικοπεδο με πολυ μεγαλο parking)γυφτοι(6-7 αγροτικα φουλ με την οικογενεια τους :P) κ ειχαν παρκαρει κ κοιμοντουσαν μεσημεριατικα καλοκαιρι κ περνουμε τηλ αστυνομια κ ερχονται 2 φλωρακια 25χρονα, μετα απο καμια ωρα με την φραπεδια στο χερι και λεει ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΣ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ??

Αφου ρε φίλε έχεις τόοοοσο μεγάλο οικόπεδο, βάλε το χέρι στην τσέπη να το κλείσεις γύρω γύρω...Οπως τα λές, και το έχεις ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ στην κυριολεξία, ακόμα κι εγώ θα έρθω με κανα 2 τροχόσπιτα να το κάνω πλιάτσικο..

Αντε όλοι τζαμπατζήδες......

Και δηλαδή τι λένε? Φέρτε μας 2 τυρόπιτες και 2 Μίλκο για να σας προσέχουμε? :jerking: :jerking: :jerking:

Μήπως τα αφεντικά του τυροπιτάδικου λένε "Βρε καλώς τα παιδιά, τι να κεράσουμε?"  :think: :think:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

Γαμανε τσαμπα?
γαμανε τζαμπα εεεε?

μεχρι να ερθει ο Πασαρης και οι αλλοι serial killers και αυτοι δεν γαμαν ποτε τσαμπα.

Μπρρρ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αφου ρε φίλε έχεις τόοοοσο μεγάλο οικόπεδο, βάλε το χέρι στην τσέπη να το κλείσεις γύρω γύρω...Οπως τα λές, και το έχεις ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ στην κυριολεξία, ακόμα κι εγώ θα έρθω με κανα 2 τροχόσπιτα να το κάνω πλιάτσικο..

Αντε όλοι τζαμπατζήδες......

χαχα εχει μεσα ρε φιλε 2 νοικιασμενα μαγαζια,αν το περιφραξεις πως θα μπαινουν να αγορασουν?ειναι το οικοπεδο με τα τυροπιτταδικα που ειπα οτι παιρνουν τζαμπα οι μπατσοι..

οσο για το τι τους λενε,δεν το ξερω..αλλα εσενα αν σου πουν να σε κερνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ησουν μπατσος,θα το δεχοσουν?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

Γαμανε τσαμπα?

τοσο μαλακες..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
χαχα εχει μεσα ρε φιλε 2 νοικιασμενα μαγαζια,αν το περιφραξεις πως θα μπαινουν να αγορασουν?ειναι απο τα τυροπιτταδικα που ειπα οτι παιρνουν τζαμπα οι μπατσοι..

Και δηλαδή τι λένε? Φέρτε μας 2 τυρόπιτες και 2 Μίλκο για να σας προσέχουμε?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μήπως τα αφεντικά του τυροπιτάδικου λένε "Βρε καλώς τα παιδιά, τι να κεράσουμε?"  :think: :think: :think: :think:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και δηλαδή τι λένε? Φέρτε μας 2 τυρόπιτες και 2 Μίλκο για να σας προσέχουμε?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μήπως τα αφεντικά του τυροπιτάδικου λένε "Βρε καλώς τα παιδιά, τι να κεράσουμε?"  :think: :think: :think: :think:

δεν το ξερω..αλλα εσενα αν σου πουν να σε κερνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ησουν μπατσος,θα το δεχοσουν?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
δεν το ξερω..αλλα εσενα αν σου πουν να σε κερνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ησουν μπατσος,θα το δεχοσουν?

Γιατί όχι, χαζός είμαι? Θα έλεγα μάλιστα εις υγείαν του κορόϊδου, όπως κάνουν και οι γιατροί. Εσείς φταίτε που θεοποιείτε γιατρούς και μπάτσους.... Μια χαρά την περνάνε εκείνοι και λένε "Εις υγείαν του κορόϊδου".

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μην το κουραζετε παιδια.το ρεζουμε ειναι ενα.δε θελω να γενικευω αλλα παρα πολλοι μπατσοι ειναι για τον πουτσο.αντι να ασχολουνται με σοβαρα πραγματα αναλωνονται σε μαλακιες και ειναι εχθρικοι προς τον πολιτη.για αυτο νιωθουν και την αντιπαθεια του λαου.θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα αλλα δεν ειναι ευκολο.οταν εχουνε την αστυνομια κυριως για τη φυλαξη "υψηλων προσωπων" και για ενα σωρο αλλες μαλακιες και τον πολιτη που ταιζει ολους αυτους τους μαλακες τον εχουν για πεταμα ειναι λογικο να υπαρχει αυτο το κλιμα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ολα ξεκινουν απο το κρατος..εχουν 6.000 μπατσους στηνυπηρεσια πολιτικων,επιχειρηματιων..

jules φιλε εγω το αντιθετο..στα @@ μου γραφω ακομα κ τον  μεγαλυτερο επιχειρηματια,πολιτικο,μπατσο,γιατρο κ να συναντησω..ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μόνο αυτό...τρώνε τζάμπα στα φαστ-φούντ, παίρνουν δωρεάν τα καλύτερα κινητά χωρίς σύνδεση, έχουν adsl 48 mbps, laptop νέο κάθε χρόνο, εκβιάζουν τον περιπτερά της γειτονιάς τους και παίρνουν με το έτσι θέλω τσιγάρα-τσίχλες-γκοφρέτες και άλλα πολλά.

Βρε φιλαράκι,
μου δίνεις την εντύπωση -και με όλο το σεβασμό στην παρουσία σου στο σάϊτ- οτι το κάνεις επίτηδες με την "μπατσοφίλ" σου τοποθέτηση, έτσι για να είσαι διαφορετικός απο τους άλλους.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ το σύνθημα "ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ" δηλαδή;
Ούτε για "προστασίες" μαγαζιών επί χρήμασι;
Ούτε για την περιβόητη "ζαρντινιέρα" που -περιέργως- σάπισε στο ξύλο πέρυσι τον Κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη;
Ούτε για τους εξευτελισμούς (το λέω ευγενικά) των αλλοδαπών στο περιβόητο Α.Τ. της Ομόνοιας;
Δυσκολεύομαι πάντως να πιστέψω οτι όντως εκείνο που αναζητάς -και μόνο- στην κοινωνία είναι η "ησυχία" και η τάξη.
Απόλυτη ησυχία και τάξη έχουν μόνο τα νεκροταφεία, ξέρεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Βρε φιλαράκι,
μου δίνεις την εντύπωση -και με όλο το σεβασμό στην παρουσία σου στο σάϊτ- οτι το κάνεις επίτηδες με την "μπατσοφίλ" σου τοποθέτηση, έτσι για να είσαι διαφορετικός απο τους άλλους.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ το σύνθημα "ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ" δηλαδή;
Ούτε για "προστασίες" μαγαζιών επί χρήμασι;
Ούτε για την περιβόητη "ζαρντινιέρα" που -περιέργως- σάπισε στο ξύλο πέρυσι τον Κύπριο φοιτητή στη Θεσσαλονίκη;
Ούτε για τους εξευτελισμούς (το λέω ευγενικά) των αλλοδαπών στο περιβόητο Α.Τ. της Ομόνοιας;
Δυσκολεύομαι πάντως να πιστέψω οτι όντως εκείνο που αναζητάς -και μόνο- στην κοινωνία είναι η "ησυχία" και η τάξη.
Απόλυτη ησυχία και τάξη έχουν μόνο τα νεκροταφεία, ξέρεις.

Τα έχω ακούσει και τα ξέρω....Δεν είπα πως οι μπάτσοι είναι γαμησέ τα όχι όλοι, αλλά αρκετοί...Εδώ μιλάμε όμως για τα 2 περιστατικά των βίντεο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom