Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
'Ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ λέτε όλοι σας  :jerking: :jerking: :jerking: Βλέπετε ένα βίντεο και γίνεστε δικαστές...

Και για να είμαι πιο ακριβής...

Στο πρώτο βίντεο αυτός ο σκατοπρεζάκιας είναι γνωστή φάτσα...εκεί που είχε κάτσει είναι πολυκατοικία με γραφεία αλλά και σπίτια. Κάθε μέρα λοιπόν τον σκατοπρεζάκι κοιμάται εκεί, ΧΕΖΕΙ εκεί, ΚΑΤΟΥΡΑ και γενικά δεν ξεκολλά. Η αστυνομία έχει πάει άπειρες φορές, μιας και κάνει περιπολία γύρω, είναι δίπλα στο Εθνικό Τυπογραφείο, και οι αστυνομικοί σιχαίνονται να τον πιάσουν (και καλά κάνουν) αφού κουβαλά 10 κιλά aids και 20 κιλά Ηπατίτιδα. Τον έχουν μπουζουριάσει άπειρες φορές αλλά σαν χρήστης βγαίνει σε 1 ώρα.

Αντε ρε Psaxnw να τον είχες σπίτι σου απο κάτω κάθε μέρα, με τα παιδιά σου να τον βλέπουν κάθε μέρα να δούμε τι θα έκανες....

Στο δεύτερο βίντεο είναι ο γνωστός Σπυράκος ή Πεταλούδας, γνωστός και μη εξαιρετέος στην περιοχή της Ομόνοιας. Κάθε 2-3 μέρες πάει στο τμήμα και λέει του κλέψανε το αμάξι, το παπί (στο μεταξύ δεν έχει τίποτα απο τα δύο) και έχει γίνει η μασκότ του τμήματος.

Αυτά για να μην λέμε παπαριές.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
kαλα τους καναν ρε
εγω γουσταρα στον δευτερο να τον εκτελεσουν κιολας
ζητω η ελληνικη αστυνομια

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
να πανε να γαμηθουν οι μπατσοι!!
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ για να υπηρετουν σωστα στην υπηρεσια τους η για να κανουν τετοιες μαλακιες?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
να πανε να γαμηθουν οι μπατσοι!!
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ για να υπηρετουν σωστα στην υπηρεσια τους η για να κανουν τετοιες μαλακιες?

Πήγαινε ζήτα πίσω τα λεφτά σου.

Να σου πω τι έλεγε ο Ισοκράτης πριν δεκάδες αιώνες...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η εποχη των αστυφυλακων περασε..
ειμαστε στο 2008..
ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ κ πρεπει να κανουν σωστα την δουλεια τους..

δεν τους πληρωνω,ουτε για να φλερταρουν με ξανθες μουναρες στα everest και να τον παιζουν στην τουαλετα,ουτε για να χτυπουν πρεζακια,ουτε για να κανουν τον μαγκα σε 16χρονα με παπι κ γκομενα πισω..

αλλοι με 231231231 πτυχια και κουβαλουν πιτσες,ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ και να εκτιμησουν τα λεφτα ΜΑΣ..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ναι ναι ναι...τίποτε άλλο;

Ας το είχες το πρεζάκι σπίτι σου απο κάτω, και να του πείς

"Σε παρακαλώ νεαρέ, μπορείς να κάνεις πιο πέρα γιατί εμποδίζεις την έλευσιν των τέκνων μου και της γυναικός μου;"

Αντε να σε δώ............

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
οι μπατσοι ειναι τελειως για τον πουτσο.με γραψανε σημερα στη λεωφ.κυμης που παει για θρακομακεδονες γιατι πηγαινα λεει στην ευθεια με 91χλμ/ωρα στη δεξια λωριδα ενω με περναγαν αλλο απο αριστερα!!!ειναι για κλωτσιες οι ανθρωποι.για :piss: και για  :shit:.θρασυδειλα βλαμμενα πουστρακια :piss: :police: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

"Σε παρακαλώ νεαρέ, μπορείς να κάνεις πιο πέρα γιατί εμποδίζεις την έλευσιν των τέκνων μου και της γυναικός μου;"

κοιτα φιλε για οσα λες για τα πρεζακια συμφωνω,αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δουλεια του αστυνομου να νουθετησει το πρεζακι..ειναι δουλεια του κρατους!
ο αστυνομος πρεπει να φερεται ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ και ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ..ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ..
Δηλαδη να σου πει κατι και αν δεν το κανεις ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ αλλα για να σε κανει να υπακουσεις τους νομους κ οχι για να σε ξεφτιλησει..Οπως γινεται φιλε σε ολο τον κοσμο..

δεν ειναι δυνατον να παιζει με την προσωπικοτητα σου κ να σε ξεφτιλιζει..

και τα πρεζακια ειναι αρρωστα παιδια,γιατι τους φερονται ετσι?στους αναρχικους ομως ΚΟΤΕΣ και σουζα..

αν ηταν ΑΝΔΡΕΣ να τα καναν εκει που τους παιρνει ρε φιλε,πχ στον γιο του Κροκους,στον γιο του Γιαννακοπουλου κ οχι σε αρρωστους ανθρωπους κ σε πορνες που τις πηγαν μεσα για ελεγχο στοιχειων..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

οχι ρε φιλε δεν θα ελεγες αυτο.τους μπατσους θα φωναζες που η δουλεια τους ειναι να τον παρουν απο κει και στα αρχιδια μου αν εχει ειτζ.ας βαλουν γαντια.καταχρηση εξουσιας κανουν.δεν ειναι δουλεια τους να πετανε νερα αλλα να τον παρουν απο κει.αυτοι βεβαια βαριουντε που ζουνε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Κι εμένα με έχουν γράψει αλλά για άλλο θέμα μιλάμε εδώ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Θες να αρχίσουμε όλοι να λέμε τι κλήσεις έχουμε φάει? Δεν είναι κάτι το πρωτότυπο.... :jerking: :jerking:

Τι λέτε ρε παιδιά για νουθέτησμα και τέτοια;

Μήπως ζείτε σε καμμιά γυάλα; Νομίζεις πως ο μπάτσος θα έρχεται κάθε φορά που το πρεζάκι κάθεται στα σκαλιά σου?  :uglystupid: :uglystupid:
Σκέφτεστε πριν πείτε κάτι, ή απλά το λέτε? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ο μπάτσος θα έρθει 1-2 φορές....Μετά φίλε μου, βγάλτα πέρα μόνος σου, κάνε μύνηση στο πρεζάκι!  :jerking: :jerking:

ΕΠίσης τα πρεζάκια είναι η χειρότερη φάρα ανθρώπων, ακόμα και απο βιαστές....Είναι τρομερά ύπουλοι, τους πονάς και τους συμπαθείς, και στην πρώτη ευκαιρία στην κάνουν.

Ξέρετε μήπως πόσα μαγαζιά έχουν κλείσει στην Καποδιστρίου λόγω απο τα πρεζάκια δεν πατάει πελάτης?

Επίσης, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάθεται κάποιος στα σκαλοπάτια...Ο μπάτσος χατήρι έκανε.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
jules το ξερω οτι ημουν off-topic.απλα αυτο μου ετυχε σημερα αυτο λεω :grin: :grin:.την αποψη μου για τη μπατσαρια την εχω διαμορφωσει απο αλλα περιστατικα φυσικα ;)και προσωπικα και απο αυτα που βλεπω.ουτε εγω γουσταρω τα πρεζακια αλλα ουτε τους μαλακομπατσους.λιγοι ειναι σωστοι απο δαυτους

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
στα αρχιδια μου, δουλεια του ειναι να ερχετε καθε φορα που τον καλω και οχι 1-2 φορες.αν δεν του αρεσει αυτο,που ειναι μερος της δουλειας του,ας αλλαξει επαγγελμα

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οι μπατσοι ειναι τελειως για τον πουτσο.με γραψανε σημερα στη λεωφ.κυμης που παει για θρακομακεδονες γιατι πηγαινα λεει στην ευθεια με 91χλμ/ωρα στη δεξια λωριδα ενω με περναγαν αλλο απο αριστερα!!!ειναι για κλωτσιες οι ανθρωποι.για :piss: και για  :shit:.θρασυδειλα βλαμμενα πουστρακια :piss: :police: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Kalά οι τροχαίοι έχουν σαλέψει εντελώς... να προσέχετε ειδικά όσοι περνάτε από Μαρκόπουλο-Κερατέα-Λάυριο γιατί σχεδόν κάθε μέρα γράφουν για ταχύτητα. Θα έβριζα ασύστολα τους μπάτσους αλλά κάποιες περιπτώσεις που μου φέρθηκαν εντάξει με "φρενάρει" στο να το κάνω. Δυστυχώς είναι το επάγγελμα με τους περισσότερους ερασιτέχνες (με την πολύ κακή έννοια :tickedoff:).
Μην ξεχνάτε ότι παρόμοια περιστατικά μπορείτε να βρείτε κ από ανθρώπους που δεν φοράνε στολή.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
στα αρχιδια μου, δουλεια του ειναι να ερχετε καθε φορα που τον καλω και οχι 1-2 φορες.αν δεν του αρεσει αυτο,που ειναι μερος της δουλειας του,ας αλλαξει επαγγελμα

ειχαν μπει στο πατρικο μου(εχει μεγαλο οικοπεδο με πολυ μεγαλο parking)γυφτοι(6-7 αγροτικα φουλ με την οικογενεια τους :P) κ ειχαν παρκαρει κ κοιμοντουσαν μεσημεριατικα καλοκαιρι κ περνουμε τηλ αστυνομια κ ερχονται 2 φλωρακια 25χρονα, μετα απο καμια ωρα με την φραπεδια στο χερι και λεει ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΣ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ??

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Kalά οι τροχαίοι έχουν σαλέψει εντελώς... να προσέχετε ειδικά όσοι περνάτε από Μαρκόπουλο-Κερατέα-Λάυριο γιατί σχεδόν κάθε μέρα γράφουν για ταχύτητα. Θα έβριζα ασύστολα τους μπάτσους αλλά κάποιες περιπτώσεις που μου φέρθηκαν εντάξει με "φρενάρει" στο να το κάνω. Δυστυχώς είναι το επάγγελμα με τους περισσότερους ερασιτέχνες (με την πολύ κακή έννοια :tickedoff:).
Μην ξεχνάτε ότι παρόμοια περιστατικά μπορείτε να βρείτε κ από ανθρώπους που δεν φοράνε στολή.

καλα αν δουν καναν 18-20 με γκομενα,για σπασιμο τον σταματανε για ελεγχο για να δειξουν στην γκομενα ποσο αγγραματοι κ μαλακες ειναι κ νομιζουν οτι η γκομενα υγραινεται απο την στολη(αν κ εδω που τα λεμε οι μαλακισμενες ελλεινιδες υγραινονται)..

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ειχαν μπει στο πατρικο μου(εχει μεγαλο οικοπεδο με πολυ μεγαλο parking)γυφτοι(6-7 αγροτικα φουλ με την οικογενεια τους :P) κ ειχαν παρκαρει κ κοιμοντουσαν μεσημεριατικα καλοκαιρι κ περνουμε τηλ αστυνομια κ ερχονται 2 φλωρακια 25χρονα, μετα απο καμια ωρα με την φραπεδια στο χερι και λεει ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΣ ΣΑΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ??
πριν απο 6 μηνες μου κλεψαν το αμαξι.παω να το δηλωσω στο τμημα και ηταν κλειδωμενο και ο μπατσος κοιμοταν.μετα απο 3 μηνες που πηγα να παρω χαρτι οτι δεν εχει βρεθει για την ασφαλεια παλι το ιδιο!!εχτες πηγαν να κλεψουν το αμαξι της αδελφης μου και αλλο ενα στον ιδιο δρομο και με γραφουν επειδη πηγαινα δεξια με 90?????δε γαμιομαστε λεω εγω.ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.για ενα διαστημα δεν ημουν επικριτικος απεναντι τους αλλα πια κατασταλαξα.ειναι γελοιοι,ανεγκεφαλοι και θρασυδειλοι.και οσοι μπαινουν με νοημοσυνη στο σωμα τη χανουν στην πορεια.σαν το στρατο ενα πραγμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα κανουν
ετσι να τα γαμαν τα πρεζονια
εκτελεση θελουν οχι μπουγελο
θανατος σε ολους ρε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πριν απο 6 μηνες μου κλεψαν το αμαξι.παω να το δηλωσω στο τμημα και ηταν κλειδωμενο και ο μπατσος κοιμοταν.εχτες πηγαν να κλεψουν το αμαξι της αδελφης μου και με γραφουν επειδη πηγαινα δεξια με 90?????δε γαμιομαστε λεω εγω.ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.για ενα διαστημα δεν ημουν επικριτικος απεναντι τους αλλα πια κατασταλαξα.ειναι γελοιοι,ανεγκεφαλοι καιθρασυδειλοι.και οσοι μπαινουν με νοημοσυνη στο σωμα τη χανουν στην πορεια.σαν το στρατο ενα πραγμα

φιλε γαματα ...ειναι μην αρχισω να γραφω ιστοριες..
οτι θες εχω να πω απο αυτους τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους..
μιλαμε εχω ιστοριες να λεω μεχρι το πρωι..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
πριν απο 6 μηνες μου κλεψαν το αμαξι.παω να το δηλωσω στο τμημα και ηταν κλειδωμενο και ο μπατσος κοιμοταν.εχτες πηγαν να κλεψουν το αμαξι της αδελφης μου και με γραφουν επειδη πηγαινα δεξια με 90?????δε γαμιομαστε λεω εγω.ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.για ενα διαστημα δεν ημουν επικριτικος απεναντι τους αλλα πια κατασταλαξα.ειναι γελοιοι,ανεγκεφαλοι καιθρασυδειλοι.και οσοι μπαινουν με νοημοσυνη στο σωμα τη χανουν στην πορεια.σαν το στρατο ενα πραγμα

σωστός :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom