Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ήθελες να πω κάτι για τους πεθαμένους στην οικογένειά σου;

Εδώ μπορείς να πεις ό,τι θες για την οικογένειά μου. Τσάμπα είναι. Μάγκας είναι όποιος μου το πει έξω κατάμουτρα. Και ακόμη πιο μάγκας θα είναι αν εξακολουθεί να έχει δόντια αφότου το πει.

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Το Λύκειο το έχω βγάλει πάντως, κάτι που δεν είναι και τόσο σίγουρο για σένα, μικρέ μου ανορθόγραφε.
Και "αγορίνα" να λες το γκόμενό σου, έτσι;
Ευτυχως δεν προκειται να σε εχω ποτε υπαλληλο μου γιατι αποφοιτους Λυκειου δεν παιρνουμε.Σε λεω αγορινα γιατι ετσι εχω ακουσει να μιλανε σε χεστες!Ονειρα γλυκα κρετινε!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ μπορείς να πεις ό,τι θες για την οικογένειά μου. Τσάμπα είναι. Μάγκας είναι όποιος μου το πει έξω κατάμουτρα. Και ακόμη πιο μάγκας θα είναι αν εξακολουθεί να έχει δόντια αφότου το πει.
Τζάμπα μάγκας επίσης είναι όποιος βρίζει νεκρό (τον Καλτεζά), ξέροντας οτι δεν θα του ζητήσει το λόγο κανένας απο την οικογένειά του. Και εγώ εξακολουθώ να σου λέω οτι είσαι βλάσφημος, οι Έλληνες (την παιδεία των οποίων επικαλείσαι, αλλά δεν την γνωρίζεις) δεν βρίζουν νεκρούς.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ευτυχως δεν προκειται να σε εχω ποτε υπαλληλο μου γιατι αποφοιτους Λυκειου δεν παιρνουμε.Σε λεω αγορινα γιατι ετσι εχω ακουσει να μιλανε σε χεστες!Ονειρα γλυκα κρετινε!
Εμ  βέβαια, έπρεπε να το φανταστώ. Αγράμματος ο αφεντικός, αγράμματους υπαλλήλους θα προσλαμβάνει!

Επισκέπτης
Το ότι ο 15χρονος Καλτεζάς είχε αποβληθεί από όλα τα Ελληνικά Σχολεία επειδή είχε αποπειραθεί να κάψει δύο από τα σχολεία στο οποία είχε φοιτήσει δεν είναι ύβρις. Είναι γεγονός. Όπως είναι γεγονός ότι ήταν αναρχικός, αφού συμμετείχε στα επεισόδια που προκαλούσαν οι αναρχικοί με την Αστυνομία.

Υπήρχαν χιλιάδες 15χρονοι μαθητές που δεν σκοτώθηκαν από αστυνομικούς επειδή δεν έκαιγαν σχολεία και δεν προσπαθούσαν να κάψουν μπατσικά λεωφορεία όπως εκείνος.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το ότι ο 15χρονος Καλτεζάς είχε αποβληθεί από όλα τα Ελληνικά Σχολεία επειδή είχε αποπειραθεί να κάψει δύο από τα σχολεία στο οποία είχε φοιτήσει δεν είναι ύβρις. Είναι γεγονός. Όπως είναι γεγονός ότι ήταν αναρχικός, αφού συμμετείχε στα επεισόδια που προκαλούσαν οι αναρχικοί με την Αστυνομία.

Υπήρχαν χιλιάδες 15χρονοι μαθητές που δεν σκοτώθηκαν από αστυνομικούς επειδή δεν έκαιγαν σχολεία και δεν προσπαθούσαν να κάψουν μπατσικά λεωφορεία όπως εκείνος.
Σε προκαλώ να το αποδείξεις τότε. Αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης! Αλλά όχι μου είπε η ξαδέρφη του κουνιάδου του μπατζανάκη κλπ, στοιχεία παρακαλώ!

Επισκέπτης
Αν διαβάσεις τα πρακτικά της δίκης του Μελίστα, αναφέρονται τα ακόλουθα για το ποιόν του θύματος-Καλτεζά:

1. Στη διαδήλωση ο Καλτετζάς και οι σύντροφοι του πετάξανε πέτρες και σπάσανε τα τζάμια μιας κλούβας. (Τότε δεν είχανε βάλει ακόμα σήτες). Ο Καλτετζάς σκαρφάλωσε στο παράθυρο και μαζί με άλλα «καλόπαιδα» και προσπάθησαν να ρίξουν βόμβες Μολότοφ.
Όπως και να έχει το πράγμα ο Καλτετζάς κατάφερε, πέταξε τη μολότοφ στη κλούβα και γύρισε (σαν γνήσιος λαϊκός αγωνιστής) να το βάλει στα πόδια. Οι αστυφύλακες πέταξαν ότι σακάκια είχαν στη φωτιά για να τη σβήσουν. Η ατμόσφαιρα στη κλούβα άρχισε να γίνεται αποπνικτική. Το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς. Ο Μελίστας έβγαλε το όπλο και του έριξε.

2. Ο Καλτετζάς μέχρι τα 15 χρόνια είχε αποβληθεί από ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η αποβολές είχαν γίνει ύστερα από πολλαπλές πολυήμερες αποβολές για τον ίδιο λόγο. Από ένα σχολείο απομακρύνθηκε γιατί ύστερα από πολλές αποβολές (μονοήμερες και πολυήμερες) τελικά ξήλωσε τμήμα από το ξυλοτέξ του τοίχου της τάξης και προσπάθησε να κάψει τον εσωτερικό υαλοβάμβακα.

Τα πρακτικά της Δίκης θα έπρεπε να τα είχες διαβάσει αν θέλεις να συζητάς σχετικά με το θέμα. Μην διαβάζεις μόνο indymedia και τις νομικές συμβουλές που δίνει το eksegersis σε όσα συντρόφια συλληφθούν με μολότωφ ...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν διαβάσεις τα πρακτικά της δίκης του Μελίστα, αναφέρονται τα ακόλουθα για το ποιόν του θύματος-Καλτεζά:

1. Στη διαδήλωση ο Καλτετζάς και οι σύντροφοι του πετάξανε πέτρες και σπάσανε τα τζάμια μιας κλούβας. (Τότε δεν είχανε βάλει ακόμα σήτες). Ο Καλτετζάς σκαρφάλωσε στο παράθυρο και μαζί με άλλα «καλόπαιδα» και προσπάθησαν να ρίξουν βόμβες Μολότοφ.
Όπως και να έχει το πράγμα ο Καλτετζάς κατάφερε, πέταξε τη μολότοφ στη κλούβα και γύρισε (σαν γνήσιος λαϊκός αγωνιστής) να το βάλει στα πόδια. Οι αστυφύλακες πέταξαν ότι σακάκια είχαν στη φωτιά για να τη σβήσουν. Η ατμόσφαιρα στη κλούβα άρχισε να γίνεται αποπνικτική. Το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς. Ο Μελίστας έβγαλε το όπλο και του έριξε.

2. Ο Καλτετζάς μέχρι τα 15 χρόνια είχε αποβληθεί από ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η αποβολές είχαν γίνει ύστερα από πολλαπλές πολυήμερες αποβολές για τον ίδιο λόγο. Από ένα σχολείο απομακρύνθηκε γιατί ύστερα από πολλές αποβολές (μονοήμερες και πολυήμερες) τελικά ξήλωσε τμήμα από το ξυλοτέξ του τοίχου της τάξης και προσπάθησε να κάψει τον εσωτερικό υαλοβάμβακα.

Τα πρακτικά της Δίκης θα έπρεπε να τα είχες διαβάσει αν θέλεις να συζητάς σχετικά με το θέμα. Μην διαβάζεις μόνο indymedia και τις νομικές συμβουλές που δίνει το eksegersis σε όσα συντρόφια συλληφθούν με μολότωφ ...
Εσύ που τα διάβασες τα πρακτικά, γιατί δεν μας λες και μας ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ είχε αποβληθεί ο Καλτεζάς; Γιατί τυγχάνει να εξακολουθώ να το αμφισβητώ!
Κατά τα άλλα, τσού ρε Λάκη που θα μου πεις τι θα διαβάζω και τι όχι!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6

ʼσε που παρατηρώ οτι το μαζεύεις σιγά σιγά. Στην αρχή μας είπες οτι είχε αποβληθεί ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, μετά μας λες οτι είχε αποβληθεί ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ, στο τέλος θα μας πεις και οτι καπνιζε πιθανόν στις τουαλέττες, γι' αυτό και έπρεπε να τον σκοτώσει ο μπάτσος Μελίστας (ο ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ αν δεν θυμάσαι, για φόνο).
Λυπάμαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι, ειλικρινά.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται έχω να πω τα εξής:
η ποινή στο ελληνικό σύνταγμα για το αδίκημα της χρήσης χασίς ή της μη κατοχής διπλώματος (αναφορικά με τον τσιγγάνο που δεν σταμάτησε σε μπλόκο) δεν είναι ο θάνατος.
Επίσης η ποινή που προβλέπει το ελληνι΄κό σύνταγμα για ρήψη μολότοφ δεν είναι ο θάνατος.
Στην Κορέα πέφτουν χιλιάδες μολότοφ στους μπάτσους και ποτέ δεν έχει σκοτωθεί κανείς.
Απ'' ότι φαίνεται κάποιοι θέλουν να ξανανοίξουν τα μακρονήσια στην καλύτερη ή να βάλουμε γκιλοτίνα στο σύνταγμα. Ουστ αμερικανομπαστουνόβλαχοι ραγιάδες

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αμάν ρε παιδιά. Βαράνε τα αδέρφια μας,οι μπατσούληδες; Ποτέέέέ... Σε ζαρντινιέρες πέφτουνε οι διαδηλωτές. Εξάλλου είναι γνωστόν ότι όλοι οι διαδηλωτές είναι μονίμως πιωμένοι. Καλά που δε γίνονται οι πορείες σε στριπτηζάδικα γιατί θα σκοντάφτανε σε ζαρτιέρες οι σύντροφοι.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τελικα τα μπερδεψαμε ολα για αλλη μια φορα.
Καταρχην διαβασα οτι στις διαφορες πορειες 'μπουκαρουν' και οι Αναρχικοι. Σωστο. Αναμεσα στους αναρχικους μπαινουν και οι Hooligans. Οι μεν αναρχικοι απλα διαδηλωνουν κατα του κρατους (αληθεια για την δημοκρατια τι πιστευουν οι Αναρχικοι??? :idiot:) και ειναι καλα παιδια :jerking: ενω τα επεισοδια τα κανουν οι Hooligans. Ολοι ομως για προφανεις λογους φορουν κουκουλες κλπ κλπ. Επισης κινουνται ολοι μαζι.
Παρεπιπτωντος μεσα απ' αυτο το μιγμα φευγουν και μερικες μολοτωφ (αραγε γιατι τις πετανε ? π.χ. στις κλουβες και στους αστυνομικους??? μαλλον για χαβαλε...).
Ο αστυνομικος λοιπον πρεπει, πριν αντιδρασει, να ερευνησει εαν αυτος ο κουκουλοφορος ειναι αναρχικος η χουλιγκανος για να ρυθμισει αναλογα την αντιδραση του....

Προσωπικα (στο στυλ εαν ειμουν Πρωθυπουργος/προπονητης κλπ κλπ) ΕΑΝ ειμουν αρχηγος της αστυνομιας απλα θα τους μαμουσα στο ξυλο. Ετσι και εβλεπα αναπτηρα ν'άναβει (οχι καδο/μαγαζια/μολοτωφ κλπ κλπ) θα τα εσφαζα (χωρις αναστολη).

ΕΕΕι Ψιτ! δεν ειμαι χρυσαυγιτης/μπουραντας κλπ κλπ.  ;)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αναρχικοί είναι τα γαμημένα θρασύδειλα χασικλωμένα πουστρόνια ποπυ συχνάζουν στην Πλατεία Εξαρχείων, στην Καλλιδρομίου και στο Λόφο του Στρέφη και ψάχνουν αφορμή να κάνουν την Αθήνα ρημάδι και να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους σε όλους τους εχθρούς της Ελλάδος, όπως είναι οι Αλβανοί Εθνικιστές, οι Βούλγαροι Εθνικιστές και οι Τούρκοι. Τα καθήκια αυτά δηλώνουν "αντιεθνικιστές" αλλά στην πραγματικοτητα είναι μισέλληνες και είναι εναντίον μόνο του Ελληνικού Εθνικισμού, ενώ υπερασπίζονται με πάθος τον Εθνικισμό των εχθρών της Ελλάδος. Σε "αντιεθνικιστική πορεία" που είχαν κάνει πριν 1-2 χρόνια ενώ έκαιγαν Ελληνικές σημαίες, δεν ενοχλούνταν καθόλου από Αλβανούς που τους συνόδευαν με Αλβανικές Σημαίες και με πλακάτ με συνθήματα υπέρ της "Μεγάλης Αλβανίας" που φτάνει μέχρι και την Πρέβεζα. Τα καθήκια αυτά ακόμη υποστηρίζουν και όλους τους αναρχικούς εγκληματίες τρομοκράτες όπως η 17Ν , ο ΕΛΑ κ.α.

Η ερώτηση "ποιοί είναι αναρχικοί" απαντήθηκε ...

Πάμε σε επόμενη ...

(Συμπλήρωμα:εκτός από πλατεία εξαρχείων, Καλλιδρομίου και Στρέφη θα τους βρείς και σε "αυτοδιαχειριζόμενα στέκια" τύπου Βίλλα Αμαλίας, Σάντα Μπάρμπαρα, Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ʼνω-Κάτω Πατησίων κ.α.).Τις παπαριές που πιστεύουν τις γράφουν στο Athens.indymedia , στο eksegersis, στο anatolikos και σε άλλα πολλά αναρχικά φόρουμ.

Εσύ είσαι για Νυρεμβέργη, το ξεκαθάρισες...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Αμάν ρε παιδιά. Βαράνε τα αδέρφια μας,οι μπατσούληδες; Ποτέέέέ... Σε ζαρντινιέρες πέφτουνε οι διαδηλωτές. Εξάλλου είναι γνωστόν ότι όλοι οι διαδηλωτές είναι μονίμως πιωμένοι. Καλά που δε γίνονται οι πορείες σε στριπτηζάδικα γιατί θα σκοντάφτανε σε ζαρτιέρες οι σύντροφοι.

+1

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα τα μπερδεψαμε ολα για αλλη μια φορα.
Καταρχην διαβασα οτι στις διαφορες πορειες 'μπουκαρουν' και οι Αναρχικοι. Σωστο. Αναμεσα στους αναρχικους μπαινουν και οι Hooligans. Οι μεν αναρχικοι απλα διαδηλωνουν κατα του κρατους (αληθεια για την δημοκρατια τι πιστευουν οι Αναρχικοι??? :idiot:) και ειναι καλα παιδια :jerking: ενω τα επεισοδια τα κανουν οι Hooligans. Ολοι ομως για προφανεις λογους φορουν κουκουλες κλπ κλπ. Επισης κινουνται ολοι μαζι.
Παρεπιπτωντος μεσα απ' αυτο το μιγμα φευγουν και μερικες μολοτωφ (αραγε γιατι τις πετανε ? π.χ. στις κλουβες και στους αστυνομικους??? μαλλον για χαβαλε...).
Ο αστυνομικος λοιπον πρεπει, πριν αντιδρασει, να ερευνησει εαν αυτος ο κουκουλοφορος ειναι αναρχικος η χουλιγκανος για να ρυθμισει αναλογα την αντιδραση του....

Προσωπικα (στο στυλ εαν ειμουν Πρωθυπουργος/προπονητης κλπ κλπ) ΕΑΝ ειμουν αρχηγος της αστυνομιας απλα θα τους μαμουσα στο ξυλο. Ετσι και εβλεπα αναπτηρα ν'άναβει (οχι καδο/μαγαζια/μολοτωφ κλπ κλπ) θα τα εσφαζα (χωρις αναστολη).

ΕΕΕι Ψιτ! δεν ειμαι χρυσαυγιτης/μπουραντας κλπ κλπ.  ;)

Γι' αυτό και ο καλούλης ο υπουργός θα βάζει και στρουμφάκια με κράνη στις πορείες και θα ξέρουν και καράτε και οι παλιοαναρχικοί θα βρούν το μπελά τους....

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σταματήστε ρε παιδιά να λέτε "Εμφύλιο" το Συμμοριτοπόλεμο! Είπαμε! Μην τα γειώσουμε και όλα!
Και στο κάτω κάτω τι έγινε που δύο μαλάκες φάγανε το ξύλο που τους άξιζε; Επειδή ήταν εξίσου βόδια με τον ηλίθιο που είπε ας μην πάρκαραν τα αυτοκίνητα εκεί που πετάνε τα κωλομαλακισμένα τις μολότωφ;

Πρόταση:

Από εδώ και πέρα τα καταστήματα περιοχής Εξαρχείων κλπ. να κατασκευάζονται πάνω σε κινητές πλατφόρμες με ειδικούς τράκτορες. Έτσι, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν κάθε φορά να τα μετακινούν για να μην ξεπεταχτούν  - ΤΣΟΥΠ! - στην τροχιά κάποις μολότωφ!

Και κάτι άλλο:

Είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ κάποιος να διαφωνεί προβάλλοντας ως..."επιχείρημα" την αμφισβήτηση των επιχειρημάτων των άλλων. Δείχνει τουλάχιστον νηπιακή νοημοσύνη του τύπου "εμένα ο μπαμπάς μου μου είπε...".

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Καλα τωρα προσπαθειτε να εξηγησετε γιατι ορισμενα σωματα της αστυνομιας πρεπει να φορανε κουκουλα ή γιατι ολοι πρεπει να σεβονται την περιουσια του αλλου αλλιως να τους κανουν τα μουτρα κρεας , σε με το ζορι αποφοιτους λυκειου ή πειραγμενους απο τις εφηβικες καυλες που για ολα τα προβληματα τους , τους φταινε οι χουντικοι , οι εβραιοι , οι αμερικανοι και οχι οι προσωπικες τους και των πατεραδων τους αποτυχιες , ανικανοτητες και η τεμπελια που τους δερνει...

Μαλιστα για να νιωσουν και καποια αξια , πιστευουν οτι τους παρακουλουθει το κρατος ή ειναι εν δυναμει ηρωες που ξεφευγουν απο το ξυλο και τις διωξεις των μπατσων και ολα αυτα επειδη αυτοι ειναι ελευθεροι και προσπαθουν να ξυπνησουν ολους εμας τους υπολοιπους τους υποδουλους...
Αλλα βεβαια τσουζει το οτι για να παρεις Cayenne σαν του γειτονα πρεπει να δουλεψεις  και οχι να μπαφιαζεις και να κανεις επαναστατικη γυμναστικη πανω στις περιουσιες των αλλων που δουλευουν...

Βεβαια αναμεσα τους υπαρχουν και εξυπνοι που εχουν καταλαβει τι ζωα ειναι αυτοι και τους εχουν να τρεχουν και να τα σπανε ενω αυτοι αγοραζουν βιλες και φουσκωτα...(επειδη εκτος απο επαναστατες ειναι και φυσιολατρες...)

Επισκέπτης
Στην Κορέα πέφτουν χιλιάδες μολότοφ στους μπάτσους και ποτέ δεν έχει σκοτωθεί κανείς.

Προφανώς δεν μιλάς για τη Βόρεια Κορέα που γουστάρει το συνάφι σου, αλλά για τη Νότια. Στη Βόρεια δεν νομίζω να σκεπτόταν κανείς να ρίξει μολότωφ σε μπάτσο, όπως δεν θα το σκεφτόταν και στη Σταλινική Ρωσσία η οποία ήταν φιλελεύθερο καθεστώς σε σχέση με τη σημερινή Βόρεια Κορέα.

Επισκέπτης

Πίστεψέ με, το τι πιστεύουν για μένα οι χασικλήδες αναρχικοί που συχνάζουν σε Εξάρχεια/Στρέφη/Καλλιδρομίου με αφήνει παγερά αδιάφορο. Μου αρκεί που δεν με θεωρούν δικό τους!!!!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
ʼσχετο: τι βρίσκει κανείς...

Χασισοφυτεία

Η τρίτη άρση του ασύλου έγινε το 2002, κατά τη διάρκεια της άτυπης συνόδου των υπουργών Eθνικής Αμυνας της Eυρωπαϊκής Ενωσης στην Κρήτη. Ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο διενεργούσε περιπολία στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τη σύνοδο, εντόπισε πλούσια χασισοφυτεία σε δασώδη έκταση στο Pέθυμνο, ιδιοκτησίας του Πανεπιστημίου Kρήτης. Τότε απαιτήθηκε η άδεια των πανεπιστημιακών αρχών προκειμένου άνδρες της Aσφάλειας να εισέλθουν στον χώρο και να ξεριζώσουν τα 620 δενδρύλλια, ύψους έως και 2,20 μέτρων. Στην περίπτωση των χασισόδεντρων η άδεια για την αστυνομική επέμβαση δόθηκε σε χρόνο μηδέν.

Πανεπιστημιακό άσυλο σου λέει μετά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom