Οι έμποροι είναι από τις πλέον ειδεχθείς φιγούρες του εγκλήματος...Αλήθεια Φέθρυ, θα έδινες 2η ευκαιρία σε έναν έμπορο;
Και φέθρυ, ξέρεις και την πολιτική τοποθέτηση των πρεζονιών;
Οι έμποροι είναι όντως οι πλέον ειδεχθείς φιγούρες.
Μόνο που δεν είμαι εγώ (και οι απόψεις μου) που τους βγάζω έξω με συνοπτικές διαδικασίες, άλλοι είναι αυτοί -προς ΕΛΑΣ μεριά- που διαπλέκονται μαζί τους.
Φυσικά και θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία, ακόμα και στον έμπορο. Αρκεί πρώτα να έχει κάτσει αρκετά χρονάκια μέσα και να έδειχνε κάτι απ' αυτό που λέμε "έμπρακτη μεταμέλεια".
Αν υπαινίσσεσαι όμως την επαναφορά της θανατικής ποινής, παραμένω σταθερά εναντίον. Και για όλους, όσο κτηνώδη εγκλήματα και αν έχουν κάνει.
Στο δεύτερο ερώτημά σου (βλέπεις, εγώ απαντάω σε ότι με ρωτάνε), η απάντησή μου είναι οτι δεν γνωρίζω την πολιτική τοποθέτηση των πρεζονιών.
Ούτε και με ενδιαφέρει άλλωστε.
Δεν είμαι πάντως αυτός που το πρόβλημά του εστιάζεται μόνον στο να πάρουν τα πρεζόνια απο την πόρτα του και ότι θέλει ας γίνει μετά.
Πολύ "ανθρωπιστικό" το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας τελικά στην πράξη! (γιατί δεν θυμάμαι να έλεγε κάτι τέτοια σαν κι αυτά που λες κι εσύ ο χοντρός στα μπαλκόνια προεκλογικά)