Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσό και αν θεωρώ θερμοκέφαλο ομολογώ σκέφτεσαι σωστά!!! ;)

Υ.Γ.Ορισμένοι πρέπει να έχουν την χαρά να περάσουν από την αστυνόμια ως συλληφθήντες για να καταλάβουν.....
Μπάτσοι=φλώροι τραμπούκοι!!!
εχετε και οι 2 κατι μυαλα ρε πουστη μου.για αυτο σας εχει φαει η αγαμια.ρε ειναι δυνατον να ψαχνει για κρατικη διαφημιση?αυτος που εχει πιο πολυ χρημα και απο το κρατος?ξερετε τι χορηγεια πεφτει επανω του?ναι ρε τα μπατσονια φταινε για ολλα.α ρε μαλακες ελληναραδες.

Επισκέπτης
εχετε και οι 2 κατι μυαλα ρε πουστη μου.για αυτο σας εχει φαει η αγαμια.ρε ειναι δυνατον να ψαχνει για κρατικη διαφημιση?αυτος που εχει πιο πολυ χρημα και απο το κρατος?ξερετε τι χορηγεια πεφτει επανω του?ναι ρε τα μπατσονια φταινε για ολλα.α ρε μαλακες ελληναραδες.
Η διεφήμιση κσι προβολή ποτέ δεν σε χαλάει,τώρα αν εσύ θεωρείς την ζούγκλα αξιόπιστη ενημέρωση δικαιωμά σου!!!
Τα μπατσόνια είναι ξεφτύλες κατά 65%,τόσοι οι σκάρτοι εκεί μέσα!!!

Επισκέπτης
Επεισόδια με υλικές ζημιές πριν από λίγο στο κέντρο
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009, 15:16

Στις 2:15 το μεσημέρι μια ομάδα κουκουλοφόρων τα έκανε γυαλιά καρφιά στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στην οδό Τζορτζ 4 οι άγνωστοι χτύπησαν την τράπεζα Πειραιώς σπάζοντας τις τζαμαρίες.

Το ίδιο έκαναν και στην οδό Κλεισόβης 8, στο κτίριο μιας Χρηματιστηριακής, ενώ έφτασαν και μέχρι την οδό Ακαδημίας 96 και έσπασαν τις τζαμαρίες των Starbucks.
χρυσαυγουλιδη κλασε μας μια μαντρα αρχιδια..
αααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μουνοπανακια βγηκε η γουρουνα απο το νοσοκομειο???
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Επισκέπτης
Πλεζουρα... αυτό δεν ήταν ούτε ευγενικό, ούτε ανθρώπινο. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα για αυτό και τα απομονώνω και τα αφήνω χωρίς σχολιασμό. Εδώ όμως μιλάμε για τραυματισμένο ΑΝΘΡΩΠΟ από πυρά πολεμικού όπλου. Δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο σχόλιο και είμαι βέβαιος οτι δεν το εννοούσες, οπότε νομίζω πως θα ήταν καλό να το αλλάξεις.
δεν αλλαζω τιποτε..
εχω πληρη επιγνωση του τι γραφω & ειμαι ετοιμος να "πληρωσω" τις οποιες συνεπειες..
αλλο γουρουνα,αλλο ανθρωποι..
κατ' εμε καλο γουρουνι,μονο το γουρουνι φλαμπε..
δεν υπαρχει ουτε ολιγον εγκυος,ουτε ολιγον πουστης,ουτε ολιγον γουρουνι..
μπεϊκον & μονο μπεϊκον..
ΤΕΛΟΣ..
Υ.Γ οποιος θιγεται προβλημα του..
οποιος θελει τα στοιχεια μου για να με μυνησει,ας τα ζητησει επωνυμως με pm απο εμενα ή απο τον αντισθενη..
σε περιτπωση που δεν εχει αρχιδια,μπορει να βαλει την κουκουλα του & να με καταγγειλει στους φιλους του τα γουρουνια..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δεν είχα σκοπό να το επεκτείνω τόσο πολύ, ούτε ανέφερα καν την περίπτωση ποινικής σου δίωξης. Το ανέφερα απλά για να το σκεφτείς ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ προς ΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο κακοί και σίγουρα δεν αξίζει σε κανέναν να τον "πατάνε" την στιγμή της αδυναμίας του.

Φιλικά,
PATH

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν είχα σκοπό να το επεκτείνω τόσο πολύ, ούτε ανέφερα καν την περίπτωση ποινικής σου δίωξης. Το ανέφερα απλά για να το σκεφτείς ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ προς ΑΝΘΡΩΠΟ. Δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο κακοί και σίγουρα δεν αξίζει σε κανέναν να τον "πατάνε" την στιγμή της αδυναμίας του.

Φιλικά,
PATH
Για τον Πλεζουρα ανθρωποι, με μανες, οικογενειες , φιλους κ.λ.π. ειναι μονο οσοι δε φορανε στολη!
Μου θυμιζει τις απωλειες πολεμου που μετρωνται σε στρατιωτες και σε αμαχους....λες και οταν καποιος βαλει στολη και υπακουσει διαταγες παυει ναναι ανθρωπος....
Το τυφλο μισος πλεζουρα, αποπροσανατολιζει! Δεν σε κανει να σκεφτεσαι λογικα! Προσεξε το!

Επισκέπτης

Φιλικά,
PATH
δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα..
ξερεις οτι το θρεντ το διαβαζουν διαφοροι..
οντως μου αρεσει να σκεφτομαι σαν ανθρωπος τους ανθρωπους,αλλα αδυνατω να σκεφτομαι σαν ανθρωπος,τα γουρουνια που εχουν επιλεξει να γινουν-ειναι γουρουνια..

Επισκέπτης
Για τον Πλεζουρα ανθρωποι, με μανες, οικογενειες , φιλους κ.λ.π. ειναι μονο οσοι δε φορανε στολη!
Μου θυμιζει τις απωλειες πολεμου που μετρωνται σε στρατιωτες και σε αμαχους....λες και οταν καποιος βαλει στολη και υπακουσει διαταγες παυει ναναι ανθρωπος....
Το τυφλο μισος πλεζουρα, αποπροσανατολιζει! Δεν σε κανει να σκεφτεσαι λογικα! Προσεξε το!
παλι ρεταρεις,παλι γραφεις μαλακιες..
σε περιπτωση πολεμου εισαι επιστρατευμενος,δεν το εχεις επιλεξει & ας πουμε οτι εχεις καποια δικαιολογια..
εδω μιλαμε για μουνοπανα που εχουν επιλεξει να ειναι γουρουνια..
Υ.Γ την κλαψομουνιαση περι μεροκαματου αλλου..
υπαρχουν χιλιαδες αλλες εργασιες να κανουν..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πλεζουρα... αυτό δεν ήταν ούτε ευγενικό, ούτε ανθρώπινο. Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα για αυτό και τα απομονώνω και τα αφήνω χωρίς σχολιασμό. Εδώ όμως μιλάμε για τραυματισμένο ΑΝΘΡΩΠΟ από πυρά πολεμικού όπλου. Δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο σχόλιο και είμαι βέβαιος οτι δεν το εννοούσες, οπότε νομίζω πως θα ήταν καλό να το αλλάξεις.

Γιαννακη; γιατι εισαι εκνευρισμενος παλι κομαντο μου; σου τελειωσε το Propecia σκληρο μου αγορι; Πηγαινε να σπασεις κανα ποτηρι στην κουζινα να ηρεμησεις - στην ηλικια σου το ανχος δεν κανει καλο

@pathfinder: grow up. ο Γιαννακης δεν γνωριζει καλα τα Ελληνικα και αντιμετωπιζει προβληματα εκφρασης - 8α γυρισει στην χωρα του τα Χριστουγεννα για εντατικα μα8ηματα εκμα8ησης  

Επισκέπτης
κλαψτε πουστρακια..
παρτε μπολικα χαρτομαντηλα γιατι ακομη δεν εχει αρχισει το πραγματικο παρτυ..

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαλιστα....ναι κατω οι μπατσοι να μπορουμε οι καημενοι μπαχαλακηδες να σπανε στην ησυχια τους.... :rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παλι ρεταρεις,παλι γραφεις μαλακιες..
σε περιπτωση πολεμου εισαι επιστρατευμενος,δεν το εχεις επιλεξει & ας πουμε οτι εχεις καποια δικαιολογια..
εδω μιλαμε για μουνοπανα που εχουν επιλεξει να ειναι γουρουνια..
Υ.Γ την κλαψομουνιαση περι μεροκαματου αλλου..
υπαρχουν χιλιαδες αλλες εργασιες να κανουν..
Ρε παρε κανα λεξοτανιλ να ηρεμισεις γιατι θα παθεις κανα εμφραγμα απο τα πολλα νευρα!

Για πες ρε διανοουμενε αναρχικε, ο μονος ρολος της αστυνομιας ειναι να βαραει αναρχικους ή διαδηλωτες? Τι ψωνισμα εχετε φαει και νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ζει και ασχολειται μονο για σας!!!
Η κοπελα που πυροβολησανε ητανε ματατζου? ή απλη αστυφυλακας ταξης?
Την επομενη φορα που θα σου κλεψουνε το αμαξι η το σπιτι, να φωναξεις τους κουκουλοφορους να σου βρουνε τον δραστη!
Αϊ σιχτιρι πια!

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΜ ....ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΣ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ.....

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
βρηκατε τα μαλακισμενα τα δημοσιουπαλληλακια τα μπατσακια ....και παιζετε μαζι τους.....παιξτε...παιξτε παιδακια....οταν θα σοβαρεψουν τα πραματα θα δουμε τι αρχιδακια εχετε...... :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΑΜ ....ΑΡΧΙΣΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΣ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ.....
Την Πατρα περισυ την ξεχασε!
Και βγηκανε σαν τα κλαμμενα μουνια να διαμαρτυρηθουνε οτι τους βαραγανε οι χρυσαυγιτες!Ουτε εκει ειχανε τα κακαλα να παραδεχθουνε οτι τους πηρανε παραμαζωμα απλοι πολιτες!
Ακομα ζει την ουτοπια οτι ο κοσμος θα ανεχεται εσαει τους ανεγκεφαλους ο μονος λογος υπαρξης των οποιων ειναι η ανοχη της ιδιας κοινωνιας!!!
Ουτως η αλλως, τα λογια ειναι φτωχια......θα δειξει το πραγμα συντομα

Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεε..
εσενα κωλοτριπιδουλη αναλυστ θα σε φανε τα πακια με τις ματσετες..
κομματακια θα σε κανουν & θα σε ριξουν στα σκυλια..
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχουν οι φυλακες τη γνωση..........θαρθη η ωρα τους.....ασε να απελπισουν το λαο πρωτα τα βλαμμενα.....και θα δουμε παρτυ μετα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Την Πατρα περισυ την ξεχασε!
Και βγηκανε σαν τα κλαμμενα μουνια να διαμαρτυρηθουνε οτι τους βαραγανε οι χρυσαυγιτες!Ουτε εκει ειχανε τα κακαλα να παραδεχθουνε οτι τους πηρανε παραμαζωμα απλοι πολιτες!
Ακομα ζει την ουτοπια οτι ο κοσμος θα ανεχεται εσαει τους ανεγκεφαλους ο μονος λογος υπαρξης των οποιων ειναι η ανοχη της ιδιας κοινωνιας!!!
Ουτως η αλλως, τα λογια ειναι φτωχια......θα δειξει το πραγμα συντομα
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom