Επισκέπτης
κλαψε ασπρουλη..
ξερεις οτι εχεις την συμπαθεια μου & το εκμεταλλευεσαι μωρη καριολα..
δεν πειραζει..
δεν πειραζει..
κλαψε ασπρουλη..
δεν πειραζει..
ξεχασες την εφιππη αφγανικη χωροφυλακη .....Σε λιγο θα μας μιλισει ο Πλεζουρας για το ονειρο του - μια εθνοφυλακη πακηδων να προσεχουν την Αθηνα
αμα δεν ειναι μεσα ο λαλακης,ο sbl & τα λοιπα χρυσαυγουλα,δεν καυλωνω..σε κραταω σε φορμα απλως ρε
μαγκα το αφγανι ειναι το καλυτερο λαδι παγκοσμιως..ξεχασες την εφιππη αφγανικη χωροφυλακη .....
μαγκα το αφγανι ειναι το καλυτερο λαδι παγκοσμιως..
σαν να εχεις πιει 10 τρυπακια μαζεμενα λεμε..
εκανες ποστ στην ενημερωση κ στο σβησανε;
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αα το σβησανε? δεν πειραζει, μια χαζη ερωτηση εκανα! (τι ειναι το σουφρετο )
η κωλοτρυπιδααα το σβησανε? δεν πειραζει, μια χαζη ερωτηση εκανα! (τι ειναι το σουφρετο )
η κωλοτρυπιδα
ΥΓ ο κομπλεξισμος των μοντς μας δεν εχει οριο...
this is a σουφρετο μετα απο το αναλογο σουβλισμα..α οκ ευχαριστω!!! δεν πειραζει που το σβησανε! ισως το θεωρησανε σπαμ και το θρεντ απο οτι καταλαβαινω ειναι "κυριο".
this is a σουφρετο μετα απο το αναλογο σουβλισμα..
http://[URL unfurl="true"]www.gapesinpov.com/tgp/271/G01/main/012.jpg[/img[/URL]]
κλαψεεεεεεεεεεεεε απο την ζηλεια σου..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
[/quote]
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!..... να δω ποτε θα ξαναφαω τωρα... :idiot: :'( :'( :'( :'( :'(
ποτε θα τον φας σαν αυτην θελουμε να δουμε .......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!..... να δω ποτε θα ξαναφαω τωρα... :'( :'( :'( :'( :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ελα κ συ ρε πλε....ειναι ευαισθητη η κοπελα μαλλον :-
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!..... να δω ποτε θα ξαναφαω τωρα... :'( :'( :'( :'( :'(
ουτε εγω εχω ξαναδει τοσο μεγαλη κωλοτρυπιδα....ψιλοαηδια παντως. :-
ουτε εγω εχω ξαναδει τοσο μεγαλη κωλοτρυπιδα....ψιλοαηδια παντως. :-
καλα μην απορεις....εδω μεσα η πλειοψηφια ειναι αντρακλες 35 ετων που καβλωνουν με τις ομαδες τη μπαλα,κ ποσταροντας φωτο απο διαφορες κοπελες,που νομιζουν οτι θα της γαμησουν...
εσυ προσεχε θα σου βγει κανα ονομα.......καλα μην απορεις....εδω μεσα η πλειοψηφια ειναι αντρακλες 35 ετων που καβλωνουν με τις ομαδες τη μπαλα,κ ποσταροντας φωτο απο διαφορες κοπελες,που νομιζουν οτι θα της γαμησουν...