Επισκέπτης
ελλας-ελληνων-χριστιανων..εχουν οι φυλακες τη γνωση..........θαρθη η ωρα τους.....ασε να απελπισουν το λαο πρωτα τα βλαμμενα.....και θα δουμε παρτυ μετα.....
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τραβα ρε στον ταφο σου λεμε..
ελλας-ελληνων-χριστιανων..εχουν οι φυλακες τη γνωση..........θαρθη η ωρα τους.....ασε να απελπισουν το λαο πρωτα τα βλαμμενα.....και θα δουμε παρτυ μετα.....
σιγα μην κατσουμε να ασχοληθουμε με εσενα τον πουτσογλυφτη.δεν αλλαζω τιποτε..
εχω πληρη επιγνωση του τι γραφω & ειμαι ετοιμος να "πληρωσω" τις οποιες συνεπειες..
αλλο γουρουνα,αλλο ανθρωποι..
κατ' εμε καλο γουρουνι,μονο το γουρουνι φλαμπε..
δεν υπαρχει ουτε ολιγον εγκυος,ουτε ολιγον πουστης,ουτε ολιγον γουρουνι..
μπεϊκον & μονο μπεϊκον..
ΤΕΛΟΣ..
Υ.Γ οποιος θιγεται προβλημα του..
οποιος θελει τα στοιχεια μου για να με μυνησει,ας τα ζητησει επωνυμως με pm απο εμενα ή απο τον αντισθενη..
σε περιτπωση που δεν εχει αρχιδια,μπορει να βαλει την κουκουλα του & να με καταγγειλει στους φιλους του τα γουρουνια..
χαχα κλαιει καλα οποιος κλαιει τελευταιος! χαχαχαχακλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ειδικα για εσενα ναι..τα πακια θα βαλεις μπροστα....παλικαρα μου???? ανταρτη μου εσυ...
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεε..
εσενα κωλοτριπιδουλη αναλυστ θα σε φανε τα πακια με τις ματσετες..
κομματακια θα σε κανουν & θα σε ριξουν στα σκυλια..
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ελλας-ελληνων-χριστιανων..
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τραβα ρε στον ταφο σου λεμε..
δεν τον κατηγορω φιλε...και εγω αμα δεν μπορουσα να γαμησω και μου ημουν σαν αυτον,να του γαμανε την γυναικα και αυτος να βλεπει,ισως ετσι να αντιδρουσα.α ρε γιαννακη πλεζουρ,σε λυπαμαι.να σερβιρω ενα απεριτιφ; ξερεις εσυ...απ τα αναβραζοντα
@jcvd35: Γιατι μου τον στεναχωρειτε το γαυρουλι μου; Δεν μιλαει π δεν μιλαει την γλωσσα καλα, τον εχετε και του μιλατε κ ασχημα...Γιαννακη, μην τους ακους, σπαστα ολα...ξερεις εσυ....και πολλες φωτιες καμαρι μ....ετσι σκληρο μου αγορι
τον εχουν βαλει ηδη κατω..του εκαναν την σουφρα σουρωτηρι για μακαρονια..κοιτα μην σε βαλουν κατω τα πακια...οι φιλοι σου....και αλλαξοπιστησης....
δεν τον κατηγορω φιλε...και εγω αμα δεν μπορουσα να γαμησω και μου ημουν σαν αυτον,να του γαμανε την γυναικα και αυτος να βλεπει,ισως ετσι να αντιδρουσα.α ρε γιαννακη πλεζουρ,σε λυπαμαι.
..
μουνοπανακια βγηκε η γουρουνα απο το νοσοκομειο???
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σκατα στον ταφο του Χλεμπονερα!
χαχαχαχαχαχαχαα
δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα..
ξερεις οτι το θρεντ το διαβαζουν διαφοροι..
οντως μου αρεσει να σκεφτομαι σαν ανθρωπος τους ανθρωπους,αλλα αδυνατω να σκεφτομαι σαν ανθρωπος,τα γουρουνια που εχουν επιλεξει να γινουν-ειναι γουρουνια..
Υ.Γ την κλαψομουνιαση περι μεροκαματου αλλου..
υπαρχουν χιλιαδες αλλες εργασιες να κανουν..
ασχετο....
ελληνικη... τι???
αστυνομια...τι???
αυτα τα ολιγα. συνεχιστε.
Σε λιγο θα μας μιλισει ο Πλεζουρας για το ονειρο του - μια εθνοφυλακη πακηδων να προσεχουν την Αθηνα