Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πως δεν εξοστρακιστηκε παλι να εχουμε αλλα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα βγει να ζητήσει κανείς επαγγελματίας αντιρατιστής συγνώμη;
Ή πόσο μαλάκες μπορεί να νιώθουν αυτοί που διαδήλωναν στη μνήμη ενός επίδοξου βιαστή ανηλίκου που τον έδειραν οι ομόφυλοί του και όχι η αστυνομία;
Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Επισκέπτης
Θα βγει να ζητήσει κανείς επαγγελματίας αντιρατιστής συγνώμη;
Ή πόσο μαλάκες μπορεί να νιώθουν αυτοί που διαδήλωναν στη μνήμη ενός επίδοξου βιαστή ανηλίκου που τον έδειραν οι ομόφυλοί του και όχι η αστυνομία;
Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.

Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.
& γιατι η αστυνομια τον αφησε ελευθερο αφου τον αναγνωρισαν σαν βιαστη ανηλικων???
ασεμας ρε φιλε με τις προκατ εξετασεις..
τραγουδα οσο θελεις..
εχεις δικαιο..
μονο που εισαστε πραγματικα για λυπηση..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
& γιατι η αστυνομια τον αφησε ελευθερο αφου τον αναγνωρισαν σαν βιαστη ανηλικων???
ασεμας ρε φιλε με τις προκατ εξετασεις..
τραγουδα οσο θελεις..
εχεις δικαιο..
μονο που εισαστε πραγματικα για λυπηση..

Τα περί βιαστή ανηλίκου προέκυψαν μετά...
Το ζητούμενο είναι ότι κάποιοι έκριναν βιαστικά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Και αν για επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν είναι κάτι ασυνήθιστο - καμία δουλειά δεν είναι ντροπή- πρωθυπουργός και υπουργός θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί στις δηλώσεις τους...

Επισκέπτης
Τα περί βιαστή ανηλίκου προέκυψαν μετά...
Το ζητούμενο είναι ότι κάποιοι έκριναν βιαστικά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Και αν για επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν είναι κάτι ασυνήθιστο - καμία δουλειά δεν είναι ντροπή- πρωθυπουργός και υπουργός θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλοί στις δηλώσεις τους...
εκτιθεσαι..
η συλληψη εγινε για αυτο ακριβως τον λογο..
στο τμημα αφου τον σαπισαν στο ξυλο & του εκαναν ηλεκτροσοκ περασε ο καταγγελων & δεν τον αναγνωρισε με συνεπεια να τον αφησουν ελευθερο σε αθλια κατασταση..
πως προεκλυψε μετα δηλαδη???
γιατι τον σηκωσαν με μπουνιες & κλωτσιες απο το σπιτι του κατα την δικη σου εκδοχη???

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εκτιθεσαι..
στο τμημα αφου τον σαπισαν στο ξυλο & του εκαναν ηλεκτροσοκ περασε ο καταγγελων & δεν τον αναγνωρισε με συνεπεια να τον αφησουν ελευθερο σε αθλια κατασταση..
γιατι τον σηκωσαν με μπουνιες & κλωτσιες απο το σπιτι του κατα την δικη σου εκδοχη???

καλως το σκληρο αγορι...αντε πηγαινε τωρα να καψεις καμια αυλη και πισω για νανι σπιτι (ξερεις εσυ)

το λινο κοστουμι το σιδερωσες η το φυλας για την καταληψη, επαναστατη γιγαντα;

Μολις διαβασα το σχολιο σου για την Ελληνικη σημαια....πηγαινε απεναντι κομαντο μου εσυ -φτιαχνουν και ωραιο καταιφι

Επισκέπτης
καλως το σκληρο αγορι...αντε πηγαινε τωρα να καψεις καμια αυλη και πισω για νανι σπιτι (ξερεις εσυ)

το λινο κοστουμι το σιδερωσες η το φυλας για την καταληψη, επαναστατη γιγαντα;

Μολις διαβασα το σχολιο σου για την Ελληνικη σημαια....πηγαινε απεναντι κομαντο μου εσυ -φτιαχνουν και ωραιο καταιφι
μαλλον δεν διαβασες,οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & γι΄αυτο σκεφτηκες να μου τριφτεις..
προχωρα παρακατω & φροντισε να ειναι σιδερωμενο το κωλοπανο σου..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εκτιθεσαι..

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ξυλοκοπήθηκε στο τμήμα ούτε και ότι ο θάνατός του συνδέται με κάποια πράξη αστυνομικών...
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ξυλοκοπήθηκε από ομοεθνείς του και ο θάνατός του προήλθε από άσχετα με την αστυνομία αίτια...

Δες τί έλεγε το ιντυμήντια...

και τί λέει η ζούγκλα πιο πάνω...

Ένας από τους δύο ψεύδεται...

Επισκέπτης
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ξυλοκοπήθηκε στο τμήμα ούτε και ότι ο θάνατός του συνδέται με κάποια πράξη αστυνομικών...
Τα στοιχεία δείχνουν ότι ξυλοκοπήθηκε από ομοεθνείς του και ο θάνατός του προήλθε από άσχετα με την αστυνομία αίτια...

Δες τί έλεγε το ιντυμήντια...

και τί λέει η ζούγκλα πιο πάνω...

Ένας από τους δύο ψεύδεται...
ασεμε ρε φιλε..
μονο αυτοι οι δυο εχουν ασχοληθει με το θεμα???
σου επαναλαμβανω..
μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι..
ψαξτο λιγακι ακομη..
& γιατι να πιστεψω τον αρχιρουφιανο???
νεα εφημεριδουλα εβγαλε,κρατικη διαφημιση ψαχνει,να μην κανει μια εκδουλευση ακομη???

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
μαλλον δεν διαβασες,οτι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ & γι΄αυτο σκεφτηκες να μου τριφτεις..
προχωρα παρακατω & φροντισε να ειναι σιδερωμενο το κωλοπανο σου..

γιατι εκνευριζεσαι κομαντο μου - προσπα8ησε να αποβαλλεις δημιουργικα τα κομπλεξ σου...φτιαξε ενα κεικ π τοσο σ αρεσουν...ξερεις εσυ...με φρεσκο πορτοκαλι

τους τσαμπουκαδες σκληρο αγορι εκει που σε παιρνει - ξερεις εσυ, στην Βαλκανικη ενδοχωρα..παρεα με τα αμετανοητα φιλαρακια σου (ακομα 'σπαστα'τα μιλανε τα Ελληνικα;)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατι εκνευριζεσαι κομαντο μου - προσπα8ησε να αποβαλλεις δημιουργικα τα κομπλεξ σου...φτιαξε ενα κεικ π τοσο σ αρεσουν...ξερεις εσυ...με φρεσκο πορτοκαλι

τους τσαμπουκαδες σκληρο αγορι εκει που σε παιρνει - ξερεις εσυ, στην Βαλκανικη ενδοχωρα..παρεα με τα αμετανοητα φιλαρακια σου (ακομα 'σπαστα'τα μιλανε τα Ελληνικα;)
α,αλβανος ειναι ρε?ειπα και εγω τι τροπους εχει.μπραβο ρε γιαννακη.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο μηνυτής δεν τον αναγνωρίζει, αποσύρει τη μήνυση και οι μπάτσοι τον αφήνουν ελεύθερο, αφού βάζουν τον αδερφό του να υπογράψει ότι τον παρέλαβε χωρίς ούτε έναν μώλωπα.

Εμένα τώρα αυτό γιατί μου φαίνεται μουφέξ;;;

Τι πάει να πεί τον παρέλαβε ο αδελφός του;;;;

Δέμα είναι;;;

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο μηνυτής δεν τον αναγνωρίζει, αποσύρει τη μήνυση και οι μπάτσοι τον αφήνουν ελεύθερο, αφού βάζουν τον αδερφό του να υπογράψει ότι τον παρέλαβε χωρίς ούτε έναν μώλωπα.

Δέμα είναι;;;
που το ειδες αυτο ρε φιλε???ημαρτον!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δέμα είναι;;;

Καλά εδώ έβγαλαν ιατροδικαστική έκθεση εξ αποστάσεως, το delivery service σου φάνηκε παράξενο;

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
"...Πριν καν περάσει ο πόνος για τον άδικο χαμό του 25χρονου νεαρού οικονομικού μετανάστη ..."

ναι μωρε το καημενο...

Επισκέπτης
ασεμε ρε φιλε..
μονο αυτοι οι δυο εχουν ασχοληθει με το θεμα???
σου επαναλαμβανω..
μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι..
ψαξτο λιγακι ακομη..
& γιατι να πιστεψω τον αρχιρουφιανο???
νεα εφημεριδουλα εβγαλε,κρατικη διαφημιση ψαχνει,να μην κανει μια εκδουλευση ακομη???
Οσό και αν θεωρώ θερμοκέφαλο ομολογώ σκέφτεσαι σωστά!!! ;)

Υ.Γ.Ορισμένοι πρέπει να έχουν την χαρά να περάσουν από την αστυνόμια ως συλληφθήντες για να καταλάβουν.....
Μπάτσοι=φλώροι τραμπούκοι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom