Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ο υπερποντικός πάλι κάνει ταξικό αγώνα κατά των μικροαστών αγκαλιά με τα παιδιά των αφεντικών του...
Με το καλό και συνοδός του τσιουάουα της πάρις χίλτον- γαυγίζει απέξω το κεφάλαιο του μαρξ.

Μην ξαναπιάσουμε το Κεφάλαιο τώρα... είπαμε, θέλει κάκαλα!

Επισκέπτης
Ο υπερποντικός πάλι κάνει ταξικό αγώνα κατά των μικροαστών αγκαλιά με τα παιδιά των αφεντικών του...
Ως αυταπασχολουμενος δεν εχω αφεντικο.
Με το καλό και συνοδός του τσιουάουα της πάρις χίλτον- γαυγίζει απέξω το κεφάλαιο του μαρξ.
Ω,τσιουαουα με το διαπεραστικο σας γαυγισμα...Ενοχλειτε τον ισιο ενω αναγιγνωσκει Κωστοπουλο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ως αυταπασχολουμενος δεν εχω αφεντικο.Ω,τσιουαουα με το διαπεραστικο σας γαυγισμα...Ενοχλειτε τον ισιο ενω αναγιγνωσκει Κωστοπουλο...

Well that explains many things... If I may say...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όπου η δημόσια παιδεία/εκπαίδευση γαμεί και δέρνει, η ιδιωτική πήρε τα αρχίδια μου στον κύβο.

Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι τροφή για τις φοιτητικές παρατάξεις και τίποτα παραπάνω.

Επισκέπτης
Όπου η δημόσια παιδεία/εκπαίδευση γαμεί και δέρνει, η ιδιωτική πήρε τα αρχίδια μου στον κύβο.

Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι τροφή για τις φοιτητικές παρατάξεις και τίποτα παραπάνω.

Ρε Ζορζ πες κι εσυ καμια πληροφορια για το Γερμανικο συστημα παιδειας.

Επισκέπτης
ειναι τοσο κακομοιροι μαλακες,που αυτο αποτελει εμποδιο στο να υποστηριζεις με σθενος αυτα που πιστευεις..
τι συζητηση να κανεις με τις αμοιβαδες ρε παιχτη???
Εκεινο που μου τη σπαει πιο πολυ το ειπα και αλλου...

Ειναι οι αφραγκοι που καταπινουν αμασητα τα παραμυθια των φραγκατων...Και κανουν και κανα τεμενα για"τα σα εκ των Σω"...Κριμα πραγματικα.

Για τα αλλα δε βαριεσαι...στην τελικη εχω μοιρασει ουκ ολιγους χαρακτηρισμους εδω μεσα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να σεη,να σεη.

Αλλωστε και εγω συμπερασματα βγαζω...για ταβλαδορους της υπογας π.χ.

Δεν έχω καιρό να say τώρα διότι φεύγω για βάζελο, αλλά θα σου say.

Αυτό φυσικά με το ότι κατεβαίνω να παίξω τάβλι και ότι κατοικώ 2-3 ορόφους πάνω και λοιπά κουφά φυσικά πάνε άπατα. Είτε διότι αυτό σε συμφέρει και βαθύτερα μέσα σου ξέρεις ότι είναι αναληθές, είτε διότι όντως δεν μπορείς να αντιληφθείς τις διαφορές. Και σου λέω και πάλι ότι θα βοηθούσε το να υπήρχαν ακροδεξιοι με φανατικές ρατσιστικές απόψεις και να πόσταραν ώστε να αντιληφθείς τις διαφορές.

Επισκέπτης
Δεν έχω καιρό να say τώρα διότι φεύγω για βάζελο, αλλά θα σου say.

Αυτό φυσικά με το ότι κατεβαίνω να παίξω τάβλι και ότι κατοικώ 2-3 ορόφους πάνω και λοιπά κουφά φυσικά πάνε άπατα. Είτε διότι αυτό σε συμφέρει και βαθύτερα μέσα σου ξέρεις ότι είναι αναληθές, είτε διότι όντως δεν μπορείς να αντιληφθείς τις διαφορές. Και σου λέω και πάλι ότι θα βοηθούσε το να υπήρχαν ακροδεξιοι με φανατικές ρατσιστικές απόψεις και να πόσταραν ώστε να αντιληφθείς τις διαφορές.
Το πιο αστειο απο ολα ειναι οτι λες"ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ..."

Δλδ.,ΔΕΝ υπαρχουν φασιστοεθνικια εδω μεσα...αλλα ΕΑΝ υπηρχαν ΤΟΤΕ...κλπ.

Ειναι πραγματικα ΑΣΤΕΙΟ δλδ...Τα οποια φασιστοεθνικια,και το εχω ξαναγραψει,βρηκαν στο ιντερνετ τον ΕΥΚΟΛΟ και(ΚΥΡΙΩΣ)ΑΣΦΑΛΗ τροπο για να αμολανε τα σκουπιδια τους...συν ορισμενους χαρωπους κωλοτριψιματιες βεβαιως-βεβαιως,προθυμους για ταβλι στην δροσερη υπογα...

Οσο για τις διαφορες,φυσικα και υπαρχουν...αλλα οχι απεναντι σε εμενα...απεναντι σε εμενα(και οχι μονο,αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο),σε αυτα που γραφω,το μετωπο ειναι συνεπες και αρραγες.

Και ως τετοιο αντιμετωπιζεται.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πωπω βαρια χαρτια στο ζυγι βλεπω  :2funny:

να με συμπαθατε, δεν υποτιμω καθολου το θεμα σπουδες, ισα ισα πιστευω οτι θελει σιδερενιο κωλο και δεν μπορουμε ολοι.
αλλα να το χρησιμοποιειτε και σα μηκος ψωλης καθε τοσο στη συζητηση μαλλον εσεις το ξεφτυλιζετε το χαρτι και οχι εγω που ειρωνευτηκα  ;)

Τα μαθες? Του ΕΜΠ την εχουν πιο μεγαλη απο ολους τους αλλους! Επισης το μηκος της πουτσας εξαρταται ΚΑΙ απο τον βαθμο του πτυχιου. Απο την αγαμια το σπερμα εγινε φετα μεσα στα αρχιδια τους.....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τα μαθες? Του ΕΜΠ την εχουν πιο μεγαλη απο ολους τους αλλους! Επισης το μηκος της πουτσας εξαρταται ΚΑΙ απο τον βαθμο του πτυχιου. Απο την αγαμια το σπερμα εγινε φετα μεσα στα αρχιδια τους.....

Ενώ στη Λούγκρα Λαντ πιάσατε τον παπά από τ' αρχίδια...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ολοι κομπλεξικοι και ψωναρες σαν μερικους εδω μεσα. Ασχετα με το αν και που σπουδασαν. Απ'οτι βλεπω εισαι στο  :jerking:(χειροκινητο) σαν τους αλλους.

Και να συμπληρωσω. Παντου το ποσοστο ομοφυλοφιλιας πανω-κατω ιδιο ειναι. Απλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ειναι κρυφο-αδερφες.... Το "αυταρχικο" στα στουντιο μαλλον ειναι ελληνικη πρωτοπορια...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν ειναι ολοι κομπλεξικοι και ψωναρες σαν μερικους εδω μεσα. Ασχετα με το αν και που σπουδασαν. Απ'οτι βλεπω εισαι στο  :jerking:(χειροκινητο) σαν τους αλλους.

Και να συμπληρωσω. Παντου το ποσοστο ομοφυλοφιλιας πανω-κατω ιδιο ειναι. Απλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι ειναι κρυφο-αδερφες.... Το "αυταρχικο" στα στουντιο μαλλον ειναι ελληνικη πρωτοπορια...

Υπεράσπιση του Ηνωμένου Βασιλείου σε κάθε του πτυχή...

Keep up ...

Επισκέπτης

Δεν το πε για τους πουστηδες..πφφφ το προβλημα κατανοησης εδω μεσα με εγχωνει :S

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Υπεράσπιση του Ηνωμένου Βασιλείου σε κάθε του πτυχή...

Keep up ...

Δεν υπαρχει λογος να υπερασπιστω το ΗΒ. Ο καθενας αποφασιζει τι θελει να κανει στη ζωη του. Και εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε δουλεια να κρινουμε.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το πε για τους πουστηδες..πφφφ το προβλημα κατανοησης εδω μεσα με εγχωνει :S

ΗΒ= Λουγκρα Λαντ?

Δεν θες να ξερεις πως προβαλουν την Ελλαδα τα ξενα ΜΜΕ εδω και 1 χρονο....

Επισκέπτης
ΗΒ= Λουγκρα Λαντ?

Δεν θες να ξερεις πως προβαλουν την Ελλαδα τα ξενα ΜΜΕ εδω και 1 χρονο....

Θελω και ξερω και στα παπαρια μας (που δεν εχουμε αλλα λεμε τωρα). Οπως και στα παπαρια του καθε Βρεττανου αν καποιος τον αποκαλεσει λουγκρα. Στη συγκεκριμμενη περιτωση λεω οτι το Λουγκρα λαντ ηταν ανευ σημασιας και αλλο ηθελε να καταδειξε ο Σασκασμενος.

Αλλα ξανα μανα στα παπαρια του (εγω δεν εχω λεμε). Δε θα κανω και τον δικεορο :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom