Νέα

Ελληνικά Πανεπιστήμια...Αλλαγές...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 713
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ήξερε ο κάθε ένας ρεμάλης (μελλοντική νεκρή οικονομική μονάδα) ότι θα κάψει, θα σπάσει και δεν τρέχει τίποτε. Ήξερε ότι δεν θα πατήσει σε μάθημα και πάλι δεν θα τρέξει τίποτε. Ήξερε ότι δεν θα αρχίσει να μελετάει παρα μόνο λίγο πριν την εξεταστική και παίζει να περάσει κιόλας.

Το λες καλά το μάθημα του Ντιρι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παρανομα μπαινουν μονο οι μπατσοι.

Ακόμα και σε αυτόφωρα κακουργήματα; Αν αποφάσισες να επικαλεστείς το νόμο κάνε το σωστά τουλάχιστον...

Μωραιτοπαιδα δεν ξερω προσωπικα,ξερω ομως κατι λιγδες που γυρευανε"καμμια 10αρια νεκρους και 100 τραυματιες-το πολυ."

Την επόμενη φορά που θα κατέβεις πλατεία ή σε καμια πορεία κοίτα λίγο πιο προσεκτικά...
Είναι αν μη τι άλλο συγκινητικό να κάνεις ταξικό αγώνα χέρι- χέρι με τα παιδιά των αφεντικών σου.

ρε...τα πανεπιστημια ειναι το μοναδικο πλεον ζωντανο συνδικαλιστικου τυπου ποδι που εμεινε στο ΚΚΕ, ολα τα υπολοιπα τα πηρε το καζανακι κατω. αν χαθει και αυτο ας βαλει λουκετο ο περισσος μετα. Λογικο να διαφυλαχτει σα πουγγι με χρυσαφι μεχρι τελευταιο αιμα  :2funny:

εκει ειναι η ταμπακιερα, τα υπολοιπα ναχαμε να λεγαμε.

Συνδικαλιστικά τα έχει χάσει από τα μέσα του 1980 με την επικράτηση της ΔΑΠ στους φοιτητές.
Ωστόσο, παραμένει προνομιακός χώρος για κάθε αριστεριστή αφού μπορεί να κάνει πρακτικά ό,τι θέλει ατιμώρητος και ανεμπόδιστος και ενίοτε με τη συμπαράσταση του "δεπ" (διδακτικό επιστημονικό προσωπικο) που αριστεροκρατείται...
Υπ ' αυτό το πρίσμα, έχεις δίκιο, αφού τυχόν επαναπροσδιορισμός ασύλου και αξιολόγηση, θα τους περούσε στο δρόμο κυριολεκτικά.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Εγώ που έβγαλα απθ και αντιπαθώ τα ντηριά, γιατί συμφωνώ μαζί του;

Εγώ πάλι που έβγαλα το ΕΚΠΑ, σπάζοντας, καίγοντας, καταλαμβάνοντας, με δύο υποτροφίες επίδοσης απο το ΙΚΥ και δύο χρόνια απο το ΕΠΕΑΕΚ στο μεταπτυχιακό (και δεν έγινα νεκρή οικονομικά μονάδα) λέω ότι λέτε μαλακίες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάλι που έβγαλα το ΕΚΠΑ, σπάζοντας, καίγοντας, καταλαμβάνοντας, με δύο υποτροφίες επίδοσης απο το ΙΚΥ και δύο χρόνια απο το ΕΠΕΑΕΚ στο μεταπτυχιακό (και δεν έγινα νεκρή οικονομικά μονάδα) λέω ότι λέτε μαλακίες.

Ψαρώσαμε από το βιογραφικό αλλά επειδή και μεις κάτι κάναμε στη ζωή μας και έχοντας και μεταπτυχιακό με άριστα από ΕΚΠΑ, εξακολουθώ να διαφωνώ....

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ψαρώσαμε από το βιογραφικό αλλά επειδή και μεις κάτι κάναμε στη ζωή μας και έχοντας και μεταπτυχιακό με άριστα από ΕΚΠΑ, εξακολουθώ να διαφωνώ....

Στο ίδιο βιογραφικο περιλαμβάνεται το άριστα στο μεταπτυχιακό από ΕΚΠΑ & ΕΜΠ, καθώς και καμιά 15αριά συλλήψεις - προσαγωγές, όπως και μια καταδίκη επί σοσιαλιστή Σιμίτη...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Κατ' αρχήν μη χρησιμοπιείς ακρωνύμια, δεν είμαι εξοικειωμένος. Δεύτερον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ. Έχειςσκεφτεί ποτέ ότι εσύ μπορεί και να είσαι μια φωτεινή εξαίρεση;

Είσαι αντιπροσωπευτικός των συμφοιτητών σου; Χαρακτηρίζεις όλο το σύνολο; Έτσι θαρρείς;  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πωπω βαρια χαρτια στο ζυγι βλεπω  :2funny:

να με συμπαθατε, δεν υποτιμω καθολου το θεμα σπουδες, ισα ισα πιστευω οτι θελει σιδερενιο κωλο και δεν μπορουμε ολοι.
αλλα να το χρησιμοποιειτε και σα μηκος ψωλης καθε τοσο στη συζητηση μαλλον εσεις το ξεφτυλιζετε το χαρτι και οχι εγω που ειρωνευτηκα  ;)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν μη χρησιμοπιείς ακρωνύμια, δεν είμαι εξοικειωμένος. Δεύτερον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ. Έχειςσκεφτεί ποτέ ότι εσύ μπορεί και να είσαι μια φωτεινή εξαίρεση;

Είσαι αντιπροσωπευτικός των συμφοιτητών σου; Χαρακτηρίζεις όλο το σύνολο; Έτσι θαρρείς;  :think:

ΕΚΠΑ: Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΙΚΥ: Ιδρυμα Κρατικων Υποτροφιών
ΕΠΕΑΕΚ: Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Ήμουν πάντοτε ΣΚΟΤΕΙΝΗ εξαίρεση... Η πλειοψηφία των συμφοιτητών μου δεν ήθελε ν' ακούει για καταλήψεις και διαδηλώσεις (άντε να τελειώνουμε μπας και μπούμε στο ΔΗΜΟΣΙΟ).

Α, ξέχασα και το δεύτρο μεταπτυχιακό από το ΕΛΚΕΠΑ... (Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίυ Αθηνών). Το έκανα δουλεύοντας και το πλήρωσα κάτι παραπάνω... Όντως δε με ενοχλέι αυτό, αν τα χρήματα πήγαν σε υποτροφίες φοιτητών...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
πωπω βαρια χαρτια στο ζυγι βλεπω  :2funny:

να με συμπαθατε, δεν υποτιμω καθολου το θεμα σπουδες, ισα ισα πιστευω οτι θελει σιδερενιο κωλο και δεν μπορουμε ολοι.
αλλα να το χρησιμοποιειτε και σα μηκος ψωλης καθε τοσο στη συζητηση μαλλον εσεις το ξεφτυλιζετε το χαρτι και οχι εγω που ειρωνευτηκα  ;)

Όταν το σύνηθες επιχείρημα είναι "οι άχρηστοι που δεν μπορούν, και γι' αυτό καταστρέφουν" η ζυγαριά πρέπει να γύρει.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στο ίδιο βιογραφικο περιλαμβάνεται το άριστα στο μεταπτυχιακό από ΕΚΠΑ & ΕΜΠ, καθώς και καμιά 15αριά συλλήψεις - προσαγωγές, όπως και μια καταδίκη επί σοσιαλιστή Σιμίτη...

Ώπα, ΦΑΟΥΛ εδώ.

Τί σχέση έχει το ποίος κυβερνα με το ποιός δικάζει; Θα αθωωνώσουν με άλλη κυβέρνηση; Ποιά;

Αρχή της διάκριση των εξουσιών. ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ!!!

Νομίζω ότι περιέχεται στο "Υπεράσπιση του Πνεύματος των Νόμων".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Εμένα πάλι άπειρες έξοδοι σε τρέντυ μαγαζιά και τρελές βιζιτοκαταστάσεις τότε που άνοιγες τα νεα και έβρισκες 200 αγγελίες και ο σημίτης μιλούσε για ισχυρή ελλάδα...
Επίσης, συμπεριλαμβάνονται περίπου € 75.000 σε φόρους εισοδήματος και εισφορές σε 9 χρόνια, χωρίς να υπολογίζω έμμεσους φόρους και φπα που έχω δώσει στα πλαίσια αγορών για να πληρωνονται ξύστες δυ και να αποκαθίστανται ζημιές από μπάχαλα και καταλήψεις.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
και να αποκαθίστανται ζημιές από μπάχαλα και καταλήψεις.

Όπως είχει πει και ο Μαζιώτης κάποτε που δικαζόμασταν μαζί, πολύ λιγότερα από τις μίζες των προμηθευτών του υπουργείου παιδείας και των πανεπιστημίων.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ώπα, ΦΑΟΥΛ εδώ.

Τί σχέση έχει το ποίος κυβερνα με το ποιός δικάζει; Θα αθωονώσουν με άλλη κυβέρνηση; Ποιά;

Αρχή της διάκριση των εξουσιών. ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ!!!

Νομίζω ότι περιέχεται στο "Υπεράσπιση του Πνεύματος των Νόμων".

Επιτατικό είναι...
Σε αντίθεση με αυτά που λένε πολλοί εδώ μέσα, το ΜΠΑΤΣΟΚ έχει κυνηγήσει πολύ πιο ανελέητα το χώρο από τη δεξιά...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ήμουν πάντοτε ΣΚΟΤΕΙΝΗ εξαίρεση... Η πλειοψηφία των συμφοιτητών μου δεν ήθελε ν' ακούει για καταλήψεις και διαδηλώσεις (άντε να τελειώνουμε μπας και μπούμε στο ΔΗΜΟΣΙΟ).

Συ είπας...

Όπως είχει πει και ο Μαζιώτης κάποτε που δικαζόμασταν μαζί, πολύ λιγότερα από τις μίζες των προμηθευτών του υπουργείου παιδείας και των πανεπιστημίων.

Μίζες από δω, σπασμένα από κει, που να βγει το μαγαζί...
Και στην τελική, η μία παρανομία δεν νομιμοποιεί την άλλη και δεν είδα και καμια κατάληψη για τα χάλια συγγράματα και τους ανειδίκευτους καθηγητές...
Μόνο για λευτεριά στο μαζιώτη, καλή του ώρα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εμένα πάλι άπειρες έξοδοι σε τρέντυ μαγαζιά και τρελές βιζιτοκαταστάσεις τότε που άνοιγες τα νεα και έβρισκες 200 αγγελίες και ο σημίτης μιλούσε για ισχυρή ελλάδα...
Φτωχεια καταραμενη,εκανες τον ισιο να τρεχει στις στρατες για το μεροκαματο ενω σπουδαζε δικεορος...

Τα καταφερε ομως με κοπους και θυσιες,και με το κουτελο ψηλα πλεον αντιμετωπιζει τα Μωραιτοπαιδα που τα σπανε οχυρωμενα πισω απο το ασυλο-και τρωνε και καμμια κωλοεποστρακισμενη βολιδα ενδεχομενως...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φτωχεια καταραμενη,εκανες τον ισιο να τρεχει στις στρατες για το μεροκαματο ενω σπουδαζε δικεορος...

Τα καταφερε ομως με κοπους και θυσιες,και με το κουτελο ψηλα πλεον αντιμετωπιζει τα Μωραιτοπαιδα που τα σπανε οχυρωμενα πισω απο το ασυλο-και τρωνε και καμμια κωλοεποστρακισμενη βολιδα ενδεχομενως...

Ο υπερποντικός πάλι κάνει ταξικό αγώνα κατά των μικροαστών αγκαλιά με τα παιδιά των αφεντικών του...
Με το καλό και συνοδός του τσιουάουα της πάρις χίλτον- γαυγίζει απέξω το κεφάλαιο του μαρξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom