Με όλα αυτά που διαβάζω για ταϊλάνδη και έχω δει σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία. και συγκρίνοντας τις γυναίκες σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία σε σχέση με τις δικές μας τις Ελλινίδες, Όχι ως προς την εμφάνιση αλλά ως προς την συμπεριφορά τους στον θεσμό της οικογένειας θέλω να ρωτήσω το εξής.
Βλέποντας από τις σημερινές ελληνίδες γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 20 και 30 οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό.
1.) δεν ξέρουν να πλένουν
2.) δεν ξέρουν να μαγειρεύουν (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ)
3.) δεν ξέρουν να σιδερώνουν και γενικά να κάνουν τις δουλείες του σπιτιού
4.) δεν έχουν διάθεση να καθαρίσουν το σπίτι τους
5.) απαιτούν από τον γκόμενο και μελλοντικό σύζυγο οικιακή βοηθό για να την βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού (που αυτές δεν έχουν διάθεση να μάθουν να κάνουν)
Απαιτούν όμως με πολύ φυσικό τρόπο χρήματα, να τους προσφέρεις διακοπες΄όπως αυτές θέλουν, αυτοκίνητο κ.τ.λ.
τελικά υπάρχει κάποιος λόγος για να παντρευτείς ελληνίδα εκτός από να κάνεις παιδία και να υπάρχει και κάποιος στα +70 σου να σου φτιάχνει κανένα χαμομήλι (που τελικά μπορεί να μην είναι η γυναίκα σου αλλά η πιτσιρίκα αλλοδαπή υπηρέτρια).
Έχετε δεί πως οι αλλοδαπές προσέχουν τους άντρες τους ;
μην με ρωτήσετε αν είμαι επιρρεασμένος από πρόσφατο τσακομό γιατι θα σας πω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ...
Βλέποντας από τις σημερινές ελληνίδες γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 20 και 30 οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό.
1.) δεν ξέρουν να πλένουν
2.) δεν ξέρουν να μαγειρεύουν (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ)
3.) δεν ξέρουν να σιδερώνουν και γενικά να κάνουν τις δουλείες του σπιτιού
4.) δεν έχουν διάθεση να καθαρίσουν το σπίτι τους
5.) απαιτούν από τον γκόμενο και μελλοντικό σύζυγο οικιακή βοηθό για να την βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού (που αυτές δεν έχουν διάθεση να μάθουν να κάνουν)
Απαιτούν όμως με πολύ φυσικό τρόπο χρήματα, να τους προσφέρεις διακοπες΄όπως αυτές θέλουν, αυτοκίνητο κ.τ.λ.
τελικά υπάρχει κάποιος λόγος για να παντρευτείς ελληνίδα εκτός από να κάνεις παιδία και να υπάρχει και κάποιος στα +70 σου να σου φτιάχνει κανένα χαμομήλι (που τελικά μπορεί να μην είναι η γυναίκα σου αλλά η πιτσιρίκα αλλοδαπή υπηρέτρια).
Έχετε δεί πως οι αλλοδαπές προσέχουν τους άντρες τους ;
μην με ρωτήσετε αν είμαι επιρρεασμένος από πρόσφατο τσακομό γιατι θα σας πω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ...