Νέα

Ελληνίδες VS αλλοδαπές και ο θεσμός της οικογένειας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Με όλα αυτά που διαβάζω για ταϊλάνδη και έχω δει σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία. και συγκρίνοντας τις γυναίκες σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία σε σχέση με τις δικές μας τις Ελλινίδες, Όχι ως προς την εμφάνιση αλλά ως προς την συμπεριφορά τους στον θεσμό της οικογένειας θέλω να ρωτήσω το εξής.
Βλέποντας από τις σημερινές ελληνίδες γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 20 και 30 οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό.
1.) δεν ξέρουν να πλένουν
2.) δεν ξέρουν να μαγειρεύουν (ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ)
3.) δεν ξέρουν να σιδερώνουν και γενικά να κάνουν τις δουλείες του σπιτιού
4.) δεν έχουν διάθεση να καθαρίσουν το σπίτι τους
5.) απαιτούν από τον γκόμενο και μελλοντικό σύζυγο οικιακή βοηθό για να την βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού (που αυτές δεν έχουν διάθεση να μάθουν να κάνουν)

Απαιτούν όμως με πολύ φυσικό τρόπο χρήματα, να τους προσφέρεις διακοπες΄όπως αυτές θέλουν, αυτοκίνητο κ.τ.λ.
τελικά υπάρχει κάποιος λόγος για να παντρευτείς ελληνίδα εκτός από να κάνεις παιδία και να υπάρχει και κάποιος στα +70 σου να σου φτιάχνει κανένα χαμομήλι (που τελικά μπορεί να μην είναι η γυναίκα σου αλλά η πιτσιρίκα αλλοδαπή υπηρέτρια).

Έχετε δεί πως οι αλλοδαπές προσέχουν τους άντρες τους ;
μην με ρωτήσετε αν είμαι επιρρεασμένος από πρόσφατο τσακομό γιατι θα σας πω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Elf, δεν ξέρω πόσο επηρεασμένος είσαι από τσακωμό, αλλά έχεις πολύτο δίκιο.
Και δεν είναι μόνο αυτά, έχει και άλλα η λίστα....όρεξη να χουμε να γράφουμε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες η διαφορα ειναι ΧΑΩΔΗΣ...
ζηστε ΛΙΙΙΙΙΙΙΓΟ εξω και θα το δειτε...
ΒΑΣΙΛΙΑ σε εχει η ξενη.οχι εδω οι χοντροκωλες που εχουν κ απαιτησεις...

OP
OP
E

ELF24

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Με όλα αυτά που διαβάζω για ταϊλάνδη και έχω δει σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία. και συγκρίνοντας τις γυναίκες σε βουλγαρία Ουκρανία και Ρωσσία σε σχέση με τις δικές μας τις Ελλινίδες, Όχι ως προς την εμφάνιση αλλά ως προς την συμπεριφορά τους στον θεσμό της οικογένειας θέλω να ρωτήσω το εξής.
Βλέποντας από τις σημερινές ελληνίδες γυναίκες που βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 20 και 30 οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό.
5.) απαιτούν από τον γκόμενο και μελλοντικό σύζυγο οικιακή βοηθό για να την βοηθάει στις δουλείες του σπιτιού (που αυτές δεν έχουν διάθεση να μάθουν να κάνουν)

Απαιτούν όμως με πολύ φυσικό τρόπο χρήματα, να τους προσφέρεις διακοπες΄όπως αυτές θέλουν, αυτοκίνητο κ.τ.λ.
τελικά υπάρχει κάποιος λόγος για να παντρευτείς ελληνίδα εκτός από να κάνεις παιδία και να υπάρχει και κάποιος στα +70 σου να σου φτιάχνει κανένα χαμομήλι (που τελικά μπορεί να μην είναι η γυναίκα σου αλλά η πιτσιρίκα αλλοδαπή υπηρέτρια).

μην με ρωτήσετε αν είμαι επιρρεασμένος από πρόσφατο τσακομό γιατι θα σας πω ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ...

και έρχεται η κάθε πατσαβουρίτσα και στο παίζει και hi-class γκόμενα. αλλά οταν περνάει τα 30 τοτε αρχιζουν και τα σκεφτονται

Επισκέπτης
Νομίζω πως υπάρχει παρόμοιο thread.

Πάντως Elf24, έτσι είναι τα πράγματα. Και οι περισσότερες κιόλας είναι άχρηστες και για μάνες. Η γυναίκα μου είναι μέτρια μάνα και είμαι υπέρ-ευχασριστημένος σε σύγκριση με αυτά που ακούω γύρω μου!!!

Κι από την άλλη τα θέλουν όλα και πιστεύουν ότι σου κάνουν και την χάρη κιόλας! :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Παλι τα ριχνουμε ολα στις Ελληνιδες -Εχω συζησει με Ρωσιδα και Ουγγαρεζα-Ειδικα στη δευτερη περιπτωση ενα χρονο εμεινα Βουδαπεστη-Ενα καταλαβα-Ολες οι γυναικες τα ιδια μυαλα εχουν- :rockon:
Και γι`αυτο οταν γουσταρουμε και εχουμε ορεξη παιζουμε ομορφα και ωραια-
Αν οχι στα ΦΡΥΔΙΑ μας και ΠΑΜΕ ΓΙ`ΑΛΛΑ που ελεγε και ο αειμνηστος Βλασης Μπονατσος

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
λοιπον εγω ειμαι παντρεμενος με αλβανιδα.ειναι 23 και εχουμε και 2 παιδια.εγω ειμαι ελληνας οταν την συστηνω σε κανα φιλο που δεν ξερει την καταγωγη της τον αφηνω και μετα απο αρκετη ωρα του το λεω οι περισοτεροι μενουν σαν μαλακες με το στομα ανοικτο και λεγοντας μου δεν μπορει να νε απο κει δεν φενεται.αυτη ομως κοιταει τα παιδια της μαγηρευει ειναι ευγενεστατη και ουτε μου ζαλιζει το...κεφαλι για κανενα λογο.με αποτελεσμα να την εχει αγαπησει ολο μου το σοι που στην αρχη την σταυρωνε

theledi3

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πως ωραιοποιείται τις καταστάσεις εις το όνομα της ξένης γυναίκας. Όλες οι γυναίκες είναι ίδιες ασχέτως γλώσσας, εθνικότητας και χρώματος. Πολλές από τις ξένες που ζουν στην Ελλάδα, γιατί νομίζω ότι περί αυτών γίνεται ο λόγος, κάνουν 5 πράγματα παρά πάνω για να τις παντρευτείς και να πάρουν την ιθαγένεια πράγμα πολύ σημαντικό για αυτές. Επίσης δεν έχει τύχει να δω μπατίρη άνδρα να έχει γκόμενα αλλοδαπή. Δεν σας λέει κάτι αυτό? Η άποψη μου είναι πως αν είσαι με γυναικά πάνω από 24ων χρονών είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί έχει διαμόρφωσε απόψεις και χαρακτήρα.
Πρόταση: Στήστε την έξω από καμιά νομική αρχές εξαμήνου και πετύχετε κανένα γκόμενα από επαρχία που ήρθε να μείνει μονή Αθήνα. Αν φερθείτε εντάξει, όχι όπως πολύ κάφροι θα συμπεριφέρονταν, με τρόπους, η κοπέλα θα μεγαλώσει από εσάς όπως θα την θέλατε. Αν βοηθάτε και εσείς λίγο ή αν δηλώσετε πρόθυμοι, δεν ψάχνετε δούλα??, δεν νομίζω η μάνα σας να ήταν δούλα του πατέρα σας???, η κοπέλα θα σας το ανταποδώσει. Τις μεγάλες σε ηλικία μονές ή παντρεμένες μιστέ τες δεν είναι για να βγάλετε άκρη. Τα πράγματα είναι απλά. Και στ κρεβάτι θα της μάθετε εσείς τι να κάνει και πώς να το κάνει. Εγώ πάντως έτσι έκανα και βγήκα κερδισμένο!!!!
:idiot: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

[size=12pt]τελικά υπάρχει κάποιος λόγος για να παντρευτείς ελληνίδα εκτός από να κάνεις παιδία και να υπάρχει και κάποιος στα +70 σου να σου φτιάχνει κανένα χαμομήλι[/size] (που τελικά μπορεί να μην είναι η γυναίκα σου αλλά η πιτσιρίκα αλλοδαπή υπηρέτρια).

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[size=12pt]Πάτε καλά; Ειλικρινά, υπάρχει άντρας που να πιστεύει ότι η Ελληνίδα θα μείνει μαζί του μέχρι τα εβδομήντα;[/size]

Οι Ελληνίδες θέλουν κάτι τέτοιο να ισιώσουν

www.freaksofcock.com/main.php]http://www.freaksofcock.com/main.php[/url]

:rockon: :rockon:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και ουτε μου ζαλιζει το...κεφαλι για κανενα λογο.με αποτελεσμα να την εχει αγαπησει ολο μου το σοι που στην αρχη την σταυρωνε
και εσυ την κερατωνεις, και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οι Σουιδεζες Μαγκες.
Ολα τα λεφτα ρεεεεεε!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ενδιαφερον θεμα, δεν μπορω να μιλησω για Βουλγαρες, Ρωσσιδες κτλ αλλα θα μιλησω για Ταυλανδες (ειμαι παντρεμενος με μια) vs Ελληνιδες.
Τα σημεια 1,3,4,5 ανηκουν στην ιδια κατηγορια (δουλειες του σπιτιου) και ναι ειναι αληθεια οτι μπορεις σχετικα ευκολα να βρεις Ταυλανδη που θα τα κανει ολα αυτα. Οι Ταυλανδες ειναι μαθημενες στα του σπιτιου απο βρεφη και το πιθανοτερο ειναι οτι και να ηθελες δε θα σε αφηναν να κανεις εσυ δουλεια του σπιτιου. Χτυπαει πολυ ασχημα σε Ταυλανδη να αφηνει τον ανδρα να πλενει πιατα κτλ. Ομως δεν ειναι ολες ετσι, τεμπελες Ταυλανδες υπαρχουν παρα παρα πολλες επισης φιλε μου. Το ζητουμενο ειναι εσυ πως θα την μαθεις απο την αρχη. Επισης πρεπει αρχικα να προσεξεις τη συμπεριφορα της και να την περασεις απο μια σειρα τεστ για να δεις τις αντιδρασεις της. Νομιζω το κλειδι ειναι να ψαξεις και να βρεις καποια που να μην εχει αποκτησει λαθος συνηθειες και να κοιτταξεις απο νωρις να τη φερεις στα νερα σου και να τη μαθεις.

Το σημειο 2 το αφησα απεξω γιατι ναι μεν ειναι δουλεια του σπιτιου πλυν ομως εχει ιδιαιτεροτητες. Αν πεσεις σε καλη Ταυλανδη θα σου κανει ακομα και το μαγειρεμα. Ομως εδω αρχιζουν τα προβληματα φιλε μου. Μπορεις να τρως Ταυλανδικα συνεχεια? Η απαντηση ειναι οχι. Αν περιμενεις Ταυλανδη να σου κανει μουσσακα θα περιμενεις για πολυ καιρο. Οι Ταυλανδες ειναι απο την εμπειρια μου και απο συναναστροφες μου με αλλα ζευγαρια οι πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ γυναικες στο φαγητο. Τα περισσοτερα ζευγαρια καταληγουν να τρωνε διαφορετικα πραγματα δηλαδη η Ταυλανδη τα δικα της και ο ξενος τα δικα του. Η γυναικα μου ειναι αρκετα ανοιχτη σε ξενη κουζινα αλλα αυτο εγινε μετα απο πολυχρονο training, επιμονη-πιεση δικη μου. Ακομη και μετα απο ολα αυτα ομως, πολλες φορες τυχαινει να καθομαστε στο τραπεζι και να τρωμε διαφορετικα πραγματα.

Απαιτούν όμως με πολύ φυσικό τρόπο χρήματα, να τους προσφέρεις διακοπες οπως αυτές θέλουν, αυτοκίνητο κ.τ.λ.
Τα λεφτα δε τα γλιτωνεις ουτε με τις Ταυλανδες φιλε μου. Παρα πολλες μαλιστα θα περιμενουν απο εσενα να φροντισεις και την οικογενεια τους! Ομολογουμενως βεβαια το value for money ειναι υψηλοτερο με μια μεση Ταυλανδη παρα με μια μεση Ελληνιδα με την εννοια οτι τουλαχιστον η Ταυλανδη θα σου δωσει και κατι πισω. Εδω ομως επιστρεφουμε σε αυτο που προειπα δηλαδη ειναι πολυ σημαντικο να τη μαθεις στα λιγα εσυ απο την αρχη.

Θελει πολυ συζητηση γιατι τα παραπανω ειναι ενα μονο μικρο κομματι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το βασικο: ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ οι ξενες..
οι Ελληνιδες θεωρουν δεδομενα καποια πργμτ,δηλ οτι θα την αγαπας,οτι θα ΓΑΜΙΕΣΑΙ σε 3 δουλειες για να της πληρωνεις το νοικι κ το φαι κ το σκατο σε γαματο σπιτι κλπ...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αλλοδαπες οπωσδηποτε.Ελπιζω στην αλλη ζωη να το εφαρμοσω!

20some

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
0
Οι ομορφες Ελληνιδες ειναι σπανιες. Για αυτο και ειναι και ψωναρες γεματες αυτοπεποιθεση και ψωρο εγωισμο που εχουν καταργησει την εννοια του fair play παιζοντας παντα με την διαιτησια υπερ τους και τον ρεφερι ετοιμο να σφυριξει δεκα πεναλτι προκειμενου να μην χασουν βαθμους. Θες να την κοντραρεις λιγο, να την καψουρεψεις? 10 περιμενουν στην γωνια. Τα ιδια ισχυουν και στον γαμο και στην οικογενεια. Ο Ελληνας ο μαλακας ο συζηγος εχει κυριως υποχρεωσεις η Ελληνιδα η τανα η συζηγος εχει κυριως δικαιωματα. Δουλειες στο σπιτι η Ελληνιδα? Ουτε την γκαρσονιερα της σαν φοιτητρια ΔΕΝ καθαριζει σχολαστικα. χωρις πλακα μαγκες εχει τυχει να παω να νανανα σε σπιτι Ελληνιδας φοιτητριας και ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ. Απο την αλλη ουτε οι ξενες ειναι η λυδια λιθος,  απλα επειδη εχουν μεγαλυτερο συναγωνισμο η ανταγωνισμο αν προτιματε (η πλειοψηφια των νεαρων κοριτσιων ειναι ομορφη) και βγαινουν νωριτερα στο κουρμπετι (απο 18 οχι εδω που ως τα 35 εχουν την κορη την μοσχαναθρεμενη - και υπερβολικα θρεμενη ενιοτε) μπορουν να εκτιμησουν καποιες αξιες στον αντρα περισσοτερο. Δειτε λοιπον την Ελληνιδα συζηγο σαν εναν δημοσιο υπαλληλο στο ικα η στην εφορια. Ξερει οτι εχει δεσει τον γαιδαρο του, δεν προκειται να απολυθει ποτε και αν γινει κατι τετοιο ολο και καπου αλλου θα βολευτει.

υγ. παντως οι ξενες -σχεδον με ολες οσες εχω μιλησει ΓΕΛΑΝΕ με τις ελληνιδες και κοκορευονται ποσο ευκολο ειναι να τους τρωνε τους αντρες και τους γκομενους. Λενε για τις Ελληνιδες¨. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΛΩς ΤΑ 3-0.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Οι ομορφες Ελληνιδες ειναι σπανιες. Για αυτο και ειναι και ψωναρες γεματες αυτοπεποιθεση και ψωρο εγωισμο που εχουν καταργησει την εννοια του fair play παιζοντας παντα με την διαιτησια υπερ τους και τον ρεφερι ετοιμο να σφυριξει δεκα πεναλτι προκειμενου να μην χασουν βαθμους. Θες να την κοντραρεις λιγο, να την καψουρεψεις? 10 περιμενουν στην γωνια. Τα ιδια ισχυουν και στον γαμο και στην οικογενεια. Ο Ελληνας ο μαλακας ο συζηγος εχει κυριως υποχρεωσεις η Ελληνιδα η τανα η συζηγος εχει κυριως δικαιωματα. Δουλειες στο σπιτι η Ελληνιδα? Ουτε την γκαρσονιερα της σαν φοιτητρια ΔΕΝ καθαριζει σχολαστικα. χωρις πλακα μαγκες εχει τυχει να παω να νανανα σε σπιτι Ελληνιδας φοιτητριας και ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΤΟΠΟΣ. Απο την αλλη ουτε οι ξενες ειναι η λυδια λιθος,  απλα επειδη εχουν μεγαλυτερο συναγωνισμο η ανταγωνισμο αν προτιματε (η πλειοψηφια των νεαρων κοριτσιων ειναι ομορφη) και βγαινουν νωριτερα στο κουρμπετι (απο 18 οχι εδω που ως τα 35 εχουν την κορη την μοσχαναθρεμενη - και υπερβολικα θρεμενη ενιοτε) μπορουν να εκτιμησουν καποιες αξιες στον αντρα περισσοτερο. Δειτε λοιπον την Ελληνιδα συζηγο σαν εναν δημοσιο υπαλληλο στο ικα η στην εφορια. Ξερει οτι εχει δεσει τον γαιδαρο του, δεν προκειται να απολυθει ποτε και αν γινει κατι τετοιο ολο και καπου αλλου θα βολευτει.

υγ. παντως οι ξενες -σχεδον με ολες οσες εχω μιλησει ΓΕΛΑΝΕ με τις ελληνιδες και κοκορευονται ποσο ευκολο ειναι να τους τρωνε τους αντρες και τους γκομενους. Λενε για τις Ελληνιδες¨. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΛΩς ΤΑ 3-0.

Όλα

Αν και όντως πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες στη συμπεριφορά μέσες - άκρες είναι ίδιες, οι αλλοδαπές είναι δύο σκαλιά παραπάνω στην εξέλιξη.
Από τη μία είναι η ιδιομορφία της κοινωνίας μας που δημιουργεί τέτοια φαινόμενα :2funny: - διότι είναι ενάντια σε κάθε νόμο της κοινωνιολογίας και της οικονομίας αυτή η αντίληψη και ως τέτοια θα εκλείψει -  και από την άλλη το εξελιγμένο της κοινωνίας τους, αν μιλάμε για προηγμένες/ανώτερες κουλτούρες που δημιουργεί άλλες συμπεριφορές. Για τις υπανάπτυγκτες, είναι απλά νορμάλ.
Νομίζω ότι οι νεότερες κοπέλες στην Ελλάδα τείνουν να αντιληφθούν καλύτερα το ρόλο τους σαν άνθρωποι και σαν γυναίκες. Οι παλιότερες je suis dejolai.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλος μου έχει παντρευτεί Ρωσσίδα...η οποία είναι και μία κούκλα....του έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη....τον έχει κάνει άλογο...στην κυριολεξία....και αυτός σε φίλους πολλές φορές τα εκμυστηρεύεται....άλλος φίλος έχει παντρευτεί Ελληνίδα...μία κούκλα και αυτή και τέλεια γυναίκα....στο σπίτι της,στην δουλεία της,στον άνδρα της...η γνώμη μου είναι πως όλα είναι θέμα χαρακτήρα....και φυσικά εγώ μόνο Ελληνίδα θα έπαιρνα...ρατσιστής δεν είμαι...απλά,μέχρι τώρα,όλες οι σχέσεις μου(με 1 περίπτωση μόνο) ήταν καλές κοπέλες και απλά χωρίσαμε για λόγους που ίσως να έφταιγα εγώ...

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Η καλύτερη λύση που σκέφτομαι  είναι γάμος με ελληνίδα της διασποράς...Κι αυτό γιατί συγκεντρώνουν τα θετικά από τις ντόπιες ελληνίδες,ενώ σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τα αρνητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις κακομαθημένες σημερινές ελληνίδες...Είναι νοικοκυρές,σε καμία περίπτωση ψωνάρες και κουβαλάνε αναλοίωτες τις αρχές και τις αξίες που είχαν οι γιαγιάδες μας ...Δεν έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα παρακμιακά ελληνικά ΜΜΕ,ενώ σε εμφάνιση έχουνε την κλασσική ελληνική ομορφιά...Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι κάνουν σαν τρέλες να πάρουν έλληνα είτε από δική τους επιθυμία,είτε επειδή τις πιέζουν οι οικογένειες τους να διατηρήσουν το ελληνικό αίμα...
Η δεύτερη επιλογή είναι μια ντόπια ελληνίδα με τα καλά και τα (πολλά) κακά της,ενώ καλή επιλογή ,αν και δύσκολο να σου κάτσει, μια καλή κοπέλα δυτικοευρωπαία (ιταλίδα δεν θα με χάλαγε καθόλου)...
Σλάβες,αλβανίδες,ανατολικοευρωπαίες,ασιάτισες και άλλες τριτοκοσμικές σαβουροράτσες απορρίπτονται όσο κουκλάρες και αν είναι οι κοπέλες, για 2 λόγους κυρίως...Ο πρώτος είναι ότι όλες έχουν χαμηλή κουλτούρα,που δεν ταιριάζει σε καμιά περίπτωση με την ελληνική και ο δεύτερος λόγος είναι ότι σε βλέπουν σαν ένα γιγάντιο πορτοφόλι που αν κάποια στιγμή αδειάσει θα το παρατήσουν χωρίς κανένα ενδοιασμό...Το δεύτερο ισχύει και για τις ντόπιες ελληνίδες,με τη διαφορά ότι αυτές δεν είναι τόσο αδίστακτες όσο οι ξένες..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Η καλύτερη λύση που σκέφτομαι  είναι γάμος με ελληνίδα της διασποράς...Κι αυτό γιατί συγκεντρώνουν τα θετικά από τις ντόπιες ελληνίδες,ενώ σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τα αρνητικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις κακομαθημένες σημερινές ελληνίδες...Είναι νοικοκυρές,σε καμία περίπτωση ψωνάρες και κουβαλάνε αναλοίωτες τις αρχές και τις αξίες που είχαν οι γιαγιάδες μας ...Δεν έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα παρακμιακά ελληνικά ΜΜΕ,ενώ σε εμφάνιση έχουνε την κλασσική ελληνική ομορφιά...Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι κάνουν σαν τρέλες να πάρουν έλληνα είτε από δική τους επιθυμία,είτε επειδή τις πιέζουν οι οικογένειες τους να διατηρήσουν το ελληνικό αίμα...

..απο αμερικη ας πουμε ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom