You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες VS αλλοδαπές και ο θεσμός της οικογένειας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δυστηχώς φίλε μου laplace μιλάω για τους σημερινούς Έλληνες. Κάνε μια βόλτα στου Ψυρρή και παρατήρησε πόσα μπάζα αντιστοιχούν σε άνδρες και πόσα σε γυναίκες.
Αλήθεια οι συνομιλητές μας θα ήθελαν η γυναίκα τους να δουλεύει ή όχι;. Μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά με μια γυναίκα που έχει όλα όσα ζητάει ο ELF24 αλλά δεν δουλεύει (ούτε έχει προίκα φυσικά).
Αλήθεια οι συνομιλητές μας θα ήθελαν η γυναίκα τους να δουλεύει ή όχι;. Μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά με μια γυναίκα που έχει όλα όσα ζητάει ο ELF24 αλλά δεν δουλεύει (ούτε έχει προίκα φυσικά).
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από ένα:Την καράφλα τί την βάζεις μέσα???Δεν σε ρωτάνε...πέφτουν..... ...πάντως κυκλοφορούν κάτι άπλυτοι όπως λές....με τις κοιλάρες έξω....και να σου πώ και κάτι....κυκλοφορούν και κούκλες.... αυτό πως το εξηγείς πάλι???Να θέσω και εγώ το θέμα διαφορετικά.
Τι προσφέρετε ρε μάγκες εσείς στις γυναίκες που θέλετε να είναι κούκλες, να σας προσέχουν, να σας είναι πιστές, καλές νοικοκυρές και καλές μητέρες;
Από εμφάνιση : Κάντε μια βόλτα στο κέντρο και συγκρίνετε κορίτσια με αγόρια θα απογοητευτείτε πλήρως. Άπλυτοι, αξύριστοι βρώμικοι, με κοιλίες και καράφλα από τα 22, αγύμναστοι με χάλια ρούχα.
Απο δουλειά: 700-800 € καθαρά και καλά που μένουν με τη μάνα τους και δεν πληρώνουν ενοίκιο.
Απο νοοτροπία: Πιστεύουν αυτά που τους λέει η μάνα τους "Εσύ παιδί μου είσαι κούκλος και όλες οι γυναίκες πρέπει να σε βλέπουν και να λιώνουν".
Από μόρφωση: Άστα να πάνε μόνο με το ζόρι τελειώσανε το Λύκειο και πιθανά κάποιο ΙΕΚ και μόνο για ομάδες και ποδόσφαιρο ξέρουν. Απο θέατρο και κινηματογράφο μαύρα μεσάνυχτα. Με τα λογοτεχνικά βιβλία έχουν μαλώσει "Άλλωστε αυτά είναι για φλώρους"
Απο ευγένεια: Μία στις τρεις λέξεις είναι "μαλάκας". Εκφραση θαυμασμού- έκπληξης "Τι λες ρε πούστη μου".
Τώρα βέβαια επειδή έτυχε να γεννηθούμε με αρχίδια είμαστε ανώτερα όντα και όσο η μυική δύναμη έπαιζε ουσιαστικό ρόλο στην εργασία και στη ζωή υπήρχε πράγματι διαφορά, σήμερα που παίζει ρόλο το μυαλό εμείς αναρωτιόμαστε γιατί είναι έτσι τα πράγματα.
Αυτά φίλοι μου καλό είναι να βλέπετε τα πράγματα και από την άλλη πλευρά
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
να προσθέσω και εγώ μια άποψη μια που το topic είναι και για την οικογένεια, και να διαφωνήσω λίγο με τον φίλο "ταξιδιώτη",
ποιός νομίζει ότι η μέση Ελληνίδα (25-33) είναι έτοιμη για οικογένεια? και ρωτάω?
1. ξέρει να στέκεται σα σύζυγος-μάνα-νοικοκυρά και εργαζόμενη αν χρειαστεί?
2. ξέρει να συντηρεί (στο ποσοστό που της αναλογεί) ένα σπίτι? οργάνωση? μαγειρική? συμάζεμα? φροντίδα? αφοσίωση? προτεραιότητες?
3. ξέρει να κρατάει έναν άντρα? και αν ναι γιατί η πλειοψηφία έχουν πολλές αποτυχημένες σχέσεις που στις οποίες όπως όλοι παραδεχόμαστε οι γυναίκες έχουν και το πάνω χέρι
4. αν χρειατεί να μη δουλέψει και να ασχοληθέι μόνο με το σπίτι και πιθανά παιδιά (ο άντρας θα αναλάβει το οικονομικό), μπορεί να το κάνει? ή θα πέσει σε κατάθλιψη μένα σε 1-2 χρόνια? ή θα αρχίσει τις μαλακίες με φίλες της ή γκομενιλίκια?
5. μήπως νομίζει ότι η ζωή είναι μια μέτρια δουλειά (που όλες έχουν στην ηλικία αυτή), ένα αυτοκινητάκι, ένα κινητό, οι φίλες και ο ύπνος? για σκεφτήτε τα καλά όλα αυτά και μη μου πείτε ότι δεν αναγνωρίζετε τα κύρια χαρακτηριστικά των περισσότερων στην ηλικία αυτή? ποιοί νομίζετε ότι κάνουν την συντριπτικά μεγαλύτερη χρήση κινητών (μη επαγγελματικά) σε άσκοπα μυνηματάκια και άσκοπες χαζοκλήσεις? οι άντρες? μπααααα
6. μπορεί να παραμερίσει τον εγωκεντριωμό της για χάρη οικογένειας? ρούχα? καλλυντικά? διασκέδαση? ανέσεις?
7. και ίσως το πιο σημαντικό, μπορείς να βασιστείς πάνω της ότι αυτά που θα σου πεί και θα ξεκινάς να χτίσεις μαζί της θα τα λέέι και μετά από 3 χρόνια? δύσκολο? οι ελληνίδες πλέον έχουν γίνει και αναξιόπιστες στο όνομα του "νοιώθω καλά και περνάω καλά"
φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω ότι οι άντρες θα πρέπει να είναι φροντισμένοι, οικονομικά άνετοι, με καλούς τρόπους, αλλά μην ξεχναμε το βασικό, ο άντρας ακόμα αφοσιώνεται και βάζει και εκτελεί στόχους με θυσίες αν χρειαστεί, οι γυναίκες?
ποιός νομίζει ότι η μέση Ελληνίδα (25-33) είναι έτοιμη για οικογένεια? και ρωτάω?
1. ξέρει να στέκεται σα σύζυγος-μάνα-νοικοκυρά και εργαζόμενη αν χρειαστεί?
2. ξέρει να συντηρεί (στο ποσοστό που της αναλογεί) ένα σπίτι? οργάνωση? μαγειρική? συμάζεμα? φροντίδα? αφοσίωση? προτεραιότητες?
3. ξέρει να κρατάει έναν άντρα? και αν ναι γιατί η πλειοψηφία έχουν πολλές αποτυχημένες σχέσεις που στις οποίες όπως όλοι παραδεχόμαστε οι γυναίκες έχουν και το πάνω χέρι
4. αν χρειατεί να μη δουλέψει και να ασχοληθέι μόνο με το σπίτι και πιθανά παιδιά (ο άντρας θα αναλάβει το οικονομικό), μπορεί να το κάνει? ή θα πέσει σε κατάθλιψη μένα σε 1-2 χρόνια? ή θα αρχίσει τις μαλακίες με φίλες της ή γκομενιλίκια?
5. μήπως νομίζει ότι η ζωή είναι μια μέτρια δουλειά (που όλες έχουν στην ηλικία αυτή), ένα αυτοκινητάκι, ένα κινητό, οι φίλες και ο ύπνος? για σκεφτήτε τα καλά όλα αυτά και μη μου πείτε ότι δεν αναγνωρίζετε τα κύρια χαρακτηριστικά των περισσότερων στην ηλικία αυτή? ποιοί νομίζετε ότι κάνουν την συντριπτικά μεγαλύτερη χρήση κινητών (μη επαγγελματικά) σε άσκοπα μυνηματάκια και άσκοπες χαζοκλήσεις? οι άντρες? μπααααα
6. μπορεί να παραμερίσει τον εγωκεντριωμό της για χάρη οικογένειας? ρούχα? καλλυντικά? διασκέδαση? ανέσεις?
7. και ίσως το πιο σημαντικό, μπορείς να βασιστείς πάνω της ότι αυτά που θα σου πεί και θα ξεκινάς να χτίσεις μαζί της θα τα λέέι και μετά από 3 χρόνια? δύσκολο? οι ελληνίδες πλέον έχουν γίνει και αναξιόπιστες στο όνομα του "νοιώθω καλά και περνάω καλά"
φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω ότι οι άντρες θα πρέπει να είναι φροντισμένοι, οικονομικά άνετοι, με καλούς τρόπους, αλλά μην ξεχναμε το βασικό, ο άντρας ακόμα αφοσιώνεται και βάζει και εκτελεί στόχους με θυσίες αν χρειαστεί, οι γυναίκες?
Επισκέπτης
λαϊκή απαίτηση οι μοντ να πάνε Ρωσία και Ουκρανία και να φορτώσουν καμιά 10ρια πούλμαν με πιπίνια σαν τον δήμαρχο της Ζαχάρως να γυρίσουμε και ταινία την μπουρδέλα λαντ.
Θα συμφωνήσω περισσότερο με τον χρήση michael967 γιατί και εγώ σε αυτό που έγραψε ο χρήστης Ταξιδιώτης είδα έντονο το στοιχείο της υπερβολής και της απολυτότητας. Πραγματικά ρε Ταξιδιώτη όταν διάβασα το Post σου νόμιζα ότι μιλούσες για αυτούς τους 50αρηδες που συχνάζουν σε κάτι κωλόμπαρα της επαρχίας, ξεχασμένα από τον Θεό ψάχνοντας να βρουν τον μεγάλο έρωτα, ανίκανοι να συντηρήσουν μία υγιή σχέση με γυναίκα
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Από εμφάνιση : Κάντε μια βόλτα στο κέντρο και συγκρίνετε κορίτσια με αγόρια θα απογοητευτείτε πλήρως. Άπλυτοι, αξύριστοι βρώμικοι, με κοιλίες και καράφλα από τα 22, αγύμναστοι με χάλια ρούχα.
Από μόρφωση: Άστα να πάνε μόνο με το ζόρι τελειώσανε το Λύκειο και πιθανά κάποιο ΙΕΚ και μόνο για ομάδες και ποδόσφαιρο ξέρουν. Απο θέατρο και κινηματογράφο μαύρα μεσάνυχτα. Με τα λογοτεχνικά βιβλία έχουν μαλώσει "Άλλωστε αυτά είναι για φλώρους"
Απο ευγένεια: Μία στις τρεις λέξεις είναι "μαλάκας". Εκφραση θαυμασμού- έκπληξης "Τι λες ρε πούστη μου".
Να σαι καλα, μου θυμησες για ποιο λογο εφυγα απο την Ελλαδα.
εγω παντωσ μαγκεσ,ζω απο τα 17μονοσ,τωρα 29 κ με οσεσ συγκατοικισα δεν ξεραν ουτε να μαγειρευουν κ ουτε να πλενουν κ μαλιστα κοπελεσ των 580 ευρω την εβλεπαν καριεριστριεσ κ ουτε που ανεχοντουσαν να τουσ πεισ κουβεντα.ισωσ επεσα σε περιπτωσεισ ΑΛΛΑ τοσεσ σχεσεισ,ολεσ περιπτωση?κατι ειναι στραβο μαγκεσ κ φταιμε κ μεισ για την καταντια τουσ
Μήπως επιλέγεις λίγο πιο beachy;
Και τα δύο post - Ταξιδιώτης, michael967 - είναι σωστά και απειχούν τη πραγματικότητα. Συμπέρασμα οι νέοι Έλληνες(ίδες) θέλουν από τον άλλον ότι η μαμά/μπαμπάς offers και οι περισσότεροι να κάνουν το παιδάκι. 30+ με αλλοδαπούς και σε όσους αντέχει η τσέπη μας με αλλοδαπές
Και τα δύο post - Ταξιδιώτης, michael967 - είναι σωστά και απειχούν τη πραγματικότητα. Συμπέρασμα οι νέοι Έλληνες(ίδες) θέλουν από τον άλλον ότι η μαμά/μπαμπάς offers και οι περισσότεροι να κάνουν το παιδάκι. 30+ με αλλοδαπούς και σε όσους αντέχει η τσέπη μας με αλλοδαπές
εγω παντωσ μαγκεσ,ζω απο τα 17μονοσ,τωρα 29 κ με οσεσ συγκατοικισα δεν ξεραν ουτε να μαγειρευουν κ ουτε να πλενουν κ μαλιστα κοπελεσ των 580 ευρω την εβλεπαν καριεριστριεσ κ ουτε που ανεχοντουσαν να τουσ πεισ κουβεντα.ισωσ επεσα σε περιπτωσεισ ΑΛΛΑ τοσεσ σχεσεισ,ολεσ περιπτωση?κατι ειναι στραβο μαγκεσ κ φταιμε κ μεισ για την καταντια τουσ
laplace,
τώρα παίζει και το άλλο το κουλό...
- Τι δουλειά κάνεις;
- Είμαι καθηγήτρια στα ΤΕΙ (τώρα 24 ετών να σου λέει κάτι τέτοιο γελάς ή δεν γελάς;)
(εννοώντας ότι είναι ωρομίσθια με 4 ώρες τον μήνα τουτέστιν μιά 80αρα ευρώ, τσιράκι του καθηγητή και την έβαλε ο μπαμπάς να έχει να ασχολείται με κάτι: Να σπρώξουμε το παιδί να αποκτήσει προϋπηρεσία να μπει στο δημόσιο. Μέχρι τότε θα ζει από τα έτοιμα, μην δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα η χρυσή μου η πριγκίπισσα και έχει ψυχολογικά προβλήματα...)
οτι θεσ ακουσ.η αλλη ειναι λογιστρια τει κ παει σε εξωτερικεσ δουλειεσ σαν σκλαβα για 580 κ μου λεει;θελω εναν επιτυχημενο σαν εμενα!κ απαιτουν να βρουν ανδρεσ που βγαζουν τα 3πλα κ να τισ εχουν κ σαν βασιλισσεσ.παντωσ μετα τον χωρισμο,στο ψαξιμο ριχνω κατι ακυρα αλλο πραγμα.η αλλη νοσοκομα,μενει αιγαλεω κ λεει παει καφε μονο κολωνακι:παρε τα αρχιδια μου τησ λεω που εχεισ κ δικαιωμα επιλογησ,κατσε στα σκατα που εισαι.ολο κλαιγονται,ΑΛΛΑ..
michael967
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
στο οικονομικό που αναφέρεστε για την μέση ελληνίδα 25-33, έιμαι σχεδόν βέβαιος ότι ... μπαίνουν μέσα με τα μπούνια,
όλες επιδοτούμενες είναι, από γονείς ή γκόμενο ή σύζυγό ή ...πιστωτικές,
αλλιώς πως με τα 600-1000€ που παίρνουν κατά 80% τα βγάζουν με σπίτι, αυτοκίνητο, κινητό , ρούχα, καλλυντικά, έξοδους, καφέδες, διακοπές?
laplace έχεις δίκιο, κοριτσάκια και μη, των 600€ με πτυχίο (αποτυχία!!!) και με ύφος επιχειρηματία ή καρριερίστας, και το χειρότερο : δεν ακούνε, έχουν δική τους κοσμοθεωρία.
να σας πω ιστοριούλα σύντομη, δουλεύω γλυφάδα και πέρσι πολλά μεσημέρια με έναν φίλο από τη δουλειά πηγαίναμε να τσιμπήσουμε κάτι εκεί στα cafe-bar, καλά στελέχη εταιρείας και οι 2 μας, δεν πίστευα πόσες γκομενίτσες 25-30 ήταν σε κείνα τα μαγαζιά για τον λόγο αυτό, να γνωρίσουν κανένα ματσο και επιτυχημένο στο lunch brake του, για σοβαρή σχέση όπως έλεγαν με συμπεριφορά αρπακτικού αν μυριζαν καλό θύμα, κάναμε καλή κατάσταση με 2 από αυτές για 10 μέρες, κορίτσάκια κενά (ολοκληρες γαιδάρες!!!) μόνο εμφάνιση, που σε όλες τις σχέσεις τους έχουν αποτύχει διότι αυτό που ψάχνουν και έχουν πρότυπο απλά δεν υπάρχει, το βάζεις στο search με όλες τις παραμέτρους και βγάζει ... τίποτα.
αλλιώς πως με τα 600-1000€ που παίρνουν κατά 80% τα βγάζουν με σπίτι, αυτοκίνητο, κινητό , ρούχα, καλλυντικά, έξοδους, καφέδες, διακοπές?
laplace έχεις δίκιο, κοριτσάκια και μη, των 600€ με πτυχίο (αποτυχία!!!) και με ύφος επιχειρηματία ή καρριερίστας, και το χειρότερο : δεν ακούνε, έχουν δική τους κοσμοθεωρία.
να σας πω ιστοριούλα σύντομη, δουλεύω γλυφάδα και πέρσι πολλά μεσημέρια με έναν φίλο από τη δουλειά πηγαίναμε να τσιμπήσουμε κάτι εκεί στα cafe-bar, καλά στελέχη εταιρείας και οι 2 μας, δεν πίστευα πόσες γκομενίτσες 25-30 ήταν σε κείνα τα μαγαζιά για τον λόγο αυτό, να γνωρίσουν κανένα ματσο και επιτυχημένο στο lunch brake του, για σοβαρή σχέση όπως έλεγαν με συμπεριφορά αρπακτικού αν μυριζαν καλό θύμα, κάναμε καλή κατάσταση με 2 από αυτές για 10 μέρες, κορίτσάκια κενά (ολοκληρες γαιδάρες!!!) μόνο εμφάνιση, που σε όλες τις σχέσεις τους έχουν αποτύχει διότι αυτό που ψάχνουν και έχουν πρότυπο απλά δεν υπάρχει, το βάζεις στο search με όλες τις παραμέτρους και βγάζει ... τίποτα.
Aυτό που ψάχνουν και έχουν πρότυπο απλά δεν υπάρχει, το βάζεις στο search με όλες τις παραμέτρους και βγάζει ... τίποτα.
+1 και γι' αυτό που λένε δεν υπάρχουν ποια άντρες κλπ κοιτάξτε την απάντηση που δίνω σε αυτό το post www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1472.msg197509#msg197509]εδώ[/url]
στο οικονομικό που αναφέρεστε για την μέση ελληνίδα 25-33, έιμαι σχεδόν βέβαιος ότι ... μπαίνουν μέσα με τα μπούνια,
+1000
Δυστυχώς αυτός τείνει να γίνεται κανόνας ενώ κάποτε αποτελούσε την εξαίρεση...μιλώντας γι' αυτό το ηλικιακό γκρούπ : Οι ελληνίδες σκέπτονται το μέλλον τους μέχρι την στιγμή που θα παντρευτούν...ο έλληνας ΑΠΟ την στιγμή που θα παντρευτεί !!!
αναλογωσ τι εννοουν ΑΝΔΡΑΣ.Γιατι βλεπεισ την αλλη1.55κ94κιλα να ζηταει τον μορφονιο που ειναιΚΑΙ ευαισθητοσ και αλητησ,λεφτασ αλλα με ελευθ χρονο,με σπουδεσ που ομωσ δεν θα τισ αναφερει γιατι αυτη ειναι πωλητρια,με καλη μανα κ σοφο πατερα ασχετωσ αν οι γονεισ τησ ειναι οι ΑΝΤΑΜΣ φαμιλυ κλπ,Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..
Και κάτι για τον φίλο Ταξιδιώτη που θελωντας να δώσει κάποιο δίκιο και στην άλλη πλευρά, παραφούσκωσε τα γεγονότα μιλώντας και για το επίπεδο των ανδρών σήμερα. Συμβαίνει βέβαια και αυτό που λέει, αλλά οταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να προχωρήσει πέρα απο μια απλή σχέση στη δημιουργία μιας οικογένειας, η εμφάνιση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Άσε που μετά τον γάμο, ξέρω πολλές περιπτώσεις γυναικών που έπαψαν να φροντίζουν το εαυτό τους και μέσα σε λίγα χρόνια απο ΚΟΥΚΛΑ γίνανε ΠΑΝΟΥΚΛΑ !!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
+1 και γι' αυτό που λένε δεν υπάρχουν ποια άντρες κλπ κοιτάξτε την απάντηση που δίνω σε αυτό το post www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1472.msg197509#msg197509]εδώ[/url]
Vanzel, πολύ σωστός, το έχουμε εμπεδώσει το θέμα...Η μόνη μου ένσταση, όμως, είναι ότι στο μυαλό τους έχουν καρφωμένο ένα πέος...Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Σκέφτονται οτιδήποτε μαλακία θες, εκτός από αρσενικά, εκτός από μικρές χρονικές περιόδους, όπου μπορεί από την αγαμία- βλέπεις δεν έχουν και μπουρδέλα - και για λίγο καιρό να την ψάξουν κάπως...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
διότι αυτό που ψάχνουν και έχουν πρότυπο απλά δεν υπάρχει, το βάζεις στο search με όλες τις παραμέτρους και βγάζει ... τίποτα.
γι αυτο σας λεω, ξεσκονιστε τα διαβατηρια, ΦΕΥΓΟΥΜΕ
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πράγματι ήμουν υπερβολικός εσκεμμένα γι αν δείξω και την άλλη πλευρά.
Αφαιρώ την καράφλα απο τα πλην κατά απαίτηση του φίλου μας ποδολάγνου μια και πράγματι πέφτουν μόνα τους και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα γιαυτό (και εγώ παθών είμαι!!)
Πάντως επειδή έχω σχέση με νέους ανθρώπους κάνω κατά καιρούς μια στατιστική, ιδιαίτερα σε φοιτητές ισχύουν όλα όσα έγραψα. Η αναλογία φροντισμένων κοριτσιών με φροντισμένα αγόρια είναι 4 προς 1.
Και όλες ψάχνονται για γκόμενο και δεν βρίσκουν σε ποιόν να την πέσουν.
Καλό είναι να τα ζητάμε όλα απο την κοπέλα μας αλλά επαναλαμβάνω εμείς τι προσφέρουμε αντίστοιχα;.
Δείξτε ρε παλικάρια λίγο GFE (Το μισό απο όσο προσφέρουν τα κορίτσια των bar στην Ταυλάνδη - διαβάστε το σχετικό thread-) και μετά ελάτε να μου πείτε αν είχατε επιτυχίες ή ό
Vanzel με 4 ώρες στα ΤΕΙ καθαρίζεις 250-300 το μήνα δεν νομίζω ότι είναι λίγα για μισή μέρα δουλειά την εβδομάδα.
Αφαιρώ την καράφλα απο τα πλην κατά απαίτηση του φίλου μας ποδολάγνου μια και πράγματι πέφτουν μόνα τους και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα γιαυτό (και εγώ παθών είμαι!!)
Πάντως επειδή έχω σχέση με νέους ανθρώπους κάνω κατά καιρούς μια στατιστική, ιδιαίτερα σε φοιτητές ισχύουν όλα όσα έγραψα. Η αναλογία φροντισμένων κοριτσιών με φροντισμένα αγόρια είναι 4 προς 1.
Και όλες ψάχνονται για γκόμενο και δεν βρίσκουν σε ποιόν να την πέσουν.
Καλό είναι να τα ζητάμε όλα απο την κοπέλα μας αλλά επαναλαμβάνω εμείς τι προσφέρουμε αντίστοιχα;.
Δείξτε ρε παλικάρια λίγο GFE (Το μισό απο όσο προσφέρουν τα κορίτσια των bar στην Ταυλάνδη - διαβάστε το σχετικό thread-) και μετά ελάτε να μου πείτε αν είχατε επιτυχίες ή ό
Vanzel με 4 ώρες στα ΤΕΙ καθαρίζεις 250-300 το μήνα δεν νομίζω ότι είναι λίγα για μισή μέρα δουλειά την εβδομάδα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις