Νέα

Ελληνίδες VS αλλοδαπές και ο θεσμός της οικογένειας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Η αναλογία φροντισμένων κοριτσιών με φροντισμένα αγόρια είναι 4 προς 1. 
Και όλες ψάχνονται για γκόμενο και δεν βρίσκουν σε ποιόν να την πέσουν.

Έχουν τρελές μουνόκαβλες τα άτακτα πορνίδια! - Για εξήγησε λίγο τι εννοείς με το "φροντισμένος". Γιατί και τα αγόρια μια χαρά ντύνονται. Εκτός και αν εννοείς το ντιντίδικο τρέντι και καλά ντύσιμο. Άλλο να είσαι φροντισμένος και άλλο να υποτάσεσαι στα γούστα κάθε χαζογκόμενας έτσι?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Δείξτε ρε παλικάρια λίγο GFE (Το μισό απο όσο προσφέρουν τα κορίτσια των bar στην Ταυλάνδη - διαβάστε το σχετικό thread-) και μετά ελάτε να μου πείτε αν είχατε επιτυχίες ή ό

Vanzel με 4 ώρες στα ΤΕΙ καθαρίζεις 250-300 το μήνα δεν νομίζω ότι είναι λίγα για μισή μέρα δουλειά την εβδομάδα.

1.) Πάντα δείχνουμε GFE (ή καλύτερα BFE). Αλλά όταν η άλλη δεν ξέρει τι θέλει πάει στράφι και αυτό. Ξέρετε τι κουλά έχω ακούσει; Αν κάτσω να τα γράψω θα γελάμε έναν μήνα...
- Δεν γίνετε να είμαστε μαζί! Είσαι πολύ καλός μαζί μου. Πραγματικά είσαι τέλειος σε όλα. Γι' αυτό δεν γίνεται να είμαστε μαζί!
:think:

Το παραπάνω το έχω ακούσει κατά λέξη...Από εκεί και μετά τι να λεμε

2.) Είναι λίγα τα λεφτά όταν είσαι ωρομίσθιος όταν το μόνο που κάνεις στη ζωή σου είναι αυτό και μόνο αυτό. Και εμείς έχουμε κάνει τους ωρομίσθιους αλλά παράλληλα δουλεύαμε και στον ιδιωτικό τομέα. Από την δουλειά, στα ΤΕΙ και ένα μεταπτυχιακό στην πλάτη όταν γυρνούσες το βράδυ στο σπίτι να σε περιμένει. Εργασίες μέχρι τη 03:00 και ξανά 8 η ώρα στη δουλειά...και άλλα και άλλα πολλά...Αλλά οι περισσότερες δεν θέλουν να μπαίνουν σε τέτοιες δυσκολίες. 24 χρονών και χωρίς εμπειρία γλείφουν κατουρημένες ποδιές για να γίνουν ωρομίσθιες ενώ παράλληλα έχουν και κάρτα ανεργίας (βάση νόμου για όποιον ενδιαφέρετε όποιος δεν συμπληρώνει 12 ένσημα τον μήνα - αν δεν κάνω λάθος 12 πρέπει να είναι - δικαιούται να έχει κάρτα ανεργίας) (ακόμη δεν βγήκαν από το αβγό)και περιμένουν να διοριστούν στο δημόσιο. Και σου λένε με τουπέ ότι κάνουν καριέρα και είναι καθηγήτριες; Τις πιάνεις από το μαλλί και της φέρνεις σβούρα μπας και συνέλθουν;

3.) Και έχουν, λέει, αυξημένες απαιτήσεις...Πως είναι δυνατόν να έχουν απαιτήσεις όταν οι ίδιες δεν προσφέρουν τίποτα; (και δεν αναφέρομαι σε υλικά αγαθά)Και γιατί να πρέπει να ικανοποιήσουμε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις όταν για αντάλλαγμα δεν παίρνουμε τίποτα;Ούτε καν το ουσιώδες σε μια σχέση...λίγη αγάπη. Τι είπα τώρα ε; Σπάνια λέξη...υπάρχει ακόμη; Αλήθεια έχουν μάθει ΑΥΤΕΣ να φέρονται σωστά σε μια σχέση; Ξέρουν τι είναι η σχέση;Και έρχονται και μιλάνε αυτές οι "κυρίες" περί αντρών;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά σου λέει ρε και σένα, τι είσαι τέλειος? Ααα σα πολύ το έχετε παραξηλώσει μερικοί!  :2funny: Α και λίγα για τις κυρίες καθηγήτριες των ΤΕΙ!  :sunglasses:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Καλά σου λέει ρε και σένα, τι είσαι τέλειος? Ααα σα πολύ το έχετε παραξηλώσει μερικοί!  :2funny: Α και λίγα για τις κυρίες καθηγήτριες των ΤΕΙ!  :sunglasses:

Σωστά! Αφού διδάσκουν στους φοιτητές με τόσο πλούσιες γνώσεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Παρεμπιπτόντως παίζει mobile videaki στο διαδίκτυο με καθηγήτρια (ελληνικό, ελληνικότατο).  :knockinb: :tooth:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστά! Αφού διδάσκουν στους φοιτητές με τόσο πλούσιες γνώσεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Παρεμπιπτόντως παίζει videaki στο διαδίκτυο με καθηγήτρια (ελληνικό, ελληνικότατο).  :knockinb: :tooth:

Πότε έχει κατακατήριες για κάνα ΤΕΙ?  :tooth: μουχαχαχαχα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκεσ επειδη η 2η μου δουλεια ειναι στο τει-διδασκω εργαστηριο-ετσι οπωσ τα λεει ο συναγωνιστησ ειναι.ΠΑΠΑΡΙΕΣ λενε οι κυριεσ..η λυση ειναι μια:ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙΣ..ακομα κ μπετατζησ να εισαι,τησ συμπεριφερεσαι με στυλ:σιγα μην ασχοληθω μαζι σου..Παντα πιανει..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Υ.Γ Παρεμπιπτόντως παίζει mobile videaki στο διαδίκτυο με καθηγήτρια (ελληνικό, ελληνικότατο).   :knockinb: :tooth:

ΚΑΡΙΟΛΕΣ! ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ! [size=1pt]pm[/size] ΣΚΡΟΦΕΣ [size=1pt]to[/size] ΓΙΑ [size=1pt]link[/size]  ΓΑΜΗΣΙ!  :2funny: :2funny:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω ενα ξερω
ολοι θελουμε τις αλλες γυναικες πουτανες και τη δικια μας κυρια

θελουμε να γαμαμε τις γυναικες των αλλων αλλα τη δικια μας να πηδιεται μονο με μας

γιατι αν πηδηχτει η δικια μας με αλλον μετα χαλασε η συνταγη

οι παντρεμενοι να εχουν τη δικια τους να εχουν τη γκομενα αλλα να μην τους πειραζει κανεις ουτε τη γυναικα ου τε τη γκομενα    ε του πουστη αυτα πληρωνονται
καποιος θα πηδησει και τη δικια σου ( μπορει και να μην το πειραζει λολ)

τελος παντων εχω συζησει με ελληνιδα αυστραλεζα γαλλιδα ισπανιδα κλπ
μια απο τα ιδια μια διαφορα νοοτροπιας υπαρχει στο πως βλεπουν το θεμα οικογενειας
η αυστραλεζα ειναι πουτανα πχ μεχρι να παντρευτει μετα σπιτι παιδια αντρα τελος

ρουλετα τελικα αν κατσει στο 0 γαματα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
3.) Και έχουν, λέει, αυξημένες απαιτήσεις...Πως είναι δυνατόν να έχουν απαιτήσεις όταν οι ίδιες δεν προσφέρουν τίποτα; (και δεν αναφέρομαι σε υλικά αγαθά)Και γιατί να πρέπει να ικανοποιήσουμε αυτές τις αυξημένες απαιτήσεις όταν για αντάλλαγμα δεν παίρνουμε τίποτα;Ούτε καν το ουσιώδες σε μια σχέση...λίγη αγάπη. Τι είπα τώρα ε; Σπάνια λέξη...υπάρχει ακόμη; Αλήθεια έχουν μάθει ΑΥΤΕΣ να φέρονται σωστά σε μια σχέση; Ξέρουν τι είναι η σχέση;Και έρχονται και μιλάνε αυτές οι "κυρίες" περί αντρών;

Αυτό είναι το θέμα γενικώς. Ειδικώς :2funny: αν η γκόμενα είναι εμφανισιακά καλύτερη ή αντικειμενικά καλή δινει κάτι :2funny: , απλά στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένο

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Laplace η αδιαφορία δεν πιάνει δυστυχώς, αν δεν δείξεις και εσύ ενδιαφέρον γιατί να δείξει η άλλη.  Πρόσεξε ομως τον τρόπο που δείχνεις ενδιαφέρον.  Ο σωστός  για μένα τρόπος είναι αυτός που δείχνει ότι "θέλω να είσαι δίπλα μου και να σε φροντίζω (όχι να σε πληρώνω - δεν πρέπει να χαλάς λεφτά γιαυτή), εγώ είμαι μόνο για σένα και έτσι πρέπει να είσαι και εσύ".  Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές που δεν έχουν το μυαλό να εκτιμήσουν μια τέτοια σχέση (έτσι την έπαθε και ο Vanzel).

Πράγματι ρε Vanzel σου είπε ότι είσαι πολύ καλός και δεν κάνεις για αυτή  :headbang:.
Τελικά μάλλον γλίτωσες πρέπει να ήταν πουτανάκι πρώτης τάξης.

Προσωπικά πάντως έχει πιάσει το κόλπο πολλές φορές.   

Πάντως οι σχέσεις στην Ελλάδα έχουν γίνει πραγματικά δύσκολες γιατί κανένας δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί του και ζητάνε το τέλειο. Κάποτε οι γυναίκες υποχωρούσαν γιατί δεν δούλευαν, δεν μπορούσαν καν να βγούνε έξω μόνες τους υπήρχε πίεση από την κοινωνία κ.λπ.  Τώρα  είναι και αυτές -σχετικά- οικονομικά ανεξάρτητες και έχουν τις αντίστοιχες απαιτήσεις των ανδρών. 

Προσωπική συμβουλή προς όλους είναι να κοιτάτε και λίγο το μυαλό της κοπέλας καθώς και τις συνήθεις που έχει.  Η εμφάνιση δεν είναι πάντοτε το παν.  Μετά από 20 χρόνια αυτό που θα σας κρατάει ενωμένους δεν θα είναι το sex αλλά η κοινή σας ζωή.  Προσοχή όμως οι συνήθειες δεν αλλάζουν, αν νομίζετε ότι η κοπέλα σας δεν είναι για σπίτι μην προχωράτε, μείνετε στο sex και δρόμο. 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βασικά οι περισσότεροι από εδώ - και κυρίως όσοι ξέρουν γιατί είναι εδώ  ;)- χέστηκαν και για το πως είναι οι σχέσεις και για τις οικογένειες και για τα ψυχοπαθολογικά προβλήματα του κάθε τσόκαρου. Να χύνουν σε άτακτους οίκους ηδονής και κάβλας θέλουν, η ζωή είναι απλή και τα πράγματα είναι απλά, άμα δε θες μπελάδες στο κεφάλι σου αλλά να περνάς καλά είναι στο χέρι σου και μόνο! :dancing: :rockon: :rockon:

greedyboy

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οι απόψεις λέει ο λαός είναι σαν τις... μύτες, όλοι έχουν από μία. Και αναλόγως την περίσταση την εκφράζουν.
Η μικρή, ταπεινή μου εμπειρία φίλτατοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ (γιατί τα έβλεπα πιο... "ρομαντικά" τα πράγματα παλιότερα...) συνοψίζεται σε μία κουβέντα που μου είχε πει πριν καμμιά 10αρια χρόνια ένας ταριφας και μου έχει μείνει:
"Η γυναίκα φίλε, θέλει ούτσα ούτσα, στενά παπούτσα και στον ανήφορο"...
Αυτά τα ολίγα...
Ως προς τα ντόπια και τα αλλοδαπά, θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι οι σύγχρονες ελληνίδες το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι "ουνί-μαλλί" και πως θα περάσουν ζάχαρη. Η μικρή μου εμπειρία με τα αλλοδαπά (κυρίως από ανατολική ευρώπη) λέει ότι ο κανόνας "ανάλογα τον άνθρωπο" ισχύει. Συνήθως όμως είναι κάπως λιγότερο ψωνάρες και φαντασμένες από τις δικές μας. Επιμένω όμως: ανάλογα τον άνθρωπο...
Αλλά ρε παιδιά, δεν έχετε παρατηρήσει ότι γενικότερα η πλειοψηφία των νέων ανθρώπων σήμερα τα θέλει όλα ΕΥΚΟΛΑ και όλα ΤΩΡΑ; Δεν είναι μόνο οι γυναίκες. π.χ. Τέλειωσα το γαμοκολλέγιο και την είδα Αινστάιν, δεν έχω ξαναδουλέψει και δεν ξέρω τι ζητάω... κλπ. κλπ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χθεσ πηρα ενα ακομα μαθημα οτι οι γκομενεσ,θελουν ξεφτιλισμα..εχουμε μια τσαμπουκαλου λογιστρια στην δουλεια.στυλ ραμπο..αρχισε τισ παπαριεσ τησ οτι δεν υπαρχουν πλεον αρχιδατοι κ γυρνα κ τησ λεει:'μαλακισμενο απο αυριο θαρχεσαι μαζι μου τα βραδυα νασε δινω να παιρνεισ πιπεσ σε γερουσ να στρωσεισ'..να βλεπατε πωσ τα μαζεψε κ εφυγε κ μετα ολη μερα τον ειχε στο γλυψιμο κ την υποταγη..θελουν κοντρα..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Προσωπική συμβουλή προς όλους είναι να κοιτάτε και λίγο το μυαλό της κοπέλας καθώς και τις συνήθεις που έχει.  Η εμφάνιση δεν είναι πάντοτε το παν.  [size=11pt]Μετά από 20 χρόνια αυτό που θα σας κρατάει ενωμένους δεν θα είναι το sex αλλά η κοινή σας ζωή.[/size]  Προσοχή όμως οι συνήθειες δεν αλλάζουν, αν νομίζετε ότι η κοπέλα σας δεν είναι για σπίτι μην προχωράτε, μείνετε στο sex και δρόμο. 

Βασικά μετά από 20 χρόνια τίποτα δε θα σας κρατάει ενωμένους!!!
Ο μόνος τρόπος, μάγκες, να γίνει κάτι καλό είναι να κάνουμε εμπάργκο στο γάμο  :rockon:

Ρε μην τις παντρεύεστε ούτε με σφαίρες λέμε... :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Eγω πιστευω οτι κανουμε ενα λαθος. Συυγκρινουμε την ελληνιδα με τη ρωσιδα της ελλαδας. Οντως πολλες ρωσιδες της ελλαδας ειναι καλες απο υστεροβουλια. Η συγκριση πρεπει να γινει με τις ρωσιδες της Ρωσιας και με το πως συμπεριφερονται στους Ρωσους αντρες τους. Η διαφορα ειναι χαωδης. Ουτε λιγο ουτε πολυ ο πρωτος φιλος τα εγραψε σωστα. η μεση ελληνιδα ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ! θελει
-να φερνεις γυναικα για τις δουλειες του σπιτιου
-τη μανα της απο διπλα για να κραταει τα παιδια . Ο φουκαρας ο ελληνας δεν ξερει οτι πανρευεται και τη μανα της γυναικας δυστυχως
-η ιδια θεωρει οτι η ζωη ειναι μονο διακοπες και να φανουμε . Show off
Οι ρωσιδες δεν ειναι ετσι. Ο πατερας μου λεει οτι οι ελληνες ανεχονται παρα πολλα απο τις γυναιεκς τους. Και ατελειωτη γκρινια οι ελληνιδες. Ποπο γκρινια!  >:(
' Αχαϊρευτε, ανεπροκοπε, εχασα τα καλυτερα χρονια μου με σενα , ημουνα μπουμπουκι εγω ' και αλλες τετοιες μαλακιες. Να πει η ρωσιδα στον ρωσο αντρα της 'Αχαϊρευτε';
Την αλλη μερα εφυγε για το Μπαικονουρ και στο διαστημα!  :knuppel:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εγω ενα ξερω
ολοι θελουμε τις αλλες γυναικες πουτανες και τη δικια μας κυρια

θελουμε να γαμαμε τις γυναικες των αλλων αλλα τη δικια μας να πηδιεται μονο με μας

γιατι αν πηδηχτει η δικια μας με αλλον μετα χαλασε η συνταγη

οι παντρεμενοι να εχουν τη δικια τους να εχουν τη γκομενα αλλα να μην τους πειραζει κανεις ουτε τη γυναικα ου τε τη γκομενα    ε του πουστη αυτα πληρωνονται
καποιος θα πηδησει και τη δικια σου ( μπορει και να μην το πειραζει λολ)
Kανεις λαθος φιλε. Δεν ειναι ετσι οι αντρες ολοι. Ουτε οπως λεει ο Ταξιδιωτης , απλυτοι και ατιμελητοι και αγενεις.
Οι παραπανω αντρες που περιγραφετε ειναι αυτοι που κανουν τη μεγαλυτερη θραυση στις γυναικες. Αυτους θελουν. Το καλο παιδι , το προσεγμενο, το ευγενικο που δεν λεει 'μαλακα' και 'τι λες ρε πουστη μου' παιρνει διαχρονικα και μεγαλοπρεπεστατα τον πουλο . Ο φλες το εχει πει αυτο  ;)

Επισκέπτης
χθεσ πηρα ενα ακομα μαθημα οτι οι γκομενεσ,θελουν ξεφτιλισμα..εχουμε μια τσαμπουκαλου λογιστρια στην δουλεια.στυλ ραμπο..αρχισε τισ παπαριεσ τησ οτι δεν υπαρχουν πλεον αρχιδατοι κ γυρνα κ τησ λεει:'μαλακισμενο απο αυριο θαρχεσαι μαζι μου τα βραδυα νασε δινω να παιρνεισ πιπεσ σε γερουσ να στρωσεισ'..να βλεπατε πωσ τα μαζεψε κ εφυγε κ μετα ολη μερα τον ειχε στο γλυψιμο κ την υποταγη..θελουν κοντρα..

σε καλο δρομο εισαι..

αν θελεις να σε προσκυνουν===>πιπα-κωλο(χυσιμο στο λαρυγκι,μουνι μια φορα την εβδομαδα) & παρτουζωμα αβερτα με τα κολληταρια σου..

χαστουκακια-ξυλιες-τραβηγμα απο το μαλλι-μπινελικια κατα την διαρκεια του σεξ εκτιμουνται ιδιαιτερως & θα σε κανουν ακαταμαχητο..

για να μεινεις αξεχαστος ακολουθησε την μεθοδο του γραμματοσημου,καργα φτυσιμο δηλαδη γιατι ως γνωστον οσο περισσοτερο φτυνεις τα γραμματοσημα κολλανε & καλυτερα..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
η μεση ελληνιδα ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ! θελει
-να φερνεις γυναικα για τις δουλειες του σπιτιου
-τη μανα της απο διπλα για να κραταει τα παιδια . Ο φουκαρας ο ελληνας δεν ξερει οτι πανρευεται και τη μανα της γυναικας δυστυχως
-η ιδια θεωρει οτι η ζωη ειναι μονο διακοπες και να φανουμε . Show off

Εχω την ξεδάλφη μου έτσι, τον πάει πίπα-κωλο τον άντρα της. Φέρνουν Φιλιπινέζα σπίτι κάθε Σάββατο για να το καθαρίσει, 90 τμ σπίτι, έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και η μανούλα όπως λες που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της καλά καλά κρατάει τα παιδιά το χειμώνα στο πατρικό και το καλοκαίρι της τα κάνει πάσα στο εξοχικό.............Καριόλες. :birdman: :birdman: :birdman:

pin

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχως βρισκουν & τα κανουν! Ειναι απειρες οι περιπτωσεις, που γυναικες χωρις την τρελη εμφανιση, σπουδες, μυαλο & χωρις να ξερουν να φτιαχνουν ενα φαγητο, εχουν καβατζωσει αντρες-θυματα, που προσφερουν πολλα & τα ακουν & απο πανω!

Ειναι πιο πονηρες σε αυτα τα θεματα  απο εμας & απο μικρες εχουν εκπαιδευτει στο θεμα sex & ανδρας, που το εχουν σαν οπλο. Δεν γενικευω, μιλαω για μεσους ορους, αλλα αυτο βλεπω γυρω μου.

Οι περισσοτεροι εχουμε βγει & παραεξω. Η γενικοτερη κουλτουρα του sex στην Ελλαδα οπως πολλα πραγματα ειναι χρονια πισω. Εαν σε ενα bar στην Αγγλια για παραδειγμα σε γουσταρει μια γκομενα θα ερθει να σου μιλησει - not a problem - Εδω & να θελει να γαμηθει, να σε γουσταρει θα σου βγαλει το λαδι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom