εγω ενα περιστατικο που μου συνεβη στην αγγλια που ειχα παει για μια εβδομαδα θα ηθελα να αναφερω.ειχαμε παει με ενα φιλαρακι σε μια βιβλιοθηκη και τον περιμενα στο κλιμακοστασιο για να φυγουμε.και οπως ανεβαινα μια κοπελιτσα τις σκαλες(ηταν και πολυ γλυκεια)γυρναει μου χαμογελαει και μου λεει good morning.ρε παιδια 28 χρονων ειμαι στην ελλαδα δεν μου εχει συμβει αυτο ΠΟΤΕ.δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο απλα ηθελα να το αναφερω γιατι το θυμαμαι ακομα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες VS αλλοδαπές και ο θεσμός της οικογένειας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELF24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εγω ενα περιστατικο που μου συνεβη στην αγγλια που ειχα παει για μια εβδομαδα θα ηθελα να αναφερω.ειχαμε παει με ενα φιλαρακι σε μια βιβλιοθηκη και τον περιμενα στο κλιμακοστασιο για να φυγουμε.και οπως ανεβαινα μια κοπελιτσα τις σκαλες(ηταν και πολυ γλυκεια)γυρναει μου χαμογελαει και μου λεει good morning.ρε παιδια 28 χρονων ειμαι στην ελλαδα δεν μου εχει συμβει αυτο ΠΟΤΕ.δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο απλα ηθελα να το αναφερω γιατι το θυμαμαι ακομα
Ετσι λειτουργουν εκει. Ειμουν σε club στο Λονδινο mε 2 κοπελες, η μια ηταν η δικια μου, η αλλη φιλη. Ηρθε γκομενιτσα αγγλιδα & μου εκανε πεσιμο μπροστα στις αλλες! Ok δεν εγινε τιποτα, αλλα που να δεις τετοια πραγματα στην Ελλαδα...
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Μπορεί να ήθελε να δουλέψει λίγο τρομπονορουφοκλαρινέτο η κοπέλα πρωϊνιάτικα.......
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ξεπεραστηκε η μεθοδος του φτυσιματος. Οσοι κολλητοι μου φτυσαν γκομενες , πολυ απλα δεν της ξαναειδαν. Γιατι παντα ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙ! Σιγα μην τρεχει ξοπισω σου που την εφτυσες! Κοροιδα παντα θα υπαρχουν . Και αντι να μειωνονται τα κοροιδα , αυξανονται! Αρα... :-σε καλο δρομο εισαι..
αν θελεις να σε προσκυνουν===>πιπα-κωλο(χυσιμο στο λαρυγκι,μουνι μια φορα την εβδομαδα) & παρτουζωμα αβερτα με τα κολληταρια σου..
χαστουκακια-ξυλιες-τραβηγμα απο το μαλλι-μπινελικια κατα την διαρκεια του σεξ εκτιμουνται ιδιαιτερως & θα σε κανουν ακαταμαχητο..
για να μεινεις αξεχαστος ακολουθησε την μεθοδο του γραμματοσημου,καργα φτυσιμο δηλαδη γιατι ως γνωστον οσο περισσοτερο φτυνεις τα γραμματοσημα κολλανε & καλυτερα..
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Jules_Jordan η ξαδέλφη σου δουλεύει και πόσες ώρες;
Αν δεν δουλεύει τα πράγματα είναι όπως τα λες, αν γυρίζει όμως στις 7-8 το βράδυ τότε τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πιστεύω ότι έχεις γυρίσει και εσύ από δουλειά στις 8 το βράδυ και να μην έχεις διάθεση να σου μιλήσει άνθρωπος όχι να κάνεις και άλλη δουλειά.
Laplace αν βρείς τέτοια μαζόχα γκόμενα ή είσαι πολύ τυχερός ή η γκόμενα είναι πράγματι για φτύσιμο. Μιλάμε για φυσιολογικές γυναίκες που θέλουν να τις αντιμετωπίζουν όπως θα αντιμετώπιζες ένα ισάξιο φίλο σου.
Για τη νοοτροπία των γυναικών στην Ελλάδα νομίζω ότι φταίμε και εμείς αν μας χαμογελάσει μαι κοπέλα και μας πει φιλικά καλημέρα νομίζουμε ότι μας την πέφτει και θέλει να πηδηχτεί (βλέπε απάντηση pin). Έξω οι κοινωνίες έχουν λύσει τέτοια προβλήματα και είναι ευγενικοί. Θυμάμαι στην Αμερική σε πορεία μέσα σε δάσος όταν συναντούσαμε άλλους ανθρώπους το καλημέρα με χαμόγελο ήταν πάντα παρών, εδώ δεν σου μιλάει άνθρωπος και άμα του πεις καλημέρα σε κοιτάει περίεργα με ύφος "τι να θέλει άραγε".
Παίδες πρέπει να το καταλάβετε ότι οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν πια τις ίδιες απαιτήσεις που έχουμε και εμείς από αυτές. Αν έχει μεγαλώσει σε παραδοσιακή οικογένεια είναι πιθανό να ξέρει να μαγειρεύει και να συγυρίζει, διαφορετικά ξεχάστε το. Όπως δεν μάθατε εσείς έτσι δεν είχαν χρόνο να μάθουν και αυτές (σχολείο, αγγλικά , γυμναστήριο-μπαλέτο, μουσική) που χρόνος για οικιακά.
Αν βέβαια βγάζετε τόσο που μπορείτε να συντηρείτε σπίτι χωρίς να δουλεύει εκείνη τότε φυσιολογικά να έχετε την απαίτηση να τρώτε μαγειρευτό φαγάκι και να φοράτε σιδερωμένο πουκάμισο, άμα γυρνάτε μαζί και έχετε την απαίτηση εσείς να βλέπετε τηλεόραση και εκείνη να μαγειρεύει σιδερώνει κ.λπ τότε το πράγμα σηκώνει συζήτηση.
Αλήθεια αν η γυναίκα σας έβγαζε αρκετά λεφτά θα μπορούσατε να κάτσετε εσείς σπίτι να κάνετε εσείς τα "οικιακά"; Δοκιμάστε μια φορά να δείτε πόσο χρόνο θέλουν. Βέβαια ξέχασα εμείς έχουμε αρχίδια άρα είμαστε ανώτεροι εξ ορισμού γιαυτό ακολουθούμε τη συνταγή του pleasurgiven και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει και δεν σταυρώνουμε φυσιολογική γκόμενα - δεν συζητώ για φυσιολογική σύζηγο-.
Συνεπώς ούτε "μαλάκας" ούτε "σκληρός" φυσιολογική σχέση, αλληλοκατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι το μυστικό μια σοβαρής μακρόχρονης σχέσης με προοπτική την οικογένεια. Διαφορετικά πας Πατάγια και το παίζεις άρχοντας για 10 μέρες.
Αν δεν δουλεύει τα πράγματα είναι όπως τα λες, αν γυρίζει όμως στις 7-8 το βράδυ τότε τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Πιστεύω ότι έχεις γυρίσει και εσύ από δουλειά στις 8 το βράδυ και να μην έχεις διάθεση να σου μιλήσει άνθρωπος όχι να κάνεις και άλλη δουλειά.
Laplace αν βρείς τέτοια μαζόχα γκόμενα ή είσαι πολύ τυχερός ή η γκόμενα είναι πράγματι για φτύσιμο. Μιλάμε για φυσιολογικές γυναίκες που θέλουν να τις αντιμετωπίζουν όπως θα αντιμετώπιζες ένα ισάξιο φίλο σου.
Για τη νοοτροπία των γυναικών στην Ελλάδα νομίζω ότι φταίμε και εμείς αν μας χαμογελάσει μαι κοπέλα και μας πει φιλικά καλημέρα νομίζουμε ότι μας την πέφτει και θέλει να πηδηχτεί (βλέπε απάντηση pin). Έξω οι κοινωνίες έχουν λύσει τέτοια προβλήματα και είναι ευγενικοί. Θυμάμαι στην Αμερική σε πορεία μέσα σε δάσος όταν συναντούσαμε άλλους ανθρώπους το καλημέρα με χαμόγελο ήταν πάντα παρών, εδώ δεν σου μιλάει άνθρωπος και άμα του πεις καλημέρα σε κοιτάει περίεργα με ύφος "τι να θέλει άραγε".
Παίδες πρέπει να το καταλάβετε ότι οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν πια τις ίδιες απαιτήσεις που έχουμε και εμείς από αυτές. Αν έχει μεγαλώσει σε παραδοσιακή οικογένεια είναι πιθανό να ξέρει να μαγειρεύει και να συγυρίζει, διαφορετικά ξεχάστε το. Όπως δεν μάθατε εσείς έτσι δεν είχαν χρόνο να μάθουν και αυτές (σχολείο, αγγλικά , γυμναστήριο-μπαλέτο, μουσική) που χρόνος για οικιακά.
Αν βέβαια βγάζετε τόσο που μπορείτε να συντηρείτε σπίτι χωρίς να δουλεύει εκείνη τότε φυσιολογικά να έχετε την απαίτηση να τρώτε μαγειρευτό φαγάκι και να φοράτε σιδερωμένο πουκάμισο, άμα γυρνάτε μαζί και έχετε την απαίτηση εσείς να βλέπετε τηλεόραση και εκείνη να μαγειρεύει σιδερώνει κ.λπ τότε το πράγμα σηκώνει συζήτηση.
Αλήθεια αν η γυναίκα σας έβγαζε αρκετά λεφτά θα μπορούσατε να κάτσετε εσείς σπίτι να κάνετε εσείς τα "οικιακά"; Δοκιμάστε μια φορά να δείτε πόσο χρόνο θέλουν. Βέβαια ξέχασα εμείς έχουμε αρχίδια άρα είμαστε ανώτεροι εξ ορισμού γιαυτό ακολουθούμε τη συνταγή του pleasurgiven και μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει και δεν σταυρώνουμε φυσιολογική γκόμενα - δεν συζητώ για φυσιολογική σύζηγο-.
Συνεπώς ούτε "μαλάκας" ούτε "σκληρός" φυσιολογική σχέση, αλληλοκατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι το μυστικό μια σοβαρής μακρόχρονης σχέσης με προοπτική την οικογένεια. Διαφορετικά πας Πατάγια και το παίζεις άρχοντας για 10 μέρες.
Ταξιδιώτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μια μικρή διόρθωση η απάντηση δεν είναι του pin αλλά του Jules_Jordan.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Και βέβαια είναι ΛΙΓΑ, αν σκεφτείς πως είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κάνει για να γεμίζει τον χρόνο της! Διότι αν είχε κάτι άλλο πιο "σταθερό" ή πιο κερδοφόρο, θα το ακολουθούσε αντί να μαλακίζεται και να το παίζει "κυρία καθηγήτρια" κοροϊδεύοντας τον εαυτό της και τους οικείους της για 4 ώρες το μήνα και να βολοδέρνει τις υπόλοιπες 716 ώρες του μήνα από καφετέρια σε καφετέρια και από μπουζούκια σε μπουζούκια... φυσικά με λεφτά που ΔΕΝ έχει!Vanzel με 4 ώρες στα ΤΕΙ καθαρίζεις 250-300 το μήνα δεν νομίζω ότι είναι λίγα για μισή μέρα δουλειά την εβδομάδα.- Τι δουλειά κάνεις;
- Είμαι καθηγήτρια στα ΤΕΙ (τώρα 24 ετών να σου λέει κάτι τέτοιο γελάς ή δεν γελάς;)
(εννοώντας ότι είναι ωρομίσθια με 4 ώρες τον μήνα τουτέστιν μιά 80αρα ευρώ, τσιράκι του καθηγητή και την έβαλε ο μπαμπάς να έχει να ασχολείται με κάτι: Να σπρώξουμε το παιδί να αποκτήσει προϋπηρεσία να μπει στο δημόσιο. Μέχρι τότε θα ζει από τα έτοιμα, μην δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα η χρυσή μου η πριγκίπισσα και έχει ψυχολογικά προβλήματα...)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αυτό το θέμα αρχίζει και με στενοχωρεί γιατί δεν ξέρω που θα καταλήξουμε ....
έτσι και για την ιστορία...είμαι τις άποψης ότι όλες η σχέσης τελευταία είναι απόλυτος επιδερμικές..... ...ειδικά η κοπελίτσες με τρομάζουν γιατί δεν εμβαθύνουν με τίποτε , μα με τίποτα
έτσι και για την ιστορία...είμαι τις άποψης ότι όλες η σχέσης τελευταία είναι απόλυτος επιδερμικές..... ...ειδικά η κοπελίτσες με τρομάζουν γιατί δεν εμβαθύνουν με τίποτε , μα με τίποτα
μαγκεσ οσοι δεν ειστε παντρεμενοι μην κανετε τεμεναδεσ στισ καριολεσ..ξερετε τι παει ναπει να ζητασ αδεια γυναικασ να πασ καφε με φιλο η αδεια πεθερασ να αγορασεισ μηχανη?ρωτηστε καναν παντρεμενο φιλο σασ.αφησαμε την Μαρια τον κουβα κ μασ γαμησε..βλεπεισ κατι παχυδερμα,αμορφωτα κ εχουν ΓΑΜΗΣΕι μετην γκρινια τουσ,τα καλυτερα παιδια..
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ποια συγκριση ρε παιδια μαs δουλευετε.οι ελληνιδεs τρωνε ηττα σχεδον απο ολεs!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
συμφωνω για το, πιπα ,κωλο και γαμησι ολη μερα.η γυναικα πρεπει να ξερει να ειναι 'καλο κοριτσι' και να το ευχαριστιεται.ομωs η ελληνιδα (μακρια απο εμαs) και σε αυτο προβλημα θα σου βγαλει!
θα βρει δικαιολογια για να μην γαμηθει για να βγει εξω με τιs φιλεs τηs!
θα βρει δικαιολογια για να μην γαμηθει για να βγει εξω με τιs φιλεs τηs!
Επισκέπτης
Ξεπεραστηκε η μεθοδος του φτυσιματος. Οσοι κολλητοι μου φτυσαν γκομενες , πολυ απλα δεν της ξαναειδαν. Γιατι παντα ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙ! Σιγα μην τρεχει ξοπισω σου που την εφτυσες! Κοροιδα παντα θα υπαρχουν . Και αντι να μειωνονται τα κοροιδα , αυξανονται! Αρα... :-
οι κολλητοι σου προφανως δεν ειχαν ακολουθησει και την υπολοιπη συνταγη γι αυτο & δεν τις ξαναειδαν
(((αν θελεις να σε προσκυνουν===>πιπα-κωλο(χυσιμο στο λαρυγκι,μουνι μια φορα την εβδομαδα) & παρτουζωμα αβερτα με τα κολληταρια σου..
χαστουκακια-ξυλιες-τραβηγμα απο το μαλλι-μπινελικια κατα την διαρκεια του σεξ εκτιμουνται ιδιαιτερως & θα σε κανουν ακαταμαχητο..)))
Επισκέπτης
Jules_Jordan η ξαδέλφη σου δουλεύει και πόσες ώρες;
ως γνωστον οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες,ολοι εχουν απο μια..
εσυ ακολουθησε το δικο σου "μυστικο" & ασε εμενα & οσους ακομη ασπαζονται το δικο μου "μυστικο" να περνανε υπερκαλα με τις γυναικες αυτων που τις αντιμετωπιζουν οπως τους φιλους τους,τις κατανοουν & κανουν τις υποχωρησεις που τους ζητανε..
Υ.Γ ο γαμος & η μονογαμικοτητα ειναι εξω απο την φυση των ανθρωπων οπως εξαλλου & της πλειονοτητας των υπολοιπων ειδων του ζωικου βασιλειου γι αυτο ειναι & πλασματικες καταστασεις απο εφευρεσεως τους
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πολύ σωστό αυτό με τι μονογαμικότητα και το γάμο. Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που εξακολουθούν να θέτουν σε πρώτη μοίρα της ζωής τους και να καθορίζουν τα πάντα με γνώμονα το να ""κάνουν σχέση" . Δλδ τις παπαριές που έχει η κάθε χαζογκόμενα τις υιοπθετούμε άκριτα αντί να επιβληθούμε!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νομιζω οτι το αν μια γυναικα θα γινει "προκομενη" ή οχι ειναι καθαρα θεμα οικογενειας. Απο αυτες τις οικογενειες που βγαινουν οι αντρες-μπουληδες-μαμοθρεφτοι απο αυτες βγαινουν και οι ανεπροκοπες τσαπατσουλες γυναικες. Αυτο βεβαια δεν ειναι απολυτο γιατι εχω δει τον τελευταιο καιρο φιλη μου η οποια παντρευτηκε μετα απο εγκυμοσυνη και η οποια δεν περιμενα ποτε οτι θα γινοταν υποδειγμα νοικοκυρας και μητερας (μιας και εχει ψιλοπεριεργο οικογενειακο μπαγκραουντ) να εχει βαλει τα γυαλια σε ολους και να βριζει ολες αυτες τις γυναικες (ακομα και την πεθερα της) που δινουν στα μωρα τροφες απο τα βαζακια. Η ιδια ενω δουλευει καταφερνει παντα να εχει το σπιτι της καθαρο (οσο γινεται αυτο μιας και εχει μωρο να κυκλοφορει) και φροντιζει παντα να του αλεθει το φαγητο του.Ενα απλο παραδειγμα φερνω.... Αντιθετως εχω αλλες φιλες που ενω οι μαμαδες τους ειναι απιστευτες νοικοκυρες εκεινες οχι να βρασουν αυγο δεν ξερουν αλλα ουτε καν μπαινουν στον κοπο εστω για μια φορα να προσπαθησουν να φτιαξουν ενα φαι για τον φιλο τους. Οι οποιοι φιλοι τους βεβαια δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα με αυτο το θεμα (προφανως μεχρι να βρουν καμια αλλη που να τα κανει ολα αυτα....ουδεις αναντικαταστατος)
Προφανως τιποτα δεν ειναι απολυτο αλλα νομιζω φερνουν και οι αντρες μεριδιο ευθυνης απο τη στιγμη που βολευονται με αυτην την κατασταση
υ.γ. το σχολιο για πολωνους και ρωσους οπου οι γυναικες τους δεν τολμουν να εκφρασουν αντιδραση ειναι διφορουμενο...απο τη μια πιθανον αυτες οι γυναικες σε διαφορετικη περισταση (σε καμια 10ετια ισως) να μην εχουν την ιδια συμπεριφορα οταν βρεθουν με αλλο αντρα μη-μεθυσο που δε θα τις σαπιζει στο ξυλο....απο την αλλη δεν ξερω ποσο τιμα αυτο τους ελληνες αντρες μιας και προφανως οι συγκεκριμενες ελληνιδες (τις οποιες επισης δεν τιμα) για τις οποιες γινεται λογος βρισκουν και τα κανουν....
Προφανως τιποτα δεν ειναι απολυτο αλλα νομιζω φερνουν και οι αντρες μεριδιο ευθυνης απο τη στιγμη που βολευονται με αυτην την κατασταση
υ.γ. το σχολιο για πολωνους και ρωσους οπου οι γυναικες τους δεν τολμουν να εκφρασουν αντιδραση ειναι διφορουμενο...απο τη μια πιθανον αυτες οι γυναικες σε διαφορετικη περισταση (σε καμια 10ετια ισως) να μην εχουν την ιδια συμπεριφορα οταν βρεθουν με αλλο αντρα μη-μεθυσο που δε θα τις σαπιζει στο ξυλο....απο την αλλη δεν ξερω ποσο τιμα αυτο τους ελληνες αντρες μιας και προφανως οι συγκεκριμενες ελληνιδες (τις οποιες επισης δεν τιμα) για τις οποιες γινεται λογος βρισκουν και τα κανουν....
Ας μην τα χρεώνουμε όλα σε τρίτους λοιπόν. Όταν κάποιος/α είναι ανεπρόκοπος/η ούτε η οικογένεια του φταίει ούτε κανείς, έτσι θέλει αυτός/η να ζήσει. Με την μπίχλα συνήθισε με αυτήν πορεύεται.Νομιζω οτι το αν μια γυναικα θα γινει "προκομενη" ή οχι ειναι καθαρα θεμα οικογενειας. Απο αυτες τις οικογενειες που βγαινουν οι αντρες-μπουληδες-μαμοθρεφτοι απο αυτες βγαινουν και οι ανεπροκοπες τσαπατσουλες γυναικες. Αυτο βεβαια δεν ειναι απολυτο γιατι εχω δει τον τελευταιο καιρο φιλη μου η οποια παντρευτηκε μετα απο εγκυμοσυνη και η οποια δεν περιμενα ποτε οτι θα γινοταν υποδειγμα νοικοκυρας και μητερας (μιας και εχει ψιλοπεριεργο οικογενειακο μπαγκραουντ) να εχει βαλει τα γυαλια σε ολους και να βριζει ολες αυτες τις γυναικες (ακομα και την πεθερα της) που δινουν στα μωρα τροφες απο τα βαζακια. Η ιδια ενω δουλευει καταφερνει παντα να εχει το σπιτι της καθαρο (οσο γινεται αυτο μιας και εχει μωρο να κυκλοφορει) και φροντιζει παντα να του αλεθει το φαγητο του.Ενα απλο παραδειγμα φερνω.... Αντιθετως εχω αλλες φιλες που ενω οι μαμαδες τους ειναι απιστευτες νοικοκυρες εκεινες οχι να βρασουν αυγο δεν ξερουν αλλα ουτε καν μπαινουν στον κοπο εστω για μια φορα να προσπαθησουν να φτιαξουν ενα φαι για τον φιλο τους. Οι οποιοι φιλοι τους βεβαια δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα με αυτο το θεμα (προφανως μεχρι να βρουν καμια αλλη που να τα κανει ολα αυτα....ουδεις αναντικαταστατος)
υ.γ. το σχολιο για πολωνους και ρωσους οπου οι γυναικες τους δεν τολμουν να εκφρασουν
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σιγουρα δε μπορουμε να τα χρεωνουμε ολα στους τριτους αλλα η ανατροφη που εχεις λαβει απο την οικογενεια σου (για πολλα θεματα οχι μονο την νοικοκυροσυνη) ειναι ενα απο τα βασικοτερα πραγματα με το οποιο θα ζησεις τη ζωη σου
Να την δεχτώ την ανατροφή αλλά εώς ενός σημείου. Κάποτε επέρχεται ο απογαλακτισμός από την οικογένεια, είτε λόγω σπουδών είτε οποιουδήποτε άλλου, και δέχεσαι πλέον κι άλλες επιρροές από τον περίγυρο. Τώρα αν όλοι γύρω σου είναι ζαμαν φου και πέρα βρέχει... εδώ πλέον ταιριάζει αυτό που έγραψε ο kykladesgr περί επιδερμικότητας.Σιγουρα δε μπορουμε να τα χρεωνουμε ολα στους τριτους αλλα η ανατροφη που εχεις λαβει απο την οικογενεια σου (για πολλα θεματα οχι μονο την νοικοκυροσυνη) ειναι ενα απο τα βασικοτερα πραγματα με το οποιο θα ζησεις τη ζωη σου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δεν διαφωνω......απλα αν εχεις μαθει απο το σπιτι σου οτι ολες τις δουλειες θα στις κανει η μανουλα σου (ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα) και υπαρχει το κατοχικο συνδρομο στην οικογενεια που διαμορφωνει μπουληδες και ανοικοκυρευτες ε τοτε ειναι αρκετα δυσκολο στα 20-25 σου να το αλλαξεις αυτο.....χωρις αυτο να αποτελει κανονα.....καποια πραγματα οπως τα ηθη τις αξιες τη συμπεριφορα και τις συνηθειες τα παιρνεις απο την οικογενεια σου και ειναι δυσκολο πολλες φορες να τα αποχωριστεις.....και παλι χωρις αυτο να ειναι απολυτο
Eγω πιστευω οτι κανουμε ενα λαθος. Συυγκρινουμε την ελληνιδα με τη ρωσιδα της ελλαδας. Οντως πολλες ρωσιδες της ελλαδας ειναι καλες απο υστεροβουλια. Η συγκριση πρεπει να γινει με τις ρωσιδες της Ρωσιας και με το πως συμπεριφερονται στους Ρωσους αντρες τους.
όταν ξεκίνησα το ποστ εννοουσα οτι συγκρίνουμε την μέση ελληνίδα με την μέση αλλοδαπή που ζει στην χωρα της. οχι με την ρωσσίδα που έρχεται εδω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις