Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.648
- Πόντοι
- 1.046
Άνοιξα αυτό το νήμα για όλους εμάς που τον παίζουμε με Ελληνίδες προπονήτριες μαζευτείτε αλάνια,το ξέρω είμαστε πολλοί!!!
Δεν ξέρω καμία ανεβάστε καμιά φώτο να τον παίζω και εγώ.Είμαι με το μέρος σας.Άνοιξα αυτό το νήμα για όλους εμάς που τον παίζουμε με Ελληνίδες προπονήτριες μαζευτείτε αλάνια,το ξέρω είμαστε πολλοί!!!
ΠιάνεταιΗ Χριστίνα Σκέντζιου που είναι πρόεδρος πιάνεται;
Βασικά το νήμα δημιουργήθηκε από τα νεύρα μου(αν με καταλαβαίνεις)αν συμμερίζεται κανένας την άποψη μου έχει καλώς....Τύπε,μήπως εννοείς Ελληνίδες personal trainers?Eκεί υπάρχουν δυνατές παρουσίες γιατί αν εννοείς προπονήτριες οι πιο γνωστές είναι 4 και αν εξαιρέσεις την Αναστασία Κωστάκη κάπως,οι άλλες είναι ''τρέχω μακρυά'' (Χατζηδάκη,Καπογιάννη,Καμμένου)
Γιατί από τα νεύρα σου;Πως προκύπτει το νήμα αυτό επειδή εκνευρίστηκες;Βασικά το νήμα δημιουργήθηκε από τα νεύρα μου(αν με καταλαβαίνεις)αν συμμερίζεται κανένας την άποψη μου έχει καλώς....
Από τα Ζέπελιν που μας τα έχει κάνει μια προπονήτρια εδώ!!!Γιατί από τα νεύρα σου;Πως προκύπτει το νήμα αυτό επειδή εκνευρίστηκες;
Μέλος του bou?Και τι κερδίζεις τώρα με το νήμα αυτό;Να αποδείξεις ότι υπάρχουν πιο ωραίες από αυτην?Από τα Ζέπελιν που μας τα έχει κάνει μια προπονήτρια εδώ!!!
Μπαίνω στη Μπενάκη άνετα!!!!!Χριστίνα Μπενάκη, προπονήτρια σε (αντρική νομίζω) επαρχιακή ομάδα ποδοσφαίρου. Ψιλοκαλη φαίνεται.
Ποσες μαλακιες φανταζομαι θα εχουν τραβηξει οι παιχτες...και το 90% θα ειναι και πιτισιρικαδες φανταζομαι...οι φαντασιωσεις τους θα βαρανε κοκκινο...Χριστίνα Μπενάκη, προπονήτρια σε (αντρική νομίζω) επαρχιακή ομάδα ποδοσφαίρου. Ψιλοκαλη φαίνεται.